Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου έκανε ΕΝΑ ΡΕΨΙΜΟ η μπέμπα,σαν να είχε πιει 12 κοκα κόλα και 15 μπύρες.......!!!!!!!!!!!!!Γέλασα πολύ και με κοιτούσε καλά καλά!!!

:P:p

μια χαρα ειναι εσενα βρε Αλεκα αφου δεν βηχει....μονο η μυξα δεν ειναι τιποτα νομιζω...τωρα αν φοβασαι πανε να στον κοιταξει. εμενα ρε γαμωτο γενικα καλα φαινεται απλα χτες ολη μερα ετρωγε 50 ml σε καθε γευμα και μετα αναγουλιαζε απο τη μυξα και τα φλεματα..μια φορα εκανε κι εμετο

και εγω νομιζω ειναι ενταξει....εμενα τρωει κανονικα....αλλα την πρωτη μερα εκανε ενα 38αρι...ξαπλωμενος βεβαια και κοιμισμενος. Όταν σηκωθηκε ειχε 37.4....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δεν ήτνα γαλατάκι!!

Ήταν μυξούλα!!! Λευκή!!!!

Βγαίνει η μύξα από το στόμα?????????

Προφανώς την ρούφηξε προς τα μέσα. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι ανησυχητικό. Μου έχει τύχει να βρω πηχτά κομματάκια γαλατάκι στο στόμα της. Μερικές φορές της έρχονται γουλίτσες αλλά της ξανακαταπίνει και μένουν υπολλείματα στο στόμα.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Βρε κορίτσια σας φαίνεται λογικό να πλένετε το πρόσωπο του μωρού σας με φυσιολογικό ορό???

Γιατί όχι? Δεν το κάνω. την πλένω κανονικά με νεράκι βρύσης, αλλά γιατί να μην χρησιμοποιήσει κανείς φυσιλογικό ορό?:confused:

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω,μου φάνηκε πολύ περίεργο...και αλλόκοτο...

όχι καλέ, το αντίθετο. Εγώ χρησιμοποιώ φυσιολογικό ορο σε βαμβακάκι για να της καθαρίσω καμιά φορά τα ματάκια ή γύρω γύρω από τη μυτούλα.

Εγώ πάλι,χρησιμοποιώ νεράκι και μόνο!

Με τόσο φυσιολογικό ορό που έχουμε καταναλώσει από τότε που γεννήθηκε,αν της έπλενα και το πρόσωπο με ορό,μπορεί και να είχαμε χρεοκωπήσει!

oCxsp2.png

εγω γενικα δεν ειμαι υπερβολικη με απολυμανση και καθαριοτητα.Θελω να συνηθιζει το μωρο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ούτε εγώ είμαι υπερβολική, αλλιώς θα την έκανα μπάνιο σε φυσιολογικό ορό. :-) Αλλά αν θες να καθαρίσεις πχ κάτι στο ματάκι του όταν είναι νεογέννητο, καλό είναι να καθαρίσεις καλά τα χέρι σου και να χρησιμοποιήσεις ορό. Ως εκεί όμως, γιατί αλλιώς δεν θα επιτρεπόταν να τα κάνουμε και μπάνιο...

Διαφημίσεις

καλημερα σας...

ο μπαμπας εχθες το βραδυ μεταφερθηκε στου γεννηματα κ εκανε την εγχειρηση αμεσως.του αφαιρεσαν ενα μεγαλο τμημα του αιματωματος μεχρι στιγμης η καρδουλα του εχει αντεξει,κ ειναι σταθερος για την ωρα...

το κεφαλι ειναι ανοιχτο σε περιπτωση πρηξιματος κτλ.κ ειναι σε καταστολη.το κακο ειναι οτι επαθε κ πνευμονια ελπιζω αυτο να ναι το λιγοτερο,τι να πω...οσο για τα2 εγκεφαλικα που υπεστη,ειναι παρενεργεια των αντιπηκτικων που του δωσαν για τι θεμα του εμφραγματος κ συμβαινει 1 στις 100 να παθει ο ασθενης εγκεφαλικο.κ το παθε ο μπαμπας μου...:(:(:(:(τωρα ψαχνουν εντατικη κ ακομη δεν βρισκουν εμεις κοιταξαμε να τον παμε σε ιδιωτικη αλλα λεει η μαμα μου πως χρειαζεται σε δημοσιο μεγαλο νοσοκομειο ωστε να παρακολουθειται απο νευροχειρουργους καρδιολογους κτλ γενικα να υπαρχουν τα παντα σε καθε ενδεχομενο.τι να πω θα δειξει ευχομαι να βρουμε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα μου ευτυχώς που πήγε καλά το χειρουργείο και άντεξε η καρδιά του.

Επίσης,είναι καλύτερο να μείνει στο δημόσιο,από τη δουλειά μου ξέρω ότι τα σοβαρά περιστατικά που είχαμε σε ιδιωτικές κλινικές ΠΑΝΤΑ τα έστελναν σε δημόσιο.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...