Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

να ΄μαι παλι!!! λειπαμε απο το πρωι για δουλειες κ γυρισαμε πριν καμια ωρα....

yasemi ευχομαι οτι κ να ειναι να ειναι περαστικο....

Arina καλως ηρθες κ να σου ζησει το μωρακι σου!!!

doraki φανταστικα τα ρουχαλακια!!!!! καλοφορετα!!!!

εγώ σαν τις μπεμπούλες της Σοφίας ήμουν, με άφηνες και κοιμόμουν μόνη μου!!

φτου μας μην μας ματιασετε τωρα που εχουμε φτιαξει προγραμμα!!!! τωρα ρο μονο που μενει ειναι να μαθουν να κοιμουνται κ λιγο το μεσημερι.... πλεον με το ζορι τις κραταω μεχρι τις 10 το βραδυ!!!! μετα κατεβαζουμε ρολα:tongue:

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι;Εσας τα μωρα σας κατα τη διαρκεια της ημερας κοιμουνται;Καθονται στο ριλαξ;ποση ωρα;εμενα δε καθεται μονη της πρεπει να της μιλαω και να ειμαστε στο ιδιο μερος!

εμενα κατα την διαρκεια της ημερας κοιμουνται γυρω στην 1 με 1.30 ωρα κ αυτο σπαστα τεταρτα συνηθως , εκτος κ αν ειμαστε στο αυτοκινητο οπου κοιμομαστε σχεδον σε ολη την διαδρομη.... στο ρηλαξ μου καθονται αλλα οχι πολυ ... θελουν κουτσομπολιο κ συζητηση αλλιως βαριουνται..

πρεπει να μαζεψω πραγματα για αυριο κ βαριεεεεεμαι!!!!! ολο το σπιτι θα πρεπει να κουβαλησω:?

baJfp2.png

κοιμηθηκανε τωρα και μπορεσα να μπω ασε που αυτες τις μερες προσπαθω να κανω γενικη μια εβδομαδα μου εχει παρει απο τα διαλλειματα και ακομα εχω πραγμα.Πολυ σιδερο ρε κοριτσια και πλυντηριο δεν παλευεται θελω και τριτο?πρεπει να βγαλω χερια

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλως με
κοιμηθηκανε τωρα και μπορεσα να μπω ασε που αυτες τις μερες προσπαθω να κανω γενικη μια εβδομαδα μου εχει παρει απο τα διαλλειματα και ακομα εχω πραγμα.Πολυ σιδερο ρε κοριτσια και πλυντηριο δεν παλευεται θελω και τριτο?πρεπει να βγαλω χερια

κ οτι θα σε ρωταγα που χαθηκες εσυ!!! εφυγαν οι επισκεψεις που ειχες???

ο μπαμπας σου κ ο αδερφος σου πως ειναι?

baJfp2.png

Χέρια δυστυχώς δεν πρόκειται να βγάλει καμιά μας.....

Είδα μια ταινία "οι αντικαταστάτες" που όποιος ήθελε παράγγελνε και του έφτιαχναν ένα ρομπότ και το έλεγχε με τη σκέψη του.Αχ και να είχα ένα τέτοιο να κάνει γενική καθαριότητα κάθε μέρα,ένα άλλο να πηγαίνει στη δουλειά και εγώ να κάθομαι να κοιμάμαι και να ασχολούμαι με το μωρό....

oCxsp2.png

κ οτι θα σε ρωταγα που χαθηκες εσυ!!! εφυγαν οι επισκεψεις που ειχες???

ο μπαμπας σου κ ο αδερφος σου πως ειναι?

βρε ουστ απο εδω.ο μπαμπας το παλευει ειναι καλυτερα μαθαμε οτι στ χειρουργειο τον χασαμε και του χτυπησαν ηλεκτροσοκ να τον επαναφερουν αλλα τωρα ειναι καλυτερα.ο αδερφος μου εχει παει σε λλους 5 γιατρους κια λενε οτι δεν χρειαζεται ακομα χειρουργιο θα δουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

βρε ουστ απο εδω.ο μπαμπας το παλευει ειναι καλυτερα μαθαμε οτι στ χειρουργειο τον χασαμε και του χτυπησαν ηλεκτροσοκ να τον επαναφερουν αλλα τωρα ειναι καλυτερα.ο αδερφος μου εχει παει σε λλους 5 γιατρους κια λενε οτι δεν χρειαζεται ακομα χειρουργιο θα δουμε

περαστικα να ειναι κ να σταματησουν αυτα τα τρεχαματα πια!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...