Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρωταω γιατι οι δικες μου κοιμουνται το πολυ μια ωρα την ημερα.... κοιμηθηκαν κατα τις 10.30 κ θα μου ξυπνησουν κατα τις 8.30 (σερι) αλλα μετα αντε το πολυ 1 με 1.30 ωρα να κοιμηθουν μεχρι το βραδυ...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρωταω γιατι οι δικες μου κοιμουνται το πολυ μια ωρα την ημερα.... κοιμηθηκαν κατα τις 10.30 κ θα μου ξυπνησουν κατα τις 8.30 (σερι) αλλα μετα αντε το πολυ 1 με 1.30 ωρα να κοιμηθουν μεχρι το βραδυ...

ενταξει καλα ειναι και εκεινες....θα μπορουσαν και καλυτερα βεβαια :P:p:p;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι ρε γμτ!!! γιατι ναι μεν κοιμαμαι πια αλλα ολη την ημερα ειμαστε απο πανω τους!!! πολυ κουβεντα!!!! αλεκα θα φρικαρουν οι γιοι σου:tongue:!!!!

όχι κοριτσακι μου....δεν ξερεις τον αγγελο!!!!! Αφου δεν αντεχουμε με το Νικο, κοιταζομαστε με εξαντληση....Τον μικρο θα τον τσεκαρουμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αν και ο μικρος και αυτος ηδη 'τεσταρει' τη φωνη του....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εχει αρχισει τα "γιατι μαμα????????????" εχουν πολυ πλακα!!!

το γιατι μαμα καλο μου, ερχεται στα δυο....στα σχεδον τεσσερα ερχεται το 'γιατι κανεις βλακειες μωρεεεε???? Αφου σου εχω πει δεν θελω ετσι' :-D:-D:-D...αλλα επειδη εχει πολυ φαντασια το βλασταρι μου, μας εξηγει ακθε μερα τις περιπετειες του μετ ον Μπεν τεν και τους εξωγηινους:tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

αν και ο μικρος και αυτος ηδη 'τεσταρει' τη φωνη του....

αχα!!! εδω να δεις τσιριδες!!!! κ φαντασου οτι ειναι επι 2!!!! χωρια που το πηραν ειδηση κ οταν τσιριζουν γελανε!!!! κ το απιστευτο χθες τις ειχα βαλει κ τις 2 στην ιδια κουνια να καθισουν λιγο να "μιλησουν".... η μικρη αρχισε να μιλαει τσιριζει κ η μεγαλη (μαλλον επειδη νυσταζε) τρομαζε...το αστειο ειναι οτι η μικρη το ειχε βρει παιχνιδι κ της το εκανε συνεχεια:mrgreen:

baJfp2.png

Αλεκάκι, ο γιατρός μου είπε, από τη στιγμή που δε ζορίζεται, να μην του βάλω υπόθετο. και μια χαρα μου φαίνεται ο μικρός. επίσης, ο γιατρός είπε ότι το high score μπεμπακίου ήταν 13 μέρες άνευ κακακίων!!!!!

Σοφάκι, τη μερα δεν κάθονται καθόλου μόνες? κι ο δικός μου κοιμάται λίγο τη μέρα, αλλά είναι και ο θηλασμός που διαρκεί παραπάνω απ' ότι το τάισμα με το μπουκάλι και περνάει η μέρα πιο γρήγορα...

15y6xxxv0qx3picm.png

αχα!!! εδω να δεις τσιριδες!!!! κ φαντασου οτι ειναι επι 2!!!! χωρια που το πηραν ειδηση κ οταν τσιριζουν γελανε!!!! κ το απιστευτο χθες τις ειχα βαλει κ τις 2 στην ιδια κουνια να καθισουν λιγο να "μιλησουν".... η μικρη αρχισε να μιλαει τσιριζει κ η μεγαλη (μαλλον επειδη νυσταζε) τρομαζε...το αστειο ειναι οτι η μικρη το ειχε βρει παιχνιδι κ της το εκανε συνεχεια:mrgreen:

:P:p:p:p

Αλεκάκι, ο γιατρός μου είπε, από τη στιγμή που δε ζορίζεται, να μην του βάλω υπόθετο. και μια χαρα μου φαίνεται ο μικρός. επίσης, ο γιατρός είπε ότι το high score μπεμπακίου ήταν 13 μέρες άνευ κακακίων!!!!!

Σοφάκι, τη μερα δεν κάθονται καθόλου μόνες? κι ο δικός μου κοιμάται λίγο τη μέρα, αλλά είναι και ο θηλασμός που διαρκεί παραπάνω απ' ότι το τάισμα με το μπουκάλι και περνάει η μέρα πιο γρήγορα...

ό,τι πει ο ντοκτορ ;);););) αλλοι γιατροι λενε ότι στην εβδομαδα (αν θηλαζει) δινουν υποθετο για αυτο ρωτησα.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καθονται αλλα νοιωθω τυψεις οταν ειναι ξυπνιες κ δεν παιζω μαζι τους:oops:

σημερα να φανταστεις αφου εφαγαν το πρωι τις εβαλα στις κουνιες τους με το mobile (μας εχει σωσει!!!) , τις αφησα στον αντρα μου κ πηγα διπλα για καφε... γυρισα μετα 2 ωρες κ ηταν ησυχα τα μωρακια μου αλλα με κοιταγανε με παραπονο:cry: ...

ξερεις ποση ωρα κανουμε να φαμε??? 1!!!!! γιατι τρωνε 210-260 αλλα με το πααααασο τους!!!!! αν τους δωσω λιγοτερο η κανω την παπια καπου στο ενδιαμεσο, μετα 20 λεπτα παλι με μπιμπερο θα ειμαι!!!

baJfp2.png

καλημεεεερα!!!!! ειναι απιστευτο αυτο.. οι μικρες κοιμουνται κ εγω ξυπνησα απο μονη μου που ακουσα κατι:cry:....

Σοφία έχετε μηνογενεθλια ε;;;χρόνια πολλαααα να τις χαιρεσε..

ευχαριστουμε, αννια μου! γιναμε 4!!!!!!!

baJfp2.png

χαρουμενα μηνογεννεθλια Σοφια!!!

εγω την καταλαβαινω την διαφορα τωρα που ειναι αρρωστουλα, γιατι κλαιει που δεν μπορει να παρει ανασα, εχει πολλες μυξες και καταφερνω και βγαζω με το οτριζαλιν (ενω πριν που ηταν απλα μπουκωμενη δεν εβγαζα τιποτα)

καλημέρες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...