Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!!

Ο Κομπόστας με έχει εκπλήξει σήμερα...κοιμάάάάάάάται!!!!!

Ελινα συμφωνώ απόλυτα με το Δημόσιο... Μακάρι να σας πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί ο πατερούλης...

sofou ωραίο το ελεφαν΄τακι!!!!

DJ Jasmine μήπως μπορείς να βάζεις τραγούδια όπως η Σοφού??? Πιάνει πολύ χώρο η εικόνα και μου κολλάει το ρημάδι...

inaki μήπως οι πιπίλες που έχεις δοκιμάσει ήταν κανονική ή μέτρια ροή και γι αυτό δεν έπαιρνε καμία??? Μήπως θέλει μεγάλη ροή το κορίτσι μας???

sofou, Lucyκαι inaki είστε χρυσοχέρες!!!!

Ευτυχώς δεν είδα Τατιάνα!!!!!!!!!!

Angie μου κατανοώ τον θυμό σου, αλλά σκέψου και το παιδάκι σου και κάνε του την χάρη να μην χαλιέσαι τόσο πολύ για τν κάθε τρελό-ψώνιο που κυκλοφορεί...

με το που ειπα εγω για τα μουλτικουοτ της ΦΑΜ εκανε ενα και μετα το χαος...μηπως δεν ειναι τυχαιο;;;;

Ελινα ευχομαι να εχετε θετικη εξελιξη

Εμεις ακομα ψιλοπαλευουμε...καλυτερα απο το πρωι ομως, την σηκωνω κι ολας πλεον μηπως θελει να ρευτει

Διαφημίσεις

Καλέ ξέχασα να σας πω το συνταρακτικότερο !!!

Από χθες η μπεμπούλα μας πιάνει την πιπίλα της και την βγάζει από το στόμα και μετά την ξαναβάζει !!!!!!!!

Το κάνει συνέχεια , εγώ καμαρώνω το παιδάκι μας που μεγαλώνει και ο Γιώργος αναφωνεί : '' το κλαράκι μας προβιβάσθηκε σε Κλάραμπελ ''

Σοφού και Ινάκι αν δεν έχω κάνει copy δεν κρατάει ούτε απλό μήνυμα....περίπου στην τρίτη προσπάθεια ποστάρω πλέον...

Μήπως θες να σου πάρουμε και ''λάπι τόπι'' για το Πάσχα ?????:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλέ ξέχασα να σας πω το συνταρακτικότερο !!!

Από χθες η μπεμπούλα μας πιάνει την πιπίλα της και την βγάζει από το στόμα και μετά την ξαναβάζει !!!!!!!!

Το κάνει συνέχεια , εγώ καμαρώνω το παιδάκι μας που μεγαλώνει και ο Γιώργος αναφωνεί : '' το κλαράκι μας προβιβάσθηκε σε Κλάραμπελ ''

αχ το γλυκουλιιιιιι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...