Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας και από μένα γλυκές μου μητερούλες.

Δεν κατάφερα να μπω καθόλου σήμερα γιατί με έφαγαν οι δρόμοι...

Αλεκάκι μου περαστικά...

Γιασεμούλα μας όλο βολτούλες βλέπω και πολλές απουσίες από το παρεάκι μας ;)

Ινάκι μου μη σε παίρνει μωρέ από κάτω...θα τη βρείς την άκρη που θα πάει....

Maliv περαστικούλια και σε σένα. Πως είναι η μανούλα σου? καλύτερα?

Φαμούλα μου (ή μήπως προτιμάς το Κα Λουκά :tongue: ) πώς είναι ο μικρούλης? ηρέμισε ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που είστε μωρέεεεεεεεε???

Αχ βρε κορίτσια αυτές οι ορμόνες πότε θα μαζευτούν????

Τί με έπιασε και μπήκα και διάβαζα τα μηνύματα την ημέρα που γέννησα τον Χοντοπόρδα μου...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ....Ξαναέζησα λεπτό με λεπτό εκείνη την ημέρα, βλέποντας το κάθε μήνυμα θυμάμαι τί γινόταν και πως ένιωθα εκείνη ακριβώς την ώρα...

Βρε συμπεθέρα ούτε συνεννοημένες να ήμασταν.....

κι εγώ πριν λίγο διάβασα αυτό :http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=52193

εκεί να δείς κλάμα....αφού κρυβόμουν μη με πάρει είδηση ο Γιώργος και αρχίσει να με κοροϊδεύει...

Διαφημίσεις

ρε σοφου πες με αχρηστη αλλα δε θυμαμαι πολλα απο την πρωτη κορη....δηλ δε θυμαμαι τη της πρωτοειπα...δε θυμαμαι την πρωτη ματια της δε θυμαμαι πολλα...(βασικα τωρα που το σκεφτομαι κατι ψιλοθυμαμαι) ...αλλα μελαγχολησα τωρα...........γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ αλτσαχαϊμερ απο τωρα...

ανια μολυβονερο στο μπουτακι ξερω απο κανει με κομπρεσα (στο φαρμακειο) ή κομπρεσουλα με οινοπνευμα μας ειχανε πει στο ικα...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Για το πρήξιμο μου είχε πει να πάρω από το φαρμακείο αλουμινόνερο και να της βάλω κομπρεσούλες. Το έκανα και το πρήξιμο υποχώρησε σε μισή ωρίτσα περίπου.

α μπρβ ετσι λεγετε το μολυβονερο αλλιως

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

ρε σοφου πες με αχρηστη αλλα δε θυμαμαι πολλα απο την πρωτη κορη....δηλ δε θυμαμαι τη της πρωτοειπα...δε θυμαμαι την πρωτη ματια της δε θυμαμαι πολλα...(βασικα τωρα που το σκεφτομαι κατι ψιλοθυμαμαι) ...αλλα μελαγχολησα τωρα...........

Ελα βρε μη μελαγχολείς....

θα ανοίξεις καινούριο τόπικ....το ''δεν καλο-θυμάμαι'' !:)

τι να πω ισως φταιει που εχω πιο προσφατη εικονα της μικρης που ημουνα και πιο συνηδειτοποιημενη γιατι στην αλλη τρεχαμε και δε φταναμε να δω οτι ειναι καλα....δε θυμαμαι φατσα αυτο ειναι που με σκαει τωρα...ουφ παλι δε θα κοιμηθω ολο το βραδυ χααχχαχαα.........

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...