Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερούδια!!!

μητσακι χτες ειχε τρελή ορεξη...και ειχε συνηθήσει το στήθος μου τα πρωινα εδω και 2 βδομαδες που δεν καλοτρωγε , ρουφαγε ρουφαγε το καημενο και δεν εβγαζε, ουτε που θυμαμαι ποσες φορές αλλαξα στήθος! καποια στιγμη κατεβαινε το γαλα, ελπιζω να χορτασε!! μακαρι να συνεχισει ετσι μπας και ρεφάρουμε λιγακι... εντωμεταξυ ξανακοβω τα γαλακτοκομικα γιατι εχω την εντυπωση οτι οταν τα ειχα κοψει για 3 εβδομαδες πριν 2 μηνες ειχε παρει τα πανω της, εκλεισα και ραντεβου με αλλο γιατρο για δευτερη γνωμη..στις 14/4 ομως, δεν ειχε πιο πριν :-(

Καλημέρα κοριτσάκια!

Καλέ γιατί το ξενυχτάτε?Γιατί δεν πάτε να ξαπλώσετε?

Εμένα η μπουμπού κοιμήθηκε 11,ξύπνησε 3 παρά και την πήρα στο κρεβάτι και ξυπνήσαμε στις 8 και τώρα λίγο ζαλίζεται στην κούνια,ελπίζω να κοιμηθεί...

Τη λυπάμαι την καημένη,η μυτούλα της είναι βουλωμένη,τι ορό βάζω δε λέγεται...αλλά κλαίει και βγαίνουν οι μυξούλες!!!

oCxsp2.png

καλημερούδια!!!

μητσακι χτες ειχε τρελή ορεξη...και ειχε συνηθήσει το στήθος μου τα πρωινα εδω και 2 βδομαδες που δεν καλοτρωγε , ρουφαγε ρουφαγε το καημενο και δεν εβγαζε, ουτε που θυμαμαι ποσες φορές αλλαξα στήθος! καποια στιγμη κατεβαινε το γαλα, ελπιζω να χορτασε!! μακαρι να συνεχισει ετσι μπας και ρεφάρουμε λιγακι... εντωμεταξυ ξανακοβω τα γαλακτοκομικα γιατι εχω την εντυπωση οτι οταν τα ειχα κοψει για 3 εβδομαδες πριν 2 μηνες ειχε παρει τα πανω της, εκλεισα και ραντεβου με αλλο γιατρο για δευτερη γνωμη..στις 14/4 ομως, δεν ειχε πιο πριν :-(

ΚΑΛΑ ποιος ειναι και εχει τοσο αργα ραντεβου καλε???? δεν το επιασα ....αλλαζεις συνεχεια στηθος μεχρι να κατεβει το γαλα???ετσι σου ειπανε?δε το καταλαβα (Αϋπνη γαρ)

Καλημέρα μητερούλες !!!!!!!!!!!

μπονζουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ:-D

Καλημέρα κοριτσάκια!

Καλέ γιατί το ξενυχτάτε?Γιατί δεν πάτε να ξαπλώσετε?

Εμένα η μπουμπού κοιμήθηκε 11,ξύπνησε 3 παρά και την πήρα στο κρεβάτι και ξυπνήσαμε στις 8 και τώρα λίγο ζαλίζεται στην κούνια,ελπίζω να κοιμηθεί...

Τη λυπάμαι την καημένη,η μυτούλα της είναι βουλωμένη,τι ορό βάζω δε λέγεται...αλλά κλαίει και βγαίνουν οι μυξούλες!!!

καλημεραααααα...ειχα κοιμηθει χτες μαλλον ξεραθει ενα τριωρο εγω και οι κορες μου το μεσημερι και μετα που να κολλησει υπνος το βραδυ...ειχα καιρο να κοιμηθω εγω μεσημερι ....και εμενα κοιμηθηκε δεκαμιση ξυπνησε 4 για γαλα και μετα 8 παρα ξυπναει η μεγαλη ερχετε στο κρεββατι μας να με ξυπνησει γιατι μαμα ξημερωσε ωρα να σηκωθουμε και πανω που ητν επεισα να ξωπλωσειγιατι ειναι νωρις να σου και το μωρο ξυπναει για φαγητο...οποτε ολες ειμαστε ξυπνιες απο τις 8!!!!και η μαμα κουτουλαει....περιπου.....και εμενα βουλωμενη ξυπνησε....:-D:-D:-D

για δωστε ιδεες σημερα οπυ κλεινουμε τα φωτα 8μιση-9μιση τι να κανουμε εκινη την ωρα???να της φανει της μεγαληςκατι σουπερ...της ειπα ηδη οτι σημερα εχει γενεθλια η ΓΗ (και οτι καταλαβε καταλαβε ) και οτι θα κλεισουμε τα φωτα και μετα θα τα ανοιξουμε για να της πουμε χρονια πολλα χχαχαχαχαχαα...η απαντηση...θα παρουμε δωρα??ωραια!!!!!!!!!!!

εβγαλα σημερα το πρωι με το θηλαστρο και δεν εβγαλα πολυ μονο 70 μλ εκει που εβγαζα 140-150....λετε να τρεχει κατι???θα της το δωσω με μπιμπερο σημερα να δω αντιδρασεις.....θα πεσει γελιο....αντε καλημερα λιακδα παλι σημερα και αντι να παω βολτα θα τελειωσω τα πισω μπαλκονια το κερατο μου μεσα με την γενικη καθαριοτητα...:evil:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ΚΑΛΑ ποιος ειναι και εχει τοσο αργα ραντεβου καλε???? δεν το επιασα ....αλλαζεις συνεχεια στηθος μεχρι να κατεβει το γαλα???ετσι σου ειπανε?δε το καταλαβα (Αϋπνη γαρ)

ο γιατρος της Ελινας που μου τον συστησε και η συμβουλος!! δεν μου εχει τυχει πολλες φορες να χτυπιεται επειδη δεν εχει πολυ γαλα, απλα ετσι εκανα γιατι ειδα οτι την ηρεμει..προλαβαινει στα 5 λεπτα διαλειμμα το αλλο στηθος να ανασυνθεσει προφανώς

χαχα αυτο με τα γεννεθλια της γης κορυφαιο!!!

Διαφημίσεις

yasemi μου,να ανάψετε κεράκια,φτιάξτε ωραίες λιχουδίτσες από πριν (τοστάκι,καμιά κοτομπουκιά) και χυμό και κάντε τα γενέθλια της γης!!!

κορίτσια,είμαι πολύ συγκινημένη.....Σήμερα ο άντρας μου,μού έκανε δώρο 2ωρο σιάτσου,πίλινγκ και μάσκα σώματος γιατί λέει πως ξέρει ότι είμαι πολύ κουρασμένη,δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια κλπ κλπ,και θέλει να χαλαρώσω!!!!Να δω πότε θα καταφέρω να πάω...

oCxsp2.png

χαχα, ελα βρε ντορακι,δεν το ανεβαζουν στο ιντερνετ;; τελειο το δωρακι!!!

αχ και μενα μου ελεγε ο αντρας μου να με στειλει για κουρα αλλα τον ρωτησα τι θα κανουμε με την μικρη και καταλαβε οτι δεν παιζει... χαζη ειμαι ε;;;

καλημερα κοριτσακια μου...εγω ειμαι καλυτερα αλλα ειπαμε...το μονο που με νοιαζει ειβναι για το μωρακι, που ευτυχως ειναι καλα.... Βρηκα γιατι εχει ησυχιες αυτο το καφε. οι περισσοτερες εισαστε πρωτομανουλες και με την πρωτη ευκαιρια, το παιρνετε αγκαλιτσα και δρομο. Αλλα αυτες που εχουν δυο και τρια, δυσκολα ξεκουβαλιουνται...

Γιασεμη, λογικό ειναι να μην πολυθυμασαι τη μεγαλη...και εγω το ιδιο. Για αυτο ειναι τα βιντεο χαχα....

αντε να μαζεψω λιγο, φιλακια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα.Προβλέπεται δύσκολη για μένα:(Αδιαθέτησα και έχω πολύ αίμα,η μέση μου δεν παλεύεται απο τον πόνο,ο μικρός κάτι έβλεπε(:confused:)στον ύπνο του και έκλαιγε(οπότε είμαι και άυπνη)ο Χρήστος έχει υπηρεσία και είμαι μόνη μου.Τι άλλο?Α!ναι!!!!Το σίδερο μου κλείνει το μάτι......;)Αυτά τα ωραία.........Ελπίζω να έχετε καλύτερη μέρα απο εμένα!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Αχ έριξα ένα υπνάκο 8-10 και συνήλθα.Με είχε πάρει ο ύπνος χθές το απόγευμα στον καναπέ και μετά που να κοιμηθώ το βράδυ...μιλούσα με Άννια και το Γιασεμάκι...

Ινάκι μου είδες πως αλλάζουν τα πράγματα? το περίμενες ότι θα μας έγραφες για την τρελή όρεξη του Μητσινακίου?

Γιασεμάκι μου όλα τα λεφτά οι ατάκες της Ελενίτσας σου...ο Πάσχας,τα δωράκια της γης....αλλά δεν είναι τυχαίο...είσαι πολλή καλή μανούλα κοριτσάκι και αυτό φαίνεται !!!!

Α!και άστα το πρωί τα πίσω μπαλκόνια, πήγαινε βολτίτσα τώρα να λιαστείς και κάνεις τις δουλίτσες το απόγευμα

Αλεκάκι καλημέρα,ευτυχώς είσαι καλύτερα, άντε να περάσει να χαλαρώσεις και λίγο.

Ντοράκι με το καλό να βρείς χρόνο να απολαύσεις το δωράκι σου.

Εσύ Ινάκι καλά να πάθεις :tongue::tongue::tongue:

Δήμητρα καλά κουράγια για τη σημερινή μέρα....

Καλημέρααααααααααα!!!!!

Τί ωραία λιακάδααααα!!!

Και χωρίς τον χθεσινό παλιοαέρα!!!

Ο Πορδέγκας κοιμήθηκε χθες στο κρεβάτι του μόνος στο δωμάτιό του και όπως καταλαβαίνετε εγώ κοιμόμουν με το ένα μάτι ανοιχτό και δεν ξεκουράστηκα. Και άρχισε να ξυπνάει από τις 6 και να ζητάει πιπίλα....Ε αφού σηκώθηκα 10 φορές τον πήρα στο κρεβάτι ανάμεσά μας και παίζαμε οι 3 μας μέχρι να συνέλθουμε κάπως να τον αλλάξουμε και να τον ταίσουμε!

φαμουλακι τι εγινε?? εγω ειμαι ψιλοχαλια και χαζευω πριν κοιμηθω....

Αχ δεν σε πρόλαβα....Αλεκάκι πολύ κλάμα λέμε χθες...τί με έπιασε δεν ξέρω...πάντως ξέσπασα!!!! Πολύ κλάμα!!!

Φαμούλα μου (ή μήπως προτιμάς το Κα Λουκά :tongue: ) πώς είναι ο μικρούλης? ηρέμισε ?

Ευτυχώς τα βράδυα νυστάζει και κοιμάται... μες στην ημέρα όμως έχουμε τις γκρινιούλες...Σήμερα κλαψούριζε κανένα μισάωρο μετά το φαγητό και μετά τον πήρε ο ύπνος!

πωπω εμεις καναμε το εμβολιο 7η ωρα και απο τοτε γκρινιαζουμε συνεχεια...

Άννια κι εμείς δώσαμε ντεπόν μετά το εμβόλιο!!! Το μ'ονο μας είπε η παιδίατρος 1 ώρα μετά το φαγητό για να μην το κάνει εμετό...

Βρε συμπεθέρα ούτε συνεννοημένες να ήμασταν.....

κι εγώ πριν λίγο διάβασα αυτό :http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=52193

εκεί να δείς κλάμα....αφού κρυβόμουν μη με πάρει είδηση ο Γιώργος και αρχίσει να με κοροϊδεύει...

Αχ τα κατάφερες και κρύφτηκες??? Εμένα με έβλεπε και στενοχωρήθηκε... Και μόλις συνήλθα με δούλευε!!!:tongue::tongue::tongue:

τωρα ηρεμησε και κοιματε,ειχε πρηστει πολυ??ποσες μερες κρατησε το πρηξιμο??

Το πρώτο μας κράτησε 2 εβδομάδες(!!!!!), το δεύτερο 1 ημέρα!!!!!

Ελα βρε μη μελαγχολείς....

θα ανοίξεις καινούριο τόπικ....το ''δεν καλο-θυμάμαι'' !:)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Πολύ καλό!!!!!

καλημερούδια!!!

Δίνεις μεγάλο αγώνα!!!! Χαρά στο κουράγιο σου!!!! Ο γιατρός μου φαίνεται την κάνει για Πάσχα πολλές ημέρες!!!! Τουλάχιστον να σε βοηθήσει...

κορίτσια,είμαι πολύ συγκινημένη.....Σήμερα ο άντρας μου,μού έκανε δώρο 2ωρο σιάτσου,πίλινγκ και μάσκα σώματος γιατί λέει πως ξέρει ότι είμαι πολύ κουρασμένη,δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια κλπ κλπ,και θέλει να χαλαρώσω!!!!Να δω πότε θα καταφέρω να πάω...

Μπράβο του!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ ωραία σκέψη!!!! Αν μπορούσε να θηλάσει κιόλας για να λείψεις άνετα πολλές ώρες...

Και τι δηλαδή,δεν μπορούμε να δούμε ούτε τηλεόραση?

Γιατί θέλω να δω τον Σπύρο Σούλη...

Χαχαχα!!! Κι εγώ!

Καλημέρα.Προβλέπεται δύσκολη για μένα:(....

Εμείς είμαστε εδώ!!!!!!! Για ηθική συμπαράσταση!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...