Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου φερανε το power plate και εκανα 20λ..σημερα μια χαρα αν συνεχισω με αυτο το ρυθμο καθημερινα με βλεπω σε 1μηνα να γινομαι οπως παλια..τα αξιζε τελικα τα λεφτα του..;)

μπράβο ρε άννια!!! άντε, να μας πεις αν κάνει δουλειά, να το πάρουμε κι εμείς!!! πήρες το origianal power plate ή αυτά που δείχνει στο telemarketing? ρωτάω μόνο για θέμα τιμής, από αποτελεσματικότητα νομίζω ίδια είναι. αυτό που είδα εγώ έχει 600ε...

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημερα κοριτσακια...

Καλημέρα κορίτσια,είμαι νέα στο φόρουμ είμαι και εγώ νέα μαμά και θα ήθελα τη βοήθειά σάς.

αν μπορουμε, ευχαριστως....

Σήμερα το πρωί την είχα ακουμπισμένη στο μαξιλάρι μου,εγώ ήμουν όρθια μπροστά στο κομοδίνο δίπλα της και έσκυψα στο κάτω συρτάρι και σήκωσε το κεφάλι της να με δει!!!!!Δεν το είδα με την πρώτη,η μαμά μου μού το είπε,αλλά μετά το ξανάκανα και πάλι ανασήκωσε το κεφάλι της!

:D:D...τι καλη.....

Γιασεμουλα ό,τι και να ειναι, περαστικα γρηγορα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

A το nightmare μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ!!!Και τα άλλα δηλαδή,αλλά όχι για πρωί!!Τα άκουγα όταν τα είχα με έναν τύπο και με είχε κολλήσει...

OMD-Enola Gay

opa esi dikia mas ise...fan ton 80's????

H2Tt86_PdGM

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Arina, να σου ζήσει!

Υasemi, περαστικά να είναι! το moto μου είναι "think positive!!!"

doraki, κουτσομπολίδου η μικρή σου??? :) και ο δικός μου το ίδιο! μην του ξεφύγει τίποτα, θα σκάσει!!! μπαίνει άνθρωπος στο δωμάτιο και κατευθείαν τα μάτια του εκεί!!!

και ναι, πάλι ξύπνησε στις 4,5 ώρες!!! αλλά το κακό είναι ότι κοιμήθηκε 1,5 ώρα μετά!!! ενώ νύσταζε και εκλεινε τα μάτια, ξαφνικά τα άνοιγε! γαρίδα το μάτι μέσα στην άγρια νύχτα!!! και το ακόμα πιο κακό είναι ότι δεν κοιμάται μόνος του, ή στο στήθος ή αγκαλιά με κούνημα για νανούρισμα. τα άλματά μου μέσα!!! ποιόν έμοιασε αυτό το παιδί??? εγώ σαν τις μπεμπούλες της Σοφίας ήμουν, με άφηνες και κοιμόμουν μόνη μου!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Ε αυτό το έβαλες και προχτές!!!

Αύγουστος-Παπάζογλου

Και θα αφιερώσω στην κόρη μου το στίχο:

"Σε ποιαν έκσταση απάνω σε χορό μαγικό

Μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε?

Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως

Που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε..."

(αν δεν το λέω ακριβώς,συγχωρέστε με :))

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια,τι θυμήθηκα τώρα...Με αυτόν τον τύπο που σας λέω,τα είχαμε πριν 8-10 χρόνια περίπου.Πρόπερσι μιλήσαμε στο fb και μου λέει ότι η γυναίκα του μου μοιάζει,λέω κι εγώ ακόμα δε με ξεπέρασε,βλέπω φωτο της γυναίκας του,ΙΔΙΑ η Σοφία Βογιατζάκη (την οποία λατρεύωγενικότερα) ΑΛΛΑ δε νομίζω ότι μοιάζουμε και τόσο!!!Σε φωτογραφίες από τον αρραβώνα μου,όλοι μου λένε catherine zeta jones και αυτός με είδε σαν τη Σοφία Βογιατζάκη-γυναίκα του??

oCxsp2.png

Κορίτσια,τι θυμήθηκα τώρα...Με αυτόν τον τύπο που σας λέω,τα είχαμε πριν 8-10 χρόνια περίπου.Πρόπερσι μιλήσαμε στο fb και μου λέει ότι η γυναίκα του μου μοιάζει,λέω κι εγώ ακόμα δε με ξεπέρασε,βλέπω φωτο της γυναίκας του,ΙΔΙΑ η Σοφία Βογιατζάκη (την οποία λατρεύωγενικότερα) ΑΛΛΑ δε νομίζω ότι μοιάζουμε και τόσο!!!Σε φωτογραφίες από τον αρραβώνα μου,όλοι μου λένε catherine zeta jones και αυτός με είδε σαν τη Σοφία Βογιατζάκη-γυναίκα του??

kala mallon akomi psaxnete...........xaxaaxaxxa

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...