Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φαμ μου, παρά τα κιλά της περιέργως δεν είναι χοντρή, αν και το έχω ένα άγχος γιατί τα'χει τα γονίδιά της. Κι επίσης δεν έχει και γονίδια για να βγει ιδιαίτερα ψηλή αφού εγώ είμαι 1,65 κι ο άντρας μου περίπου 1,70. Αλλά μέχρι στιγμής καλά το πάει, θα δούμε... Είδα τον κομπόστα στη φωτό. Άντρακλας είναι βρε!

Αλέκα με αποζημιώνει, δε λέω, τη ρημάδα την αυτοπεποίθησή μου ως γυναίκα, όμως, πότε θα την αποζημιώσω εγώ που έχω όλα κι όλα 3 φορέματα κι αλλάζω;;; Μετά από 3,5 μήνες επιτρέπεται να φοράω ακόμη ρούχα εγκυμοσύνης και να είμαι σα ντολμάς;;;

Ευχαριστώ Ρικάκι για το κοπλιμάν!!!!!

Όσο για τα ρούχα...μία από τα ίδια...αν δούλευα θα έπρεπε να ψωνίσω...

:D:D:D καλα που εχω και εσενα...:tongue::tongue::tongue:

Εγώ πιάνομαι???? 15 μου περισσέυουν και 19 για τα καλά μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πιάνομαι???? 15 μου περισσέυουν και 19 για τα καλά μου...

:D ε ναι ρε κοριτσακι...εμεις ειμαστε καπου μαζι!!:tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ελινακι τωρα το ειδα... ευχομαι να πανε ολα καλα με τον μπαμπα σου κ να συντομα να ειναι ολα πισω σας ξεχασμενα!

Αλεκα παλι για κιλα επιασες συζητηση???? εγω ακομα κολλημενη στα 70:cry:... θελω 5 απο τα εγκυμοσυνης κ 10 στο συνολο για να μην πεταξω ολα μου τα ρουχα!

baJfp2.png

ελινακι τωρα το ειδα... ευχομαι να πανε ολα καλα με τον μπαμπα σου κ να συντομα να ειναι ολα πισω σας ξεχασμενα!

Αλεκα παλι για κιλα επιασες συζητηση???? εγω ακομα κολλημενη στα 70:cry:... θελω 5 απο τα εγκυμοσυνης κ 10 στο συνολο για να μην πεταξω ολα μου τα ρουχα!

ααα καλο μου δεκαπεντε και εσυ συνολικα ε?? Για ελα στο γκρουπ :tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

οχι βρε!!! 10 στο συνολο!!!! 60 θελω να φτασω...

α τοτε φυγε απο το γκρουπ :tongue::tongue: εισαι μια απλη μανουλα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Με τη διαφορά ότι μου ρίχνεις και 2 κεφάλια!!!!!!

:lol::lol::lol:

δεν εχει σημασια...ειμαι πιο πολλα κιλα απο εσενα ;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Τελικά η μέρα πέρασε πολύ γρήγορα!Τι σου κάνει το σιδέρωμα??:-DΕυτυχώς ήταν ήσυχος ο μικρός και δεν με κούρασε καθόλου.Πάμε για μπάνιο,γάλα και ύπνο!Τα λέμε αύριο πάλι!!!Καληνύχτα μανούλες......και όλα τα μπεμπόνια με συνεχόμενο ύπνο παρακαλώ!!!!!:-D

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

ουφ! ο μαραθωνιος τελος για σημερα!!!! καναμε μπανιο, φαγαμε κ μπηκαμε στις κουνιες μας!!!!! νανακια τωρα!!!!

α τοτε φυγε απο το γκρουπ :tongue::tongue: εισαι μια απλη μανουλα....

ελα ρε:cry::cry::cry: αφου ειμαι φοραδιτσα ακομα.....

δεν εχει σημασια...ειμαι πιο πολλα κιλα απο εσενα ;)

οπως θες τα λες μου φαινεται!!!!:lol:

αχ εκατσα και εγω σιδερωσα επλυνα πατα και τωρα χαλαρουιτα..εγω θελω να χασω αλλα 5κιλα σιγουρα αλλα δεν φευγουν τα ατιμα..εφτασα αισιως στα 58,5

αντε βρε ! παραπονιεσαι με τα 58!!!!! παιζουν τετοια νουμερα:confused:???

τωρα που μπηκα εγω, λειπετε ολες.....

baJfp2.png

τελικα εχουμε και μιξες και πυρετουλι δυστυχως. 38 εχει του εδωσα ντεπονακι του καυμενου....εχω βαλει και τον υγραντηρα στο δωματιο και κοιμαται καλυτερα...για να δουμε...Να περασει γρηγορα τουλαχιστον....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...