Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!!!

inaki, καλό ξεβούλωμα!!! :)

Σοφάκι, χαρούμενα τετραμηνογεννέθλια!!!!

εμείς είμαστε στη φάση που ήταν η yasemi... στο άλμα ανάπτυξης... αυτό που φοβόμουν... από εκεί που κοιμόταν 8-9 ώρες σερί, ξυπνάει στις 4-5-6 ώρες ύπνου και πεινάει! κι εμένα θα φάει!!! μόλις τον παίρνω αγκαλιά αρχίζει να γλείφει το πηγούνι μου!!! πόσο είπες ότι κράτησε το άλμα σας yasemi??? 2-3 εβδομάδες??? αλί και τρισαλί!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!!!

inaki, καλό ξεβούλωμα!!! :)

Σοφάκι, χαρούμενα τετραμηνογεννέθλια!!!!

εμείς είμαστε στη φάση που ήταν η yasemi... στο άλμα ανάπτυξης... αυτό που φοβόμουν... από εκεί που κοιμόταν 8-9 ώρες σερί, ξυπνάει στις 4-5-6 ώρες ύπνου και πεινάει! κι εμένα θα φάει!!! μόλις τον παίρνω αγκαλιά αρχίζει να γλείφει το πηγούνι μου!!! πόσο είπες ότι κράτησε το άλμα σας yasemi??? 2-3 εβδομάδες??? αλί και τρισαλί!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.....τι γλυκος....

Καλημερα κοριτσακια, Ινακι αντε να περασουν και τα δικα σας. Εμεις ειομαστε σχεδον καλα. Εχει ενα μπουκωματακι βεβαια αλλα μονο στο μπρουμυτο :P, όρθιος του περναει...για μα δουμε...

Τα υπολοιπα αρρωστουλικα πώς ειναι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα από το μέτωπο!!!

Καλή εβδομάδα!

sofia_m χαρούμενα μηνογενέθλια!!

Εμείς ακόμα μπουκωμένη μυτούλα και μάλλον χτες ξεκίνησε το άλμα ανάπτυξης,ήθελε συνέχεια στήθος...και φυσικά η δικιά μου δεν ξύπναγε κάθε 4-5-6 ώρες όπως λέει η τυχερή melsas,αλλά κάθε 3......Τα νεύρα μου.........Τώρα χαλαρώνει στην κούνια και λογικά θα κοιμηθεί για κάνα 3ωρο...

Ζυγιστήκαμε σήμερα,5.350 φτάσαμε,150 γραμ σε μια βδομάδα.

Ελίνα μου τι νέα από τον μπαμπά σου?

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μητερούλες !

Ωραία μέρα σήμερα για βόλτες...αχ να ήμασταν πιο κοντά να ''καροτσεύαμε'' παρέα...

Το πρωί πήγαμε στο μικροβιολογικό και πήραν αίμα από το κλαράκι μου γιατί λόγω θηλασμού πρέπει να τσεκάρουμε σίδηρο και βιταμίνη D ...το καημενούλι μου έκλαιγε πολύ...τώρα όμως ησύχασε και κοιμάται...όταν ξυπνήσει θα το θηλάσω και θα το βγάλω βόλτα στη λιακάδα.

Σοφάκι να σου ζήσουν τα 4 μηνών λουκουμάκια σου.

Πώς είναι σήμερα το γλυκούλι-μικρούλι μας Μητσινάκι ?

Αλεκάκι ευτυχώς σχεδόν τελειώσατε με τα κρυωματάκια σας.

Doraki και Melsas καλά άλματα ;)

Συμπεθέρα τί κάνει ο παίδαρος πορδο-γαμπρούλης μας ? Να του δώσεις φιλάκια από το ''αίσθημα'' (όχι τίποτα άλλο..αλλά θα μας τον φάει η άλλη...η ''ντελικάτη'':D)

Mamageor εσείς πως τα πάτε?

Ελινάκι πως είναι ο πατερούλης σου ?

Καλημέρα μανούλες και παιδάκια!!!

Ο γιος μου είπε "αγκουίνι"!!!!!!

Υπέροχος ήλιος!!!! Τώρα που μεγάλωσε πολύ και η μέρα θα καλυτερέψει πολύ η καθημερινότητά μας νομίζω!!!!!

Πώς είναι το Μητσινάκι μας???? Και ο μπεμπούλης της Δόκτωρος????? Και η Μαρία με τα δύο άρρωστα ζουζουνάκια?????

καλέ, δεν είδες τη Λουκά πώς τα έχει τα μαλλιά? όλα κάτω! όχι κοτσίδες και μακακίες!!! :)

εμάς είναι η 8η μέρα άνευ κακακίων... αλλά περιμένω

Αυτό είναι το θέμα μου...έχω καραφλιάσει μπροστά και δεν μπορώ να πιάσω πίσω τα μαλλιά γιατί φαίνομαι καράφλα τελείωσ!!!!!!

Καλό βόλι μπέμπαρε!!!!

λυστε μου μια απορια.... πως καταλαβαινετε οτι ειναι αρρωστουλια αν δεν εχουν πυρετο? γιατι κ εμεις εχουμε μυξουλες (λιγο πιο αυξημενες) αλλα επειδη απο την αρχη ειχαμε δεν το θεωρησα σημαδι.... μηπως κανω λαθος????

Εμείς όταν ημαστε 2 μηνών είχαμε αυξημένη μυξούλα και μια ανησυχία και μας είπε η παιδίατρος ότι ίσως είχαμε περάσει ιωσούλα!!!!!!

Βρε πολυλογουδες τι σας έπιασε νυχτιατικα;;εμένα έχει γκρίνια ο μικρός κ μάλλον έχουμε δοντακια γιατί μιλάμε για πολυυυυυυυ σάλιο..

Βρε καλώστον τον γλυκούλι στο club!!! Πώπωωω φαντάζομαι αυτό το υπέροχο λακάκι που θα γεμίζει σάλια και θα γίνεται λιμνούλα!!!!!!!!

ευχαριστουμε, αννια μου! γιναμε 4!!!!!!!

Πολύχρονες πριγληπισσούλε!ς!!!!!

Καλημέρα από το μέτωπο!!!

Καλή εβδομάδα!

Ζυγιστήκαμε σήμερα,5.350 φτάσαμε,150 γραμ σε μια βδομάδα.

ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ!!!!!!!

...Συμπεθέρα τί κάνει ο παίδαρος πορδο-γαμπρούλης μας ? Να του δώσεις φιλάκια από το ''αίσθημα'' (όχι τίποτα άλλο..αλλά θα μας τον φάει η άλλη...η ''ντελικάτη'':D)

Χαχαχαχα!!! Κι από εμάς πολλά φιλάκια και να της πεις ότι αν μπορούσε ο πόρδας να την αγκαλιάσει δεν θα πονούσε καθόλου η ενεσούλα!!! καλές βολτίτσες!!!!

ευχαριστουμε για τις ευχες σας!!!!

Αυτός ο παλιοαέρας έκανε τις βεράντες χάλια...γεμίσανε με χώμα πάλι...

Έλεος,έχω τσακίσει τα κουλουράκια...από τη βαρεμάρα...

αχ μη μου λες για κουλουρακια κ εχω αδυναμια!!!!!

Καλημέρα μανούλες και παιδάκια!!!

Εμείς όταν ημαστε 2 μηνών είχαμε αυξημένη μυξούλα και μια ανησυχία και μας είπε η παιδίατρος ότι ίσως είχαμε περάσει ιωσούλα!!!!!!

κ εμενα μου ειχε περασει απο το μυαλο επειδη την προηγουμενη εβδομαδα ημουν με συναχι , αλλα ρωτησα την παιδιατρο την παρασκευη κ μου ειπε οτι ειναι μια χαρα!

βαριεεεεεμαι!!!! πρεπει να μαγειρεψω κατι κ δεν ξερω τι! τα νυχια μας θα φαμε μου φαινεται!!!!

baJfp2.png

Εμείς έχουμε φακές σήμερα.

Προσπαθώ να τακτοποιήσω τα ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά στην ντουλάπα και δεν χωράνε.....με τίποτα!!!Πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξουμε την ντουλάπα μέσα στο 3ο δωμάτιο γιατί θα έχουμε πρόβλημα,ευτυχώς θα τη συναρμολογήσει ο Γιώργος,ελπίζω μέχρι τέλος Απρίλη να είναι έτοιμη.

Το τραγικότερο είναι ότι έχω τόσα ρούχα και χωράω σε τόοοοοοοοσο λίγα.......

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

να ζησουν τα διδυμακια του καφε μας!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημέρα και περαστικά σε όλα τα μπεμπόνια!Εμείς είμαστε για ψώνια σήμερα (Για το βαφτηστήρι)και δεν έχω καθόλου όρεξη.Έχω τρελό πονοκέφαλο και αφάνταστα νεύρα!!Κατάφερα και έσπασα το σύστημα σιδερώματος:confused:Πήγαινα να το βάλω στη θέση του,μου έπεσε και έσπασε:evil:Οπότε πάμε για καινούργιο.Άσχετο:έχει πέρι το μάτι σας λαμπάδα με το μίκυ?Έχει κόλλημα το βαφτηστήρι!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Σοφάκι μην τυχόν και τα πετάξεις!!!!!!!

Κάποια στιγμή θα έρθουμε στα κανονικά μας και θα τα ξαναφορέσουμε και θα είναι σαν καινούρια!!!

Εγώ και πριν μείνω έγκυος είχα αρκετά κιλά οπότε είναι ρούχα που έχω να τα φορέσω 2-3 σεζόν,τα έχω ψιλοξεχάσει,οπότε μόλις αδυνατίσω,θα τα φοράω και θα μου λένε όλοι με γεια!!!

oCxsp2.png

Άσχετο:έχει πέρι το μάτι σας λαμπάδα με το μίκυ?Έχει κόλλημα το βαφτηστήρι!

Καλημέρα Δήμητρα με τα σπασμένα σίδερα :cool:

Για λαμπάδα δες εδώ :

http://www.5050.gr/product/MICKEY-MOUSE-11342

κι εδώ : http://www.e-glykoriza.gr/index.php?target=products&product_id=39714

μπορείς όμως να την φτιάξεις μόνη σου

Διαλέγεις το παιχνίδι-στολίδι και το βάζεις πάνω σε ένα σκέτο κερί και συμπληρώνεις με κορδόνια-κορδέλες ή το βάζεις πάνω σε μία έτοιμη στολισμένη απλή λαμπάδα που δεν έχει παιχνίδι.

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...