Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινα περαστικα στον μπεμπη!

εχω την φανελα και την κοιταω αλλα δεν εχω προλαβει να τη στειλω γιατι κι εμεις αρρωστοι εχουμε τη μεγαλη...να τη δωσω στην Αλεκα που θα ερθει την Πεμπτη ή δεν βολευει?? Ή προτιμας να την στειλω με το ταχυδρομειο?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

κοριτσια δεν ξερω αν ειναι απο δοντακια πυρετο παντως δεν εκανε

Μαρακι ευχαριστω για τη φανελα οταν μπορεσεις δεν την βιαζομαστε δεν θα τη βαλουμε αυριο να κανουμε βολτες στειλε τη γιατι και την Αλεκα που να τη δω μην την χωσουμε και αυτην

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας!!!!

περαστικα σε μανουλες κ παιδακια!!!!

εμεις ειμαστε ολη την ωρα εξω για βολτες κ τωρα παλι ειχαμε κανονισει για καφε αλλα ακυρωθηκε κ ετσι καταφερα κ μπηκα μεσα....βεβαια σε λιγο ξεκιναμε ταϊσμα κ μετα περιμενω κοσμο , οποτε δεν ξερω ποτε θα τα ξανακαταφερω:cry:

κ ναι!!!! πλεον εχουμε προγραμμα!!!!! κοιμαμαστε γυρω στις 11.30 κ το πρωι ξυπναμε γυρω στις 9!!!!! 2 πρωινα τις εχω ξυπνησει εγω κιολας:tongue:

πηγαμε κ στην παιδιατρο χθες , ειμαστε 5700 κ 61εκ. πηραμε 1100 σε ενα μηνα κ 4 ποντους...λεει οτι ειμαστε πολυ καλα!! καναμε κ τα εμβολια μας, σπαραξανε τα πουλακια μου:cry::cry::cry:.....αλλα ευτυχως ουτε γκρινια ουτε πυρετο!!!!

αννια για το πριξημο αλουμινονερο!!!

baJfp2.png

καλε ρικα τι μπεμπα ειναι αυτη θηριο?να μας ζησουν τα ζουζουνακια μας.Εμενα ο μικρος πολυ κολιτσιδας σαν σιαμαιοι εχουμε γινει δεν μπορω αλλο.Και τωρα που ειπα σιαμαιοι μιλησα με μια φιλη απο την σχολη που βρεθηκαμε απο το φου μπου ειχα να τη δω 7-8 χρονια εχει ενα παιδακι 1 ετους και λεγαμε τα περι εγκυμοσυνης πριν απο αυτο ειχε χασει 4 τα 2 παλιμδρομες και τα αλλα 2 ηταν διδυμα τα οποια τις τα πηρε ο γιατρος 4 μηνων γιατι ηταν σιαμαια αλλα τεραστειο προβλημα ηταν κολημενα απο το κεφαλι εως τα ποδια παντου κυριολεκτικα το ασχημο ειναι τα ειδε ο αντρας της και λιποθυμησε ο κακομοιρης μου λεει οτι μεχρι τωρα τα βλεπει στον υπνο του.Φανταζεστε το σοκ ακι την ψυχολογια των ανθρωπων?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τα αλλα 2 ηταν διδυμα τα οποια τις τα πηρε ο γιατρος 4 μηνων γιατι ηταν σιαμαια αλλα τεραστειο προβλημα ηταν κολημενα απο το κεφαλι εως τα ποδια παντου κυριολεκτικα το ασχημο ειναι τα ειδε ο αντρας της και λιποθυμησε ο κακομοιρης μου λεει οτι μεχρι τωρα τα βλεπει στον υπνο του.Φανταζεστε το σοκ ακι την ψυχολογια των ανθρωπων?

Γενικά η δίδυμη κύηση δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλει τύχη και πολύ δύναμη από τη μαμά και στο πριν και στο μετά τη γέννα (φαντάζομαι). Αλλά κι αυτός τί το'θελε και τα είδε ρε γμτ; Έπρεπε να τα δει αναγκαστικά ή εκείνος το ήθελε;

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Μην ανησυχείς για τα κιλά, και πάλι θα σε παρηγορήσω: δεν έχω χάσει γραμμάριο!

Η μπεμπίνα μου είναι καλά και μεγαλώνει μια χαρά. Είναι στα 7,5 κιλά και περίπου στους 65 πόντους.

Κι αυτή πέρασε μια φάση με πολλή γκρίνια, μας είχε τρελλάνει, της πέρασε αλλά νομίζω ότι από σήμερα έχει πάλι τα νεύρα της.

Ευτυχώς εμείς δεν είχαμε θέμα με τον βραδυνό ύπνο. Από 20 ημερών περίπου άρχισε να χτυπάει σερί 8ωρα το βράδυ.

που εισαι ρε Ρικακι??? Μια χαρα το μπεμπονι σου!! Σε αποζημιωνει ετσι??;)

Τις πιπιλες εγω τις αποστειρωνω καθε δυο ημερες και μετα τις ξεπλενω με νερο βρασμενο.

Για τα κιλα δεν πολυστεναχωριεμαι πια γιατι δεν ειμαι πια χοντρελα :mrgreen:....μια απλη χοντρη ειμαι η καυμενη, όπως όλες τις χοντρες του κοσμου. Κανα 8αρι μου εχουν μεινει απο την εγκυμοσυνη, και αλλα τοσα που ειχα....

καλε ρικα τι μπεμπα ειναι αυτη θηριο?να μας ζησουν τα ζουζουνακια μας.Εμενα ο μικρος πολυ κολιτσιδας σαν σιαμαιοι εχουμε γινει δεν μπορω αλλο.Και τωρα που ειπα σιαμαιοι μιλησα με μια φιλη απο την σχολη που βρεθηκαμε απο το φου μπου ειχα να τη δω 7-8 χρονια εχει ενα παιδακι 1 ετους και λεγαμε τα περι εγκυμοσυνης πριν απο αυτο ειχε χασει 4 τα 2 παλιμδρομες και τα αλλα 2 ηταν διδυμα τα οποια τις τα πηρε ο γιατρος 4 μηνων γιατι ηταν σιαμαια αλλα τεραστειο προβλημα ηταν κολημενα απο το κεφαλι εως τα ποδια παντου κυριολεκτικα το ασχημο ειναι τα ειδε ο αντρας της και λιποθυμησε ο κακομοιρης μου λεει οτι μεχρι τωρα τα βλεπει στον υπνο του.Φανταζεστε το σοκ ακι την ψυχολογια των ανθρωπων?

πω πω μαρινα....φανταζομαι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσακια....εμενα δυστυχως δεν ξεκινησε καλα...ο μπαμπας μου επαθε εμφραγμα κ πνευμονικο οιδημα κ τον εχουν στο σισμανογλειο σε εντατικη.ειναι ολα πιθανα ειπε ο γιατρος να μαστε προετοιμασμενοι ειναι σοβαρη η κατασταση του.αναμενουμε...:(:(:(

ευχομαι υγεια σε ολους...

ελινα μου περαστικά να είναι και ολα να πάνε καλά!

Μαρίνα τραγικό...

Ρίκα άργησες αλλά έκανες θεαματική "εμφάνιση"....ΤΙ ΜΠΕΜΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?!?!?!?! Κι έλεγα τον Πόρδοκομπόστα μου χοντρούλη και λαιμαργούλη.... Άντε να ξεκουραστείς κι εσύ 15 ημέρες και να τα λέμε πιο συχνά!!!!

μαρη ΦΑΜ της ελινας τον γιατρο λεω, αλλα σκεφτομαι και την δικια σου...αφου θα λειπει ομως ενα και το αυτο...παντα στην καταλληλη περιοδο τα σκεφτομαι ολα χαχα!!!

Παρεξήγησις μανίτσα!!! Η δικιά μου δεν φευγει, οπότε ήξερα ότι δεν θα σου έκλεινε τόσο αργά ραντεβούς!!!!!

Καλέ που είστε όλες??

Είναι που θα σου κάναμε παρέα!!!! Μπράβο μας βρε!!!!

και ναι !!!! Τα καταφερα!!!! Μολις εσπασε η ζυγαρια μου!!!!!!!!! Όχι απο τα κιλα μου, τ'ορκιζομαι! Μονη της κατι επαθε χαχα....

ακυρο...κλαψ...μου ειπε ο Νικος εχει βγαλει την μπαταρια...

:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας απο την εξωτικη Καλαματα!

Ειμαστε χαλια! Η μεγαλη εχει μυξες και βηχα τοσο που κανει εμετο....πρωτη φορα τοσο πολυ! Η παιδιατρος μου εδωσε soldesanil και φουλ μασκες για 3 μερες( soldesanil= κορτιζονη) εχουμε χωριστει σε 2 σπιτια για να μην κολλησει το μωρο..Απο την Τεταρτη ειναι ετσι ρε γαμωτο ποτε θα τελειωσει επιτελους??

Ο μπεμπης αλλαξε περιβαλον και γκρινιαζει και δεν πολυτρωει....το μονο θετικο που μπορω να βρω ειναι οτι η μαμα εχασε 2 κιλα απο στεναχωρια + αγχος+ κουραση+ αφαγια! Ξινες μας βγηκαν οι διακοπες

Περαστικά σας βρε κοπέλα μου...

δε ξερω τα γουστα σας βεβαια και εγω πιο ροκου ειμαι.....αλλα και εντεχνου και γενικα καλης μουσικης ειμαι χαχχααχχα οτι μαρεσει βασικα./..ειπα να βαζουμε και κανα τραγουδι εδω στο καφε για πιο ωραια ατμοσφαιρα...αντε μανες βουρ παρτυ με τα ζουζουνια...( η μικρη της τραγουδαω και με κοιταει σα χανος.....):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ωραία ιδέα!!!! Μου άρεσαν πολύ και της Αρβανιτάκη και της πρωτοψάλτη και φαντάσου δεν είμαι του εντέχνου!!!!!!! Ευχαριστούμε Γιασεμάκι!!!!!

Φτιάχνω σουτζουκάκια με πιλάφι αλλά θα φάμε goody's!

Μ ΑΡΕΣΕΙΣ!!!!!!

...ήρθε μια και μου χτύπησε την πόρτα,για να με ενημερώσει λέει για τον θηλσμό(?)και πως να καταφέρω να κοιμάται το μωρό το βράδυ.Δεν της άνοιξα.Της είπα όμως οτι ο μικρός κοιμάται συνεχόμενα απο 2 μηνών και δεν ήξερε τι να μου πει:DΜου τον ξύπνησε..:twisted::twisted::twisted:

Ευτυχώς που δεν 'άνοιξες!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια....εμενα δυστυχως δεν ξεκινησε καλα...ο μπαμπας μου επαθε εμφραγμα κ πνευμονικο οιδημα κ τον εχουν στο σισμανογλειο σε εντατικη.ειναι ολα πιθανα ειπε ο γιατρος να μαστε προετοιμασμενοι ειναι σοβαρη η κατασταση του.αναμενουμε...:(:(:(

ευχομαι υγεια σε ολους...

Καλή δύναμη κορίτσι μου!!!

Αχ κορίτσια τι έπαθε μία φίλη μου σήμερα....

Θα έφευγαν σήμερα το πρωί με το καράβι για Σύρο για 15 μέρες και χθές το βράδυ κατά τις 11.30 της ήρθε η ιδέα και φόρτωσε τα πράγματα στο αυτοκίνητο για να τα έχει έτοιμα για το πρωί να μην αργήσουν. Το πρωί που πήγαν να φύγουν τους είχαν παραβιάσει το αυτοκίνητο και τους είχαν κλέψει όλες τις βαλίτσες.:shock::shock::shock: Μέσα είχε τα πάντα...όλα τα ρούχα του παιδιού,του άντρα της,τα δικά της, καλλυντικά,παπούτσια,εσώρουχα .....σοκ σκέτο.....

Και μετά με λένε περίεργη που δεν θέλω να αφήνω τίποτα στο αμάξι, ούτε καν να ανοιγοκλείνω την πόρτα όταν το κλειδ΄ωνω και φεύγω μην νομίζει κανείς ότι άφησα μέσα κάτι και μου το σπάσει!!!!

κοριτσια καλησπερα..εμεις περασαμε ενα χαλια βραδυ με τον μικρο να εχει τρελη γκρινια πυρετο δεν μου εχει κανει αν και το κεφαλακι του ειναι ζεστο 2φορες του εβαλα θερμομετρο και ειχε 36,5 και μετα 36,ειναι φυσιολογικο??το παλευω να μην του δωσω ντεπον..

Μωρέ θα ηρεμούσε το πουλάκι μου όμως...

Σας ειπα οτι ο μανωλακος μου κολησε γαστρεντεριτιδα?εχει κανει 2 φορες διαροια το μωρο μου θα δουμε και εγω εχω ενα πονοκεφαλο τωρα

Ωχου τον μπεμπάκο τον γλυκούληηηηηηη!!!! Περαστικούλια!!!!!

...Εχουμε κανονισει να φυγουμε μεγαλη εβδομαδα στο εξοχικο μας στα Καμμενα Βουρλα, ελπιζω να ειμαστε καλα και να παμε γιατι ο καιρος προβλεπεται καλοκαιρινος! Φιλια σε ολες!

Να περάσετε όμορφα!!!!

υγ Ξέχασα να σας πω ότι μόλις έδωσα ντεπονάκι στον μπεμπούλη μου...είχε σπαράξει στο κλάμα...και τώρα που μιλάμε τον ΄χει ο πατέρας του πέρα δώθε στο καρότσι μπας και κοιμηθεί...κι έχω και κόσμο στις 7!

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Φαμ μου, παρά τα κιλά της περιέργως δεν είναι χοντρή, αν και το έχω ένα άγχος γιατί τα'χει τα γονίδιά της. Κι επίσης δεν έχει και γονίδια για να βγει ιδιαίτερα ψηλή αφού εγώ είμαι 1,65 κι ο άντρας μου περίπου 1,70. Αλλά μέχρι στιγμής καλά το πάει, θα δούμε... Είδα τον κομπόστα στη φωτό. Άντρακλας είναι βρε!

Αλέκα με αποζημιώνει, δε λέω, τη ρημάδα την αυτοπεποίθησή μου ως γυναίκα, όμως, πότε θα την αποζημιώσω εγώ που έχω όλα κι όλα 3 φορέματα κι αλλάζω;;; Μετά από 3,5 μήνες επιτρέπεται να φοράω ακόμη ρούχα εγκυμοσύνης και να είμαι σα ντολμάς;;;

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

Φαμ μου, παρά τα κιλά της περιέργως δεν είναι χοντρή, αν και το έχω ένα άγχος γιατί τα'χει τα γονίδιά της. Κι επίσης δεν έχει και γονίδια για να βγει ιδιαίτερα ψηλή αφού εγώ είμαι 1,65 κι ο άντρας μου περίπου 1,70. Αλλά μέχρι στιγμής καλά το πάει, θα δούμε... Είδα τον κομπόστα στη φωτό. Άντρακλας είναι βρε!

Αλέκα με αποζημιώνει, δε λέω, τη ρημάδα την αυτοπεποίθησή μου ως γυναίκα, όμως, πότε θα την αποζημιώσω εγώ που έχω όλα κι όλα 3 φορέματα κι αλλάζω;;; Μετά από 3,5 μήνες επιτρέπεται να φοράω ακόμη ρούχα εγκυμοσύνης και να είμαι σα ντολμάς;;;

:P:p:pκαι τα δικα μου παντελονια εγκυμοσυνης ειναι....:oops:, ενα δηλαδη που φοραω. Συνηθως ειμαι με μπλουζοφορεματα (ακομη) και με κανα δυο φουστιτσες που εχω παρει (επιτελους φοραω νουμερο 50...και φοραγα 46).

Θα τα χασεις όταν δεν αντεχεις να σε βλεπεις ετσι. Και εγω στην αρχη που με σιχαινομουν ημουν πο αυστηρη. Τωρα που δεν ειμαι τραγικη, σα να κουλαρισα λιγο.

Πόσα κιλα σου εχουν μεινει?>??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

22 !!!

... είπατε κάτι;;;

22 απο τα καλα σου ετσι?? Δεν απεχουμε και πολυ....εγω εχω 16 απο τα καλα μου.:P

221882cb0gkyh7q4.gif

27 από τα καλά μου αλλά λέω να αρχίσω πια να θέτω ρεαλιστικούς στόχους... καταλαβαίνεις...

:D:D:D καλα που εχω και εσενα...:tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...