Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια..

Ελίνα εύχομαι να πανε όλα καλα με τον μπαμπά σου

Περαστικα στα αρρωστουλια μας, βαλτε και το μητσάκι στο κλάμπ, δεν εχει πυρετο, αλλα παααρα πολλές μύξες, δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ το καημένο! ειχε που ειχε μπουκωμα μονιμα...τωρα εφραξε τελειως!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε και το μητσακι αρρωστουλι....περαστικα μωρε....παντως πολλα μωρακια ειναι αρρωστουλια γμτ, φταιει ο καιρος....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέραααα!!!!

Κι εμείς εδώ σήμερα,μπουκωμένες και κουρασμένες,πήγαμε χτες στο κινέζικο,φάγαμε πολύ καλά,η μικρή γκρίνιαζε πού και πού αλλά τη θήλασα εκεί που καθόμουν και την πήρε ο ύπνος!

Επίσης,έχω να χάσω 19 κιλά.....

Μητσάκι περαστικά σου κι εσένα!

oCxsp2.png

Καλημερα και απο μενα!

Ο μικρος μου ευτυχως δεν κολλησε μεχρι στιγμης και ελπιζω να συνεχισει ετσι...εγω ειμαι καλυτερα, ο λαιμος μου ποναει ακομα βεβαια και η μασκα, μασκα! Ετοιμαζω τα πραγματα μας για να φυγουμε αυριο καλως εχοντων των πραγμάτων και μονο τα πραγματα του μικρου θα πιασουν ενα αυτοκινητο!!! Κανονικη μετακομιση!!!

Περαστικα μανουλες και παιδακια, ευχομαι να ειστε συντομα καλυτερα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου..κοιμηθηκαμε απο 12,30μεχρι7και απο 7,30μεχρι11..μια χαρα ξεκουραστκα..κ εμενα ξυπνησε με πολυ μπουκωμα κ βραχναδα ο κακομοιρουλης τον εχω πλακωσει με μπολικο ορο αλλα παλι παιδευετε..περαστικα στο μητσινακι και σε οσα μωρακια ειναι αρρωστουλικα..

:-D

Διαφημίσεις

ειναι κωλοπεριοδος τελικα αυτη...περαστικα σε όλα τα μωρακια. Εμεις ευτυχως την περναμε ελαφρυα ως τωρα, λιγο μιξες και λιγα δεκατα...Δεν εχει γκρινια και γενικα τρωει σχεδον καλα....Για να δουμε πως θα παει το δευτερο βραδυ..:?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσακια καλησπερα..σας ευχαριστω ολες...ο μπαμπας μου μεσα στη νυχτα επαθε και εγκεφαλικο,παρελυσε η αριστερη πλευρα του κ αιμορραγει ο εγκεφαλος...:(:(:(οι γιατροι λενε ο θεος....ειναι ολοι μαζεμενοι εκει φυσικα ειναι σε καταστολη δεν τους αφηνουν να τον δουνε παρα καποια στιγμη μπηκαν για λιγα λεπτα τα αδερφια μου κ η μαμα μου.δεν τους γνωρισε...απλα περιμενουμε και προσευχομαστε να κανει ο θεοσ το καλυτερο.εγω ειμαι στο σπιτι με τον αντρα μου και ειμαστε σε αναμμενα καρβουνα πανω απτο τηλεφωνο...στεναχωριεμαι που δεν μπορεσα να παω να τον δω αλλα εχω τον μικρο.δεν ξερω εαν εκανα καλα κ η μαμα μου μου λεει να μην παω κ να φροντισω τον μικρο.

απο την αλλη δεν ξερω εαν θελω να τον δω ετσι...και επειδη ειναι πολυ κοντα στο τελος μου ρχονται ολα φλας μπακ απο τοτε που ημουν μικρουλα και με φροντιζε,αλλα και απο τις στιγμες που θυμωνα μαζι του και του μιλουσα αποτομα...ξερω οτι δεν μου κραταει κακια απλα ειναι δυσκολες οι στιγμες για μενα...ηταν πολυ αποτομο ολο αυτο,ο μπαμπας μου δεν πηρε ποτε φαρμακα και τωρα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...