Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και απο μενα,δημητρουλα να σου ζησει ο μπεμπακος σου..αχ βρε νατασουλα μου ανοιξες τη ορεξη για αυτο και θα αρκεστω να παω να φτιαξω μια ομελετα με μπεικον και να την τσακισω...παω να ξαπλωσω στο καναπε γιατι εκανα μια μινι γενικη την κουζινα μου και κουραστηκα ουφ.τα λεμε το πρωι φιλια..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωπ!!!! ξεκινησαν νωρις τα γεννητουρια της ομαδας!!!!!

Δημητρα να σου ζησει ο μπεμπης!!!! να ειναι παντα γερος κ ευτυχισμενος!!!!

Ένιωσε την λαχταρίτσα της μανούλας και δείχνει και αυτή με τον τρόπο της τη χαρά της!!!!

ΥΓ Είδατε τί έκανα στο πινακάκι μας???? Το είχα δει που το κάνανε στις μανούλες Νοεμβρίου...

μου φαινεται οτι ολες περναμε κ μια βολτα απο εκει;);););)

ΦΑΜ δεν έχεις το τηλέφωνό της να δούμε τί κάνει; Εγώ πάντως σας το λέω από τώρα όταν θα με πιάσουν οι πόνοι μετά από τον σύζυγο, τον γιατρό και τους γονείς μου θα το μάθετε εσείς καθ' οδόν για το μαιευτήριο.

χαχα! on line γεννητουρια!!!! πολυ μου αρεσει!!!!

baJfp2.png

γεια σας κοριτσακια!!

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!

Αρχισανε οι γεννες....Αγχωθηκα!!!!

Αλεκακι μου μεθαυριο τετοια ωρα θα σαι με τον μπεμπη σου!!!Πω πω!!!Μου φαινεται πως θα χα μεινει αυπνη μεχρι να γεννησω εαν ημουν στη θεση σου!!!Το αγχος μου το κλασσικο...

Κι εγω να σας δωσω τηλ.πρεπει!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλουμπίτσες!!

Να έχουμε μια υπέεεροχη τρίτη!

Δεν αντέχω άλλο, ο Λεωνίδας βάζει κουβέρτα fleeze πάνω απο το πάπλωμα και εγώ την κάνω πέρα, παρόλα αυτά ξυπνάω μουσκίδι!!! Ποιός εγώ!! η κρυουλιάρα!!!

ΦΑΜ έβαλα ειδική καλτσούλα στο πόδι όπως μου πρότινες και είναι σούπερ.Νομίζω οτι θα φύγει γρήγορα ,είμαι σε καλό δρόμο!

καλημέρα κούκλες! Φεύγω νωρίς για να γυρίσω νωρίς. Μην με ψάχνετε, δεν θα γεννήσω σήμερα.. χαχα!!! Ινάκι καλημέρα!!! Πρωινή όπως πάντα!

Φιλούθκια!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημέρα!!!!!

πάλι μονη μου σημερα:(! θα βαρεθειτε να με βλεπετε εδω!!!!!

εξαψεις ινακι!!! εξαψεις!!!! κ εγω κοιμαμαι με κοντομανικο κ ξεσκεπαστη!!!!!

Αλέκα τι ωρα μπαινεις αυριο????

baJfp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!! Όχι Σοφία δεν είσαι μόνη σου, είμαι και εγώ εδώ. Περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο να απλώσω τα ρούχα μιας και έχει σήμερα λιακάδα και μάλλον θα στεγνώσουν.

Χθές τελικά η κολοκυθοτυρόπιττα είχε μεγάλη επιτυχία!!!!!!!!! Βέβαια δεν μπορούσα να περιμένω να κρυώσει και την έφαγα καυτή, ζεματίστηκα, έτσουξε η γλώσσα μου αλλά μου πέρασε η επιθυμία, δυο κομμάτια έφαγα στην στιγμή. Μετά ήρθε και ο σύζυγος, έφαγε και εκείνος κανά δυο κομμάτια (ζήλεψε μάλλον!!!!!!) αλλά η μούρη δεν λέει να ανέβει από το πάτωμα. Annia μου με συγχωρείς που σου άνοιξα την όρεξη εκείνη την ώρα, ήταν και αργά απορώ πώς έφαγες εκείνη την ώρα!!!!!!!!!

Εντωμεταξύ μου συμβαίνει κάτι, όταν πίνω αυτό το αφέψημα που είναι για την διαστολή αυτό με τα φύλλα βατομουριάς μου κόβεται η όρεξη. Λέτε να βρήκα το κουμπί μου και να σταματήσω να τρώω πλέον σαν γουρούνα; Έλεος, ότι δεν είχα φάει ποτέ στην ζωή μου το έφαγα τώρα στην εγκυμοσύνη.

Ακούστε και αυτό. Η Ελεωνόρα Μελέτη πριν από λίγο που έκανα ένα μικρό ζάπινγκ είχε έναν διατροφολόγο και τον ρώτησε για μια φίλη της που είναι στον 8ο μήνα τί πρέπει να τρώει για να μην παχύνει άλλο. Και εκείνος της είπε, μόνο βραστά και ψητά και όχι πάστες και γλυκά γενικότερα για να διατηρηθεί σε εκείνα τα κιλά που έχει ήδη πάρει. Καλή η θεωρία αλλά η πράξη μου φαίνεται λίγο δύσκολη!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Καλημέρα και απο μεναααα!!!

Δημητρούλα να σου ζήσει το μωρακι, να ειναι παντα υγειες και ευτυχισμενο!!! Με το καλο σε ολες μας κοριτσια!!!

Ψιλοαγχώνομαι οσο περνανε οι μερες, βλεπω συνεχεια ονειρο οτι γενναω και ειμαι στην πριζα!!! Εχω και πονακια περιοδου που και που (τα ειχα ξεχασει πως ηταν) και αγχωνομαι περισσοτερο...ολο λεω, λες να ειναι η ωρα μου??? Ουφ...

Αλεκακι, αντε με το καλο και συ αυριο κοπελα μου, ολα θα πανε καλα και θα εχεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!

Αυριο θα κανω τις τελευταιες εξετασεις αιματος και την Παρασκευη θα παμε στο γιατρο να δουμε που βρισκομαστε! Ουφ, αντε να δουμε!

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει Δήμητρα το μωράκι σου!!!! Πολύ χαίρομαι που άρχισαν οι γεννήσεις!!! Να σημειώνετε στη λίστα μας (μπράβο ΦΑΜ που την ενημέρωσες)

Εμένα είναι πολύ δραστήρια η μικρή όλη την ώρα. Με κλωτσάει συνέχεια, αλλάζει σχήματα η κοιλιά μου και έχουν κουφαθεί ακόμη και φίλες μου που ενώ είναι και εκείνες μανούλες, δεν είχαν τόσες πολλές κινήσεις... Πράγματι συγκριτικά με την πρώτη εγκυμοσύνη, νομίζω ότι αυτή τη φορά η δραστηριότητα είναι περισσότερη... Εντωμεταξύ έχω αρχίσει να έχω δυνατούς πόνους στα ισχία. Νιώθω ότι θα μου εξαρθρωθούν τα πόδια... Το νιώθει αυτό καμιά από εσάς;;;

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Νατασουλα , αστον βρε θα του περασει!!! κ αυτοι οι αντρες σαν μωρα κανουν!!!!

οσο για τα κιλα το πηρα αποφαση , ας παρω οσα θελει!!!! θα τα χασω μετα!!!

maliv το ιδιο ονειρο ειδα σημερα!!! οτι ημουν στο χειρουργειο κ ξεκιναγε η διαδικασια για την καισαρικη , κ μολις μου εβαλαν την αναισθησια χαθηκα.... ξυπνόντας ειδα μπροστα μου τον αντρα μου με τις μικρες αγκαλια!!!! περιττο να σου πω οτι μετα καθομουν κ σκεφτομουν αυτη την εικονα!!! βεβαια μετα ειδα κ την συνεχεια οτι ημουν στο εξοχικο μας κ παω να δω τις μικρες στο δωματιο κ δεν με ηθελαν:-(:sad::-(

απο το αγχος μας ειναι,.... εχουμε να δουμε τετοια ονειρα ακομα...!!!

baJfp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Νατασούλα δε στέλνεις και κανένα (2-3) κομμάτι κατά Θεσσαλονίκη μεριά??? :)

Inaki εμείς ακόμα με κουβέρτα σκεπαζόμαστε. Και ζεσταίνομαι!!!

Και μάλιστα (δε θυμάμαι ποια έχει το συγκεκριμένο "ζόρι") χθες σκοτώσαμε 2 κουνούπια!!! Όλο το καλοκαίρι δεν είχαμε ούτε ένα!! Κορίτσια, τρελάθηκε ο καιρός! Τα 'παίξαν και τα έντομα!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημερα...........

Δήμητρα να σου ζήσει το αγοράκι σου...........

192330w69jt3a3vk.gif

Αλέκα με το καλο κοπέλα μου και εσυ άυριο.... ολα καλα να πάνε...

Εγω χθες εκανα τις τελευταιες εξετασεις που μου ζητησε ο γιατρος και Παρασκευη θα παμε να δουμε τον μπομπιρα μας.... να ελεγξουμε και διαστολή...

Εγω αγχωνομαι για τον μπεμπουλη μας... να ειναι καλα.... δεν με φοβιζει τοσο ο πονος.... και ολο ονειρα βλεπω....

a84026bdda.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Πηγαμε κι εμεις χτες στο γιατρο....2 400 ο μπεμπης και ολα καλα! Εχει πολυ καλη θεση για φυσιολογικο τοκετο μου ειπε. Καναμε και καρδιοτοκογραφημα και αυτο καλο! Ακομα μια επισκεψη μου ειπε για τις 7 Δεκεμβρη. Περασε ο καιρος!!!!!!!

Να σου ζησει Δημητρα το μωρακι και παντα γερο και δυνατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμενα ειναι η μικρη μου μπουκωμενη και δεν κοιμηθηκαμε σχεδον καθολου το βραδι :(

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...