Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μητερούλες !!!!!!!!!!!! καλό μήνα !!!!!!!!!!!!!!! καλή πρωταπριλιά !!!!!!!!!!!!!!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=88Ys9E8eZNo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=88Ys9E8eZNo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Εσύ συμπεθέρα άκουσέ το από εδώ:

Επεξεργάστηκαν by sofou

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλο μηνα γραφω τοση ωρα με το ενα χερι που ειναι κ κουλο κ με πεταξε εξω κ τα εχασα ολα.

σημερα στραβοξυπνησαμε με γκρινια - η μαμα ειναι κομματια κ μια υποψια βολτας χαθηκε καθως κ σωματικα κ ψυχικα νιωθω 500 ετων ...

κατα τα αλλα, καλα :)

αχ κοριτσάκια μου έχω τρελά κέφια σήμερα!Με βάρεσε η άνοιξη !

Καλώς ήρθες Σοφάκι , και σε μας έλλειψες !!!!!!!!

Εβιτάκι καλή επιτυχία στα αυγουλάκια σου, όσο για τα υπόλοιπα μη σκάς, να κερνάς σφηνάκια με ξύδι !!!!!!

Καλό ταξίδι σε όλες που θα φύγουν σήμερα, καλό Πάσχα να έχετε χαρούμενο και ξεκούραστο.

Καλή ξεκούραση και πολλές αγκαλίτσες με τα παιδάκια τους σε όσες σταματάνε τη δουλειά.

Φεύγω να πάρω μπογιά ''It's eggs day today'' !!!!!

Τα λέμε μόλις επιστρέψω.

Κι εγώ έχω πολύ καλή διάθεση..Αν και δεν είμαι αυτό ακριβώς που λέμε "ξεκούραστη".

angie μου γιατί είσαι πεσμένη κοπέλα μου?Επειδή είσαι κουρασμένη?Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που πρέπει να πάρουμε απόφαση πια...Δεν έχεις να κάνεις τίποτα στο σπίτι να ξεχαστείς?

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω πολύ καλή διάθεση..Αν και δεν είμαι αυτό ακριβώς που λέμε "ξεκούραστη".

angie μου γιατί είσαι πεσμένη κοπέλα μου?Επειδή είσαι κουρασμένη?Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που πρέπει να πάρουμε απόφαση πια...Δεν έχεις να κάνεις τίποτα στο σπίτι να ξεχαστείς?

εχω να κανω κ θελω πολυ αλλα το σωμα δεν μπορει... κ τωρα που γραφω ποναει το χερι...

τον ταιζω με το αριστερο κ τον κραταω ταυτοχρονα με το ιδιο χερι γιατι με το δεξι δεν μπορω ουτε το μπιμπερο να κρατησω

εχω στενοχωρηθει για διαφορα που σκεφτομαι ....

Αχ όταν είσαι ήδη κάπως,δε χρειάζεται να σκέφτεσαι και πολύ...Γιατί να γίνεσαι χειρότερα??

Άσε τις μαύρες ή οποιουδήποτε χρώματος σκέψεις και προσπάθησε ή να ξεκουραστείς αν κοιμηθεί κ ο μπέμπης ή να κάνεις κάτι να περάσουν οι ώρες σου λίγο πιο δημιουργικά και γεμάτα.

oCxsp2.png

Γεια σας!!! Καλό μήνα!!!

annia μου ακόμη μπούκωμα ο μπέμπης, ε?? Η Μαρία ΟΚ???

sofaki κι εσύ μας έλειψες!!! Άλλος αέρας η επαρχία...κι εμάς ο μπέμπης κοιμ΄ταν πολύ λιγότερο στο χωριό!!!!!

Δημητρούλα καλό Πάσχα και σ εσάς!!!!

Barbie θα χορτάσεις αγκαλίτσες!!!!!!!

Evita απαράδεκτη η γειτόνισσα!!! Εγώ στη θέση σου δεν θα άλλαζα το πρόγραμμα του παιδιού μου για να μην ενοχλείται αυτή η κατσίκα!!!!!!

μελινάκι λιώσατε στον ύπνο!!!!!

Συμπεθερούλα πολύ ωραίο!!! κι εγώ κέφια...ο Κομπόστας όμω ςόχι...

Makia Famoula! Xaroumenh epeteio!

Apo ta 24 auga mou ragisan 9! Ti 8a ta kanw kale tosa auga??

Oso gia th geitonisa, 8a valw ton Marko na ths milhsei eugenika giati eilikrina den prokeitai na allaxw to programma tou mikrou gia xarh ths. Kai o erhmos den eklaige kan, apla gkriniaze mexri na ton piasw kai na ton valw sto sth8os..

Angie mou peta tis mavres skepseis makrua..Koita to mpempoulinaki sou kai kane to stavro sou na eisaste oloi geroi. Ta lew gia na akouw ki egw, mh nomizeis..

Paw na valw plunthrio kai an sunexisei na koimatai o mpumpoukas 8a epanel8w ;)

Smoooooooooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Evita μου με τι τα βάφεις τα αυγά?

Εγώ φέτος πρώτη φορά έβαψα,χτες τα έβρασα,μετά τα άφησα να κρυώσουν και σήμερα έφτιαξα τη βαφή (ανατολή),τα άφησα 3' μέσα και μια χαρά βγήκαν,εντάξει,2 όχι και πολύ καλά,και τώρα μένει να τα γυαλίσω.

oCxsp2.png

Evita μου με τι τα βάφεις τα αυγά?

Εγώ φέτος πρώτη φορά έβαψα,χτες τα έβρασα,μετά τα άφησα να κρυώσουν και σήμερα έφτιαξα τη βαφή (ανατολή),τα άφησα 3' μέσα και μια χαρά βγήκαν,εντάξει,2 όχι και πολύ καλά,και τώρα μένει να τα γυαλίσω.

Me Anatolh ki egw Doraki! Mou thn esteile h mama mou :)

Ta eixa vgalei apo x8es to vradu apo to psugeio gia na einai se 8ermokrasia dwmatiou, to prwi ta evrasa, ta afhsa na kruwsoun kai ta evapsa meta. Kala vghkan pantws apo xrwma alla eixa merikes apwleies sto vrasimo. Isws eixa th fwtia polu dunata, den xerw. Se ligo 8a kanw ki egw to gualisma. Na valeis ta gantakia pou exei mesa giati kolaei auto to pragma kai vgainei kai ligo xrwma!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Τα έκανα και βγήκαν πολύ ωραία!!

Δεν άργησα γιατί έβαψα μόνο 12,δε θα είμαστε και πολλοί για να κάνω περισσότερα!!!

Θα βάλω φωτο στο blog πιο μετά,γιατί εδώ στο φόρουμ ακόμα δεν μπορώ να τα καταφέρω....

oCxsp2.png

βρε κορίτσια, ολη μερα τα μικρα σας τι κανουν? παιζουν με τα μπιχλιμπιδακια τους ή οχι? εμενα τα βαριεται ολα τα παιχνιδια, τιποτα δεν του κανει εντυπωση παρα μονο θελει να παιζουμε συνεχεια μαζι !! ολη μερα ! ουτε τουαλετα δεν μπορω να παω πλεον. και οι μονες στιγμες που ειναι ησυχος χωρις να παιζουμε ειναι οταν κλέβει και κοιταει τηλεοραση χωρις να τον εχω παρει χαμπαρι (γιατι δεν τον αφηνω να κοιταει προς τα εκει ποτε).

εσας τι κανουν τα μικρα σας? υπαρχει καμια συμβουλη να κανω κατι που δεν το εχω σκεφτει οτι αρεσει στα μωρα για να περναει η ωρα του ? μαλλον βαριεται και κανει ετσι ε?

angie μου τα πιο πολλά μωρά έτσι θέλουν,να τους μιλάς όλη την ώρα,να σου απαντάνε,να ασχολείσαι μόνο μαζί τους.

Εγώ την μπεμπούλα την έχω την πιο πολλή ώρα στην κούνια της fisher price,μιλάει,της μιλάω κι εγώ,όταν αρχίζει και βαριέται,την παίρνω αγκαλίτσα,κάνουμε καμιά βόλτα στο σπίτι,καθόμαστε στον υπολογιστή,τη θηλάζω,την αλλάζω,μετά ξανά στην κούνια,την πιάνει λίγο ο ύπνος,κάνω καμιά δουλειά κι αν ξυπνήσει στο μεταξύ,της μιλάω από την κουζίνα,ανεβαίνει η μαμά μου και της μιλάει ε και περνάει η μέρα.Το απόγευμα την κρατάει και παίζει ο άντρας μου,μιας και δε τη βλέπει πολύ.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...