Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Elina mou den exw logia..Kouragio koukla mou kai meres pou erxontai as dwsei o Theoulis fwtish stous giatrous na kanoun to kalutero dunato.

Polles aggalies..

γειασας κοριτσακια....να πω κ γω τα νεα μου τα ωραια...

ο μπαμπας μου πλεον ειναι πολυ δυσκολα εκανε αξονικη σημερα κ επαθε κ δευτερο εγκεφαλικο.:(:(:(:(

δεν υπαρχει ελπιδα παρα μονο εαν (επειδη ειναι νεος ειπε ο γιατρος)εγχειριστει στο κεφαλι να του αφαιρεσουν το αιματωμα ισως κ να γινει κατι.αλλα λογω του εμφραγματος ειναι ρισκο γιατι ειναι πολυ πιθανο να πεθανει εκεινη την ωρα.ολα εξαρτωνται απο το αν θα αντεξει η καρδια του.τωρα ειναι στις συζητησεισ με τους γιατρους το θεμα κ θα δουνε τι θα κανουν ακριβως...

εγω τον ειδα εχθες με γνωρισε μου σφιξε το χερι κ λιγο με κοιταξε...κ τη μαμα μου ακομη περισσοτερο τη χαιδεψε οταν του ελεγε πως τον αγαπαει...μετα ξανακλεινε τα ματακια του αφηστε τα...δεν θα ξεχασω ποτε οπως τον ειδα εχθες.σημερα δεν καταλαβαινε τιποτα ειπε ο αδερφος μου.

κατα τα αλλα ειμαι αυπνη ο μικροσ τρελη γκρινια κ η ψυχολογια μηδεν.

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελινα πολλες ευχες και απο εμενα, να γινει το καλυτερο δυνατο...Θαυματα γινονται...απο εκει και περα εσυ να εισαι δυνατη...καλη δυναμη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας!

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, αλλά σας διάβασα.

Ελίνα, εύχομαι να γίνει το θαύμα. Κουράγιο! Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι πολύ δύσκολες οι ώρες που περνάτε... Να στηρίζει ο ένας τον άλλον και να αντλείς δύναμη από το μωράκι σου!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

με αφησε ο αντρας μου και ξεραθηκα με τη μεγαλη (και καποια στιγμη και τη μικρη δε ξερω δε πηρα χαμπαρι ) 2 ωρες το μεσημερι και τα ακουσε απο πανω.....σημερα νομιζω εχει πανσεληνο....οσο για το αλλο θεμα δε μου λεει και πολλα...κατι για εξετασεις πεταξε...κατι για πολυποδα,,,κατι για μαλλον καλοηθης και δεν ειναι τιποτα....κατι δε μαρεσει σε αυτα που λεει.....τεσπα....

οσο για καθισματακια φαγητου εγω ειχα παρει στη μεγαλη (και το εχω ακομη ) ενα της κικο (ή μηπως ητανε φισερ πραϊς) ....και το εχω ακομη...ε για κανα εξαμηνο περιπου το χρειαστηκαμε....μετα το σκατο ηθελε να καθεται στη καρεκλα...το μονο που να κοιταξετε ειναι να εχει 2-3 θεσεις το καθισμα γιατι οταν ξεκινησετε τις στερεες μπορει ακομη να μη καθετε καλα το παιδι να ειναι λιγο πιοξαπλωτα να μπορει να μη στηριζετε στη μεση....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

αχ κι εγω τρελαινομαι για το μουλεν ρουζ!!! αγαπημενη μουσικη δεν εχω , κατα καιρους αλλαζω γουστα, παντως το μεγαλυτερο μου κολλημα ηταν οι σκορπιονς..να προσθεσω και τον αγαπημενο προορισμο σαν κατηγορια..για μενα σαντορινη και ναυπλιο

Ελινακι κουραγιο...

υγ. εχω και ενα αγαπημενο σαουντρακ...την μουσικη απο την ταινια the belly of an architect

Ελίνα μου τώρα μόλις έκανα μπάνιο και σε σκεφτόμουν γιατί δεν μπήκες σήμερα και ήλπιζα ότι θα είναι λόγω του μπουνίτσα και όχι μια κακή εξέλιξη του μπαμπάκα σου...

Όπως λέγαμε και στη Νατασούλα όταν είχε το θέμα με την μπεμπούλα της,προσευχήσου,μόνο ο Θεός ξέρει ποιο είναι το καλύτερο και να είσαι σίγουρη ότι θα το κάνει.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...