Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!!! τι κανετε?????

δεν εχω διαβασει τιποτα:oops:! ειμαστε ολη μερα εξω για βολτες κ οταν ειμαστε μεσα οι μικρες θελουν πολυ παρεα!!!!! ετοιμαζομαστε κ για να φυγουμε την αλλη εβδομαδα....

ευτυχως οι μικρες εστρωσαν τελικα στο προγραμμα τους.... το βραδυ εχουμε κ παιδιατρο... αν τα καταφερω θα μπω αργοτερα!

Αλεκα περαστικα σου!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΠΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ..ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΑΛΙΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΝΤΙΑ???ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ..ΑΛΕΚΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ...

:-D

μπράβο σας εγώ πάντως κορίτσια πολύ σας θαυμάζω εγώ μέχρι κ 8-9 μερες μετά τη γέννα είχα πρησμένο το στήθως αλλά ερχόταν μια μαία κ μου ΄λεγε οτι δεν κατέβασα γάλα, πονούσα πολύ προσπάθησα μαζί με τη μαμά μου μήπως ήξερε κ εκεινη τιποτα παραπάνω κ αφου είδα οτι ειναι αδικος κόπος δεν το πάλεψα πολύ, νιωθω τυψεις όμως επρεπε εστω κ 1 μήνα να το πάλευα αλλά κοιταξα την ευκολη λύση αλλά ακόμα κ στην κλινική δεν με βοήθησε κανένας να μου πει 5 πραγματα, αφού σκεφτόμουν οτι αν με το καλό μου ερθει κ αλλο μωράκι σαν πιο "έμπειρη" θα το ψάξω το θέμα κ δεν θα τα παρατησω ευκολα!

ασχετο.... τι φαγητο σημερα?

εγώ πήρα σεφταλιες κ κυπριακές πιτες θα κάνουμε σαντουιτσακια!

Στην αρχή είναι πάντα πιο δύσκολος ο θηλασμός. Και τις 2 φορές, τον πρωτο καιρό ήμουν με πολύ τραυματισμένες θηλές και αντιβιοτική κρέμα που έπρεπε να ξεπλένω καλά πριν από κάθε θηλασμό και να ξαναβάζω αμέσως μετά...:( Μετά έστρωσε η κατάσταση όμως.

Έχω από χθες, μπακαλιάρο στην κατσαρόλα με πατάτες γιαχνί. Σκορδαλιά δεν τρώω ποτέ. Δεν μου αρέσει.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

γεια σας μανουλεςειχαμε βολτα με τοσο ωραια μερα και μαζευτηκαμε πριν λιγο που με περιμενε ενα σιδερο ισα με το μποι μου.

Για το καμπινγκ αποκλειεται τελικα το νησι αλλα και εγω ημουν της αποψης ανεση και καθαρο σεντονι αλλα οταν εχεις παιδακι 4 ετων πιστεψτε με δεν εχει διαφορα με το να κατσεις σπιτι αν εξαιρεσεις τη θαλασσα τα παιδακι θελουν αυλες ποδηλατο και τετοια πραγματα εγω νομιζω οτι θα εχει ενδοιφερον για ολους μας θα σας πω οταν θα παω αλλα θελει πολυ πολυ οργανωση για να πεις εχω ανεση και να μην ξεχασεις τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια...

κ ο δικος μου τελευταια τσιριζει κ τα χερια στο στομα συν σαλια...μηπως προετοιμαζεται δοντι?δεν ξερω αλλα η μαμα μου που του πιασε τα ουλα λεει πωςειναι σκληρα οποτε...και πολυ γκρινια...λετε κι εγω νομιζω οτι ολα ειναι απο την αλλεργια?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα και απο μενα...Τι καλη δηλαδη, ειμαι και γω με πυρετο, με κολλησε ο αντρας μου, οποτε καταλαβαινετε πως κυκλοφορουμε στο σπιτι...με μασκες, σαν να πρωταγωνιστουμε στο greys anatomy...Μακαρι να μην κολλησει ο μικρουλης, τρεμω στην ιδεα...Αλεκα περαστικα και σε σενα! Αληθεια, καποια κοπελα ειχε ξαναρωτησει, μεχρι ποσο πυρετο μπορω να θηλαζω;

τον πηρα....ο γιατρος μου παντα το ιδιο μου λεει, δεν εχεις γαλα,δωσε ξενο... με τον εαυτο μου τα βαζω που καθυστερω τοσο και δεν παιρνω σβαρνα τους γιατρους να παρω δευτερη κ τριτη γνωμη... η μικρη γεμιζει πανω απο 7 πανες τη μερα, πως ειναι δυνατον να μην εχω γαλα...

σκατα τα χω κανει...

ινακι, ψαξτο κοπελα μου λιγο παραπανω, το μιτσακι σου μπορει να παρουσιαζει μειωμενη αποροφηση πρωτεινων ή λιπαρων, αυτο μονο απο εξειδικευμενες εξετασεις θα φανει...οσο το αφηνεις, τοσο πισω πας...δεν θελω να σε πανικοβαλω αλλα καλο θα ειναι να αποκλεισεις ολα τα ενδεχομενα, ακομα και τα πιο σπανια...Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα για να ησυχασω...

Molis ekana ena ntouzaki kai gemisa ta sifonia :( Ti kako einai auto me to malli? Ta idia perasa kai me ton megalo..Misokaraflh eixa meinei..

Gamw ta ormonika mou mesa!

Auta koritsakia mou kai sas kalhnuxtw :)

Εβιτα και γω μια απο τα ιδια...Στην εγκυμοσυνη δεν μου επεφτε τριχα αλλα τωρα, μαδαω συνεχως...Εσεις που ειστε δευτερομανουλες, μετα επανερχεται το μαλλι; Η αυτα που πεσανε τα αποχαιρετας για παντα;

Κορίτσια καλημέρα. Πως κοιμηθήκατε; Εμείς καλά από τις 23.00 μέχρι τις 7.00 το πρωί, μια χαρά ξεκουράστηκα. Και τώρα η μικρή μου πάλι κοιμάται. Περιμένω να ξυπνήσει, να την ταίσω και φεύγουμε για το πατρικό μου να την δούν και οι παπούδες της λιγάκι.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο. Θέλω να κάνω ανταύγειες στα μαλλιά μου αλλά με τον θηλασμό τί γίνεται; Έχω ακούσει διάφορα ότι περνάει η βαφή στο γάλα και τέτοια. Οι ανταύγειες όμως δεν ακουμπούν στην ρίζα. Δώστε μου τα φώτα σας please γιατί όσο να' ναι το μαλλί μου θέλει ένα γενικό φρεσκάρισμα!!!!!!!!! Έχω να τα φτιάξω από τον Οκτώβρη και τώρα άρχισαν να φαίνονται κάπως περίεργα.

Ανταυγιες δεν σταματησα να κανω ποτε, ακομα και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης...Δεν πειραζουν τη ριζα οποτε δεν αποροφουνται απο τον οργανισμο

Φιλια σε ολες!

Αχ κορίτσια πολύ κλάμα και γκρίνια σήμερα και σάλια και δαγκώνει τισ μπουνιές του με μανία...ΔΟΝΤΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

maliv περαστικούλια!!!

Δη+Χρ μάθε σε παρακαλώ όλα τα κόλπα για να μας τα έχεις έτοιμα σε 1-2 εβδομάδες που ξεκινάμε κι εμείς!!!!!!!!!

... ολο το εφτυνε..και πως στεναχωριεμαι που πετιεται δικο μου γαλατακι...

με εχει παρει πολυ απο κατω :-(

Μητσινάκι μη στενοχωρείς τη μανούλα γιατί θα σε μαλώσει ο Κομποστοπόρδας!!! Ινάκι βάζε λίγο-λίγο στο μπιμπερό-κουτάλι και φύλα το υπόλοιπο στο ψυγείο!!! Με συριγγούλα δοκίμασες??? άλλά θα θέλει σιγά-σιγά...

δοντακι μου μυριζει...

Κι εμένα...για την ακρίβεια μου "βρώμισε" ca_te_rinaki!!!!!

του δίνω παυσίπονο στις μεγάλες γκρίνιες αλλά είπε οτι αν συνεχιστει θα μας δώσει ομοιοπαθητικό φάρμακο! αλλά κ για δοντάκι δεν ειναι πρησμένα τα ούλα του ούτε φαινεται κανένα μαργαριταράκι

Για να φανεί το μαργαριταράκι μπορεί να περάσουν 2-3 μήνες!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια...

κ ο δικος μου τελευταια τσιριζει κ τα χερια στο στομα συν σαλια...μηπως προετοιμαζεται δοντι?δεν ξερω αλλα η μαμα μου που του πιασε τα ουλα λεει πωςειναι σκληρα οποτε...και πολυ γκρινια...λετε κι εγω νομιζω οτι ολα ειναι απο την αλλεργια?

Μην τα αποκλείεις καθόλου τα άτιμα τα δοντάκια!!!

Εμένα φαντάσου που είναι λιχούδης, όταν πονάνε τα ουλάκια του τρώει λιγότερο!!!!!!!

Σήμερα καταφέραμε και έφαγε 50ml το πρωι και θα ξαναφτιάξω άλλα 50 το απογεύμα.Lucy μου στην αρχή πήραμε Nutricia αλλά δεν την πολυήθελε και έτσι το γυρίσαμε στην Nounou(βανίλια).Περαστικά στα άρρωστα κοριτσάκια.Πάω να την πέσω τώρα που ξεράθηκε!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσακια, μαρακι περαστικα και σε εσενα...τα μικρα μας να μην κολλησουν και τιποτα αλλο...

aleca μου περαστικά!

αντε βρε κορίτσια μπειτε να πιάσουμε πάλι τις παρλες μας!!! σκεφτόμουν οτι από εδώ και πέρα θα μιλάμε αραιά και που και θα συντονιστούμε πάλι οπως πριν το χειμώνα!!!! ετσι που ανοιξε ο καιρός μας βλέπω όλο καροτσάδες!

κορίτσια να σας ρωτησω κάτι που με ανησυχει? τα μωράκια σας είναι νευρικά? εγώ φοβάμαι λίγο ο μικρός δεν κλαιει αλλά τσιρίζει από τα νευρα του ειδικα τις τελευταιες 2 μερες δεν εχει υπομονή καθόλου και τσιρίζει, εν τω μεταξύ επειδή είχα πολλές συγχύσεις και στεναχώριες στην εγκυμοσύνη και μετά λεχώνα είπα μήπως το επηρέασε το μωρό η ψυχολογία μου και βγηκε τοσο νευρικο, καλά και χθες το βράδυ σηκωνόταν ανα 2 ωρες να φάει πράγμα παράξενο αφού είχε κάνει το πρόγραμμμα του από πολύ μικρός! πήρα τηλ και την παιδίατρο και της είπα οτι γκρινιάζει και βάζει τα χερια στο στωμα και μου είπε να του δώσω παναντολ και αν συνεχίσει να την πάρω τηλ να μας δώσει κατι ομοιοπαθητικό τελικά δεν την πήρα τηλ πήγα και πήρα την mundisal και του βάζω μια φορά τη μέρα οταν κλαίει πολύ και βάζει τα χέρια στο στομα!

μη σκεφτεσαι ετσι βρε...΄τα μωρακια μονο τις τσιριδες και το κλαμα εχουν για να επικοινωνησουν. Όταν επερασουν τα πονακια, διντια κλπ, όλα θα ειναι καλυτερα

Δεν βοηθάει Φοίβη μου πίστεψέ με!!!!!Του έδωσα και κουταλάκι και το βάζει στο μάτι και στο αυτί!!!:eek:Του δίνω παιχνιδάκι και το βάζει στο στόμα!Μάλλον προτιμάει να παίξει γιί βαριέται.Το θέμα είναι οτι πρέπει να φάει αλλά πως?

σιγα σιγα...όλα δυσκολευονται στην αρχη. Ογιατρος μου ελεγε θυμαμαι όσο φαει καλο ειναι...σιγα σιγα θα συνηθισει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι Αλέκα μου οτι έτρωγε 110ml κρέμα αλλά μετά την γκρίνια που είχε 3 μέρες χάλασε και δεν κάθετ να φάει.Το πάω λοπόν πάλι απο την αρχή.Κάθε μέρα και 20ml παραπάνω.Είδωμεν..!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Που είστε μωρέεεεεεεεε???

Αχ βρε κορίτσια αυτές οι ορμόνες πότε θα μαζευτούν????

Τί με έπιασε και μπήκα και διάβαζα τα μηνύματα την ημέρα που γέννησα τον Χοντοπόρδα μου...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ....Ξαναέζησα λεπτό με λεπτό εκείνη την ημέρα, βλέποντας το κάθε μήνυμα θυμάμαι τί γινόταν και πως ένιωθα εκείνη ακριβώς την ώρα...

φαμουλακι τι εγινε?? εγω ειμαι ψιλοχαλια και χαζευω πριν κοιμηθω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω σας ειχα πει για το κουταλι να δινετε και ενα ακομη στο παιδι ...αλλα δε το ειπα για να τρωει περισσοτερο...το ειπα γιατι λεγατε οτι πιανει το κουταλι με φαγητο...για να μη το πιανει...και δε πειραζει εαν το βαζει οπου το βαζει...ειναι ετσι και αλλιως μικρο..θα μαθει καποια στιγμη .....

ρε κοριτσια επισης χαλαρωστε λιγο....ολες λεμε οτι γκρινιαζουν και ολες λεμε για μπουνιες στο στομα ....και ολες για δοντια...ειναι η ηλικια τετοια....και βασικα δ το λεω γκρινια....προσπαθεια για επικοινωνια ειναι....ξυπνησε ο αντρας μου ενα απογευμα και μου λεει τι επαθε και γκρινιαζει...και αυτη δε γκρινιαζε γελαγε και μιλαγε στο φως!!!!βαριουντε ευκολα μωρε οσες κουδουνιστρες και να τους δωσεις.....εμεναμε το που τηναρχισω βολτα ξεκαρδιζετε.....θελουν αλλαγη παραστασεων μωρε...αλεκα περαστικα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ειδα οτι μιλαγατε και για βαφες...ο θηλασμος δεν αποτελει αντενδειξη για τις βαφες=ανταυγειες....εγω τα βαφω κανονικα απλα χρησιμοποιω ποια φυτικες γιατι με τις αλλες επαθα μινι αλλεργια...ασε που δε μυριζουν καθολου.....

επισης δε ξερω κατα ποσο θα βοηθησει η αλοιφη για τα ουλα γιατι δε μενει για πολυ ωρα στο στομα ...καλυτερα να τους παρετε μασητικα ή κουδουνιστρες ψιλομαλακιες...εμενα στην μεγαλη μας ειχανε σωσει τα μασητικα απλα εμας αντιθετως με τον κομποστα τα θελαμε οχι παγωμενα.....:-D

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...