Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια οσο περισσοτερο αφηνεις το γαλα τοσο χειροτερο ειναι γιατι ειναι ευπαθες προϊον και δημιουργουντε βακτηρια επικινδυνα...το πολυ μια ωρα κανει....

μαρινα βρε κοριτσι μου που θα χωρεσετε μου λες??κανονικη εβδομαδα των παθων θα περασετε!!!!!!!!!!!!1

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω μεχρι τωρα κουμπωνα το καθισματακι αυτοκινητου πανω στο καροτσι...

Μαχη καλώς την! καιρό έχεις να μπεις, ήρθαμε Καστορια για φαγητό μια μέρα αλλά δεν είχα τηλ να σε ειδοποιούσα αλλά είχα πλάκα γιτι κοιτουσα σε όλη τη λίμνη μηηηηηπως σε δώ ο άντρας μου με κοροιδευε, λέω παρ'ολο που δεν σε ξέρω θα σε γνωρίσω από το μωρό!!! :P

Tsa :)

Ir8ame pali! Phgame na paroume ton "megalo" apo to sxoleio..

Vre seis? Eidate oti einai gay kai o Ricky Martin? Asxeto to xerw :)

καλέ έπεσα από τα σύννεφα!!!! ήταν ο μεγάαααααλος μου έρωτας!

γειασας κοριτσακια....να πω κ γω τα νεα μου τα ωραια...

ο μπαμπας μου πλεον ειναι πολυ δυσκολα εκανε αξονικη σημερα κ επαθε κ δευτερο εγκεφαλικο.:(:(:(:(

δεν υπαρχει ελπιδα παρα μονο εαν (επειδη ειναι νεος ειπε ο γιατρος)εγχειριστει στο κεφαλι να του αφαιρεσουν το αιματωμα ισως κ να γινει κατι.αλλα λογω του εμφραγματος ειναι ρισκο γιατι ειναι πολυ πιθανο να πεθανει εκεινη την ωρα.ολα εξαρτωνται απο το αν θα αντεξει η καρδια του.τωρα ειναι στις συζητησεισ με τους γιατρους το θεμα κ θα δουνε τι θα κανουν ακριβως...

εγω τον ειδα εχθες με γνωρισε μου σφιξε το χερι κ λιγο με κοιταξε...κ τη μαμα μου ακομη περισσοτερο τη χαιδεψε οταν του ελεγε πως τον αγαπαει...μετα ξανακλεινε τα ματακια του αφηστε τα...δεν θα ξεχασω ποτε οπως τον ειδα εχθες.σημερα δεν καταλαβαινε τιποτα ειπε ο αδερφος μου.

κατα τα αλλα ειμαι αυπνη ο μικροσ τρελη γκρινια κ η ψυχολογια μηδεν.

Ελίνα μου έχε πίστη, εγώ νομίζω οτι αφου σας αναγνωρισε και καταλάβαινε είναι καλό σημάδι, είναι κ νέος ο μπαμπας σου θα παλέψει και όλα θα πάνε καλά!

κοριτσια οσο περισσοτερο αφηνεις το γαλα τοσο χειροτερο ειναι γιατι ειναι ευπαθες προϊον και δημιουργουντε βακτηρια επικινδυνα...το πολυ μια ωρα κανει....

μαρινα βρε κοριτσι μου που θα χωρεσετε μου λες??κανονικη εβδομαδα των παθων θα περασετε!!!!!!!!!!!!1

εγώ δεν το ήξερα αυτό κ καμιά φορά του έδινα κ μπορει κ μετα από 1 ώρα!

yasemi παραγγελια για αυριο... του Κότσιρα, ο φύλακας άγγελος, πολύ αγαπημένο τραγούδι, όποτε το ακούω κλαίω, όταν για τον γάμο είχα προβλήματα και φασαρίες μου αφιερωσε η μαμά μου αυτό το τραγούδι και νιώθω ότι γραφτηκε για μένα, με αγγίζει πολύ συν οτι είναι αφιερωση της μαμάς! :oops::oops::D:D

Κοριτσάκια καλημέρα!!!

Σήμερα κοιμηθήκαμε 11-4!!!!Και τώρα πάλι ετοιμάζεται για ύπνο στην κούνια.

Όταν ξύπνησε είπε "έχω" και μετά άρχισε τα γέλια!!

Η μυτούλα είναι χάλια,της έβαλα ορό και βγήκαν μύξες και μετά και φλεματάκια...Τη λυπάμαι την καημένη μου αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω?

Κατερινάκι πολύ ωραίο το τραγούδι...

Σχετικά με το γάλα,εγώ δεν το έδινα μετά τα 45',κι αυτό μου το είπε η μαμά μου,που γενικά δεν πετάει εύκολα φαγητό.

Sofou μου βαριέμαι όλη τη διαδικασία....Αν ήταν για πιο πολλές μέρες θα έλεγα οκ αλλά τώρα για 4 μέρες να σηκώνω όλο το σπίτι,ε δεν το αντέχω...

Ελίνα μου τι νέα από τον μπαμπά σου?

oCxsp2.png

Καλημέρα!

Έχω ξυπνήσε από τις 7 παρά. αλλά τώρα τρώω πρωινό επιτέλους και πίνω το καφεδάκι μου...

Εγώ μέσα στο σπίτι χρησιμοποιώ το καρότσι. Κανένα από τα 2 παιδιά μου δεν συμπάθησε τα ρηλάξ...:-D Εξάλλου η μικρή μου δεν μπορεί να κάθεται μόνη της και με μπινελικώνει...:mrgreen: Την βάζω στο καρόστι και την μεταφέρω έρα δώθε, ανάλογα που κάνω δουλειές. Την παίρνει και εύκολα ο ύπνος εκεί.. Αλλιώς χρησιμοποιώ χαλάκι δραστηριοτήτων και αγκαλιά.:-D

κορίτσια, να ρωτήσω ποση ωρα επιτρεπεται να μεινει γαλα πριν το ξαναδωσω? μου ειχατε πει οχι πανω απο ωρα, θυμαμαι σωστα?

Νομίζω 2 ώρες εκτός ψυγείου, αλλά θα το ζεστάνεις 1 φορά. Εγώ το αφήνω το πολύ 1 ώρα καλού κακού, αλλιώς το βάζω στο ψυγείο και το ζεσταίνω μόλις το βγάλω.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημερούδια!!!

yasemi, aleca, lucy και marina ευχαριστούμε πολύ για τις απαντήσεις...πολύ ενθαρρυντικό το ότι μάλλον θα μας βολέψει και το καρότσι γιατί δεν είμαστε για έξοδα... (Τουλάχιστον όχι περιττά...)

sofou τί υπέροχη περιγραφή... όποτε με το καλό έρθουμε Μονεμβασιά θα πάμε οπωσδήποτε εκεί!!!!!!

Πολύ μου άρεσε το Μitsicomb!!!!

Είδες τα άτιμα τα multi-quotes, επειδή τα χρησιμοποίησα πολύ με εκδικήθηκαν!!!!!!

Σοφία μου καλό Πάσχα και μην ανησυχεις καθόλου!!! Αναλαμβάνω εγώ προσωπικά το θέμα πετσούλας!!!!!!!!

Θες να μας πεις Marina πως θα γίνει αυτό με δεδομένο ότι θα αναπνέουν ΟΛΟΙ?????? (13 άνθρωποι σε ενάμιση δωμάτιο???????)

Διαφημίσεις

Θες να μας πεις Marina πως θα γίνει αυτό με δεδομένο ότι θα αναπνέουν ΟΛΟΙ?????? (13 άνθρωποι σε ενάμιση δωμάτιο???????)

παναγια μου ετσι που το γραψες κατι μου ηρθε!!!! μαρινακι τωρα που εχει καλο καιρο να αφηνεις το παραθυρο λιγακι ανοιχτο να αεριζονται οι χωροι!

ΦΑΜ φαε και για μενα λιγη πετσουλα!!! Εσεις τι θα κανετε το πασχα;;

καλημερες απο τα μητσινακια!

Κοριτσακια γεια σας ..τελικα ο μπεμπακος δεντην περναει τοσο ευκολα την ιωση οσο νομιζα..αοπ χτες αρχισε και τρωει 50- 60 ml μaximum τον βουτηξα και τον ξαναπηγα παιδιατρο μου λεει δεν εκανε βρογχιολιτιδα αλλα εχει πολλες βλενες..μου εδωσε σιροπακι αερολιν

ελινα μου κουραγιο να παιρνεις δυναμη απο τον μπεμπη σου!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Κοριτσακια γεια σας ..τελικα ο μπεμπακος δεντην περναει τοσο ευκολα την ιωση οσο νομιζα..αοπ χτες αρχισε και τρωει 50- 60 ml μaximum τον βουτηξα και τον ξαναπηγα παιδιατρο μου λεει δεν εκανε βρογχιολιτιδα αλλα εχει πολλες βλενες..μου εδωσε σιροπακι αερολιν

περαστικα στο μπεμπινο....ειχε βηχα πολυ??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Περαστικούλια!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

ντορακι η δικαι σου όταν ειχε αρρωστησει που ηταν τοσο μικρουλα, ειχε κανει πυρετο??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

inaki λέω να φάω και για σένα πετσούλα, αλλά πολλή, όχι λίγη!!!!!!!!!!!

Θα πάμε Τανάγρα στη μανούλα μου!!!

Θα κάνουμε mitsicomb-reunion, μετά το Πάσχα να συνέλθει και η μπεμπούλα σου! Είναι καλύτερα??? Να μας τη φιλήσεις!!!

mamageor περαστικούλια στον μπεμπακο σου!!!

ναι ...απο όσο ξερω ( θα σου εχει πει η μαμα σου, οποτε θα ξερεις καλυτερα) τα μωρα μεχρι το εξαμηνο δυσκολα κανουν πυρετο. Ισχυει? Ξερεις?

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...