Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια πάλι τα ίδια...δεν με αφήνει να κάνω multi-quote... ΓΚΡΡΡΡ

Μαρινάκι περαστικά στον πατέρα κι ελπίζω να μην χρειαστεί καν εγχείριση ο αδερφός!

Αχ Σοφάκι πριν γεννήσω έλεγα γιατί να μην κάνω δίδυμα???Αλλά όταν είδα πώς είναι με ένα,είπα φίου....καλύτερα!!!!

Πλέον θεωρώ τις μητέρες με 2 και πάνω,ΗΡΩΙΔΕΣ...........

Αυτά θα μπορούσα ν ατ έχω γράψει εγώ!!!!!!!!!!!!!

Δευτερομανούλες για πείτε γνώμες για καθισματάκια...Το καρότσι δεν βολεύει λέτε, να κάνουμε και οικονομία????

Ελινάκι μόνο ο Θεός ξέρει....Τελικά σου έκανε καλό που τον είδες?

Μουσικάρες και Σαντορίνη...πωπωωωω μύρισε καλοκαίρι...

fam εγω ετσι και αλλιως το καροτσι το εχω μονιμα μεσα στο σπιτι γιατι εκει τη βαζω και παμε παντου....δε το ειχα σκεφτει στη μεγαλη να τη ταϊζω εκει και ετσι το ειχα παρει το καθισματακι....νοιμζω οτι μια χαρα κανει γιατι εξω στο καροτσι που ταϊζα τη μεγαλη δνε ειχα προβλημα.....:D

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

κ εγω σκεφτομαι στην αρχη στο ρηλαξ ή στο καροτσι.... μετα αυτο που μπαινει σε καρεκλα μαλλον. ειδα κ ενα στο αγγλικο mothercare που μπαινει σε καρεκλα κ εχει κ μαξιλαρακι κ γινεται κ βαλιτσακι κ μαλλον θα πω σε ενα ξαδερφο μας που ζει αγγλια να μας το παρει κ να το στειλει εδω, γιατι δεν το πουλανε εδω...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ΦΑΜ και αλλες κοπελιτσες...καιβτο καροτσι βολευει και το ρηλαξ (προς το παρον) αργοτερα, μετα τους 8-9 μηνες νομιζω θελει καρεκλι...Εγω εχω ενα της φισερ πραις, ευχαριστημενη ειμαι. Το εχω απο τον Αγγελο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Να'μαι κι εγώ!

Σήμερα ευχαριστήθηκα λιακάδα ! Πήρα τη μπεμπού και πήγαμε έξω από τη Μονεμβασιά σε ένα κτήμα με ένα παλιό ελαιοτριβείο που είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και διαμορφωμένο ο ένας του χώρος σε καφέ το πρωί και το υπόλοιπο σε εστιατόριο. Δε φυσούσε καθόλου και είχε πολλή ζέστη,ήμουν με κοντομάνικο μέχρι το απόγευμα που γύρισα. Δουλεύει μία φίλη μου εκεί και πήγα για παρέα...

Στα δικά μας τώρα:

Doraki ρούχα αλλά και το δωμάτιο είναι πολύ όμορφα.

Γιατί να μην πάτε στο χωριό να τρελαθεί από τον καθαρό αέρα και τις καινούριες εικόνες το μπεμπίδιο? Εμείς έχουμε φύγει μέχρι στιγμής τρία 15ήμερα και δεν χρειάζονται υπερβολικά πολλά πράγματα, ένα σακ βουαγιάζ (με τα ρούχα της,σεντονάκι,κουβέρτα τα καλλυντικά της και κανένα παιχνιδάκι) και το καρότσι της.

Ινάκι μου σήμερα έχει πανσέληνο.

'Αντε να περάσουν οι μυξούλες να ξαναβρεθεί το τρελό παρεάκι ''Μitsicomb'' !!! :P

Angie μου ξενυχτισμένη... μην αγχώνεσαι τόσο πολύ.Το 37.1 είναι φυσιολογική θερμοκρασία βρέφους, από 38 και πάνω είναι πυρετός.

Εβιτάκι μας...γιατί χάνεσαι βρέ ? Εσύ τί θα κάνεις το Πάσχα ? Εμείς Μονεμβασιά και φέτος λόγω μαγαζιού.

Το Μαρινάκι μας έγινε ο ''άσπρος σίφουνας'' του καφέ...ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε !!!! (τόσο γρήγορα μπαίνει πια στο καφέ από τα τρεχάματα όλη μέρα...)

Ελινάκι κουράγιο...

Συμπεθέρα μου τί δράμα περνάς κι εσύ..... η εκδίκηση των Multi-Quote :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...