Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλέκα, μπήκα και διάβασα το μήνυμα σου και με πήραν τα ζουμιά...

Με το καλό όλα να πάνε όπως τα θες και αύριο να κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!! Σματς!:D

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ και εγώ συγκινήθηκα πολύ!!!!!!!!!!!! Αλέκα και εγώ με την σειρά μου εύχομαι να πάνε όλα κατ΄ευχήν Θεού και η Παναγίτσα να έχει καλά εσένα και την οικογένειά σου. Θα σε έχω στο μυαλό μου!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

τα πιο ωραια λογια και αυτα ακριβως που ταιριαζουν σε εν τετοιο γεγονος οι πρωτο μανουλες θα το καταλαβουν σε λιγο.

ολες οι ευχες μου μαζι σας για αυριο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εγώ πάλι συγκινηθηκα με τα δικά σας μηνύματα... ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, είναι ωραία να απολαμβάνεις θετικά συναισθηματα!!!!!!!

και για να τελειώνουμε με τις συγκινήσεις, να σας πω ότι ευτυχώς και από αυτη την εγκυμοσύνη πέρασα χωρίς διαζύγιο...μα ρε κορίτσια έχτε δει το ελληνικό με τον Μουστάκα? Που έιχε γραφείο συνοικεσιων και πήρε μια ομορφούλα και του βγηκε βουβάλι? Και έλεγε ο δόλιος συνέχεια 'γιατί μου το κάνατε αυτό κύριε Τάκη μου???' Έτσι λένε και οι αδερφές μου όταν βλέπουν τον άντρα μου...και γελάνε τα γαιδούρια όλα μαζι!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

το κινητό μου θα το έχει ο άντρας μου ναι, όποτε θέλετε παίρνετε, δεν με ενοχλείτε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

γύρισα και εγώωωω, εβγαλα και την καλτσουλα τώρα και μπορώ να το πιάσω το πόδι, πονάει πολύ λίγο!! ειμαι πολύ χαρούμενη με την εξέληξη γιατί πέφτω πολύ συχνά απο τις σκάλες και συνήθως πονάω για καιρό.

Αλεκα κάθε φορά που μιλάς για τα παιδιά σου,για τον Αγγελο και για το μωρούλι που περιμένετε βγάζεις τόσο πολύ αγάπη...πως να μην συγκινηθούμε;;;

Εγώ θέλω να ρωτήσω εσένα και τις άλλες δευτερομάνες πώς νιώθουν τα πρώτα σας παιδάκια; Ζητήσαν εκείνα αδερφάκι, ήταν αρνητικά στην αρχή αλλα μετά γλυκάναν...για πείτε!!!

Διαφημίσεις

Εγώ θέλω να ρωτήσω εσένα και τις άλλες δευτερομάνες πώς νιώθουν τα πρώτα σας παιδάκια; Ζητήσαν εκείνα αδερφάκι, ήταν αρνητικά στην αρχή αλλα μετά γλυκάναν...για πείτε!!!

Ο δικός μου είναι κοινωνικός γενικά. Όταν ήταν 1.5 χρονών γέννησε η αδερφή μου την ανιψιά μου και αυτά σχεδόν μεγάλωσαν μαζί, τα έχει η μάνα μου όλη μέρα! Οπότε ψιλοζήλεψε λίγο με εκινη όταν γεννηθηκε και ήταν και μικρότερος, τώρα τίποτα. Όταν πήγε δύο χρονών, τον ρώταγα 'θέλεις η μαμά και ο μπαμπάς να κάνουν άλλο ένα παιδάκι που θα είναι το αδερφάκι σου ή θέλεις να έχουμε μόνο εσένα? Πάντα μου έλεγε ότι θέλει και άλλο παιδάκι.

Τώρα όταν πάμε σε κανα τζάμπο μου λέει 'πάρε και αυτό για τη μπεμπούλα μου, πάρε και για το μωράκι μου' Ξεφραγκιάζομαι εγώ αλλά βλέπω ότι σκεφτεται και τα άλλα δυο μωράκια. Πιστευω ότι δεν θα 'χω πρόβλημα, αλλά και να'χω θα ναι μικρό, παροδικό.

221882cb0gkyh7q4.gif

dr.Αλέκα να κάνω μια τελευταια ερωτηση????

γιατι 2 ωρες στην ανανηψη? επισκληρηδιο δεν θα κανεις???? για φωτισε μας γιατι δεν ξερουμε τιποτα για την διαδικασια!!!!

Η καισαρικούλα είναι χειρουργειο όπως και να το κάνεις. Περιμένουν να δεις αν την 'σκαπούλαρες' και μετά σε στέλνουν στο δωμάτιο.;) Είτε κάνεις επισκληρίδιο ειτε ολική!

221882cb0gkyh7q4.gif

εγώ τον άντρα σου πάλι Σοφάκι 'ζηλευω'... ο πατέρας μου έμπαινε σπίτι και τρέχαμε όλες να τον περιποιηθούμε. Μέχρι και το σκυλάκι μας - θηλυκό- έτρεχε μαζί μας!

Πάντως αν το σκεφτώ μακροπρόθεσμα μου φαινεται αδιανόητο να προχωράω εγώ με δύο μαντραχαλάδες... έναν από τη μία και έναν από την άλλην...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...