Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα γουρλωνει τα ματακια του;;;

το μητσινακι ξυπνησε, ειμαι στο κρεβατι, εκεινη τρωει στην αγκαλια μου, εγω γραφω με το ενα χερι στο λαπτοπι και ο μπαμπας μας διπλα βλεπει αγωνα...δεν ειμαστε σουπερ οικογενεια;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμάς μας άφησε μοναχούλικα και πήγε να παίξει 5*5!!

Κάτι με έπιασε τώρα και ακούω πλούταρχο και συγκινο-ανεβο-κατεβο-μεράκλωσα...

Το αφιερώνω στον γιο μου:

Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο...πάω μπαλκόνι!

ΦΑΜ νομίζω είμαστε αδελφες ... ψυχες :) τόση ομοιώτης πια ?!?!?! :)

πτωμα ειμαι ρε κορίτσιααααα.... με εβγαλε γκολ και σημερα ο ομορφονιός :) τον εχω πασαρει αγκαλια στον φαδερ του τωρα και εκανα αποστείρωση + βρασιμο νερο και ειμαι ετοιμη να την πεσω (ετσι λεω τουλαχιστον ) και θα τους αφησω να δουν τιβι. δεν αντεχω αλλο ... τα φτυσε η ομαδα για αποψε

Διαφημίσεις

ΦΑΜ νομίζω είμαστε αδελφες ... ψυχες :) τόση ομοιώτης πια ?!?!?! :)

πτωμα ειμαι ρε κορίτσιααααα.... με εβγαλε γκολ και σημερα ο ομορφονιός :) τον εχω πασαρει αγκαλια στον φαδερ του τωρα και εκανα αποστείρωση + βρασιμο νερο και ειμαι ετοιμη να την πεσω (ετσι λεω τουλαχιστον ) και θα τους αφησω να δουν τιβι. δεν αντεχω αλλο ... τα φτυσε η ομαδα για αποψε

;););)

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=O2CsFgQyR_o&hl=en_GB&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=O2CsFgQyR_o&hl=en_GB&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

το λατρευω αυτόοοοο!

πωπω τι λες τωρα Ντορακι!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=13bGP7R2wUE&hl=en_GB&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=13bGP7R2wUE&hl=en_GB&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

αυτο το τραγουδι επιλεξαμε να χορεψουμε στο γαμο, και ξερετε απο τοτε το ακουω και θυμαμαι....

εμείς τραγούδι εισόδου είχαμε το http://www.youtube.com/watch?v=R5G1M3rNArU και τραγούδι χορού το

βρε βρε τα κοριτσακια τι κανετε τσουπρες??εμας το μπουκωμα καλα κρατει..κανω γενικη και εχω ξεπατωθει εκανα ντουλαπια ντουλαπες πορτες και αυριο εχω τις βεραντες...

:-D

γυρισαμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα δεν τολμω να διαβασω τις ατελειωτες σελιδες.......πρεπει να σας αφησα στις 250 σελιδες και το φτασατε .............στον θεο!!!!!κουτσομπολες!:D

εμεις γυρισαμε εχτες το βραδυ μετα απο 12 μερες στην εξοχη.η μικρη μου οταν πηγαμε κοιμοταν σχεδον σε ολη την διαδρομη αλλα χτες στον γυρισμο εκλαιγε σχεδον απο τα μισα της πτησης και μετα.διοτι η κυρια απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 8 το βραδυ που ημασταν στο αεροπλανο ειχε κοιμηθει μονο 2 ωρες συνολο και της βγηκε γκρινια,ξεραθηκε λιγο πριν την προσγειωση και εγω σαν την τρελη να ζηταω συγνωμη απο τους επιβατες:D.και μετα απο τον ατελειωτο υπνο των 8-10 λεπτων στο αεροπλανο ξυπνησε οταν βγηκαμε και ηταν κυρια,ετρωγε τα χερια της και χαμογελαγε το σκατουλι.δεν μπορω να πω οτι περασα και τελεια,ενιωθα μονιμως κουρασμενη ενω δεν εκανα τιποτα,μονο με την κορη μου ασχολιομουν αλλα ενιωθα ενα ρακος......και δυστηχως ενω η κορη μου κοιμοταν σερι εδω, στο χωριο ξυπνουσε το βραδυ για φαγητο.ααααα και το αλλο το κουλο.εδω εκανε κακα της μια φορα την ημερα και καποιες φορες καμια.ε στο χωριο σταθερα 2 φορες και καποιες φορες και 3.με εστειλε αδιαβαστη.αλλα σημερα επανηλθαμε:mrgreen:.ισως ηταν το νερο......

σημερα καναμε και το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου.πυρετο μπορει να μην σηκωσε αλλα εχει μια απιστευτη γκρινια.ακομα και στην αγκαλια μου κλαιει.πολυ την λυπαμαι την ζουζουνα μου.....ελπιζω να μην κρατησει πολυ:cry:.

ααααα δεν σας ειπα και το αλλο!!!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!Και εμάς μας έλειψες sofaki;)Εμείς τελικά θα φύγουμε σήμερα και προσπαθώ να μαζέψω τα πράγματα μας.Ο μικρός εννοείται οτι έχει τα περισσότερα!!!Αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ:

Καλή Ανάσταση σε όλες και καλό Πάσχα.Να τα περάσετε τέλεια όπου και αν βρίσκεσται

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

καλημερα και καλο μηνα σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια μας!!!

επιτελους ηρθε η μεγαλη πεμπτη (τελευταια μερα δουλεια μεχρι την τριτη). θα ειμαι συνεχεια αγκαλια με το κοριτσακι μου.

αυτες τις μερες που θα μπορω να μπω πιο πολυ ολες θα λειπετε? :(

καλα να περασετε !!! θα μεινουμε εμεις πισω να φυλαμε την πολη...

πολλα φιλακια για την ωρα και παλι καλο μηνα !!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

Kalhmera koukles!

Pws eisaste? Den prolavainw na ta diavasw ola vre glwssokopanes :)

Liakaditsa shmera kai etoimazomai na vapsw ta augoulakia mas! O mikroulis trwei ta xeria tou me pa8os kai milaei se kati kouklakia pou kremontai apo panw tou :) To vradu koimh8hke 9-1 sto krevati tou (ole ole!) alla meta ton phra pali s'emas giati me to pou eklapse, mou xtuphsan ntouk ntouk ton toixo oi dipla. Einai mia vlammenh pou an ki exei 2 paidia, mallon exei ksexasei pws htan..Hmouna sto tsaki na paw na ths xtuphsw thn porta kai to kefali alla me sugkrathse o Markos..Pws 8a kanw kale sleep training sto paidi etsi an me to prwto kix enoxleite h allh?

Filakia kai 8a epanel8w (elpizw) :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

ΦΑΜούλα χαρούμενη επέτειο γνωριμίας!!!!!

Καλό μήνααααααααααα!!!!!!!!!!!

εμείς σήμερα μετά από 2 εβδομάδες μεσονύκτιου ξυπνήματος, κοιμηθήκαμε 9,5 ώρες σερί! (και δε λέω ψέματα λόγω πρωταπριλιάς!!! :)) και κοιτούσα μήπως είναι χαλασμένη η ενδοεπικοινωνία!!! και εδώ και μισή ώρα είναι στο κρεβάτι και μιλάει με το mobile!!!

εμείς σήμερα θα πάμε χαλκιδική στα πεθερικά μου και θα επιστρέψουμε μάλλον την κυριακή το βράδυ! αν δεν ξαναμπω, καλό Πάσχα!!! και να περάσετε καλά όλες!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Είστε όλες καλά?

Τα κρυωμένα ζουζουνάκια πώς τα πάνε?Εμείς ακόμα έχουμε μύξα αλλά το παλεύουμε με ορό...

ΦΑΜ να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Evita μου τι τραγική η γειτόνισσα...Αν μου έκανε εμένα η συγκεκριμένη με την οποία έχω μεσοτοιχία ντουκ ντουκ θα της έκανα το κεφάλι γκάπα γκούπα και θα σου έλεγα αν θα άκουγε τίποτα μετά....Εμένα με έχει τρελάνει,εκεί που είναι η κρεβατοκάμαρά μας,είναι η κουζίνα τους και καταλαβαίνετε τι γίνεται,μαγειρεύει στις 12 το βράδυ με το multi,ανοιγοκλείνει συρτάρια και τα κοπανάει,έχει και τη μικρή της που κοπανάει όλα τα κατσαρολικά.........

Πριν λίγο έβαψα και τα αυγά μας,έκανα 12 αλλά τα 2 δεν πέτυχαν και πολύ...

melsas σε ζηλεύω.....9,5 ώρες?????Εμείς 11-4 παρά,μετά στις 7:30 κ 9 σηκωθήκαμε.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...