Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα, πολλα κακαροπαιδα στην παρέα...

ουτε το μητσινακι κακαριζει, ειναι σοβαρο κοριτσι, χαριζει μονο τσαχπινικα χαμογελα και πιανει την παρλα με τον μπαμπα της

ρε κορίτσια να σας πώ το παράπονο μου, νόμιζα οτι σαν αγοράκι κ αφού με βλέπει όλη μερα θα μου εχει αδυναμία αντ΄΄ίθετα μάλλον με βαριέται όλη μέρα εγώ κάνω τον καραγκιόζη και τις περισσότερες φορές με κοιτάζει με ένα αδιάφορο βλέμμα! αντίθετα μόλις μπαίνει ο μπαμπάς του στο σπίτι σκάει όλο χαμόγελα και τον πιάνει γλωσσοδιάρροια, μάλλον η αδυναμία του είναι ο μπαμπάς του, σε εμένα μόνο γκρίνια βγάζει :(:( πολύ σταναχωριέμαι και ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ :oops::evil::evil:

Ο μπεμπης ρε γαμωτο εδω και κανενα 10ημερο δεν καλοτρωει...μου αφηνει 60- 70 ml απο τα 180....οχι παντα αλλα απο τα6 γευματα τα 3 -4 τα αφηνει...

αφου περνανε φασεις...ξερεις....

Αλεκααααα αντε μαρη σε περιμενω..ποτε κατεβαινεις?

την Πεμπτη, καλα να ειμαστε .....

και επισης εχω να σου πει οτι εγω Αθανασιου πηγα και εκμεκ παγωτο πηρα!!!!! Ο αντρας μου το πηρε δηλαδη αλλα το μισο το τσακισα...και χωρις τυψεις μαλιστα!!!!:):) ποιος εγω που το τελευταιο διμηνο ζω με σαλατες!!

καλα εκανες μαρη...σιγα μην κανουμε διαιτες και το Πασχα

Είσαι πολύ γλυκιά, αλλά μήπως κατα βάθος θες να πεις ότι είμαστε χαζομαμάδες???? Εεεε???

Όχι τίποτα άλλο, αλλά εγώ τουλάχιστον είμαι!!!!!!

όλες ειμαστε... αλλα αυτο που ακουμε τι κανει το ενα και τι κανει το αλλο και το μυαλο μας παει κατευθειαν στα κατορθωματα του δικου μας ;););).

Και εγω το κανω και όλες... Απλα ο δικος μου ειναι μεγαλουστικος σχετικα με τα δικα σας ( στην ηλικια αυτη, ακομη και οι μερες εχουν διαφορα), και δεν θελω να γραφω για να μην αγχωσω καμια σας.

ρε κορίτσια να σας πώ το παράπονο μου, νόμιζα οτι σαν αγοράκι κ αφού με βλέπει όλη μερα θα μου εχει αδυναμία αντ΄΄ίθετα μάλλον με βαριέται όλη μέρα εγώ κάνω τον καραγκιόζη και τις περισσότερες φορές με κοιτάζει με ένα αδιάφορο βλέμμα! αντίθετα μόλις μπαίνει ο μπαμπάς του στο σπίτι σκάει όλο χαμόγελα και τον πιάνει γλωσσοδιάρροια, μάλλον η αδυναμία του είναι ο μπαμπάς του, σε εμένα μόνο γκρίνια βγάζει :(:( πολύ σταναχωριέμαι και ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ :oops::evil::evil:

...τ'αγορακια πιστευω παντα θα παιζουν περισσοτερο με το μπαμπα....αλλα η αδυναμια τους θα ειναι παντα η μανουλα;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα !! μπηκα για ενα γρηγορο γεια γιατι εχω να απλωσω ενα πλυντηριο και μετα να ροχαλισω !! ειμαι τοσο κομματια !! ο αντρας μου ροχαλιζει ηδη εδω και ωρα και ο μικρουλης μολις κοιμηθηκε.

καναμε το δευτερο εμβολιο και εχω λιγο αγχος για αποψε. ειλικρινα ομοως τα ματια μου δεν τα κραταω ανοικτα με τιποτα οποτε σκεφτηκα να βαλω ξυπνητηρι ανα καποια ωρα να βλεπω αν ειναι οκ ο μικρουλης ... λετε να μην ειναι ετσι σωστο? δεν ειμαι καλη μανουλα? εχω λιγο τυψεις ..μακαρι να πανε ολα καλα!

ελινακι., ευχομαι απο την καρδια μου να πανε ολα καλυτερα με τον μπαμπακα σου. κουραγιο ...

θα προσπαθησω να ξαναμπω και μετα. μπορει να μην γραφω συχνα αλλα σας παρακολουθω και σας διαβαζω οποτε μπορω.

καληνυχτα προς το παρον

Διαφημίσεις

καλησπερα !! μπηκα για ενα γρηγορο γεια γιατι εχω να απλωσω ενα πλυντηριο και μετα να ροχαλισω !! ειμαι τοσο κομματια !! ο αντρας μου ροχαλιζει ηδη εδω και ωρα και ο μικρουλης μολις κοιμηθηκε.

καναμε το δευτερο εμβολιο και εχω λιγο αγχος για αποψε. ειλικρινα ομοως τα ματια μου δεν τα κραταω ανοικτα με τιποτα οποτε σκεφτηκα να βαλω ξυπνητηρι ανα καποια ωρα να βλεπω αν ειναι οκ ο μικρουλης ... λετε να μην ειναι ετσι σωστο? δεν ειμαι καλη μανουλα? εχω λιγο τυψεις ..μακαρι να πανε ολα καλα!

γιατι βρε να μην εισαι???? ισα ισα , απο αυτα που λες βλεπω ποσο αναισθητη ειμαι εγω:mrgreen:!!!! αν νομιζεις οτι δεν θα τον ακουσεις , βαλε ξυπνητηρι ή αν ετσι αισθανεσαι καλυτερα...εγω στα εμβολια τις παρακολουθω μεχρι να κοιμηθουν κ μετα για καμια ωριτσα μεχρι να κοιμηθω κ εγω.... μετα νανι. θα τις ακουσω αν ξυπνησουν .... να φανταστεις εχω βγαλει κ την ενδοεπικοινωνια γιατι εγω τις ακουγα πριν δωσει το σημα η συσκευη:tongue:

baJfp2.png

κοριτσια μου φερανε το power plate και εκανα 20λ..σημερα μια χαρα αν συνεχισω με αυτο το ρυθμο καθημερινα με βλεπω σε 1μηνα να γινομαι οπως παλια..τα αξιζε τελικα τα λεφτα του..;)

:-D

καλημερα...εδω ειμαι (εαν με πεθυμησατε ) αλλα με τετοια νευρα (Ατιμη πανσεληνος ) δε θελω να μιλαω σε κανεναν....σας διαβαζω ομως.......εχω κλεισει τιβι,μονο ραδιο ακουω με ολα αυτα που ακουω με εχουν ριξει απιστευτα και με ολες τις γκαντεμιες που μας συμβαινουν....

καλη συνεχειαααα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλημέρα!Χθές δεν πρόλαβα να μπω ο βραδάκι γιατί ξεπατωθήκαμε απο τα ψώνια:)Πήραμε καινούργιο σίδερο αφού το έσπασα το άλλο:mrgreen:,πήραμε λαμπάδα&τα συναφή για το βαφτηστήρι και το αδερφάκι του(για να μην ζηλεύει,αφού ο νονός του είναι Αμερική&δεν στέλνει:evil:) κοινώς χαλάσαμε τα ωραία μας ευρουλάκια και γυρίσαμε και άρχισε το τρέξιμο:γάλα-μπάνιο-γκρίνια...Αυτά τα νέα μας!Πάντως κάτι φταίει.Και εγώ έχω τρελά νεύρα....

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια με τα όμορφα μωράκια!!

yasemi τι βάζεις καλή μου πρωί πρωί?Να κόψουμε τις φλέβες μας θέλεις??? :)

ca_te_rinaki το ίδιο παράπονο έχω κι εγώ,η μικρή μάλλον με έχει βαρεθεί και με βλέπει μόνο σαν βΥζΙ,μου μιλάει λίγο,ενώ μόλις μπαίνει ο άντρας μου και της πει 2 κουβέντες,αρχίζει ολόκληρο μονόλογο,και κακαρίζει,και βγάζει φθόγγους,και χαζογελάει κλπ κλπ και με πιάνουν τα νεύρα μου,λέω σκατούλα όλη μέρα κι όλη νύχτα θες να είσαι κολλημένη πάνω μου αλλά τις χαρές αλλού τις κάνεις?????

Χτες πήγαμε να πάρουμε κάτι παιδικά ρουχαλάκια για διάφορες υποχρεώσεις που έχουμε,πήγαμε λοιπόν στο outlet της orchestra στον Άλιμο,κορίτσια,έπαθα πλάκα,φανταστικά ρούχα,πολλά σχέδια και όλα 50% και στα αξεσουάρ 30%...Το σήκωσα το μαγαζί,πήρα για τα άλλα παιδάκια και φυσικά για την μπεμπούλα μου μια φουστίτσα τζιν με ροζ λεπτομέρειες,ένα μπλουζάκι άσπρο κι αυτό με ροζ λεπτομέρειες,ένα καλσονάκι με δαντελίτσα στον πισινούλη και ένα λευκό σκουφάκι για να βγαίνουμε βόλτα.Θα της τα φορέσω την Κυριακή,να είναι ένα κουκλί!!

Νομίζω ότι στις εκπτώσεις ρίχνουν κι άλλο τις τιμές,οπότε μόλις ξεκινήσουν θα πάω και θα πάρω πολλά κομμάτια για του χρόνου.

Σήμερα το πρωί την είχα ακουμπισμένη στο μαξιλάρι μου,εγώ ήμουν όρθια μπροστά στο κομοδίνο δίπλα της και έσκυψα στο κάτω συρτάρι και σήκωσε το κεφάλι της να με δει!!!!!Δεν το είδα με την πρώτη,η μαμά μου μού το είπε,αλλά μετά το ξανάκανα και πάλι ανασήκωσε το κεφάλι της!

oCxsp2.png

Καλημέρα κορίτσια,είμαι νέα στο φόρουμ είμαι και εγώ νέα μαμά και θα ήθελα τη βοήθειά σάς.Θα ήθελα να μου πείτε πως βάζετε αυτά τα τικερακια. εγώ το προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα....:(

Επεξεργάστηκαν by Arina

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...