Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Νατασούλα δε στέλνεις και κανένα (2-3) κομμάτι κατά Θεσσαλονίκη μεριά??? :)

Inaki εμείς ακόμα με κουβέρτα σκεπαζόμαστε. Και ζεσταίνομαι!!!

Και μάλιστα (δε θυμάμαι ποια έχει το συγκεκριμένο "ζόρι") χθες σκοτώσαμε 2 κουνούπια!!! Όλο το καλοκαίρι δεν είχαμε ούτε ένα!! Κορίτσια, τρελάθηκε ο καιρός! Τα 'παίξαν και τα έντομα!!!!!

Θα σου στείλω αν περισσέψει γιατί με την αναισθησία που με έχει πιάσει προβλέπω σήμερα να τελειώνει το ταψί!!!!!!!!!!! Άν προλάβει ο αντρούλης μου να φάει κανά κομμάτι ακόμα ζήτημα θα είναι.

Inaki αυτό που λές με την ζέστη που αισθάνεσαι το νιώθω και εγώ. Κοιμάμαι με το εσώρουχο και φανελάκι με ράντα και με μια κουβέρτα μόνο. Ο αντρούλης μου κρυώνει (μένουμε και στην θάλασσα και έχει και υγρασία το βράδυ) και κάθε βράδυ με παρακαλάει να ρίξουμε μια κουβέρτα ακόμα. Εγώ να φανταστείς ιδρώνω και με μια, θα βάλω και δεύτερη; Άστον δεν πειράζει, σφίγγει και το δέρμα (είμαι λίγο κακιά μου φαίνεται!!!!!!).

Κορίτσια αυτό με τα όνειρα το έχω και εγώ. Μην δίνετε σημασία.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhmera koritsia!

Dhmhtra na sou zhsei to mwroulini! Na to deite opws epi8umeite kai na to gemisete agaph kai filia!

Ax polu sugkinh8hka! Den to pisteuw oti eftase o kairos kai arxisame na upodexomaste ta beboulinia! As agxw8w pali :)

Alecaki liges writses emeinan!

FAM ti paidaros einai autos?? Ante me to kalo!

Trelles exapseis kai pipi eixa egw x8es opote ekana enan upno..loukoumi ti na sas pw. Elpizw na kataferw na koimh8w prin erthei o mikroulis giati vlepw na mou peftoun sta gonata oi mavroi kukloi prin kan bei o Dekevrhs!

Erixa kai ta kaugadakia mou me to eteron hmish x8es to vradu kai ir8e ki edese. Ekana na shkw8w apo ton kanape kai me epiase enas trellos ponos sta pleura pou emeina ston topo. Tou fwnazw na me voh8hsei na shkw8w..tipota..Tou xanafwnazw..akoma kollhmenos sto pc. Shkwnomai telika monh mou na paw sth toualeta kai vlepw mia terastia araxnh exw apo th porta! Terastia omws me kati podares na! Tou fwnazw na thn skotwsei, asth mou leei! Phgaine toualeta kai thn skotwnw meta. Ekei diaolistika kai tou fwnaxa na shkw8ei na erthei! Fusika sunexisthke to kollhma sto pc opote phra to 8ema sta xeria mou kai meta xanatsakw8hkame giati anakateuthka me ta xhmika kai eimai peismatara leei! Eleos pia me auth thn anavlhtikothta..Eleos!

smoots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Kalhmera koritsia!

Dhmhtra na sou zhsei to mwroulini! Na to deite opws epi8umeite kai na to gemisete agaph kai filia!

Ax polu sugkinh8hka! Den to pisteuw oti eftase o kairos kai arxisame na upodexomaste ta beboulinia! As agxw8w pali :)

Alecaki liges writses emeinan!

FAM ti paidaros einai autos?? Ante me to kalo!

Trelles exapseis kai pipi eixa egw x8es opote ekana enan upno..loukoumi ti na sas pw. Elpizw na kataferw na koimh8w prin erthei o mikroulis giati vlepw na mou peftoun sta gonata oi mavroi kukloi prin kan bei o Dekevrhs!

Erixa kai ta kaugadakia mou me to eteron hmish x8es to vradu kai ir8e ki edese. Ekana na shkw8w apo ton kanape kai me epiase enas trellos ponos sta pleura pou emeina ston topo. Tou fwnazw na me voh8hsei na shkw8w..tipota..Tou xanafwnazw..akoma kollhmenos sto pc. Shkwnomai telika monh mou na paw sth toualeta kai vlepw mia terastia araxnh exw apo th porta! Terastia omws me kati podares na! Tou fwnazw na thn skotwsei, asth mou leei! Phgaine toualeta kai thn skotwnw meta. Ekei diaolistika kai tou fwnaxa na shkw8ei na erthei! Fusika sunexisthke to kollhma sto pc opote phra to 8ema sta xeria mou kai meta xanatsakw8hkame giati anakateuthka me ta xhmika kai eimai peismatara leei! Eleos pia me auth thn anavlhtikothta..Eleos!

smoots

Άχ Εβίτα δεν είναι τίποτα, όλοι οι άντρες ίδιοι είναι τελικά!!!!!!!!!!! Και ο δικός μου στον κόσμο του, όλο αναβάλλει τα τελευταία ψώνια για την μπέμπα μας, στο τέλος θα γεννήσω και θα πάει μόνος του να τα πάρει και πολύ θα το ευχαριστηθώ γιατί είναι και άσχετος, δεν έχει ιδέα από αυτά. Αλλά μην συγχύζεσαι καθόλου γιατί δεν πρόκειται να βγάλεις κάτι.

Όσο για τους πόνους στα πλευρά, εγώ τους έχω εδώ και κανά μήνα και πριν από 2-3 μέρες άρχισε να με πονά τρελά το αριστερό ισχίο μου. Μάλλον βαραίνει η ζουζουνίτσα μου και με επιβαρύνεται το συγκεκριμένο σημείο. Υπομονή όμως.

Εγώ έχω παρατηρήσει κάτι άλλο. Όταν κάθομαι ή όταν είμαι ξαπλωμένη και κάνω να σηκωθώ δεν μπορώ να περπατήσω μετά από τους πόνους χαμηλά στην κοιλιά, διπλώνομαι στα δυο και όλα αυτά για κανά λεπτό. Συμβαίνει σε καμιά σας;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Δημητρα να σου ζησει, να'ναι παντα καλα κι ευτυχισμενο το μωρακι σου!!!!!!

Καλημερα κοριτσια, κι εγω εδω!!!!Εχω περιορισει πολυ τις εξοδους απο τη μια λογω απιστευτης κουρασης μολις περπατησω λιγακι κι απο την αλλη φοβαμαι να πολυ βγαινω λογω γριππης, μηπως ειμαι λιγακι παραλογη;(βαλτε με στο σωστο δρομο please)!!!

Διαφημίσεις

Ax Natassoula ax!

Me exei piasei ki emena autos o ponos pou perigrafeis. Polu vasano! Sigoura exoun strimwxtei polu ta mikrakia mas ekei katw..Koita na shkwnesai siga siga kai apefuge polu va8ia ka8ismata. O kanapes mas px einai xamhlos kai sunh8ws exw tetoious ponous otan prospa8w na shkw8w apo ekei. An omws ka8omai se mia kanonikh karekla h polu8rona pou einai pio psiles, einai sunh8ws polu kalutera..

Sto metaxu h koilia mou kounietai san trellh! Kapoios xupnhse kai tentwnetai :)

Ax Natassoula ax!

Me exei piasei ki emena autos o ponos pou perigrafeis. Polu vasano! Sigoura exoun strimwxtei polu ta mikrakia mas ekei katw..Koita na shkwnesai siga siga kai apefuge polu va8ia ka8ismata. O kanapes mas px einai xamhlos kai sunh8ws exw tetoious ponous otan prospa8w na shkw8w apo ekei. An omws ka8omai se mia kanonikh karekla h polu8rona pou einai pio psiles, einai sunh8ws polu kalutera..

EvitaT, κι εμενα οταν κουνιεται η μικρη μερικες φορες νομιζω οτι θα βγει απο την κοιλια μου!!!Απιστευτο!!!Αλλα εχει προφανως μεγαλωσει και οταν κουνιεται πλεον δε χωραει και η κινηση ειναι πιο εντονη!Το θεμα ειναι οτι οι αλλοι γυρω που το βλεπουν χαιρονται και σχολιαζουν κι εγω ποναω πολλες φορες!!!!(Χαχαχχαχ!Καμια συμπαρασταση)

Ax Natassoula ax!

Ναι είδες τί ωραίο συναίσθημα είναι όταν αισθανόμαστε τα μικρούλια μας; Εγώ έχω παρατηρήσει ότι το βράδυ γίνεται πιο κινητική και όταν τρώω κάτι γλυκό τότε γίνεται χαμός μέσα στην κοιλιά μου. Α ξέχασα και όταν συγχύζομαι με κλωτσάει πολύ έντονα. Κατά τα άλλα την αισθάνομαι και την βλέπω να κινείται μέσα στην ημέρα αλλά πιο ήρεμα, ξέρεις ξεπετάγονται χεράκια-ποδαράκια. Έχει όμως και περιόδους απόλυτης ηρεμίας, προφανώς κοιμάται.

eH1op2.png

LMcjp2.png

δημητρα, να σου ζήσει το μπεμπουλίνι σου! να είναι πάντα γερό & ευτυχισμένο! και στα δικά μας τώρα (παίρνουμε σειρά σιγά σιγά όλες)!!!

αυτό με τα πονάκια είναι μεγάλη ιστορία. σε πολλά μέρη του σωματος . εγώ τελευταία μπορώ να κοιμηθώ μόνο πλάγια δεξιά, γιατί οπουδήποτε αλλού πονάει η πλάτη μου! ίσως να φταίνε και τα +12 κιλά - δεν ξέρω ! επίσης, έχω πονάκια κάτω από το αριστερό στήθος, τα οποία όμως είναι έντονα αλλά διαρκούν λίγο. δε συζητώ για πονους χαμηλά (τύπου περιόδου), που φαντάζομαι όμως ότι από εδώ και πέρα θα γίνονται όλο και πιο δυνατοί! δε συζητώ βέβαια που νιώθω το κεφάλι της μικρής μόνιμα σφηνωμένο πολύ χαμηλά και λέω "τώρα θα βγει, έτοιμη είναι"!!! εμείς είμαστε 3 κιλά και διανύουμε την 36η εβδομάδα!

πω, πω - σα γιαγιά με αθριτικά νιώθω!

όλα για τα παιδιά μας όμως! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέχασα να πώ ότι έχουμε και διάφορες προτιμήσεις πλέον. Θα σας πώ το πιο χαρακτηριστικό, με την μουσική που δεν κουνιέται καθόλου όταν της βάζω και ακούει, ούτε βέβαια όταν λικνίζεται η μαμά της. Αφήστε που μου έχει κολλήσει ένα ξένο τραγούδι και το ακούω συνέχεια, φαντάζομαι όταν γεννηθεί με το καλό θα θέλει αυτό για να ηρεμεί και να κοιμάται!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Kalhmera koritsia!

smoots

τελικα ο δικος μου πρεπει να αποτελει εξαιρεση, τον εχει πιασει μια τρομερη επιθυμια να ειναι ολα ετοιμα που αν δεν ειχε εμενα να τον φρεναρω, θα τα ειχαμε ψωνισει ολα απο τον Ιουλη! Με βοηθαει παρα πολυ, δε με αφηνει να κανω καμια βαρια δουλεια και οταν με δει και σηκωνω κατι, μου βαζει τις φωνες...δεν εχω κανενα παραπονο, και το κυριοτερο, κανει τις δουλεις χωρις να του τις πω εγω, απο μονος του...:-P

Κοριτσια αποφασισα να κραταω ημερολογιο και να της το δειξω οταν θα μεγαλωσει και θα μπορει να διαβαζει και να καταλαβαινει βεβαια!Δεθα'χει πλακα να δει τι αισθανομουν καθε μερα πριν τον ερχομο της αλλα και οταν ηταν πολυ μωρουλι;;;;;Χαχαχααχ!

τελικα ο δικος μου πρεπει να αποτελει εξαιρεση, τον εχει πιασει μια τρομερη επιθυμια να ειναι ολα ετοιμα που αν δεν ειχε εμενα να τον φρεναρω, θα τα ειχαμε ψωνισει ολα απο τον Ιουλη! Με βοηθαει παρα πολυ, δε με αφηνει να κανω καμια βαρια δουλεια και οταν με δει και σηκωνω κατι, μου βαζει τις φωνες...δεν εχω κανενα παραπονο, και το κυριοτερο, κανει τις δουλεις χωρις να του τις πω εγω, απο μονος του...:-P

ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κοριτσια αποφασισα να κραταω ημερολογιο και να της το δειξω οταν θα μεγαλωσει και θα μπορει να διαβαζει και να καταλαβαινει βεβαια!Δεθα'χει πλακα να δει τι αισθανομουν καθε μερα πριν τον ερχομο της αλλα και οταν ηταν πολυ μωρουλι;;;;;Χαχαχααχ!

Συμφωνώ, πολύ καλή ιδέα!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Tuxerh maliv!

Emena den xerw ti ton pianei alla pernaei kati faseis entonhs apa8eias pou me trelainoun!

Padws, to swsto na legetai, oles tis exwterikes douleies tis kanei monos tou. Supermarket klp den exw pathsei edw kai mhnes. Kai mou mageureuei opote borei. Mexri kai laxanontolmades mou eixe ftiaxei tis proales! Mhn eimai axaristh.

Ti na pw, isws eimai ligo skula ki egw pou otan 8elw kati to 8elw na ginei twra!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...