Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Σοφάκι πριν γεννήσω έλεγα γιατί να μην κάνω δίδυμα???Αλλά όταν είδα πώς είναι με ένα,είπα φίου....καλύτερα!!!!

Πλέον θεωρώ τις μητέρες με 2 και πάνω,ΗΡΩΙΔΕΣ...........

μπα... να σου πω ... απλα ειμαστε μαλλον πιο αναισθητες! ντροπη μου βεβαια αλλα καποιες φορες τις αφηνω να κλαινε! ε, δεν γινεται διαφορετικα.. αλλιως θα τρελαθω!! σιγουρα αν ειχα ενα , θα ημουν αλλιως. μπορει να το κακομαθαινα, μπορει να το ειχα ολη την ωρα αγκαλια ή με το παραμικρο να ετρεχα... ποτε δεν θα μαθω:tongue:!!

baJfp2.png

Εγώ προσπαθώ να την αφήσω να κλάψει λίγο,αλλά τελικά το μόνο που καταφέρνω είναι να εκνευρίζεται περισσότερο,να θέλει άλλη τόση ώρα για να χαλαρώσει και τελικά μόνο τα δικά μου νεύρα μένουν στην τσίτα....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι εμένα μου έχει φέρει μια θεία μου ένα καθισματάκι από αυτά που τα βάζεις επάνω σε κανονική καρέκλα και κάθεται το μωρό.Αλλά δεν το έχω ανοίξει καν,οπότε και δεν ξέρω αν θα βολέψει.Πάντως ακριβό δεν πρόκειται να πάρω,αν θυμάμαι καλά,έχει και το ΙΚΕΑ (ή κάνω λάθος?????).

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

melsas να μην τους δίνεις αναφορά κάθε πότε τα κάνει ο μπέμπης!!

χώνονται καλέ! "τα'κανε, τα'κανε?" ναι έχ@σε τον κόσμο όλο!!!

φτου μας μην μας ματιασετε τωρα που εχουμε φτιαξει προγραμμα!!!! τωρα ρο μονο που μενει ειναι να μαθουν να κοιμουνται κ λιγο το μεσημερι.... πλεον με το ζορι τις κραταω μεχρι τις 10 το βραδυ!!!! μετα κατεβαζουμε ρολα:tongue:

φτου σας, φτου σας!!!

Χέρια δυστυχώς δεν πρόκειται να βγάλει καμιά μας.....

Είδα μια ταινία "οι αντικαταστάτες" που όποιος ήθελε παράγγελνε και του έφτιαχναν ένα ρομπότ και το έλεγχε με τη σκέψη του.Αχ και να είχα ένα τέτοιο να κάνει γενική καθαριότητα κάθε μέρα,ένα άλλο να πηγαίνει στη δουλειά και εγώ να κάθομαι να κοιμάμαι και να ασχολούμαι με το μωρό....

αχ, τι καλά!!!:):):)

βρε ουστ απο εδω.ο μπαμπας το παλευει ειναι καλυτερα μαθαμε οτι στ χειρουργειο τον χασαμε και του χτυπησαν ηλεκτροσοκ να τον επαναφερουν αλλα τωρα ειναι καλυτερα.ο αδερφος μου εχει παει σε λλους 5 γιατρους κια λενε οτι δεν χρειαζεται ακομα χειρουργιο θα δουμε

άντε, περαστικά να'ναι!!!

ανακαλυψαμε τις ντροπουλες κ τα ναζακια:P:p:p(αλεκα μην με κραξεις...:tongue:.)!!!!

και ξαναματαφτου σας!!!:D:D:D:p

15y6xxxv0qx3picm.png

Koritsia mh kataxodeuteite me ta ka8ismatakia faghtou. Emas mas eixan parei ena akrivo (150 euros) se tetoio stil:

http://www.satara-inc.com/Files/Image/Anka/Espresso%20High%20Chair%20500.jpg

kai o mikros molis xetsoumise ligo olo gkriniaze kai esprwxne na vgei apo ekei mesa. Tou phrame ena tou IKEA tote kai to katavoleuthke..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

γειασας κοριτσακια....να πω κ γω τα νεα μου τα ωραια...

ο μπαμπας μου πλεον ειναι πολυ δυσκολα εκανε αξονικη σημερα κ επαθε κ δευτερο εγκεφαλικο.:(:(:(:(

δεν υπαρχει ελπιδα παρα μονο εαν (επειδη ειναι νεος ειπε ο γιατρος)εγχειριστει στο κεφαλι να του αφαιρεσουν το αιματωμα ισως κ να γινει κατι.αλλα λογω του εμφραγματος ειναι ρισκο γιατι ειναι πολυ πιθανο να πεθανει εκεινη την ωρα.ολα εξαρτωνται απο το αν θα αντεξει η καρδια του.τωρα ειναι στις συζητησεισ με τους γιατρους το θεμα κ θα δουνε τι θα κανουν ακριβως...

εγω τον ειδα εχθες με γνωρισε μου σφιξε το χερι κ λιγο με κοιταξε...κ τη μαμα μου ακομη περισσοτερο τη χαιδεψε οταν του ελεγε πως τον αγαπαει...μετα ξανακλεινε τα ματακια του αφηστε τα...δεν θα ξεχασω ποτε οπως τον ειδα εχθες.σημερα δεν καταλαβαινε τιποτα ειπε ο αδερφος μου.

κατα τα αλλα ειμαι αυπνη ο μικροσ τρελη γκρινια κ η ψυχολογια μηδεν.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...