Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα!Επιτέλους λίγη κίνηση στο καφέ μας!

Μόλις σήκωσα τη μικρή από την αγκαλιά μου για να τη βάλω στην κούνια και να σας γράψω,μου έκανε έναν εμετό,αλλάξαμε ρούχα,πλυθήκαμε και να'μαστε!!

ΦΑΜούλα νόμιζα ότι θα πήγαινες σε πραγματικό εξωτικό μέρος,γι'αυτό ρώτησα αν θα πάρετε και τον πορδίτσα μαζί!

Τελικά και η δική μου έχει εξελιχτεί σε μεγάααααλη πορδούσα!!!!!

Απαγορεύεται η σκορδαλιά στο θηλασμό?Γιατί εγώ έφαγα αρκετή αλλά ήταν ελαφριά.

Τι μου θυμίσατε τώρα με το κάμπινγκ στην Ελαφόνησο...Αύγουστος μήνας,2 γαλλάκια εκεί με τρακαρισμένο αυτοκίνητο και να θέλουν να τους στείλω γερανό να το μεταφέρει απέναντι!!!!!!!

Εμένα δυστυχώς ο σύζυγος δεν είναι καθόλου φαν,θέλει όταν πηγαίνει διακοπές να ξεκουράζεται και να έχει τις βασικές ανέσεις του σπιτιού,μπάνιο,καθαρά σεντόνια κλπ και στην αρχή τον κορόιδευα αλλά τελικά συμφωνώ μαζί του!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέραααααααα!!!!!!!!

Εγω δυστυχως εχω πυρετο και εκοιζω να μην κολλησω το μικρο, κλαψ....

Περαστικούλια!!!!

Εμένα δυστυχώς ο σύζυγος δεν είναι καθόλου φαν,θέλει όταν πηγαίνει διακοπές να ξεκουράζεται και να έχει τις βασικές ανέσεις του σπιτιού,μπάνιο,καθαρά σεντόνια κλπ και στην αρχή τον κορόιδευα αλλά τελικά συμφωνώ μαζί του!

Κι εγώ συμφωνώ!!!

απλα αυξανει τις πορδουλες η σκορδαλιά!!! τιποτα αλλο :-P

Πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρτς!!!!!!!

Καλημέρα!

Εγω δυστυχως εχω πυρετο και εκοιζω να μην κολλησω το μικρο, κλαψ....

Περαστικούλια!

Απαγορεύεται η σκορδαλιά στο θηλασμό?Γιατί εγώ έφαγα αρκετή αλλά ήταν ελαφριά.

Όχι βρε δεν απαγορεύεται... Απλώς μπορεί να πέσει λίγο βαριά στο μωρό...

Γκρινιάζει η μικρή μου. Πάω να την ηρεμήσω και θα τα πούμε μετά...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!Κι εμείς με τις κρεμούλες έχουμε πολλά προυτς:oops:!!!!!Βέβαι άρχισε να μου κάνει κόλπα με την κρέμα.Εκεί που έτρωγε 110ml απο τότε που ξεκίνησε η γκρίνια τρώει 50-70.Αλλάξαμε και μάρκα μήπως δεν του άρεσ αλλά τίποτα.Καμία συμβουλή?

Καλώς την ΦΑΜ!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

aleca μου περαστικά!

αντε βρε κορίτσια μπειτε να πιάσουμε πάλι τις παρλες μας!!! σκεφτόμουν οτι από εδώ και πέρα θα μιλάμε αραιά και που και θα συντονιστούμε πάλι οπως πριν το χειμώνα!!!! ετσι που ανοιξε ο καιρός μας βλέπω όλο καροτσάδες!

κορίτσια να σας ρωτησω κάτι που με ανησυχει? τα μωράκια σας είναι νευρικά? εγώ φοβάμαι λίγο ο μικρός δεν κλαιει αλλά τσιρίζει από τα νευρα του ειδικα τις τελευταιες 2 μερες δεν εχει υπομονή καθόλου και τσιρίζει, εν τω μεταξύ επειδή είχα πολλές συγχύσεις και στεναχώριες στην εγκυμοσύνη και μετά λεχώνα είπα μήπως το επηρέασε το μωρό η ψυχολογία μου και βγηκε τοσο νευρικο, καλά και χθες το βράδυ σηκωνόταν ανα 2 ωρες να φάει πράγμα παράξενο αφού είχε κάνει το πρόγραμμμα του από πολύ μικρός! πήρα τηλ και την παιδίατρο και της είπα οτι γκρινιάζει και βάζει τα χερια στο στωμα και μου είπε να του δώσω παναντολ και αν συνεχίσει να την πάρω τηλ να μας δώσει κατι ομοιοπαθητικό τελικά δεν την πήρα τηλ πήγα και πήρα την mundisal και του βάζω μια φορά τη μέρα οταν κλαίει πολύ και βάζει τα χέρια στο στομα!

Δεν βοηθάει Φοίβη μου πίστεψέ με!!!!!Του έδωσα και κουταλάκι και το βάζει στο μάτι και στο αυτί!!!:eek:Του δίνω παιχνιδάκι και το βάζει στο στόμα!Μάλλον προτιμάει να παίξει γιί βαριέται.Το θέμα είναι οτι πρέπει να φάει αλλά πως?

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

aleca περαστικα σου, ευχομαι να μην κολλησει και το μικρακι!!

κι εμεις ειχαμε πριν λιγο επιχειρηση κουταλι/ποτηρι/μπιμπερο...δοκιμαζω μηπως καταφερω και την ταιζω γαλα με ενα απο αυτα... ολο το εφτυνε..και πως στεναχωριεμαι που πετιεται δικο μου γαλατακι...

με εχει παρει πολυ απο κατω :-(

Διαφημίσεις

aleca μου περαστικά!

αντε βρε κορίτσια μπειτε να πιάσουμε πάλι τις παρλες μας!!! σκεφτόμουν οτι από εδώ και πέρα θα μιλάμε αραιά και που και θα συντονιστούμε πάλι οπως πριν το χειμώνα!!!! ετσι που ανοιξε ο καιρός μας βλέπω όλο καροτσάδες!

κορίτσια να σας ρωτησω κάτι που με ανησυχει? τα μωράκια σας είναι νευρικά? εγώ φοβάμαι λίγο ο μικρός δεν κλαιει αλλά τσιρίζει από τα νευρα του ειδικα τις τελευταιες 2 μερες δεν εχει υπομονή καθόλου και τσιρίζει, εν τω μεταξύ επειδή είχα πολλές συγχύσεις και στεναχώριες στην εγκυμοσύνη και μετά λεχώνα είπα μήπως το επηρέασε το μωρό η ψυχολογία μου και βγηκε τοσο νευρικο, καλά και χθες το βράδυ σηκωνόταν ανα 2 ωρες να φάει πράγμα παράξενο αφού είχε κάνει το πρόγραμμμα του από πολύ μικρός! πήρα τηλ και την παιδίατρο και της είπα οτι γκρινιάζει και βάζει τα χερια στο στωμα και μου είπε να του δώσω παναντολ και αν συνεχίσει να την πάρω τηλ να μας δώσει κατι ομοιοπαθητικό τελικά δεν την πήρα τηλ πήγα και πήρα την mundisal και του βάζω μια φορά τη μέρα οταν κλαίει πολύ και βάζει τα χέρια στο στομα!

δοντακι μου μυριζει...

inaki μου σε καταλαβαίνω που στεναχωριέσαι να πετάς το γαλατάκι σου,γι'αυτό μήπως να της το έδινες λίγο λίγο?δλδ 30-30 ml?θα είναι λίγο κουραστικό και για σένα και για το μωρό αλλά έχουμε παλέψει τόσο πολύ για αυτό το γάλα για να το πετάμε!

oCxsp2.png

aleca μου περαστικά!

Πιστεύω ότι το μωράκι είναι νευρικό επειδή κάτι το ενοχλεί. Πιθανόν κάποιο δοντάκι γι'αυτό και βάζει τα χεράκια στο στόμα και η παιδίατρος σου είπε να του δώσεις παυσίπονο.

Δεν βοηθάει Φοίβη μου πίστεψέ με!!!!!Του έδωσα και κουταλάκι και το βάζει στο μάτι και στο αυτί!!!:eek:Του δίνω παιχνιδάκι και το βάζει στο στόμα!Μάλλον προτιμάει να παίξει γιί βαριέται.Το θέμα είναι οτι πρέπει να φάει αλλά πως?

Η πρώτη μου κόρη είχε δεχθεί πολύ εύκολα το κουτάλι και την κρέμα (λες και έκανε τη διαδικασία χρόνια), οπότε δεν έχω πείρα πάνω σε αυτό. Δοκίμασε να του παίζεις την ώρα που τρώει, ώστε να του αποσπάς την προσοχή. Τί μάρκα του δίνεις αν επιτρέπεται?

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

inaki μου σε καταλαβαίνω που στεναχωριέσαι να πετάς το γαλατάκι σου,γι'αυτό μήπως να της το έδινες λίγο λίγο?δλδ 30-30 ml?θα είναι λίγο κουραστικό και για σένα και για το μωρό αλλά έχουμε παλέψει τόσο πολύ για αυτό το γάλα για να το πετάμε!

μπράβο σας εγώ πάντως κορίτσια πολύ σας θαυμάζω εγώ μέχρι κ 8-9 μερες μετά τη γέννα είχα πρησμένο το στήθως αλλά ερχόταν μια μαία κ μου ΄λεγε οτι δεν κατέβασα γάλα, πονούσα πολύ προσπάθησα μαζί με τη μαμά μου μήπως ήξερε κ εκεινη τιποτα παραπάνω κ αφου είδα οτι ειναι αδικος κόπος δεν το πάλεψα πολύ, νιωθω τυψεις όμως επρεπε εστω κ 1 μήνα να το πάλευα αλλά κοιταξα την ευκολη λύση αλλά ακόμα κ στην κλινική δεν με βοήθησε κανένας να μου πει 5 πραγματα, αφού σκεφτόμουν οτι αν με το καλό μου ερθει κ αλλο μωράκι σαν πιο "έμπειρη" θα το ψάξω το θέμα κ δεν θα τα παρατησω ευκολα!

ασχετο.... τι φαγητο σημερα?

εγώ πήρα σεφταλιες κ κυπριακές πιτες θα κάνουμε σαντουιτσακια!

Πιστεύω ότι το μωράκι είναι νευρικό επειδή κάτι το ενοχλεί. Πιθανόν κάποιο δοντάκι γι'αυτό και βάζει τα χεράκια στο στόμα και η παιδίατρος σου είπε να του δώσεις παυσίπονο.

?

του δίνω παυσίπονο στις μεγάλες γκρίνιες αλλά είπε οτι αν συνεχιστει θα μας δώσει ομοιοπαθητικό φάρμακο! αλλά κ για δοντάκι δεν ειναι πρησμένα τα ούλα του ούτε φαινεται κανένα μαργαριταράκι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...