Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ νευριάζω angie... Δεν μπορώ να μην ταυτίζομαι με την ιστορία και όταν βλέπω τον "θύτη" να δίνει δακρύβρεχτες συνεντεύξεις και να κρατάει το χέρι της ψυχολόγου, μου έρχεται να πάω εκεί και να τα κάνω λίμπα... Για να δω, θα πουν τίποτα οι Ράδιο Αρβύλα?

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια !! απαραδεκτοοοοοοοοοοο

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ??? την μετανια την εχετε ακουσει?? τι λες βρε ηλιθια ?? ποια μετανοια ?? αν σου ειχε αρπαξει το παιδακι σου εσενα ετσι θα μου ελεγες??

πηρε και η αδερφη μου και τους ξεχεσε τωρα μιλαω μαζι της

ναι, όποιος είχε δύσκολα παιδικά χρόνια ή φοβάται μην χάσει τον γκόμενο να πηγαίνει να αρπάζει μωράκια και μετά να μετανοεί στην τηλεόραση.. Άσε που ακόμα δεν έχει γίνει η δίκη... Εϊναι νόμιμο να βγαίνει και να μιλά δημοσίως για την υπόθεση?

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

καλημερα σας...

ο μπαμπας εχθες το βραδυ μεταφερθηκε στου γεννηματα κ εκανε την εγχειρηση αμεσως.του αφαιρεσαν ενα μεγαλο τμημα του αιματωματος μεχρι στιγμης η καρδουλα του εχει αντεξει,κ ειναι σταθερος για την ωρα...

το κεφαλι ειναι ανοιχτο σε περιπτωση πρηξιματος κτλ.κ ειναι σε καταστολη.το κακο ειναι οτι επαθε κ πνευμονια ελπιζω αυτο να ναι το λιγοτερο,τι να πω...οσο για τα2 εγκεφαλικα που υπεστη,ειναι παρενεργεια των αντιπηκτικων που του δωσαν για τι θεμα του εμφραγματος κ συμβαινει 1 στις 100 να παθει ο ασθενης εγκεφαλικο.κ το παθε ο μπαμπας μου...:(:(:(:(τωρα ψαχνουν εντατικη κ ακομη δεν βρισκουν εμεις κοιταξαμε να τον παμε σε ιδιωτικη αλλα λεει η μαμα μου πως χρειαζεται σε δημοσιο μεγαλο νοσοκομειο ωστε να παρακολουθειται απο νευροχειρουργους καρδιολογους κτλ γενικα να υπαρχουν τα παντα σε καθε ενδεχομενο.τι να πω θα δειξει ευχομαι να βρουμε...

τα πραγματα είναι θετικά δηλαδη! όλα να πάνε καλά!

eojxssdyNVg

αφιερωση νουμερο 2.

ευχαριστούμεεεεεεε, και εγώ κλαίω όποτε το ακούω αλλά στον μικρούλη μου αφιερώνω το όλου του κόσμου οι κυριακές της Αλεξίου!

Συμφωνώ απόλυτα με το Αλεκάκι μας !

και εγώ συμφωνώ

Τα άκουσα και τα 2 θηλάζοντας την μπέμπα μου και φυσικά με πήραν τα ζουμιά,δε φαντάζεστε πώς με κοιτούσε μες στα ματιά,λες και καταλάβαινε τα λόγια...

και εγώ νομίζω μερικές φορες οτι καταλαβαίνει, ειδικά οταν είμαι σταναχωρημένη

Αχ βρε Γιασεμάκι με τα ''προγράμματά σου''...

Ο dj του γκρουπακίου μας !!!!!

dj Jasmine!!!! :-D:-D:tongue::tongue:

Θα σας βάλω και εγώ ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο ;););)

http://www.youtube.com/watch?v=aYorXDBwcdU&feature=PlayList&p=183F956C36901D3B&index=2

αυτό είναι το αγαπημένο μας!!!!! εγώ του το τραγουδάω πιο ναζιάρικα και τραγουδάει και ο μικρουλης μου με κραυγούλες αλλά του το τραγουδούσα από την κοιλιά!!!

Γεια σου και σε σενα....:P

γεια σουυυυυυυυ!!! και από εμάς!

καλα, ήμουν που ήμουν τούρκος , βλέπω και τατιανα και εχω φουντώσει!!

πειτε το τελ του αντεννα να τους παρω να τους βρισω!! τι πραγματα ειναι αυτα ρε γ #$@ την μητερα που εχασε το μωρο της απο τα χερια της ποιος την εχει να κλαιει ε??ε?? ετσι να πηγαινει να αρπαξει ο καθενας το μωρο του αλλου?? οτι προβληματα και να εχεις πας στον ΨΥΧΟΛΟΓΟ δεν στερεις το παιδι του αλλου !!

συμφωνω 100%

ναι, όποιος είχε δύσκολα παιδικά χρόνια ή φοβάται μην χάσει τον γκόμενο να πηγαίνει να αρπάζει μωράκια και μετά να μετανοεί στην τηλεόραση.. Άσε που ακόμα δεν έχει γίνει η δίκη... Εϊναι νόμιμο να βγαίνει και να μιλά δημοσίως για την υπόθεση?

σίγα μην μετανιωσε δηλαδή αν γυρνούσε ΄το χρόνο πίσω δεν θα το ξαναεανε? ή μήπως με ένα συγνώμη περνάει το σοκ που έπαθε η μανούλα του μωρού!

Καλησπέρα κορίτσια!Δεν βλέπω Τατιάνα γιαλι με εκνευρίζει μονίνως:twisted:Αν είναι δυνατόν να την έχουν ελεύθερη αυτή τη γυναίκα!Ποιος μπορεί να εγγυηθεί οτι δεν θα ξανακάνει κάτι παρόμοιο?

Μπράβο στις μανούλες και τις πετυχημένες τους συνταγές!!:D

Ελινάκι εύχομαι απο εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά.Το μεγάλο βημα το έκανε μπαμπάκας σου...Μπράβο του...

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...