Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γύρισα, τακτοποίησα τα ψώνια και μετά θα μαγειρέψω κοτόπουλο (Ινακίου) η μπριζόλες (Φαμούλας), θα το δώ όμως αργότερα γιατί ο Γιώργος είναι στο μαγαζί οπότε έχω χρόνο μέχρι το βράδυ....

Αχ κορίτσια τι έπαθε μία φίλη μου σήμερα....

Θα έφευγαν σήμερα το πρωί με το καράβι για Σύρο για 15 μέρες και χθές το βράδυ κατά τις 11.30 της ήρθε η ιδέα και φόρτωσε τα πράγματα στο αυτοκίνητο για να τα έχει έτοιμα για το πρωί να μην αργήσουν. Το πρωί που πήγαν να φύγουν τους είχαν παραβιάσει το αυτοκίνητο και τους είχαν κλέψει όλες τις βαλίτσες.:shock::shock::shock: Μέσα είχε τα πάντα...όλα τα ρούχα του παιδιού,του άντρα της,τα δικά της, καλλυντικά,παπούτσια,εσώρουχα .....σοκ σκέτο.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και ναι !!!! Τα καταφερα!!!! Μολις εσπασε η ζυγαρια μου!!!!!!!!! Όχι απο τα κιλα μου, τ'ορκιζομαι! Μονη της κατι επαθε χαχα....

ακυρο...κλαψ...μου ειπε ο Νικος εχει βγαλει την μπαταρια...

:lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσακια....εμενα δυστυχως δεν ξεκινησε καλα...ο μπαμπας μου επαθε εμφραγμα κ πνευμονικο οιδημα κ τον εχουν στο σισμανογλειο σε εντατικη.ειναι ολα πιθανα ειπε ο γιατρος να μαστε προετοιμασμενοι ειναι σοβαρη η κατασταση του.αναμενουμε...:(:(:(

ευχομαι υγεια σε ολους...

:?:(...να γινει γρηγορα καλα...και εσεις καλη δυναμη να εχετε

Θα έφευγαν σήμερα το πρωί με το καράβι για Σύρο για 15 μέρες και χθές το βράδυ κατά τις 11.30 της ήρθε η ιδέα και φόρτωσε τα πράγματα στο αυτοκίνητο για να τα έχει έτοιμα για το πρωί να μην αργήσουν. Το πρωί που πήγαν να φύγουν τους είχαν παραβιάσει το αυτοκίνητο και τους είχαν κλέψει όλες τις βαλίτσες.:shock::shock::shock: Μέσα είχε τα πάντα...όλα τα ρούχα του παιδιού,του άντρα της,τα δικά της, καλλυντικά,παπούτσια,εσώρουχα .....σοκ σκέτο.....

εχει σαλταρει ο κοσμος...στο τελος θα φιλαμε και το βρακι μας.

εγω παντως εκανα σπανακορυζο με κοτοπουλο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα..εμεις περασαμε ενα χαλια βραδυ με τον μικρο να εχει τρελη γκρινια πυρετο δεν μου εχει κανει αν και το κεφαλακι του ειναι ζεστο 2φορες του εβαλα θερμομετρο και ειχε 36,5 και μετα 36,ειναι φυσιολογικο??το παλευω να μην του δωσω ντεπον..

:-D

Διαφημίσεις

ωχ μαρινα περαστικα και εμεις την προηγουμενη βδομαδα ημασταν ολοι με γαστρεντεριτιδα..ευτυχως ο μικρος δεν κολλησε...μηπως η διαρροια ειναι απο τα δοντακια??Εχει βγαλει δοντακι η κανω λαθος??

:-D

Ελινα ευχομαι οτι καλυτερο και να ειναι περαστικα...

Περαστικα και σε ολους τους αρρωστους, εγω σημερα εχω μονο δεκατα αλλα ο λαιμος μου ειναι χαλια...Κυκλοφορουμε ακομα με τις μασκες, ευτυχως ο μικρουλης ειναι ακομα καλα και ελπιζω να συνεχισει ετσι! Εχουμε κανονισει να φυγουμε μεγαλη εβδομαδα στο εξοχικο μας στα Καμμενα Βουρλα, ελπιζω να ειμαστε καλα και να παμε γιατι ο καιρος προβλεπεται καλοκαιρινος! Φιλια σε ολες!

Σας ειπα οτι ο μανωλακος μου κολησε γαστρεντεριτιδα?εχει κανει 2 φορες διαροια το μωρο μου θα δουμε και εγω εχω ενα πονοκεφαλο τωρα

ελα ρε...το καυμενουλι, περαστικα να ειναι. Εκανε πυρετο???

Ελινα ευχομαι οτι καλυτερο και να ειναι περαστικα...

Περαστικα και σε ολους τους αρρωστους, εγω σημερα εχω μονο δεκατα αλλα ο λαιμος μου ειναι χαλια...Κυκλοφορουμε ακομα με τις μασκες, ευτυχως ο μικρουλης ειναι ακομα καλα και ελπιζω να συνεχισει ετσι! Εχουμε κανονισει να φυγουμε μεγαλη εβδομαδα στο εξοχικο μας στα Καμμενα Βουρλα, ελπιζω να ειμαστε καλα και να παμε γιατι ο καιρος προβλεπεται καλοκαιρινος! Φιλια σε ολες!

στην ιδια φαση ειμαστε εμεις....Εγω φοβαμαι γιατι τον Αγγελακο δε μπορω να τον μαζεψω, όλο και θα απει κοντα στον μικρο...αλλιως και εγω προσεχω πολυ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας κοριτσάρες!

Τι κάνετε; Αυτή τη φορά τα διάβασα όλα τα νέα σας, είμαι ενημερωμένη. Εδώ και 3 μέρες μπαίνω κι έχω διαβάσει 20 σελίδες μηνύματα για να μάθω τα νέα σας πριν γράψω κι εγώ τα δικά μου! Καλό κουράγιο, λοιπόν, στις θηλάζουσες, εγώ δυστυχώς δεν ξέρω τι είναι αυτό το πράγμα... Αλέκα περαστικά σου. Μην ανησυχείς για τα κιλά, και πάλι θα σε παρηγορήσω: δεν έχω χάσει γραμμάριο! Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα είχε το περιστατικό με τη μαμά της αλλά κι η δικιά μου κπ στιγμή είχε πάθει κα΄τι παρόμοιο αλλά επανήλθε πλήρως. Είδα και τις φωτο από τη συνάντησή σας και ζήλεψα πολύ.

Εμείς κλείσαμε για Πάσχα κι επιτέλους έχω την ευκαιρία να χαλαρώσω λιγάκι γιατί πραγματικά από τις 4/2 που πήγα σχολείο είμαι πολύ στρεσαρισμένη. Σχολείο, διάβασμα, διόρθωμα, μωρό, σπίτι...Πραγματικά θα ήθελα μια βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού και μάλλον θα αρχίσω να παίρνω κοπέλα να με βοηθάει, δεν μπορώ πλέον να κάνω τον σούπερμαν.

Η μπεμπίνα μου είναι καλά και μεγαλώνει μια χαρά. Είναι στα 7,5 κιλά και περίπου στους 65 πόντους.

Κι αυτή πέρασε μια φάση με πολλή γκρίνια, μας είχε τρελλάνει, της πέρασε αλλά νομίζω ότι από σήμερα έχει πάλι τα νεύρα της.

Ευτυχώς εμείς δεν είχαμε θέμα με τον βραδυνό ύπνο. Από 20 ημερών περίπου άρχισε να χτυπάει σερί 8ωρα το βράδυ.

Για τις αποστειρώσεις εμένα η παιδίατρος μου είπε να τις συνεχίσω μέχρι τον 6ο γιατί μου λέει μπορεί να βάλει ένα παπούτσι στο στόμα της και να μη πάθει τπτ αλλά από τους μύκητες των μπιμπερό κινδυνεύει. Εγώ αποστειρώνω και τις πιπίλες, εσείς;

Από πάνες, ενώ της έβαζα τις 4-9 των πάμπερς τώρα δεν της χωράνε, τη σφίγγουν πολύ κι επειδή τα πάμπερς μετά πάνε στο 7-18 αναγκαστικά πήγαμε στο 7-14 των λίμπερο κι είναι μια χαρά.

Για το απορρυπαντικό που λέγατε, εγώ εξαρχής τα ρούχα της τα έπλενα με Αρκάδι (πράσινο σαπούνι) και χωρίς μαλακτικό και δεν μου έκανε καμιά αντίδραση στο δέρμα της.

Γαλατάκι κι αυτή το έχει μειώσει τώρα που μπήκε στο 2ο τρίμηνο. Πριν έπινε 1000-1200 αλλά τώρα έχει κατέβει στα 800-1000. Βέβαια σήμερα τη βλέπω πάλι ιδιαίτερα ορεξάτη. Πρίν λίγο χτύπησε 210 και ήθελε μάλλον κι άλλο αλλά της έβαλα πιπίλα. Η παιδίατρος είπε να ανησυχήσω μόνο αν πέσει από τα 400.

Από λογοδιάρροια δεν το συζητώ, άλλο τίποτα! Μασητικό της πήρα αλλά δεν της το ξαναδίνω γιατί δεν μου κάθεται καλά να βάζει το μωρό μέσα στο στοματάκι του και να γλείφει ένα πλαστικό πράγμα κι ας λένε ότι δεν έχουν pvc (ta mam).

Για τα κορίτσια που ανησυχούν για το χρώμα των κενώσεων: στο μαιευτήριο μας είχαν πει πως δεν πρέπει να ανησυχούμε ούτε για το χρώμα ούτε για την υφή τους παρά μόνο αν βγουν σκούρο μαύρο χρώμα (=αιμορραγεί το έντερο) και είναι σαν της κατσίκας (ξέρετε οι Αθηναίες πώς είναι της κατσίκας;;;;) χε,χε,χε...

Σας αφήνω τώρα κορίτσια να μαζέψω τα πραγματάκια της γιατί το βράδυ φεύγουμε για το χωριό. Θα ξαναμπώ σε λιγάκι να τα πούμε. Φιλάκια!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...