Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Arina να σου ζησει η μπεμπουλα! για περιεγραψε μας πως θηλαζεις, καθε ποσες ωρες, ποση ωρα μενει στο στηθος, αν κοιμαται στο στηθος, ποσες πανες γεμιζει τη μερα...επισης πες μας αν εχει ενεργεια σαν μωρο, κλαιει πολύ, αν δειχνει να χορταινει

τους προηγουμενους μηνες ποσο βαρος πηρε;

Ευχαριστώ inaki.Την ημέρα τρώει κάθε 3 ώρες από 8-10 λεπτά την νύχτα κοιμάται 8-10 ώρες πάνα αλλάζουμε κάθε φορά που τρώει, τους προηγούμενους μήνες έπαιρνε από 1 κιλό.Κάναμε και καλλιέργεια ούρων όλα καλά.Είναι ζωηρούλα δεν έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά της .

Επεξεργάστηκαν by Arina

και αυτο το μηνα δεν εχει δει καποια αλλαγή στην συμπεριφορά της;;; τα μωρα παίρνουν 750γρ κατα μεσο ορο το μηνα για τους 3-4 πρωτους μηνες, αν το δεις σε συνολο το βαρος που εχει παρει η μπεμπα σου μια χαρα ειναι, ισως απλα να εκοψε επειδη ειχε παρει αρκετο τους προηγουμενους μηνες...απο υψος τι γινεται;

Ευχαριστώ inaki.Την ημέρα τρώει κάθε 3 ώρες από 8-10 λεπτά την νύχτα κοιμάται 8-10 ώρες πάνα αλλάζουμε κάθε φορά που τρώει, τους προηγούμενους μήνες έπαιρνε από 1 κιλό.Κάναμε και καλλιέργεια ούρων όλα καλά.Είναι ζωηρούλα δεν έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά της .

μια χαρα ειστε....απο το δευτερο τριμηνο παιρνουν πολυ λιγοτερο περιπου μισο κιλο το μηνα....ειστε παρα πολυ καλα..αν μπεις εκει που σουπα παραπανω θα δεις....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααα

εμεις περασαμε μια μαλλον ησυχη νυχτα εβαλα ξυπνητηρι κατα την 1 και ηταν απυρετος .. τωρα πιο μετα δεν ξερω τι εγινε γιατι ειχα λυποθυμισει στον υπνο !! μαλλον αν ειχε ανεβασει πιο πολυ πυρετο δεν θα ξυπνουσε λογικα ??

απο το πρωι εχει γκρινια και εφτασε μεχρι 37.1.. τον μετραω τακτικα αν ανεβασει πιο πολυ να του δ ωωσω ντεπονακι.

κατα τα αλλα ηρθε μια γυναικα που ερχεται που και που για το χοντρα στο σπιτι και τωρα τον ταισα και θελει παιχνιδια αλλα εγω ειμαι νυσταλεααααααα :)

αννια, για πες περισσοτερ για το μηχανημα! ποσο το πηρες αν επιτρεπεται και απο που? αν ειναι να δω μηπως κανω και εγω τιποτα γιατι εχω αρχισει και παιρνω κιλα αντι να χανω .....εφιαλτης

Makia koritsakia!

Elina kai yasemoula mou kouragio kai grhgora perastika euxomai!

Kata t'alla..kala :) Ki emeis kakarizoume kai milame polu. Eimaste dikaioi me ton baba kai th mama alla h megalh mas adunamia einai o megalos mas aderfos. Ths trellhs ginetai molis ton vlepei! Kounaei xerakia, podarakia kai gualizoun ta matakia tou!

Me ton upno paleuoume pantws..Mesa sth mera ton vazw sto dwmatio tou kai alles meres koimatai kala kai alles oxi. Apo thn epomenh evdomada pou exei o babas mas adeia 8a prospa8hsw kai to vradu.

Tha fugete gia Pasxa h 8a meinete sta spitakia sas koritsia fetos?

Sas filw!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Για το ύψος δεν ξέρω πόσο έχει πάρει αύριο θα πάμε στη παιδίατρο να κάνουμε και τα 2 εμβόλια, να την ζυγίσει και εκείνη με την δική τής ζυγαριά και να υπολογίσουμε το βάρος τής. κανονικά μου είπε η παιδίατρος πρέπει να πάρει 25 γραμ. την ημέρα.

Πλάκα κάνεις???Κοιμάται 8-10 ώρες????!!!Τι τυχερή που είσαι!....

Άρα είναι χορτάτη για να κοιμάται τόσες ώρες,αλλιώς θα ξύπναγε.

Nαι έχει μια εβδομάδα που κοιμάται άρα κοιμάμαι και εγω.....

καλέ, δεν είδες τη Λουκά πώς τα έχει τα μαλλιά? όλα κάτω! όχι κοτσίδες και μακακίες!!! :)

ο γιατρός μου είχε πει μέχρι 38,2 να θηλάζω, αλλά μάλλον σου πέρασε μέχρι τώρα, ε? περαστικά, anyway...

ο παιδίατρος μου απαγόρεψε ανταύγειες όσο θηλάζω!!!

περαστικά στα μπεμπάκια σας! παλιοεποχή!!!

ελινάκι μου, μακάρι να σας εκπλήξει ο πατέρας σου... κι εγώ, πάντως, θα πήγαινα... δε θα αντεχα να μην τον δω

εμάς είναι η 8η μέρα άνευ κακακίων... αλλά περιμένω

Καλημερα!Μη στεναχωριεσαι αν θηλαζεις, κανουν και πολλες μερες να κανουν κακακια, εμενα η δικη μου κανει μια φορα ή δυο την εβδομαδα.Αν οταν τα κανει ειναι μαλακα, ολα καλα!

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι;Εσας τα μωρα σας κατα τη διαρκεια της ημερας κοιμουνται;Καθονται στο ριλαξ;ποση ωρα;εμενα δε καθεται μονη της πρεπει να της μιλαω και να ειμαστε στο ιδιο μερος!

Arina όσο μεγαλώνει το μωρό δε θα παίρνει 25 γραμ τη μέρα.Αυτό ίσχυε για τον πρώτο μήνα.

mvarela κι εμείς θέλουμε παρέα τη μαμά μας.Κάθεται στην κούνια που της έχουμε πάρει αρκετή ώρα,θέλει όμως να είμαι πχ στην κουζίνα και να της μιλάω,αλλιώς βαριέται και αρχίζει την γκρίνια.

Κορίτσια,σήμερα είναι η πρώτη φορά που έκανα τη μικρή μπάνιο μόνη μου!Πάντα την κάναμε μαζί με το Γιώργο αλλά τελικά δεν ήτα τίποτα ιδιαίτερο!Και ήταν και πολύ ήσυχη!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...