Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άμα με βλέπατε τώρα θα γελούσατε πολύ !

Κάθομαι στο καθιστικό έτοιμη για βόλτα και περιμένω σαν να με έχουν στήσει στο ραντεβού...

Η μπεμπού κοιμάται ακόμα και την περιμένω να ξυπνήσει για να την ταϊσω-ντύσω και να φύγουμε και το αριστερό μου βυζί κοντεύει να εκραγεί από την καθυστέρηση....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια.εμεις τιποτα περιμενουμε...ο εγκεφαλος συνεχιζει με το αιματωμα σημερα πηγε ο αδερφος μου το πρωι και ειπε οτι τον καταλαβε κ του σφιξε το χερι.δεν μιλαει φυσικα.το απογευμα θα παει η μαμα μου και οι θειες κτλ.θα παω μαλλον κ γω και θα κραταει ο αντρας μου το μωρο εξω στο παρκινγκ η στο αυτοκινητο και μετα θα αλλαξουμε.εστω λιγο να τον δω...μπορει να φυγει κ να μην μου ξαναδωθει η ευκαιρια...χαλια υπνο καναμε ολοι χθες εχω ενα σφιξιμο και ειχα κ το μικρο οποτε σερνομαι...αλλα δεν μπορω να κοιμηθω δεν μου ρχεται...και οσο σκεφτομαι ποση χαρα ειχε που θα ερχοντουσαν το πασχα να ψησουμε ολοι μαζι στην αυλη..:(την μερα που τον πηγαινανε στο νοσοκομειο ελεγε ο καημενος "δεν πηγαμε να δουμε κ το παιδακι μας"για τον μπεμπη μου...:(:(:(αφηστε τα κοριτσια...ξερω οτι καποια στιγμη ειναι αναποφευκτο αλλα δεν περιμενα κ τωρα...ειναι 63 ο μπαμπας μου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλησπερα κοριτσακια.εμεις τιποτα περιμενουμε...ο εγκεφαλος συνεχιζει με το αιματωμα σημερα πηγε ο αδερφος μου το πρωι και ειπε οτι τον καταλαβε κ του σφιξε το χερι.δεν μιλαει φυσικα.το απογευμα θα παει η μαμα μου και οι θειες κτλ.θα παω μαλλον κ γω και θα κραταει ο αντρας μου το μωρο εξω στο παρκινγκ η στο αυτοκινητο και μετα θα αλλαξουμε.εστω λιγο να τον δω...μπορει να φυγει κ να μην μου ξαναδωθει η ευκαιρια...χαλια υπνο καναμε ολοι χθες εχω ενα σφιξιμο και ειχα κ το μικρο οποτε σερνομαι...αλλα δεν μπορω να κοιμηθω δεν μου ρχεται...και οσο σκεφτομαι ποση χαρα ειχε που θα ερχοντουσαν το πασχα να ψησουμε ολοι μαζι στην αυλη..:(την μερα που τον πηγαινανε στο νοσοκομειο ελεγε ο καημενος "δεν πηγαμε να δουμε κ το παιδακι μας"για τον μπεμπη μου...:(:(:(αφηστε τα κοριτσια...ξερω οτι καποια στιγμη ειναι αναποφευκτο αλλα δεν περιμενα κ τωρα...ειναι 63 ο μπαμπας μου...

αφου καταλαβαινει να πας...ισως εχει δικιο η Σοφου...και να μην καταλαβαινε ισως επρπε..για εσενα...δεν ξερω!!!

Τι να κανουμε ρε κοριτσακι....αυτα τα εχει η ζωη...και ό,τι και να σου πουμε, δε θα μπορεσουμε να παρουμε τον πονο σου....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ελίνα μου να πας,αλλά να θυμάσαι αυτό που σου είπα χτες για τον μπουνίτσα.

Πόσο τυχερός είναι ο μπαμπάς σου που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή έχει την οικογένειά του κοντά και τα παιδάκια του και τον μπουνίτσα!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Κάναμε εμβολιάκι σήμερα και τώρα κοιμάται το αγγελούδι μου.

Αυτές τις ημέρες τρέχουμε με βαφτιστήρια κτλ. Εμένα με έπιασαν πάλι τα άγχη μου... Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Νιώθω συνέχεια στενοχωρημένη και αγχωμένη με το παραμικρό...

Ελίνα μου κουράγιο. Εύχομαι να γίνει το θαύμα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημεεεερα!!!!! ειναι απιστευτο αυτο.. οι μικρες κοιμουνται κ εγω ξυπνησα απο μονη μου που ακουσα κατι:cry:....

ευχαριστουμε, αννια μου! γιναμε 4!!!!!!!

χαρουμενα μηνογεννέθλια στις κουκλιτσες!

αχ βρε Ελίνα μου κουραγιο και όλα να πάνε καλά, καλά κάνεις κ θα πας, μακάρι να ξεπεραστουν όλα! εγώ να ρωτήσω κάτι? μπορει να είναι κ βλακεία δεν ξερω, δεν μπορεις να παρεις κ τον μπεμπακο σου μηπως τον δει κ του δωσει δυναμη ή δεν το επιτρεπουν?

Κορίτσια ο Κομποστοπόρδας γέλασε ΚΑΚΑΡΙΣΤΑ 3 φορές!!!! Έχω κάνει ότι καραγκιοζιλίκι περνάει από το μυαλό μου αλλά δεν το ξαναέκανε!!!!!!!!!

Περιττό νας σας πω ότ εκλαιγα σαν βλαμένο από τη χαρά μου!!!!!!!!!!!!

βαριεεεεεμαι!!!! πρεπει να μαγειρεψω κατι κ δεν ξερω τι! τα νυχια μας θα φαμε μου φαινεται!!!!

Νηστεύετε? Αν ναι κάνε φακές ή φασολάκια ή αρακά.

Αν όχι προτείνω σουφλέ τυριών ή μακαρόνια με κιμά!!!

Το τραγικότερο είναι ότι έχω τόσα ρούχα και χωράω σε τόοοοοοοοσο λίγα.......

Αυτό λέω κάθε μέρα!!!!!!!!!

Η μπεμπού κοιμάται ακόμα και την περιμένω να ξυπνήσει για να την ταϊσω-ντύσω και να φύγουμε και το αριστερό μου βυζί κοντεύει να εκραγεί από την καθυστέρηση....

Ξύπνα νυφούλα μου!!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια.εμεις τιποτα περιμενουμε...

Ελινάκι έχω αποχαιρετήσει 2 φορές τον μπαμπά μου (2 σοβαρά εμφράγματα) και μετά από αυτά ξεπέρασε και 1 ανακοπή έτσι για το κερασάκι στην τούρτα...Πήγε και ήρθε δηλαδή...Μόνο ο Θεός ξέρει... Από την άλλη το να επιζήσει κάποιος και να χάσει κάθε ποιότητα στην ζωή του΄, ίσως δεν είναι ότι καλύτερο...

Να πας μόνο αν το αντέχεις...

Γεια σας!

Κάναμε εμβολιάκι σήμερα και τώρα κοιμάται το αγγελούδι μου.

Αυτές τις ημέρες τρέχουμε με βαφτιστήρια κτλ. Εμένα με έπιασαν πάλι τα άγχη μου... Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Νιώθω συνέχεια στενοχωρημένη και αγχωμένη με το παραμικρό...

Με τις υγείες σας!!!

Μήπως είναι η εποχή...κι εγώ κάπως είμαι πάλι...

καλημερα μανουλιτσες κι απο μενα. εχω μερες να γραψω αλλα γινεται χαμος στη δουλεια - διαβαζω ομως τα νεα αργα το βραδυ.

περιμενω πως και πως τις αργιες να ειμαι με το κοριτσακι μου ολη μερα!

περαστικα στα μωρουλια που ειναι αρρωστουλια.

σοφακι χαρουμενα μηνογενεθλια! να τις χαιρεσαι!

ελινα μου κουραγιο και δυναμη. ευχομαι οτι καλυτερο και να ειναι περαστικο.

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ο Κομποστοπόρδας γέλασε ΚΑΚΑΡΙΣΤΑ 3 φορές!!!! Έχω κάνει ότι καραγκιοζιλίκι περνάει από το μυαλό μου αλλά δεν το ξαναέκανε!!!!!!!!!

Περιττό νας σας πω ότ εκλαιγα σαν βλαμένο από τη χαρά μου!!!!!!!!!!!!

Με τις υγείες σας!!!

Μήπως είναι η εποχή...κι εγώ κάπως είμαι πάλι...

Μπράβο στον Κομπόστα! Εμένα γέλαγε κακαριστά στον ύπνο της (!) από νωρίς και μια φορά στο ξύπνιο, αλλά στο άσχετο. Δηλαδή δεν της έπαιξε κανείς εκείνη τη στιγμή. Απλώς άρχισε να γελάει μόνη της! Έχει καιρό όμως να το κάνει.

Δεν ξέρω αν είναι η εποχή, νιώθω όμως πολύ ευσυγκίνητη...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Κακαριστά γέλια κι η μπέμπα μου,εδώ και μέρες!!!

Της κάνει ο άντρας μου τα χίλια δυο καραγκιοζιλίκια,ήχους με το στόμα κι εκείνη κάνει ολόκληρο διάλογο!!Α και στον ύπνο της παραμιλάει!!

Γελάω πολύ μαζί της!

Lucy μου εγώ χτες το απόγευμα είχα πολύ άσχημη διάθεση,δεν ξέρω γιατί,από τη μια ήθελα να πάω βόλτα,από την άλλη βαριόμουν...

oCxsp2.png

Δεν ξέρω αν είναι η εποχή, νιώθω όμως πολύ ευσυγκίνητη...

Γειτονια τι κανεις??? Δεν θελω να ακουω οτι εισαι down (τα λεω σε σενα για να τα ακουω κι εγω). Πας καθολου πεζοδρομο ?

3n5zp0xyentx8z7n.png

μπηκα και εγω..βαριεμε υπερβολικα σημερα και νυσταζω παρα πολυ..χτες ολη νυχτα εκλαιγε ο κακομοιρης και δαγκωνε την πιπιλα με μια μανια...ασπριζει και λιγο το ουλο του τοσο νωρις δοντακια??

ελινακι μου τι να σου πω καλο θα ηταν να πας να τον δεις..περαστικα ευχομαι να ειναι..

:-D

Γεια σας κι απο μενα την δολια μανα!!! Τα νεα μας ειναι ελαφρως καλυτερα...ο μπεμπης φαινεται να την περναει μονο με το μπουκωμα και με ενα βηχα( ψιλογαιδουροβηχα) αλλα σημερα ειναι η μεγαλη πολυ καλυτερα και ο μικρος σχεδον ιδια με εχτες αλλα αυτο ειναι καλο γιατι δεν χειροτερεψε οπως περιμενα ...Φωναξα γιατρο χτες στο σπιτι κ τους ακροαστηκε και τους δυο...για τη μεγαλη μου ειπε οτι καθαρισε και ο μικρος μου ειπε οτι κατα 99% κολλησε αλλα την περναει πιο ελαφρια...ακροαστικα δεν ειχε κανενα τους ευτυχως... Ψιλοξεαγχωθηκα γιατι το μικρουλακι εβηχε με φλεμα και εκανε σαντρενο το καυμενο.....

ελινα περαστικα!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...