Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

maliv μην το πεις ούτε του παππά!!!

Ο δικός μου ελιναι λίγο στον κόσμο του. Δεν καταλαβαίνει ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να γεννήσω!!! Θα το ευχαριστηθώ να τρέχει μετά μόνος του να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα!!! (όχι ότι πιστεύω ότι τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα να συμμαζέψει γενικώς...)

Εμένα ούτε μου μαγειρεύει, ούτε δουλειές μου κάνει... μόνο όταν του το ζητήσω, μου πει "μετά..." και το πάρω να το κάνω μόνη μου, τότε μόνο το κάνει. δηλαδή πρέπει να εκβιάζω καταστάσεις για να καταλάβει ότι η θεση των σκουπιδιών δεν είναι στο πάτωμα, αλλά ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ???

Και φυσικά, περιμένει να κάνω ό,τι δουλειές έκανα πριν. Και προχθές μου την είπε κιόλας: "Δε σιδέρωσες, ε???" Καταλαβαίνω ότι δε θέλει να με πιέσει, αλλά τα θέλει και όλα οπως ήταν. Γίνεται?

Άντε τώρα! Τα πήρα πάλι!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας τσούπρες, είμαι γραφειάκι ακόμη... σε λίγο θα φύγω! Νατασσούλα, Μελίνα και εβίτα έτσι είναι οι άντρες, γαιδούρια. Της Μαρίας είναι η εξαίρεση. Απλά χαιρόμαστε να έχουμε ένα λιγότερο γαιδούρι από τα άλλα.!!;)

maliv αυτό με το ημερολόγιο το έχω κάνει και στον Άγγελο και σε αυτό τώρα. Αλλά στον Άγγελο είχα γραψει λίγα πιο πολλά... Πάντως γράφω από την πρώτη μέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Τα παιδάκια του Δεκεμβρίου είναι μεγαλόσωμα από ό,τι βλέπω!!!! Νταρντανόπαιδα!

σας ευχαροστώ για τις ευχές κοριτσάρες!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημερα σε ολες!!

Λοιπον....πονακια που λετε εχω κι εγω ολα τα συμπτωματα που περιγραφετε ολες σας οποτε ειμαστε καλα γιατι ειναι φυσιολογικοτατα!!Για την αναβλητικοτητα των αντρων το χω ξαναπει οτι εχω αρχηγο αντρα σε αυτο...Σημερα θα κανει μαλλον την εκπληξη και θα παμε να δουμε 2 -3 τελευταια πραγματακια ψιλα που χρειαζομαστε να αγορασουμε...Για να δουμε...Εχει συνειδητοποιησει οτι τελειωνει ο καιρος και ολο μου λεει..."ερχεται ο μπεμπης ειμαστε ετοιμοι?"

Επισης κι εγω ολο βλεπω διαφορα στον υπνο μου και ειμαι στην τσιτα γιατι ολο λεω τωρα θα γεννησω...

Κατα τα αλλα ο υπνος ολο και πιο δυσκολος.ο μικρος κινειται συνεχεια,και περιμενω την δευτερα να παω να τον δω που θα μαι 37 εβδομαδων και νομιζω οτι τωρα θα με ψαχουλεψει πρωτη φορα ο γιατρος για να δει τον τραχηλο κτλ...αγχωνομαι και μονο που το σκεφτομαι!!!:confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

maliv μην το πεις ούτε του παππά!!!

Ο δικός μου ελιναι λίγο στον κόσμο του. Δεν καταλαβαίνει ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να γεννήσω!!! Θα το ευχαριστηθώ να τρέχει μετά μόνος του να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα!!! (όχι ότι πιστεύω ότι τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα να συμμαζέψει γενικώς...)

Εμένα ούτε μου μαγειρεύει, ούτε δουλειές μου κάνει... μόνο όταν του το ζητήσω, μου πει "μετά..." και το πάρω να το κάνω μόνη μου, τότε μόνο το κάνει. δηλαδή πρέπει να εκβιάζω καταστάσεις για να καταλάβει ότι η θεση των σκουπιδιών δεν είναι στο πάτωμα, αλλά ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ???

Και φυσικά, περιμένει να κάνω ό,τι δουλειές έκανα πριν. Και προχθές μου την είπε κιόλας: "Δε σιδέρωσες, ε???" Καταλαβαίνω ότι δε θέλει να με πιέσει, αλλά τα θέλει και όλα οπως ήταν. Γίνεται?

Άντε τώρα! Τα πήρα πάλι!!!

Χαχχα!Ηρθαν προχθες να βαλουν πετρελαιο και μπηκαν στο λεβιτοστασιο του σπιτιου μας και επειδη χρειαζοντουσαν μια σκαλα τι μου λεει ο αθεοφοβος..."Ελιναααααααα!πηγαινε Φερε μου τη σκαλα απο το υπογειο!!":shock::shock::shock:

Τον κοιταξα καπως ετσι και του λεω...τι να σου φερω αγαπη μου?????

Εκει συνειδητοποιησε ξανα οτι ειμαι εγκυος κι οτι εχω μια κοιλια τουρλα και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!

Όλα τα πονάκια που περιγράφετε είναι στην καθημερινότητά μου...όσο για τις εξάψεις...ακόμα με τα καλοκαιρινά είμαι!!! (όχι οτι χωράω σε τίποτα χειμερινό...!!!)

Ινάκι χαίρομαι που είναι καλύτερα το ποδαράκι, αλλά πρόσεχε μη το σφίξεις πολύ και κόψεις την κυκλοφορία!!! Ειδικά τώρα που είμαστε στη φάση που πρηζόμαστε!!!!

Νατασούλα τον άκουσα κι εγώ τον διατροφολόγο το πρωί.....ΜΠΟΥΡΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!! Αυτή τη διατροφή εγώ δεν την άντεχα πριν μείνω έγκυος και θα λιμοκτονήσω τώρα που είμαι ετοιμόγεννη???? Που να καταλάβει ο άντρας την πείνα της εγκύου...εδώ δεν καταλαβαίνουν άλλα κι άλλα...

Μιρένα νομίζω ότι έχεις το μεγαλύτερο μωράκι!!!!Αλλά και η Mamageor παίδαρο θα βγάλει!!!

Μvarela κι εγώ είμαι πολύ προσεκτική αλλά όχι και να μην βγαίνουμε από το σπίτι...δηλ. δεν πάω σινεμά-θέατρο και λοιπά, δεν φιλιέμαι πια με κανέναν (πλην του συζύγου φυσικά), αλλά πάω σε φιλικά σπίτια, ήρεμα ταβερνάκια, ζαχαροπλαστείο, φαρμακείο...ΤΡΕΛΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!! Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με το ημερολόγιο, αλλά δεν ξέρω μήπως το βρει ανόητο ο γιος...αν είχα κόρη θα το είχα ξεκινήσει από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος...

Maliv σπάνια περίπτωση συζύγου! Φτύστον! Κρέμασέ του ματόχαντρα σκόρδα, ρόδια, πέταλα!!!! Πλάκα κάνω!!! Μην του πεις πως είναι οι υπόλοιποι και το πάρει πάνω του ή αλλάξει και κάνει λιγότερα!!!!

Ελίνα υπομονή κορίτσι μου!!!

ΥΓ Καλέ θα το ξεχνούσα...στο θέμα 6κλινο στο ΙΑΣΩ στο PARENTS, τα πράγματα ξέφυγαν...πάει προς μαλλιοτράβηγμα η κατάσταση....Πλέον γελάω!!!! Δυστυχώς παρασύρθηκε και η Dora η δικιά μας!!! Βρε Dora μου την πάτησες όπως κι εγώ, αλλά με συνέφεραν οι μανούλες του Δεκεμβρίου...ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ...Δεν βγάζεις άκρη...Κρίμα είναι να συγχυζόμαστε στην κατάστασή μας!!!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Χαχχα!Ηρθαν προχθες να βαλουν πετρελαιο και μπηκαν στο λεβιτοστασιο του σπιτιου μας και επειδη χρειαζοντουσαν μια σκαλα τι μου λεει ο αθεοφοβος..."Ελιναααααααα!πηγαινε Φερε μου τη σκαλα απο το υπογειο!!":shock::shock::shock:

Εκει συνειδητοποιησε ξανα οτι ειμαι εγκυος κι οτι εχω μια κοιλια τουρλα και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου....

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

γεια σας τσούπρες, είμαι γραφειάκι ακόμη... σε λίγο θα φύγω! Νατασσούλα, Μελίνα και εβίτα έτσι είναι οι άντρες, γαιδούρια. Της Μαρίας είναι η εξαίρεση. Απλά χαιρόμαστε να έχουμε ένα λιγότερο γαιδούρι από τα άλλα.!!;)

maliv αυτό με το ημερολόγιο το έχω κάνει και στον Άγγελο και σε αυτό τώρα. Αλλά στον Άγγελο είχα γραψει λίγα πιο πολλά... Πάντως γράφω από την πρώτη μέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Τα παιδάκια του Δεκεμβρίου είναι μεγαλόσωμα από ό,τι βλέπω!!!! Νταρντανόπαιδα!

σας ευχαροστώ για τις ευχές κοριτσάρες!!!!

Αχ μη τα βρίζεις τα κακόμοιρα τα γαϊδουράκια!!!!!!!!!!! Οι άντρες είναι χειρότεροι μη σου πώ.

Πώς αισθάνεσαι που αύριο τέτοια ώρα θα έχεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου; Θέλουμε συναισθήματα.........

eH1op2.png

LMcjp2.png

γεια σας κοκονες.Το μεσημερι βλεπω οι περισσοτερες εδω.

εβιτα μου θυμιζει τον αντρα μου προχτες που εβαλα τα κλαματα απο ενα πονο στη κοιλια που νομισα οτι θα γεννησ προωρα και εβλεπε τηλεοραση

μελινα Δεν θελω να κανει τιποτα τα κανει σαν τη μουρη του μονο μια ηλεκτρικη θελω που δεν μπορω να σηωσω γιατι ειμαστε μες το χνουδι και το τριμενο μπισκοτο μεσα στα χαλια και οταν του το λεω μου απανταει με την χειροκινητη δεν μπορεις?:shock::shock::shock::shock: Στο χαλι τωρα ετσι? Βεβαια εχει ελαφρυντικο γυρναει 11 το βραδυ απο τις 5 το πρωι αλλα ειναι μονο για 15 μερες

αλεκα γιατι εισαι ακομα γραφειο?Εκει θα γεννησεις?

Ελινακι μου δεν ειναι τιποτα η εξεταση αδικα τρελενεσαι εχουμε περασει πιο τρελο αγχος με την αναμονη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας!!!

Όλα τα πονάκια που περιγράφετε είναι στην καθημερινότητά μου...όσο για τις εξάψεις...ακόμα με τα καλοκαιρινά είμαι!!! (όχι οτι χωράω σε τίποτα χειμερινό...!!!)

Ινάκι χαίρομαι που είναι καλύτερα το ποδαράκι, αλλά πρόσεχε μη το σφίξεις πολύ και κόψεις την κυκλοφορία!!! Ειδικά τώρα που είμαστε στη φάση που πρηζόμαστε!!!!

Νατασούλα τον άκουσα κι εγώ τον διατροφολόγο το πρωί.....ΜΠΟΥΡΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!! Αυτή τη διατροφή εγώ δεν την άντεχα πριν μείνω έγκυος και θα λιμοκτονήσω τώρα που είμαι ετοιμόγεννη???? Που να καταλάβει ο άντρας την πείνα της εγκύου...εδώ δεν καταλαβαίνουν άλλα κι άλλα...

Μιρένα νομίζω ότι έχεις το μεγαλύτερο μωράκι!!!!Αλλά και η Mamageor παίδαρο θα βγάλει!!!

Μvarela κι εγώ είμαι πολύ προσεκτική αλλά όχι και να μην βγαίνουμε από το σπίτι...δηλ. δεν πάω σινεμά-θέατρο και λοιπά, δεν φιλιέμαι πια με κανέναν (πλην του συζύγου φυσικά), αλλά πάω σε φιλικά σπίτια, ήρεμα ταβερνάκια, ζαχαροπλαστείο, φαρμακείο...ΤΡΕΛΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!! Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό με το ημερολόγιο, αλλά δεν ξέρω μήπως το βρει ανόητο ο γιος...αν είχα κόρη θα το είχα ξεκινήσει από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος...

Maliv σπάνια περίπτωση συζύγου! Φτύστον! Κρέμασέ του ματόχαντρα σκόρδα, ρόδια, πέταλα!!!! Πλάκα κάνω!!! Μην του πεις πως είναι οι υπόλοιποι και το πάρει πάνω του ή αλλάξει και κάνει λιγότερα!!!!

Ελίνα υπομονή κορίτσι μου!!!

ΥΓ Καλέ θα το ξεχνούσα...στο θέμα 6κλινο στο ΙΑΣΩ στο PARENTS, τα πράγματα ξέφυγαν...πάει προς μαλλιοτράβηγμα η κατάσταση....Πλέον γελάω!!!! Δυστυχώς παρασύρθηκε και η Dora η δικιά μας!!! Βρε Dora μου την πάτησες όπως κι εγώ, αλλά με συνέφεραν οι μανούλες του Δεκεμβρίου...ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ...Δεν βγάζεις άκρη...Κρίμα είναι να συγχυζόμαστε στην κατάστασή μας!!!

ΦΑΜ εγώ τώρα στην εγκυμοσύνη δεν μπορώ να κάνω δίαιτα κακά τα ψέματα και απορώ πώς κάποιες κοπέλες που έχουν θέμα με το ζάχαρο κάνουν. Μετά τον τοκετό όμως τα κεφάλια μέσα με μια διατροφή - δίαιτα γιατί δεν λέει να μην μου κάνει κανένα ρούχο μου. Και είναι όλα στενά, ειδικά τα τζιν μου είναι αυτά τα θεόστενα. Οπότε τί θα φοράω, της εγκυμοσύνης; Άρα δεν με παίρνει.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

αχ! επιτελους βγηκα λιγο εξω!!!! πηγα για εναν καφε εδω κοντα μια που εχει ωραια μερα!!!! οχι τιποτε αλλο αλλα ο αντρας μου θα γυρισει στις 10 κ μεχρι τοτε μαλλον θα κοπαναγα το κεφαλι μου στον τοιχο!!!!

maliv καλα σου λεει η ΦΑΜ!!! Μην του το πεις για τους αλλους γιατι θα ξεσηκωθει μετα;););)!!!

η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα τα κανει ο δικος μου αλλα πρεπει να εχει κεφια!!!! δεν λεει οχι αλλα απο την απαντηση μεχρι την πραξη....

baJfp2.png

καλησπέρα κορίτσια!!! αντε ωραία πλησιάζει ο καιρός! αύριο μπαίνω στο μήνα μου και νιώθω σαν να είναι η μέρα που θα γεννήσω, μάλλον από την ανυπομονησία μου, ελπίζω ο μικρούλης μου να μην είναι βιαστικός γιατί σκέφτηκα μιας που δεν έχω τίποτα να κάνω να πάω την άλλη Τρίτη να παρουσιάσω την πτυχιακή μου με την κοιλιά στο στόμα!!!!

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρα μου στη Δήμητρα να της ζήσει το μωράκι της και στην aleca με έναν πόνο!

Ελινάκι, φοβερός ο άντρας σου!!! :D:D:D:D:D:D:D

Όντως, νομίζω ότι του ανήκει το μετάλλιο!!! :):):)

Αχ βρε υπερβολικό Μαρινάκι... Μα γιατί δε μπορείς να σκουπίσεις το χαλί με τη σκούπα χειρός??? Είναι τόσο απλό...:D:D:D Μη σου πω ότι γίνεται και με το χέρι, χωρίς σκούπα!!! :D

Καλά, ε, μιλάμε οι άντρες μας είναι τελείως γιούχου!!!

Κορίτσια, θα προσπαθήσω να κάνω τα πόδια μου με Silkepil. Wish me luck!!!;)

15y6xxxv0qx3picm.png

Ante vre ase thn douleia kai etoimasou na upodexteis ton gioka sou! Prepei na'sai s'anamena karvouna kanonika

ήρθα σπιτάκι μου... δεν είμαι σε αναμένα κάρβουνα... δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμη! :rolleyes: Και στον Άγγελο έτσι ήμουν... λέω πως θα έχω μωράκι αλλά δεν το έχω συνειδητοποιήσει!! Πάλι μηχανικά θα κάνω αύριο ότι μου λέει ο γιατρός!!

..ακόμα με τα καλοκαιρινά είμαι!!! (όχι οτι χωράω σε τίποτα χειμερινό...!!!)Αυτή τη διατροφή εγώ δεν την άντεχα πριν μείνω έγκυος και θα λιμοκτονήσω τώρα που είμαι ετοιμόγεννη????

πω πω και εγώ με κοντομάνικα ειμαι με αυτόν τον καιρό!!!! Αλλά χαίρομαι πολύ που δεν θα ξαναβάλω αυτά τα ρούχα!!!

Πώς αισθάνεσαι που αύριο τέτοια ώρα θα έχεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου; Θέλουμε συναισθήματα.........
αλεκα γιατι εισαι ακομα γραφειο?Εκει θα γεννησεις?
Αλέκα τι ωρα θα μπεις αυριο????

Αύριο το πρωί θα πάω κατά τις 09.30... 11.30 η ώρα έχει κλείσει ο γιατρός το χειρουργείο, άρα κατά τις 12.00 θα γεννήσω, θα τελειώσω κατα τις 13.00... 2 ώρες ανάνηψη, κατά τις 16.00 θα με ανεβάσουν στο δωμάτιο.

Το ότι δουλευω μέχρι τελευταία ημέρα σίγουρα είναι κουραστικό. Όμως εκανε το χρόνο να περάσει πολύ πιο εύκολα. Δεν ήταν επιλογή μου, βέβαια αν δε μπορούσα δεν θα ερχόμουν. Αλλά δεν ένιωσα ποτέ ότι ΔΕΝ μπορώ, αυτό το ΔΕΝ το μεγάλο εννοώ που δεν σου αφήνει άλλο περιθώριο. Είμαι αγχώδης γενικά... και επειδή έχω πολλές υποχρεώσεις στο γραφείο δεν θα μπορούσα να ηρεμήσω αν δεν διευθετούσα ό,τι πρισσότερο μπορώ.

¨Οπως είπα δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ούτε ότι αυριο μπαίνω για καισρική, ούτε ότι θα έχω άλλο ένα ζουζουνάκι. Στεναχωριέμαι που θα αφήσω τον Αγγελάκο μου σπίτι, πρώτη φορά συμβαίνει, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι μια ζωούλα θα έρθει στην αγκαλίτσα μου και έχει περισσότερο την ανάγκη μου! Ήμουν η δεύτερη στην οικογένεια΄μου από τρεις αδερφές και πάντα έλεγε η μάνα μου ότι δεν ξεχωρίζει καμιά μας. Από την άλλη έβλεπα ότι τα μοναχοπαίδια όντως χαίρουν ιδιάιτερης αδυναμίας από τους δικούς τους.

Όταν σκεφτόμουν να κάνω δεύτερο παιδί, δεν ήμουν σίγουρη αν κάνω τη σωστή επιλογή. Έλεγα μια χαρά ξεπετάχτηκε ο μικρός, μια χαρά επανηλθα και εγω, τι να ξεκινάω πάλι?? Είχα και αυτό το πρόβλημα υγείας που με ανησυχούσε και έλεγα τι να μπλέκω τώρα?? Έβλεπα όμως το Αγγελάκι μου... τη χαρά που μου δίνει και έλεγα είναι κρίμα να μην ξαναζήσω αυτην την ευτυχία.

Τώρα είμαι σίγουρη ότι θα είμαι πιο ευτυχισμένη από πριν!!!!! Χαλάλι όλα, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από αυτό το χαζοφαφούτικο στοματάκι που σε κοιτάει και γελάει και αυτά τα ψιλοαλήθωρα ματάκια που έχουν όλα τα μωρούλια! Είναι έρωτας πριν από την πρώτη ματιά και ευχαριστώ το Θεο που με αξίωσε να τα ζήσω όλα αυτά για δεύτερη φορά!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...