Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμά.Τώρα κατάφερα να ξαναμπώ!Είμαι μόνη(πάλι:()με τον μικρό και σήμερα είναι λίγο ανήσυχος.Εμείς Μ.Παρασκευή θα φύγουμε ή για Τρίκαλα ή για Δεσκάτη(αναλόγως πότε θα βγει ο πεθερός μου).Εγώ που του δίνω κρεμούλα τον ταίζω στο πορτ-μπεμπε.Χαχανίζει εδώ και 2 εβδομάδες και χαμογελάει σε όλους:)Το απόγεύμα που τον είχα στο γυμναστήριό του γύρισε ξαφνικά&χτύπησε λίγο στο κεφαλάκι του:(Δεν έκλαψε οπότε μάλλον δεν πόνεσε αλλά έμεινε με τα ματάκα ορθάνοιχτα απορημένος!Ετοιμαζόμαστε για μπάνιο&ύπνο.Καληνύχτα....

Η ElenaK που χάθηκε?

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελινακι, ειιλικρινα απο την καρδια μου να γινει ενα θαυμα ...

κορίτσια, να ρωτήσω ποση ωρα επιτρεπεται να μεινει γαλα πριν το ξαναδωσω? μου ειχατε πει οχι πανω απο ωρα, θυμαμαι σωστα?

ελινακι, ειιλικρινα απο την καρδια μου να γινει ενα θαυμα ...

κορίτσια, να ρωτήσω ποση ωρα επιτρεπεται να μεινει γαλα πριν το ξαναδωσω? μου ειχατε πει οχι πανω απο ωρα, θυμαμαι σωστα?

σωστα το λες.. μεχρι 1 ωρα απο την παρασκευη του κ δεν το ξαναζεσταινεις...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

εγω του δινω και μετα απο 1.5 ωρα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω του δινω και μετα απο 1.5 ωρα

δεν νομιζω οτι κανει κακο .... απλα δεν πρεπει να εχουν την ιδια δραση τα συστατικα του... εγω εχω το καλο οτι αν μεινει στην μια , το δινω στην αλλη κ οταν αποφασισει η δευτερη να φαει τις ξαναφτιαχνω, οποτε δεν πετιεται τιποτα!!!

κοριτσακια σας χαιρετω , αυριο μετα το γαλα των μικρων θα φυγουμε.. λογικα δεν θα προλαβω να μπω πιο πριν.

καλο πασχα να εχουμε ολοι , με γερα μωρακια!!!

αααααα ! κ φατε κ καμια πετσουλα κ για μενα!!!!! εμεις λογω πενθους δεν θα σουβλισουμε φετος.... οποτε φατε κ για μενα;)!!!!

baJfp2.png

καλο βραδυ κοριτσακια...Σοφακι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...να μου φιλησεις τις ζουζουνες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ευχαριστω! κ εσυ τα αντρακια σου!!! θα περασουμε απο τα μερη σου αυριο!!!

ε καντε και εσεις μια σταση ;)...που θα πατε???

221882cb0gkyh7q4.gif

Σαλαμινα... εχει η γιαγια μου εξοχικο εκει κ μαζευομαστε ολοι... ειναι κ κοντα ευτυχως!!!! ελατε για καφε!!!!

χα χα θα παω Καλαματα βρε....λες να σε πετυχω πουθενα???:D

221882cb0gkyh7q4.gif

ελινακι μου κουραγιο τιποτα αλλο.

Φαμουλα εγω στον Δημητρη δεν χρησιμοποιησα καρεκλακι μονο καροτσι και επιδη ξεκινησε απο 4 μηνων τροφες αγκαλιτσα για να κραταω τα χερακια του μου εκαναν δωρο ενα της φισερ που το δενεις στην καρεκλα οταν ηταν 1 ετους και κατι μας χρησιμευσε πολυ οταν τον εκανα μπανιο στη Λουτσα που εχουμε ντουζιερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...