Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα, αύριο έχουμε επέτειο γνωριμίας (5)!

να ζησετε!!

εμείς σήμερα θα πάμε χαλκιδική στα πεθερικά μου και θα επιστρέψουμε μάλλον την κυριακή το βράδυ! αν δεν ξαναμπω, καλό Πάσχα!!! και να περάσετε καλά όλες!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!

καλα να περασετε!!!

αχ κοριτσάκια μου έχω τρελά κέφια σήμερα!Με βάρεσε η άνοιξη !

ετσι μπραβο!!!

επιτελους ηρθε η μεγαλη πεμπτη (τελευταια μερα δουλεια μεχρι την τριτη). θα ειμαι συνεχεια αγκαλια με το κοριτσακι μου.

να την κανεις πολλες πολλες αγκαλιες και πολλα πολλα φιλακια

με εχει παρει απο κατω παλι σημερα ...

θα εξαφανιστω κ θα με ψαχνει η Νικολουλη....

Αντζι....γιατι κοριτσακι μου,ανεβα λιγακι

Σοφακι καλως μας ηρθες!!!!

πηγα επιτελους στον ενδοκρινολογο, τα οζιδια μου καλα ειναι, επανεξεταση σε 6 μηνες..εχω ελλειψη βιταμινης D που εχει συμπτωματα σαν της οστεοπορωσης (εξου και οι πονοι σε ολο το σωμα :cool: ). Συμβαινει λεει μετα απο εγκυμοσυνη! ετσι μου γραψε βιταμινη D και ασβεστιο να παιρνω για ενα εξαμηνο..

εμεις λεμε να φυγουμε το σαββατο. Πως βαριεμαι την κινηση των ημερων δεν λεγεται!!!! αλλα εχω αρπαξει πασχαλιαση, θελω να κανω βολτες στην εξοχη!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γυρισαμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα δεν τολμω να διαβασω τις ατελειωτες σελιδες.......πρεπει να σας αφησα στις 250 σελιδες και το φτασατε .............στον θεο!!!!!κουτσομπολες!:D

εμεις γυρισαμε εχτες το βραδυ μετα απο 12 μερες στην εξοχη.η μικρη μου οταν πηγαμε κοιμοταν σχεδον σε ολη την διαδρομη αλλα χτες στον γυρισμο εκλαιγε σχεδον απο τα μισα της πτησης και μετα.διοτι η κυρια απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ που ημασταν στο αεροπλανο ειχε κοιμηθει μονο 2 ωρες συνολο και της βγηκε γκρινια,ξεραθηκε λιγο πριν την προσγειωση και εγω σαν την τρελη να ζηταω συγνωμη απο τους επιβατες:D.και μετα απο τον ατελειωτο υπνο των 8-10 λεπτων στο αεροπλανο ξυπνησε οταν βγηκαμε και ηταν κυρια,ετρωγε τα χερια της και χαμογελαγε το σκατουλι.δεν μπορω να πω οτι περασα και τελεια,ενιωθα μονιμως κουρασμενη ενω δεν εκανα τιποτα,μονο με την κορη μου ασχολιομουν αλλα ενιωθα ενα ρακος......και δυστηχως ενω η κορη μου κοιμοταν σερι εδω, στο χωριο ξυπνουσε το βραδυ για φαγητο.ααααα και το αλλο το κουλο.εδω εκανε κακα της μια φορα την ημερα και καποιες φορες καμια.ε στο χωριο σταθερα 2 φορες και καποιες φορες και 3.με εστειλε αδιαβαστη.αλλα σημερα επανηλθαμε:mrgreen:.ισως ηταν το νερο......

σημερα καναμε και το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου.πυρετο μπορει να μην σηκωσε αλλα εχει μια απιστευτη γκρινια.ακομα και στην αγκαλια μου κλαιει.πολυ την λυπαμαι την ζουζουνα μου.....ελπιζω να μην κρατησει πολυ:cry:.

ααααα δεν σας ειπα και το αλλο!!!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλώς τες και εμάς μας λείψατε!!

Καλημέρα!!!!Και εμάς μας έλειψες sofaki;)Εμείς τελικά θα φύγουμε σήμερα και προσπαθώ να μαζέψω τα πράγματα μας.Ο μικρός εννοείται οτι έχει τα περισσότερα!!!Αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ:

Καλή Ανάσταση σε όλες και καλό Πάσχα.Να τα περάσετε τέλεια όπου και αν βρίσκεσται

καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, καλά να περασετε!

Evita μου με τι τα βάφεις τα αυγά?

Εγώ φέτος πρώτη φορά έβαψα,χτες τα έβρασα,μετά τα άφησα να κρυώσουν και σήμερα έφτιαξα τη βαφή (ανατολή),τα άφησα 3' μέσα και μια χαρά βγήκαν,εντάξει,2 όχι και πολύ καλά,και τώρα μένει να τα γυαλίσω.

και εγω με Ανατολή εβαψα 30 (για το μαγαζί οχι για εμάς) και γυρω στα 5-8 βγηκαν ιο ξεθωριασμένα και μόλις στεγνωσαν εκανα σχεδια με μαρκαδόρο χρυσό και ασημί κ γκλιτερ βγηκαν ομορφα θα βαλω φωτο να δείτε! σήμερα θα βάψω τα κεντημένα με βαφή χυμα να δω αν θα βγούν τα σχέδια!:confused:

και ενα μυστικό ο μπαμπάς μου μας εδωσε φρεσκα αυγά από τις κότες του και εμένα μου εδωσε από φραγκόκοτα (ειναι μικρα κ πολύ μυτερα δεν σπάνε με τίποτα) και για τον μπέμπη εδωσε ενα πολυ πολυ μικρούλι εχει μόνο κροκο ακόμη πιο δυνατό, μαμά και γιος θα σαρωσουν φετος :D:D, του μικρού λέω να το κρατησω για ενθύμιο το πρωτο του αυγουλάκι!

να ζησετε!!

καλα να περασετε!!!

ετσι μπραβο!!!

να την κανεις πολλες πολλες αγκαλιες και πολλα πολλα φιλακια

Αντζι....γιατι κοριτσακι μου,ανεβα λιγακι

Σοφακι καλως μας ηρθες!!!!

πηγα επιτελους στον ενδοκρινολογο, τα οζιδια μου καλα ειναι, επανεξεταση σε 6 μηνες..εχω ελλειψη βιταμινης D που εχει συμπτωματα σαν της οστεοπορωσης (εξου και οι πονοι σε ολο το σωμα :cool: ). Συμβαινει λεει μετα απο εγκυμοσυνη! ετσι μου γραψε βιταμινη D και ασβεστιο να παιρνω για ενα εξαμηνο..

εμεις λεμε να φυγουμε το σαββατο. Πως βαριεμαι την κινηση των ημερων δεν λεγεται!!!! αλλα εχω αρπαξει πασχαλιαση, θελω να κανω βολτες στην εξοχη!!!!

φαμούλα να ζήσετε!

ινακι αυτες οι μέρες ειναι για εξοχή κ βόλτα στα παρκακια!

Γεια σας!!! Καλό μήνα εύχομαι!

Σήμερα είχα και τις 2 μικρες στο σπίτι... Η πολύ πολύ μικρή κοιμοταν από τις 10 μέχρι πριν λίγο (!!!), οπότε είχα πολύ ελεύθερο χρόνο να παίξω με την μεγαλύτερη. Τώρα όμως έχω δουλίτσες. Πρέπει να βάψω τα αυγά και να φτιάξω βαλίτσες, γιατί φεύγουμε αύριο.

Και καλό μήνα!!!

Αααα, αύριο έχουμε επέτειο γνωριμίας (5)!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!:P

βρε κορίτσια, ολη μερα τα μικρα σας τι κανουν? παιζουν με τα μπιχλιμπιδακια τους ή οχι? εμενα τα βαριεται ολα τα παιχνιδια, τιποτα δεν του κανει εντυπωση παρα μονο θελει να παιζουμε συνεχεια μαζι !! ολη μερα ! ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω πλεον. και οι μονες στιγμες που ειναι ησυχος χωρις να παιζουμε ειναι οταν κλέβει και κοιταει τηλεοραση χωρις να τον εχω παρει χαμπαρι (γιατι δεν τον αφηνω να κοιταει προς τα εκει ποτε).

εσας τι κανουν τα μικρα σας? υπαρχει καμια συμβουλη να κανω κατι που δεν το εχω σκεφτει οτι αρεσει στα μωρα για να περναει η ωρα του ? μαλλον βαριεται και κανει ετσι ε?

Εγώ την βάζω είτε στο "γυμναστήριό της", είτε στο καρότσι 'Οταν την έχω στο καρότσι την παίρνω παντού μαζί μου μέσα στο σπίτι, της μιλάω συνέχεια, τραγουδάω σαν χαζό κτλ Της δίνω να κρατάει και μαλακά παιχνιδάκια ή δένω στο καρότσι μπαλόνια ηλίου να κοιτάει. 'Οταν σκυλοβαρεθεί τα τραγούδια και την πολυλογια μου, κάθεται και μόνη της για αρκετή ώρα μέχρι που την παίρνει ο ύπνος...:tongue::tongue::tongue:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τις ευχούλες σας!!!!

Evita ο Μάρκος θα της μιλήσει ήρεμα φαντάζομαι, ε? Μα είναι απίστευτη αυτή γυναίκα...και λες έχει και παιδιά!!! Φαντάσου!!!!!

Angie όταν είναι στα καλά του κάθεται στο ρηλάξ ή στο κρεβάτι του αν νυστάζει λίγο ή και στο καρότσι του (ειδικά όταν καθόμαστε μπαλκόνι). Πάντως παντού υπάρχουν παιχνιδάκια και ειδική μουσικούλα!! Και φυσικά συχνά-πυκνά η μάπα της μαμάς και ακόμη περισσότερο η φωνή της!!!

Ινάκι δηλ. τώρα θα νιώσεις καλύτερα με τις βιταμίνες, ε?? Μακάρι!!! Το θυμάμαι να το λες πολύ συχνά ότι πονά όλο σου το σώμα...

Η πασχαλίαση είναι πολύ ωραία!!! Πού θα πάτε το Σαββατο????

Διαφημίσεις

κορίτσια, αν ψωνίζεται απο amazon, μόλις παρέλαβα μια απο τις πιο πετυχημενες παραγγελίες βιβλίων απο εκει.

ριξτε ματια:

baby owner's games and activities book , by lynn rosen

the contented baby's first year, by Gina ford

και ενα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αλμπουμ σημειωματαριο που λεγεται το πρωτο ημερολογιο του μωρου μου και εχει μεσα ενα πολυ ωραιο και καλοφτιαγμενο και με ζωγραφιες και χωρο για να γράφεις εσυ διαφορα για τα πρωτα επιτευγματα, βήματα του μωρου!! τι ομορφα πραγματακια που μου ηρθαν :)

Μπραβο βρε κατερινακι!!μηπως ομως χαλασει το αυγουλακι??

ξερετε καμια ΚΑΛΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ συνταγη για τσουρεκια??

άμα το αυγό δεν είναι ραγισμένο ή σπασμένο μπορεί να κρατησει χρόνια αλλά μόνο σαν "μπιμπελό" ας πουμε, από μέσα χαλάει και φυσικά δεν τρωγεται! θα του το βάλω σε ενα κουτακι με βαμβάκι γυρω γυρω για να μην σπάσει!

συνταγή εχω εγώ από το βιβλίο της Μπαρμπαρίγου δεν την δοκιμασα αλλά ότι εχω δοκιμάσει από το βιβλίο βγήκε πολύ πετυχημένο, την εδειξα και στη μαμά μου (εχουμε φούρνο οπότε ξέρει από πρώτο χερι!! :tongue:) και μου είπε οτι φαίνεται καλή! αν θες να σου την γραψω

ca_te_rinaki τότε ίσως να το κάνω κι εγώ αυτό με το αυγουλάκι,έχω ένα που είναι το πιο όμορφο,κόκκινο και γυαλιστερό!!

κι εγώ ό,τι έχω κάνει από αργυρώ έχει πετύχει 100%,οπότε στείλε μου τη συνταγή όταν μπορέσεις!

oCxsp2.png

Κοριτσάκια επιτέλους κοιμήθηκε ο Πορδοκομπόστας και ξάπλωσα κι εγώ, αλλά δεν κατάφερα να κοιμηθώ...μάλλον μ εέπιασε κι εμένα πασχαλίαση!!!!!!!!!

Άντζι με γεια τα βιβλιαράκια!!!!

Τώρα θα ξεκινήσουμε κι εμείς μαζέματα γιατί φεύγουμε αύριο πρωί, πρώτα ο Θεός!

Δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ πριν το Πάσχα, οπότε εύχομαι σε όλες να περάστε υπέροχα με τις οικογένειές σας και Καλή Ανάσταση!!!

Θα μου λείψετε...

Διαφημίσεις

ca_te_rinaki τότε ίσως να το κάνω κι εγώ αυτό με το αυγουλάκι,έχω ένα που είναι το πιο όμορφο,κόκκινο και γυαλιστερό!!

κι εγώ ό,τι έχω κάνει από αργυρώ έχει πετύχει 100%,οπότε στείλε μου τη συνταγή όταν μπορέσεις!

η συνταγή της μπαρμπαρίγου είναι λίγο μπελαλίδικη αλλά πιστευω πολύ ωραία!

1250 γρ. αλέυρι σκληρό κοσκινισμένο

7 αυγά χωρισμένα

1 φλ. Φρεσκο γάλα χλιαρό

1 ½ φλ.βούτυρο γάλακτος χλιαρό

1 ½ φλ. Ζάχαρη

1 κουτ. Γλυκού αλάτι

1 κουτ. Γλυκού μαστιχα κοπανισμένη

1 κουτ. Γλυκού μαχλέπι

1 κουτ. Γλυκού γλυκάνισο

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

60 γρ. μαγιά νωπή

Σε μπολάκι θρυμματίζουμε τη μαγιά και προσθέτουμε ¾ φλυτζ. Νερό και 4-5 κουτ. Σούπας αλέυρι, φτιάχνουμε έναν παχύ χυλό το σκεπάζουμε και το αφήνουμε όλο το βράδι να γίνει προζύμι

Την επόμενη μέρα ζεσταίνουμε το γάλα και το βούτυρο και σε ένα μπρίκι με 1/2 φλ. Νερό βράζουμε για 2-3 λεπτά το μαχλέπι με το γλυκάνισο το αφήνουμε να κρυώσει και το σουρώνουμε, κρατάμε μόνο 2 κουτ. Της σούπας

Σε μεγάλη λεκάνη που έχουμε κοσκινήσει το αλέυρι προσθετουμε τους κρόκους, αλάτι, ζάχαρη, μαστίχα ξύσμα πορτοκαλιού το γάλα το προζύμι και τέλος τα ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα!

Ζυμωνουμε με το χέρι και ρίχνουμε λίγο λίγο το βούτυρο, ζυμώνουμε με την μπουνιά μας για τουλάχιστον 10 λεπτά η ζύμη είναι έτοιμη όταν δεν κόβεται σε κομμάτια αλλά σηκώνεται όλη μαζί, την βάζουμε σε καθαρό, μαγάλο μπώλ και την καλύπτουμε με μεμβράνη ή πετσέτες μέχρι να διπλασιαστει σε όγκο, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος θέλει 3 ώρες αλλιώς π.χ σε καλόριφέρ γυρω στις 2 ωρες όταν φουσκώσει η ζύμη την πατάμε για να ξεφουσκώσει με τα χέρια και την αναποδογυρίζουμε την αφήνουμε όπως πριν άλλη 1 ½ ωρα.

Όταν φουσκώσει κάνουμε το 2ο ξεφούσκωμα την κόβουμε σε κομμάτια ανάλογα το σχ΄ημα που θα δωσουμε τοποθετούμε τα τσουρέκια σε λαδόκολλα αραια, τα σκεπάζουμε κ τα αφήνουμε να ξαναφουσκώσουν για 1 ώρα

Προθερμαίνω τον φούρνο στους 170 με ένα πινέλο αλείφω με 1 αυγό που εχουμε χτυπήσει με λίγη ζάχαρη κ λίγο νερό πασπαλίζουμε με λιγο αμύγδαλο ψιλοκομμένο ή με ζάχαρη κ ψήνουμε για 50’ μέχρι να ροδίσουν. Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε 6-7 λεπτά να κρυώσουν κ μετα τα βάζουμε σε σχαρα για να μην υγροποιηθούν από κάτω

η μαμά μου βάζει μόνο μαχλέπι κ κακουλέ δεν βάζει μαστιχα κ γλυκάνισο αλλά είναι΄νόστιμα

παει θα νεκρώσει το παρεάκι μας!!! Εμεις οπως είπα θα φύγουμε σαββατο...για την εξωτική ανάβυσσο. Δευτέρα θα είμαστε πίσω και πάλι!!

Καλό Πάσχα σε όσες φεύγουν!!

Κοριτσάκια επιτέλους κοιμήθηκε ο Πορδοκομπόστας και ξάπλωσα κι εγώ, αλλά δεν κατάφερα να κοιμηθώ...μάλλον μ εέπιασε κι εμένα πασχαλίαση!!!!!!!!!

Άντζι με γεια τα βιβλιαράκια!!!!

Τώρα θα ξεκινήσουμε κι εμείς μαζέματα γιατί φεύγουμε αύριο πρωί, πρώτα ο Θεός!

Δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ πριν το Πάσχα, οπότε εύχομαι σε όλες να περάστε υπέροχα με τις οικογένειές σας και Καλή Ανάσταση!!!

Θα μου λείψετε...

καλές γιορτες κοριτσάκια καλά να περάσετε!

εβαλα φωτογραφίες από τα αυγουλάκια τα ζωγραφιστά!

εμείς μαλλον αυριο θα φυγουμε τελικα... ο συζυγος πηγε για καφε! και με εφερε προ τετελεσμενου... και πολύ τα πηρα!!!!!! μου λεει "θα ερθει ο Παρης" καλώς να ορίσει!!! και όταν ηρθε ο φιλος μας, πηρε εναν αλλο φιλο τηλ και του ειπε οτι θα πηγαιναν για καφε και να ερχοταν κι αυτος. πάλι καλά που το ακουσα δηλαδη!!! ας γυρισει και θα τα πουμε!!! πως θα του φαινοταν αν του ελεγα "αχ, ηρθε η φίλη μου! πάω για εναν καφε και επιστρεφω!!!" και εφυγε στις 18:30. να δω τι ωρα θα γυρισει! και, φυσικα, δεν εχω σκοπό να κανω δρομο νυχτιατικα. οπότε, αναβάλλεται για αυριο η αναχωρηση...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...