Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω κουρκουτιάσει τελείως!!!!Δεν μπορώ να βάλω υπογραφή!!Θυμάται καμία πως γίνεται?Άσχετο:ήρθε μια και μου χτύπησε την πόρτα,για να με ενημερώσει λέει για τον θηλσμό(?)και πως να καταφέρω να κοιμάται το μωρό το βράδυ.Δεν της άνοιξα.Της είπα όμως οτι ο μικρός κοιμάται συνεχόμενα απο 2 μηνών και δεν ήξερε τι να μου πει:DΜου τον ξύπνησε..:twisted::twisted::twisted:

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας απο την εξωτικη Καλαματα!

Ειμαστε χαλια! Η μεγαλη εχει μυξες και βηχα τοσο που κανει εμετο....πρωτη φορα τοσο πολυ! Η παιδιατρος μου εδωσε soldesanil και φουλ μασκες για 3 μερες( soldesanil= κορτιζονη) εχουμε χωριστει σε 2 σπιτια για να μην κολλησει το μωρο..Απο την Τεταρτη ειναι ετσι ρε γαμωτο ποτε θα τελειωσει επιτελους??

Ο μπεμπης αλλαξε περιβαλον και γκρινιαζει και δεν πολυτρωει....το μονο θετικο που μπορω να βρω ειναι οτι η μαμα εχασε 2 κιλα απο στεναχωρια + αγχος+ κουραση+ αφαγια! Ξινες μας βγηκαν οι διακοπες

περαστικα σας...:cry:

Δημητρα καμια εγκυκλοπαιδεια η παιδικα παραμυθια ηθελε να σου πουλησει αυτη!

εμεις πηγαμε για καφε με εναν φιλο, γυρισαμε φαγαμε, κουρεψα τον αντρα μου και τωρα περιμενω να ξυπνησει η μπουμπου που ειναι στο μαρσιπο εδω και μιαμιση ωρα να κανει μαμ!!!

yasemi συνεχισε παιδι μου το προγραμμα...και κανενα ξενο ρομαντικο παρακαλω

γεια σας κοριτσακια τι κανετε? εμεις πριν λιγο γυρισαμε απο βολτουλα στο ΙΚΕΑ (εβαλα και μια φωτο απο εκει :) παω να την πεσω για υπνο γιατι κουτουλαω στον υπνο και εχουμε και επισκεψεις για το βραδυ.

φιλια θα μπω μετα να τα πουμε

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια....εμενα δυστυχως δεν ξεκινησε καλα...ο μπαμπας μου επαθε εμφραγμα κ πνευμονικο οιδημα κ τον εχουν στο σισμανογλειο σε εντατικη.ειναι ολα πιθανα ειπε ο γιατρος να μαστε προετοιμασμενοι ειναι σοβαρη η κατασταση του.αναμενουμε...:(:(:(

ευχομαι υγεια σε ολους...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...