Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρακι τι εγινε?? Και οπ δικος μου μια απο τα ιδια...μαλλον τη σκαπουλαραμε ανωδυνα...ενα 38αρι την πρωτη μερα, και μετα μονο λιεγες μιξουλες...σημερα κοιμαται και καλυτερα ευτυχως....Τελικα φτου φτου..τα μικρα την περνανε την ιωση πιο ελαφρυα απο εμας... Ο δικος μου δεν εχει βηχα, φοβαμαι όμως μηπως αρχισε σε κανα δυο ημερες...θα δουμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε δεν αντεχω να μην το πω...θα σκασω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

Ο γιος μου είπε "αγκουίνι"!!!!!!

!!

Κορίτσια ο Κομποστοπόρδας γέλασε ΚΑΚΑΡΙΣΤΑ 3 φορές!!!! .
Εμένα γέλαγε κακαριστά στον ύπνο της (!) από νωρίς .
Κακαριστά γέλια κι η μπέμπα μου,εδώ και μέρες!!!

.

εχετε πολυ πλακα που αρχιζετε και τρελαινοσαστε με τα παιδακια σας.....ειδικα οι πρωτομανουλες ;););).

Να ειναι όλα τους καλα και να μεγαλωσουν γρηγορα....τοσο γρηγορα που οι μανουλες τους να θελουν και αλλο ενα μπεμπινι....:-D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαρακι τι εγινε?? Και οπ δικος μου μια απο τα ιδια...μαλλον τη σκαπουλαραμε ανωδυνα...ενα 38αρι την πρωτη μερα, και μετα μονο λιεγες μιξουλες...σημερα κοιμαται και καλυτερα ευτυχως....Τελικα φτου φτου..τα μικρα την περνανε την ιωση πιο ελαφρυα απο εμας... Ο δικος μου δεν εχει βηχα, φοβαμαι όμως μηπως αρχισε σε κανα δυο ημερες...θα δουμε...

Naι ευτυχως τα μικρα μας τη σκαπουλαρανε!! εμενα πυρετο δεν κανανε καθολου,μονο γαιδουροβηχα...να φανταστεις πρωτα εμφανισαν βηχα και μετα μυξα! Ενταξει και η Γεωργια τωρα απλα ψιλοβηχει αραια και που....αλλα ηταν που ηταν αδυνατη ...εγινε οδοντογλυφιδα!

Ο μπεμπης ρε γαμωτο εδω και κανενα 10ημερο δεν καλοτρωει...μου αφηνει 60- 70 ml απο τα 180....οχι παντα αλλα απο τα6 γευματα τα 3 -4 τα αφηνει...

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

και επισης εχω να σου πει οτι εγω Αθανασιου πηγα και εκμεκ παγωτο πηρα!!!!! Ο αντρας μου το πηρε δηλαδη αλλα το μισο το τσακισα...και χωρις τυψεις μαλιστα!!!!:):) ποιος εγω που το τελευταιο διμηνο ζω με σαλατες!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

ε δεν αντεχω να μην το πω...θα σκασω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

εχετε πολυ πλακα που αρχιζετε και τρελαινοσαστε με τα παιδακια σας.....ειδικα οι πρωτομανουλες ;););).

Να ειναι όλα τους καλα και να μεγαλωσουν γρηγορα....τοσο γρηγορα που οι μανουλες τους να θελουν και αλλο ενα μπεμπινι....:-D

Είσαι πολύ γλυκιά, αλλά μήπως κατα βάθος θες να πεις ότι είμαστε χαζομαμάδες???? Εεεε???

Όχι τίποτα άλλο, αλλά εγώ τουλάχιστον είμαι!!!!!!

γεια σας μανουλιτσες!!! το μητσινακι ειναι ελαφρως καλυτερα...πανω που ειχε φτιαξει η ορεξη της ρε γμτ και ετρωγε πολυ!!! αντε να φυγουν αυτες οι χαζομυξες αντεεεεε

Μη σκάς ...θα ξαναγίνει πάλι μία άμυξη και ορεξάτη :P

Διαφημίσεις

ουφ!!! επιτελους το σπιτι καθαρο!!!! ωραιο πραγμα να καθαριζει αλλος:lol: !!!! μολις εφυγε η κοπελα , εκτακτως σημερα γιατι λειπαμε την προηγουμενη πεμπτη κ θα λειπουμε κ αυτην...

Σοφάκι μην τυχόν και τα πετάξεις!!!!!!!

Κάποια στιγμή θα έρθουμε στα κανονικά μας και θα τα ξαναφορέσουμε και θα είναι σαν καινούρια!!!

μ΄αρεσει η αισιοδοξια σου!!!! ξερεις ποσα χρονια περιμενω αυτην την κααααποια στιγμη:cry:? αλλα ειμαι λαιμαργη ρε γμτ!!!!!

καλησπερα κοριτσακια.εμεις τιποτα περιμενουμε...ο εγκεφαλος συνεχιζει με το αιματωμα σημερα πηγε ο αδερφος μου το πρωι και ειπε οτι τον καταλαβε κ του σφιξε το χερι.δεν μιλαει φυσικα.το απογευμα θα παει η μαμα μου και οι θειες κτλ.θα παω μαλλον κ γω και θα κραταει ο αντρας μου το μωρο εξω στο παρκινγκ η στο αυτοκινητο και μετα θα αλλαξουμε.εστω λιγο να τον δω...μπορει να φυγει κ να μην μου ξαναδωθει η ευκαιρια...χαλια υπνο καναμε ολοι χθες εχω ενα σφιξιμο και ειχα κ το μικρο οποτε σερνομαι...αλλα δεν μπορω να κοιμηθω δεν μου ρχεται...και οσο σκεφτομαι ποση χαρα ειχε που θα ερχοντουσαν το πασχα να ψησουμε ολοι μαζι στην αυλη..:(την μερα που τον πηγαινανε στο νοσοκομειο ελεγε ο καημενος "δεν πηγαμε να δουμε κ το παιδακι μας"για τον μπεμπη μου...:(:(:(αφηστε τα κοριτσια...ξερω οτι καποια στιγμη ειναι αναποφευκτο αλλα δεν περιμενα κ τωρα...ειναι 63 ο μπαμπας μου...

ελινακι τι να πω??? καλο κουραγιο κ παλι κ ειλικρινα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να βαλει ο Θεος το χερι του κ ο μπαμπας σου να γυρισει γερος στο σπιτι του...

Γεια σας!

Αυτές τις ημέρες τρέχουμε με βαφτιστήρια κτλ. Εμένα με έπιασαν πάλι τα άγχη μου... Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Νιώθω συνέχεια στενοχωρημένη και αγχωμένη με το παραμικρό...

κ εγω εδω κ 2 εβδομαδες ελεγα να παω στην βαφτιστηρα μου αλλα ολο κ καποιος απο εκεινους ειναι αρρωστος κ το αναβαλλουμε... θα τα στειλω με την γιαγια της αναγκαστηκα γιατι μενουν κ Κορινθο...

Νηστεύετε? Αν ναι κάνε φακές ή φασολάκια ή αρακά.

Αν όχι προτείνω σουφλέ τυριών ή μακαρόνια με κιμά!!!

μονο το κρεας εγω , ο αντρας μου και τα γαλακτοκομικα... τελικα εκανα σπανακορυζο!

Γειτονια τι κανεις??? Δεν θελω να ακουω οτι εισαι down (τα λεω σε σενα για να τα ακουω κι εγω). Πας καθολου πεζοδρομο ?

βρε ελατε κ καμια βολτα προς τα βουνα!!!!! κοντα ειμαστε;)

οχι δεν σκαωωω αλλα να...ποτε θα φτασει τα 5 κιλα;;; οταν μπει στον 5ο;;; :-P

ελα βρε... θα τα φτασει!!! κανει προετοιμασια για σταρ ελλας!!!!!

baJfp2.png

Γυρίσαμε από τη βόλτα μας.

Εγώ θα κάνω την ανατροπή και θα δηλώσω ότι το παιδί μου ΔΕΝ κακαρίζει ακόμη !!!!!

και ο δικός μου κακαρίζει οταν του ρουφαω τα πατουσακια κ μετα τον κοιταω με πονηρό βλεμμα και του λέω ωχχχχχχχχ δεν ξερω τι του φαινεται αστειο πάντως ξεκαρδιζεται! α! τσιρίζει κιόλας πολύ , αλλά τις τελευταιες μερες εχει μια γκρίνια ξυ΄πναει με τσιρίδες κ εχει όλο νευρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...