Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια,εγω παλι αυπνη ειμαι γμτ μαρια και μπεμπης ειναι με μυξες και ο μπεμπης +βηχαλακι ολη νυχτα απο δωματιο σε δωματιο πηγαινα χαλια..μια χαρα το μηχανηματακι σημερα νιωθω πολυ σφιχτη..απο μαγαζι με οργανα γυμναστικης το πηρα 260Ε..

:-D

Διαφημίσεις

Καλημερα!Μη στεναχωριεσαι αν θηλαζεις, κανουν και πολλες μερες να κανουν κακακια, εμενα η δικη μου κανει μια φορα ή δυο την εβδομαδα.Αν οταν τα κανει ειναι μαλακα, ολα καλα!

Μαράκι μου, εγώ δε στεναχωριέμαι... οι γονείς μ' έχουν πρήξει! από τη μια η μάνα μου, από την άλλη η πεθερά μου... μου λέει η μάνα μου "αν δεν κάνει και σήμερα, βαλ'του ένα κλυσματάκι το βράδυ να ησυχάσει" και της λέω "εσύ να ησυχάσεις! το μωρό μια χαρά είναι!" και ερωτώ, από τη στιγμή που δε δείχνει να ενοχλείται γιατί να του βάζω πράγματα στον ποπό του???? και εννοειται ότι βγαίνουν μαλακά. αν έβγαιναν σκληρά, ούτε θα το συζητούσα να τον αφήσω στην αναμονή!

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι;Εσας τα μωρα σας κατα τη διαρκεια της ημερας κοιμουνται;Καθονται στο ριλαξ;ποση ωρα;εμενα δε καθεται μονη της πρεπει να της μιλαω και να ειμαστε στο ιδιο μερος!

κατά τη διάρκεια της μέρα κοιμάται 3-5 ώρες. το ριλάξ, άντε να κάτσει το πάαααρα πολύ μία ώρα τη μέρα! και στο κρεβατάκι του άλλο τόσο το παααρα πολύ! τον ξαπλώνω και ανοίγω το φορμάκι του και βγάζουμε τα μπούτια μας έξω... πολύ το χαίρεται! εκεί λέμε τα λογάκια τα πολλά! και 2-3 ώρες στο μάρσιπο μέσα στο σπίτι. αλλά γενικά, δεν κάθεται μόνος του. βαριέται πολύ εύκολα. αρχίζει τη γκρίνια!!!! ευτυχώς θηλάζω και περνάει και κάποια ώρα έτσι. αν του έδινα μπουκάλι, θα είχα άλλες 4 ώρες τη μέρα για σκότωμα!!!:o:o:o

doraki, πάρα πολύ όμορφα τα ρουχαλάκια σας αλλά και όλο το δωματιάκι σας!!! αν έχει ο άνθρωπος γούστο, πολλά μπορεί να κάνει!!! :)

μπράβο άννια μου! πολύ καλά! συνέχισε, συνέχισε!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Κορίτσια τ απήρα!!!!

Δύο φορές έχω κάνει multi-quote και έχω γράψει 3000 σχόλεια και 2 φορές τα έχασα όλα!!!!

Άμα πια!!!

Ε λοιπόν περαστικούλια στα αρρωστούλικα με μυξούλες και βηχαλάκια και πολλά πολά φιλιά σε όλες!!!!!

καλησπερα κοριτσια,εγω παλι αυπνη ειμαι γμτ μαρια και μπεμπης ειναι με μυξες και ο μπεμπης +βηχαλακι ολη νυχτα απο δωματιο σε δωματιο πηγαινα χαλια..μια χαρα το μηχανηματακι σημερα νιωθω πολυ σφιχτη..απο μαγαζι με οργανα γυμναστικης το πηρα 260Ε..

μονο τοσο??? απο που καλε να παρουμε και εμεις? αυτα ηξερα οτι εχουν πολυυυυ ακριβα! και να σε ρωτησω, δινουν και οδηγιες για προγραμμα τι να ακολουθησεις ή ρωτησες καποιον και σου ειπε ποσο και πως αν κανεις? εσυ πως το νιωθεις στο σωμα σου κανει δουλεια?

Διαφημίσεις

φαμ εγω οταν γραφω μεγαλο κειμενι κανω μια αντιγραφη για καλι και για κακο γιατι συνηθως με πεταει εξω..κ μετα επικολληση και το εχω το κειμενο ετοιμο..αντζι το μηχανημα το πηρα απο ενα γνωστο μου κανονικα εχει 290Ε οχι μεγαλη διαφορα..εχει βιβλιο με οδηγιες που σου λεει πως να κανεις την ασκηση και ποια σημεια του σωματος γυμναζει..εχει 9σταδια εγω ξεκινησα με το 2και σιγα σιγα ανεβαζω...απο μια φορα που εκανα μπορω να πω οτι ενιωθα οτι κανι δουλεια σε κανα μηνα πστευω να αρχισω να βλεπω αποτελεσματα..

:-D

φαμ εγω οταν γραφω μεγαλο κειμενι κανω μια αντιγραφη για καλι και για κακο γιατι συνηθως με πεταει εξω..κ μετα επικολληση και το εχω το κειμενο ετοιμο..αντζι το μηχανημα το πηρα απο ενα γνωστο μου κανονικα εχει 290Ε οχι μεγαλη διαφορα..εχει βιβλιο με οδηγιες που σου λεει πως να κανεις την ασκηση και ποια σημεια του σωματος γυμναζει..εχει 9σταδια εγω ξεκινησα με το 2και σιγα σιγα ανεβαζω...απο μια φορα που εκανα μπορω να πω οτι ενιωθα οτι κανι δουλεια σε κανα μηνα πστευω να αρχισω να βλεπω αποτελεσματα..

μπορεις να μου στειλεις λεπτομεριες για τον τυπο του μηχανηματος και το απο που το πηρες με πμ? με ενδιαφερει πολυ γιατι η καταθλιψη που με πιανει καθε φορα που παω να φορεσω κανα ρουχο μη εγκυμοσυνης ειναι απιστευτη ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...