Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααα

Εχω να μπω πολυ καιρο να μαθω νεα σας.... με εχει τρελανει ο μικρος αλλα και εγω τον εχω ξεπατωσει στις βολτες....

Πριν μια βδομαδα καναμε και το 2ο εμβολιο... μας ζορισε λιγο παραπανω απο το 1ο αλλα ευτυχως ολα καλα... ο μπεμπης μας ειναι ταρζανακι... εχει αρχισει και γυρναει κανονικοτατα οποτε δεν μπορω να τον αφησω χωρις μαξιλαρια ή χωρις δεσιμο πουθενα... στο κρεβατακι του γυρναει συνεχεια και χωνει τα ποδαρακια του μεσα στα καγκελα.. δεν ξερω απο τι να προσεξω.... πιανει τα παντα μονος του και την πιπιλα την βγαζει και την βαζει μονος του και της μιλαει... ολη την ημερα μιλαει... μονο που δεν καταλαβαινω τι θελει να πει... συνεχιζουμε και ξυπναμε το βραδυ αλλα ανα 4 ωρες.... αλλα ειναι παρα παρα πολυ ζωηρος.... η παιδιατρος μου ειπε πως ειναι σε αναπτυξη 5 μηνων... αρχισαμε με την συμβουλη της γιατρου παντα να μπαινει στο κανονικο καροτσι και να καθεται στο καθισματακι φαγητου..

Εσεις ολα καλα?

ευχομαι να ειναι καλα τα μωρακια σας και να τα εχετε τρελανει στις βολτες και εσεις...

a84026bdda.png

Καλημερααααα

Εχω να μπω πολυ καιρο να μαθω νεα σας.... με εχει τρελανει ο μικρος αλλα και εγω τον εχω ξεπατωσει στις βολτες....

Πριν μια βδομαδα καναμε και το 2ο εμβολιο... μας ζορισε λιγο παραπανω απο το 1ο αλλα ευτυχως ολα καλα... ο μπεμπης μας ειναι ταρζανακι... εχει αρχισει και γυρναει κανονικοτατα οποτε δεν μπορω να τον αφησω χωρις μαξιλαρια ή χωρις δεσιμο πουθενα... στο κρεβατακι του γυρναει συνεχεια και χωνει τα ποδαρακια του μεσα στα καγκελα.. δεν ξερω απο τι να προσεξω.... πιανει τα παντα μονος του και την πιπιλα την βγαζει και την βαζει μονος του και της μιλαει... ολη την ημερα μιλαει... μονο που δεν καταλαβαινω τι θελει να πει... συνεχιζουμε και ξυπναμε το βραδυ αλλα ανα 4 ωρες.... αλλα ειναι παρα παρα πολυ ζωηρος.... η παιδιατρος μου ειπε πως ειναι σε αναπτυξη 5 μηνων... αρχισαμε με την συμβουλη της γιατρου παντα να μπαινει στο κανονικο καροτσι και να καθεται στο καθισματακι φαγητου..

Εσεις ολα καλα?

ευχομαι να ειναι καλα τα μωρακια σας και να τα εχετε τρελανει στις βολτες και εσεις...

καλα νεα αυτα...μια απορια???ποιο ειναι το κανονικο καροτσι δηλ πριν που ητανε σε μη κανονικο???επειδη εγω τη βαζω απο την αρχη σε καροτσι για αυτο ρωταω απλα οχι στη τελειως καθιστη θεση ....σιγα σιγα τη σηκωνω...πρωτα ητανε στη αμεσως μια μετα το οριζοντιο τωρα στην ακομη πιο πανω (και αυτηεπιμενει να σηκωνεται και να θελει καθιστη)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μητερούλες.

Γιασεμούλα μου με τα τραγουδάκια σου....ηρέμισε κοριτσάκι μου .... όπου να'ναι θα γυρίσει θα στα πει αναλυτικά και να δεις που δεν θα είναι κάτι κακό.

Άννια πως είσαι σήμερα ? Πιασμένη ???

Δήμητρα με γεια το καινούριο σίδερο.

Το Μητσινάκι μας πώς είναι σήμερα ? Ξεβούλωσε η μυτούλα ?

Εσύ γαμπρούλη όλα καλά? την λάβαμε την αγκαλίτσα σου έστω και από μακριά.

yasemi,ναι,μεγάλη φαν!!!!!!!!!

Μελινάκι άσε,από κουτσομπολιό άλλο τίποτα,προτιμάει να μην κοιμηθεί παρά να χάσει ένα επεισόδιο!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D τέλεια η μπουμπούκα σου!!!

Αχ Μάχη, ναι! Φοβερός ο μικρούλης σου! Βρε, πώς μεγαλώνουν έτσι... τον κοιτάζω και σκέφτομαι συνέχεια... πολύ μεγάλωσε... πολύ άλλαξε...

Αγκαλίτσα μου, μ' ακούς? μείνε για πάντα το μωράκι μου...

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

καλα νεα αυτα...μια απορια???ποιο ειναι το κανονικο καροτσι δηλ πριν που ητανε σε μη κανονικο???επειδη εγω τη βαζω απο την αρχη σε καροτσι για αυτο ρωταω απλα οχι στη τελειως καθιστη θεση ....σιγα σιγα τη σηκωνω...πρωτα ητανε στη αμεσως μια μετα το οριζοντιο τωρα στην ακομη πιο πανω (και αυτηεπιμενει να σηκωνεται και να θελει καθιστη)

εγω μεχρι τωρα κουμπωνα το καθισματακι αυτοκινητου πανω στο καροτσι...

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...