Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάω super market για τροφοδοσία σπιτιού (έγινα μάνα και σοβαρεύτηκα;)). Τα λέμε αργότερα.

Φιλάκιααααααααα......

Υ.Γ τί μαγειρεύουμε σήμερα πάλι ? Πείτε καμιά ιδέα να βρώ όταν γυρίσω :P

Χρυσοχέρα μου εσύ!!!

Προτεινω έυκολα και γρήγορα (για να χαρείτε βόλτες τέτοια μέρα) ψητές μπριζόλες και σαλάτα!!!

ΥΓ Πάω να κάνω μπάνιο να ξεβρωμίσω!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρη ΦΑΜ της ελινας τον γιατρο λεω, αλλα σκεφτομαι και την δικια σου...αφου θα λειπει ομως ενα και το αυτο...παντα στην καταλληλη περιοδο τα σκεφτομαι ολα χαχα!!!

Δήμητρα ελπιζω να μην σε βασανισει πολυ η παλιοπεριοδος...

εγω εβαλα κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες!

'Οχι μόνο με βασανίζει η ακατανόμαστη inaki μου,την ψυχή μου βγάζει!!!!:twisted:Που πάντα είχα 3 ημερούλες χωρίς πόνο και μεγάλη ροή....Τώρα να φανταστείτε(θα γελάσετε το ξέρω) αναγκάζομαι και φοράω κάτι τεράστιες tena που είχα στο νοσοκομείο όταν μου σπάσανε τα νερά!!!Κατάντια!!!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

κυκλοφορω μες το σπιτι με μια μασκα (όχι του Ζορο), ανοιγω το ενα δωματιο μετα το αλλο, εχω παρει αγκαλια το αντισηπτικο χεριων...να δω τι αλλο θα κανω.

Ο Αγγελος ειναι εντελως καλα (καλα αυτος μονο μιξες ειχε ετσι και αλλιως). Βεβαια κολλησε τη μανα μου και την ξαδερφη του, και αυτες ελαφρυα. Φοβαμαι μηπως την εχω αρπαξει απο αλλου και για αυτο την περασα με τοσο πυρετο, και κολλησω και τον Αγγελος εκτος απο το φοβο μου για τον μικρο. Ελπιζω να περασει το σκ ανωδυνα για να παμε και Καλαματιτσα την αλλη εβδομαδα

Πάω super market για τροφοδοσία σπιτιού (έγινα μάνα και σοβαρεύτηκα;)).
και που εισαι ακομη,....να δεις στο δευτερο, που το καλυτερο σου να ειναι τις Κυριακες να μυριζει κρεας με πατατες στο φουρνο :P:p:p
Καλημέρα.Προβλέπεται δύσκολη για μένα:(Αδιαθέτησα και έχω πολύ αίμα,η μέση μου δεν παλεύεται απο τον πόνο,ο μικρός κάτι έβλεπε(:confused:)στον ύπνο του και έκλαιγε(οπότε είμαι και άυπνη)ο Χρήστος έχει υπηρεσία και είμαι μόνη μου.Τι άλλο?Α!ναι!!!!Το σίδερο μου κλείνει το μάτι......;)Αυτά τα ωραία.........Ελπίζω να έχετε καλύτερη μέρα απο εμένα!!!!

ελα βρε καλο μου και εσυ, παρε κανα πονσταν να μου κανεις παρεα....τουλαχιστον να μην πονας;)

αχ και μενα μου ελεγε ο αντρας μου να με στειλει για κουρα αλλα τον ρωτησα τι θα κανουμε με την μικρη και καταλαβε οτι δεν παιζει... χαζη ειμαι ε;;;

Εμενα πριν κανα διμηνο με πηραν τηλεφωνο να μου κανουν δωρο ενα σπα. Τους ειπα όχι, και μετα πηραν το Νικο....και αυτος πηγε :(:evil::tongue::P:p:p....Του λεω 'ε το χρειαζοσουν καλε μου...εεγκυμοσυνη, γεννα, νταντεμα...πόσα να προλαβεις και εσυ'... Μου λεει αφου σε πειραζε να παω γιατι δεν μου το ειπες. Δε με πειραζε που πηγε αυτος αλλα νευριασα που δεν πηγα εγω! :oops:. Και μου ειπε να κρατησει αυτος τα μωρα αλλα δε μπορω ρε γμτ....δεν γινεται να τ'αφησω για να παω οπουδηποτε εκτος δουλειας....εχω κολλησει.

Αχ δεν σε πρόλαβα....Αλεκάκι πολύ κλάμα λέμε χθες...τί με έπιασε δεν ξέρω...πάντως ξέσπασα!!!! Πολύ κλάμα!!!

!!

αχ....εμενα πια, μονο τα κιλα μου με χαλανε....εχω μαζεψει αρκετα σε ποντους, αλλα απο κιλα ενω ειχα χασει 1.5 κιλο σε 3 εβδομαδες, το ξαναπηρα μεσα σε τρεις ημερες :?:-?:?....Αυτα τα φαρμακα με χαλανε ρε γμτ...δεν ξερω γιατι αλλα μου κανουν τρελη κατακρατηση

Δεν λες πάλι καλά που είστε και εσείς και τα λέω και ηρεμώ??Μόνο 12 ώρες μέχρι το μπάνιο του μικρού και ύπνο!!!!Που θα πάει,θα περάσουν!!!

χαχα...ετσι εκανα και εγω στο πρωτο μου...μετραγα τις ωρες μεχρι να ξανακοιμηθει. Ξερεις τι καταλαβα?? Απλα τον κακομαθα τον Αγγελακο μου. Ηθελε παντα την προσοχη όλων. Ενω ο μικρουλης που ειναι ψιλοπαρατημενος ο καυμενος (σε σχεση με τον αγγελο μωρο, εννοω) ποτε στο παρκο, ποτε στην κουνια και ποτε στο καροτσι μου εχει βγει λιγοτερο γκρινιαρης....

'Οχι μόνο με βασανίζει η ακατανόμαστη inaki μου,την ψυχή μου βγάζει!!!!:twisted:Που πάντα είχα 3 ημερούλες χωρίς πόνο και μεγάλη ροή....Τώρα να φανταστείτε(θα γελάσετε το ξέρω) αναγκάζομαι και φοράω κάτι τεράστιες tena που είχα στο νοσοκομείο όταν μου σπάσανε τα νερά!!!Κατάντια!!!!!!

εχω γνωστη που εχει βαλει παμπερς του μωρου της :?:?:?...στ'αληθεια...χαχα την τρελη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και ναι !!!! Τα καταφερα!!!! Μολις εσπασε η ζυγαρια μου!!!!!!!!! Όχι απο τα κιλα μου, τ'ορκιζομαι! Μονη της κατι επαθε χαχα....

ακυρο...κλαψ...μου ειπε ο Νικος εχει βγαλει την μπαταρια...

Επεξεργάστηκαν by aleca

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Γεια σας απο την εξωτικη Καλαματα!

Ειμαστε χαλια! Η μεγαλη εχει μυξες και βηχα τοσο που κανει εμετο....πρωτη φορα τοσο πολυ! Η παιδιατρος μου εδωσε soldesanil και φουλ μασκες για 3 μερες( soldesanil= κορτιζονη) εχουμε χωριστει σε 2 σπιτια για να μην κολλησει το μωρο..Απο την Τεταρτη ειναι ετσι ρε γαμωτο ποτε θα τελειωσει επιτελους??

Ο μπεμπης αλλαξε περιβαλον και γκρινιαζει και δεν πολυτρωει....το μονο θετικο που μπορω να βρω ειναι οτι η μαμα εχασε 2 κιλα απο στεναχωρια + αγχος+ κουραση+ αφαγια! Ξινες μας βγηκαν οι διακοπες

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Ξινες μας βγηκαν οι διακοπες

αχ και εγω αυτο φοβαμαι...περστικουλια μωρε....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

πω πω βρε κορίτσια διαβαζα το τοπικ για τις πρωτες ωρες σαν μανουλα, τι συγκίνηση είναι αυτή, μου ήρθαν όλες οι εικόνες ξανα στο μυαλό, τι κριμα να είναι μόνο αναμνησεις και να μην μπορουμε να ξαναγυρναμε οποτε θελουμε και να τα ξαναζουμε, δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα εκεινης της στιγμής, ήτα πολλά ταυτόχρονα και μπερδεμένα, κρίμα να μην μορείς να τα καταγράψεις κάπου και να μην μπορεις να τα ξαναζεις!

κατα τα άλλα γκρίνια πολύ το μωρό, το πρωι ξυπνησε απότομα και τσιριζε, δεν ξέρω αν τρομαξε στον υπνο του η αν πονουσε αλλά είδα κ επαθα να τον ηρεμησω, εχω και ενα σπίτι σαν βομβαρδισμενο τοπιο και πως βαριεμαι να καθαρίζω αλλά δεν γινεται αλλιώς, ειπα να πάρω μια κυρια να ερθει να με βοηθήσει αλλά δεν θέλω να μπαίνουν και ξένα άτομα στο σπίι μου ρε γαμωτο ειδικά με το μωρό είμαι και κομπλέξική καλά να πάθω!

φευγω πάω για φασίνα θα σας δω αργότερα!!!

δε ξερω τα γουστα σας βεβαια και εγω πιο ροκου ειμαι.....αλλα και εντεχνου και γενικα καλης μουσικης ειμαι χαχχααχχα οτι μαρεσει βασικα./..ειπα να βαζουμε και κανα τραγουδι εδω στο καφε για πιο ωραια ατμοσφαιρα...αντε μανες βουρ παρτυ με τα ζουζουνια...( η μικρη της τραγουδαω και με κοιταει σα χανος.....):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Μόλις γυρίσαμε από σύντομη βόλτα,η μικρή απόλαυσε τον ήλιο και την ωραία μέρα!Μετά δεν ήθελε να μπει στο καθισματάκι της!!

Φτιάχνω σουτζουκάκια με πιλάφι αλλά θα φάμε goody's!

Το βράδυ ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε στο κινέζικο που θα είναι και οι φίλοι μας...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...