Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

βρηκα ενα ωραιο 20 χιλιομετρα απο Πατρα με μινι μαρκετ μεσα φουρνο ταβερνες και ολες τις εγκαταστασεις για υγειηνη και θα κοιταξω για ευβοια αλλα το πιο σιγουρο ειναι κατω απο το αυλακι θα δουμε

ωραιο ακουγεται..εγω θα πηγαινα καμπινγκ, γιατι ειναι ιδανικο για παιδακια στην ηλικια των μεγαλων μας. Ο αντρας μου όμως με τιποτα. Για αυτο νοικιασα και εγω κοντα στην Κορινθο ενα δυαρακι, που το μπαλκονι του βγαινει στην παραλια απευθειας.

Δεν έχω πάει ποτέ κάμπινγκ και ούτε πρόκειται... Μου φαινόταν βουνό όταν ήμουν μόνη μου, πόσο μάλλον τώρα... Άσε, δεν είμαι άνθρωπος της φύσης... :mrgreen:

ουτε εγω μωρε...ειδικα τωρα που ειμαι σαν αρκουδα με τιποτα...γιατι όσο να'ναι στο καμπινγκ εισαι και με το μαγιο όλη μερα :-D

Μαρινάκι πολύ ωραίο καμπινγκ έχει στην Ελαφόνησο.

Στο Σιμο ε?? Ειναι το σοι μου απο εκει...,.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Inaki se skeftomoun polu shmera kai 8umh8hka to exhs. Kapoia kopela eixe to idio provlhma me esena kai telika eixe provlhma uperparagwghs. Eixe polu gala kai to mwraki ths xortaine me to elafru gala kai den eftane pote sto teleutaio gala pou einai kai to paxu..Ama psakseis sto forum h rwthseis thn Aglaia, isws na einai h apanthsh sto 8ema varous pou exete..

Auta!

Sas filw oles tis voltatzoudes :)

ηρθε και συμβουλος την περασμένη εβδομάδα και μας είδε...δεν θεωρεί οτι έχω υπερπαραγωγή απλα οτι δεν παίρνει πολύ λιπαρο γάλα...

βεβαια ειχα κανει αλλαγες απο μόνη μου, θήλαζα ανα 4 ώρες απο το ίδιο στήθος..και είχα δεί αποτελέσματα, πήρε 650γρ τον τελευταίο μήνα...σχεδόν φυσιολογικό. Αυτές τις 2 εβδομαδες όμως, απο το εμβόλιο και μετά έχει χαλάσει πάλι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!!

ΥΓ όσες φάγατε σκορδαλιά, ελπίζω να μην θηλάζετε... :-)

και το σκεφτόμουν την ώρα που έτρωγα..εφαγα λίγο βεβαια και ηταν ελαφριά!!!

εδω ειμαι σοφου μου...σας διαβαζω ...απλα τις τελευταιες μερες δεν πολυκινειται το καφε και λεω τι εγινε?? Γραφω ξαναγραφω....τιποτα....Λειπει η ΦΑΜ φαινεται για αυτο χαχα

Μαρινακι που θα πατε καμπινγκ??

απο αυριο εδώ θα είναι να μας τρελαίνει με τα quote της :tongue:

Ευχαριστώ για τα περαστικά κορίτσια.Εμείς φέτος μάλλον πουθενά λόγο γαμο-βάφτιση;)

το καλύτερο θα κανεις εσύ!!!

βρηκα ενα ωραιο 20 χιλιομετρα απο Πατρα με μινι μαρκετ μεσα φουρνο ταβερνες και ολες τις εγκαταστασεις για υγειηνη και θα κοιταξω για ευβοια αλλα το πιο σιγουρο ειναι κατω απο το αυλακι θα δουμε

ψηφιζω προς πατρα μερια! και καλά να περάσετε!!! σουπερ θα ειναι

γεια σας και από εμάς!!! είχαμε μέρες να μπούμε αλλά αρχίσαμε τις βόλτες και δεν μαζευόμαστε!!! χθες πήγα και ψώνισα!!! το ευχαριστήθηκα όμως! και σήμερα πάλι βόλτες πρίν λίγο μαζευτηκαμε από το πρωι! εμείς φέτος λέμε να πάμε Κύπρο διακοπές .... αν καταφέρουμε κ βαλουμε κανα ευρω στην ακρη!

Παλιοκόριτσα ήρθα!!!!!!

Περάσαμε πολύ ωραία, ξεκουράστηκα και ευχαριστηθήκαμε βόλτες!!!!

ΦΑΜούλα πού πας καλή μου?Θα πάρεις και τον πορδίτσα σου μαζί?

Τανάγρα ήμασταν, στην μαμά μου, εννοείται με το παιδάκι μου μαζί (τί να έμενα τόσες μέρες χωρίς τις πορδούλες του??????)

καλημεραααααααααααααα μου λειψατε πολυ πολυ πολυ

Κι εσύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα περιμενουμε να κανει κακακια η μητση για να δουμε το χρωμα...βρε τι παθαμε!!! (κανει καθε 3-4 μερες πλεον)

Τελικά τί χρώμα ήταν????????????????????

δε μπορείτε να φανταστείτε τι φρίκη έφαγα όταν τον εβλεπα μέσα από τον καθρέφτη να κάνει εμετό και δε μπορούσα να κάνω κάτι εκείνη ακριβώς τη στιγμή γιατί οδηγούσα...

να μην ξανασυμβεί ποτέ και σε καμιά μας!!!!!!!

Αυτά τρέμω κι έχω το κάθισμα μπροστά...καλό-κακό δεν ξέρω....

Αχ βρε Αλέκα,μη μας τα λες έτσι αυτά!!!!!

Μάλλον επειδή πίνει ξένο έχει τόσο σταθερό πρόγραμμα.

Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια ότι παίζει ρόλο...

Εμάς κανένα πρόγραμμα δεν έχει από μόνος του που πίνει ξένο....Σχεδ΄ν συνέχεια πρέπει να τον ξυπνήσουμε για να ντερλικώσει!!!!

Να σας πω και τι εγινε με την μητερα μου......Τελικα, πρεπει να ηταν απο την ναρκωση που της δωσανε σε συνδιασμο με ολα τα αλλα φαρμακα που παιρνει, της δημιουργησαν περιεργες παρενεργειες...Τωρα εχει επανελθει, εχει να μας πει κατι κουφο απο την Πεμπτη, την παρακολουθουμε ομως, ελπιζω να μην εχει συνεχεια...

Στο έυχομαι Μαράκι...Κι εμένα ο πατέρας μου με ένα σκασμό χάπια κάθε μέρα και σοβαρή καρδιοπάθεια, έκανε καταρράκτη πριν 3 εβδομάδες περίπου και τώρα επανήλθε πλήρως η όραση!!! Είχε φοβερή ενόχληση κι έβλεπε θολά...αλλά το μυαλό δεν πειράχτηκε!!!

γεια σας ζουζουνες ο δημητρακος εχει γαστρεντεριτιδα και ολο φωναζει μαμαααααααααα λερωσα το βρακακι μου.ακομα δεν εχω ισιωσει απο τις δουλειες του σπιτιου και αποφασισα να χτυπησω μια γενικη μολις επλυνα κουρτινες μετα απο 1 χρονο γιατι τις ειχα στειλει εξω μου εκανε παρατηρηση ο απο κατω θα τον δειρω σας λεω τον πεταξα εξω.

Ο μανωλακος μου κοιμαται πλεον ολομοναχος στην κουνια δεν του περασε σας ειπα μαμα Μαρινα -Μπεμπης 1-0

ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΛΗ!!! Και λές για την Ελίνα μετά... Περαστικά Μιμάκοοοοοοοο!!!!!

γεια σας κοριτσια ..πηγα εκανα ανταυγεια στο μαλλι σημερα κουρευτηκα κιολας, εγινα ανθρωπος...

Με γεια!!!!

Λούσυ πήρες τα ''πάνω'' σου εσύ και τα ''κάτω'' μου εγώ....μάλλον μου φταίει η συννεφιά....

Αυτές οι τιμημένες ορμόνες πότε θα ηρεμήσουν ΑΡΑΓΕΣ???????????

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!!!!!!! Χάθηκα το ξέρω αλλά η μικρούλα μου θέλει την αποκλειστικότητά μου, κλαίει μόλις με χάνει και θέλει όλο παιχνίδια, πολύ δέσιμο μιλάμε!!!!!!!

Γεια σου Νατασούλα!!! Ήθελα να σε πάρω να βρεθούμε για καφεδάκι αλλά δεν είχα το τηλ σου...

σκατα τα χω κανει...

Απογοητεύτηκες, ε??? Κάνεις ότι καλύτερο μπορείς και στην τελική συμβουλές "ειδικών" ακολουθείς... Μην κατηγορείς τον εαυτό σου γιατί θα αφήσω το Μητσάκι και θα δαγκώσω εσένα!!!!!

Molis ekana ena ntouzaki kai gemisa ta sifonia :( Ti kako einai auto me to malli? Ta idia perasa kai me ton megalo..Misokaraflh eixa meinei..

Gamw ta ormonika mou mesa!

Κι εγώ έχω καραφλιάσει πολύ μπροστά...θα ξαναφυτρώσουν ή θα χτενίζομαι σαν τη Λουκά για πάντα????????????????????

....κανονισαμε για τις διακοπες μας θα κανουμε καπινγκ οπι τρει μας εγω με τα αγορια 1 εβδομαδα και μετα θα ερθει ο μπαμπας για 2 μερουλες

Μας έχεις βάλει τα γυαλιά εσύ!!!!!!!

..σας διαβαζω ...απλα τις τελευταιες μερες δεν πολυκινειται το καφε και λεω τι εγινε?? Γραφω ξαναγραφω....τιποτα....Λειπει η ΦΑΜ φαινεται για αυτο χαχα

Σου την έσκασα!!!!!!! Ήρθα ορεξάτη να γεμίζω σελίδες!!!! Χαχαχα!!! Ποιός να σου το λεγε, που όταν δεν ήμουν καλά και δεν έμπαινα, με παρακινούσες να μπω!!! Πάρτα τώρα!!!!

Αλεκάκι έχεις δίκιο.

Έφυγε η Φαμ στο εξωτικό χωριό της και δεν μπορούμε να συντονιστούμε !!!!

Κι εσύ Βρούτα?!?!?!?!?!?!

Μαρινάκι πολύ ωραίο καμπινγκ έχει στην Ελαφόνησο.

Το μοναδικό που έχω πάει (πριν 4 χρόνια περίπου) και δεν θυμάμαι να είχε ταβέρνα, αλλά δεν φημίζομαι και για το μνημονικό μου!!!!!!

απο αυριο εδώ θα είναι να μας τρελαίνει με τα quote της :tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Στο Σιμο ε?? Ειναι το σοι μου απο εκει...,.

ΘΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

Φαμούλα γύρισες πουλάκι μου !!!!!!

Μαρίνα έχω ακούσει τα καλύτεραι για άλλο ένα στη βόρεια Εύβοια, στην Αγ.Άννα.Πήγαινε η νύφη μου με τα παιδιά 4 χρόνια.

καλημερες και απο μενα :) τι κανετε κοριτσάκια?

τι τελειες λιακαδες ειναι αυτες ?

εμεις εχουμε κανει αρκετες βολτουλες και επισης εμενα με εχει πιασει μια απιστευτη προκοπη να κανω ομορφουλι το σπιτικο μας - ισως και λογω αλλαγης εποχής δεν ξέρω :) αυτο συνεπαγεται βολτες στα μαγαζια και λεφτα δυστυχως :(

κατα τα αλλα ο μπεμπουλακος μου καλα - ειχαμε ραντεβου για το 2 εμβολιο αλλα ακυρωθηκε λογω προβληματος του γιατρου οποτε παει για μετα το πασχα μαλλον ...

ρε κορίτσια, κατι που με ανησυχει είναι οτι ακομη κανει πρασινα κακακια (ειναι καμια εβδομαδα νομιζω) και σημερα εγινε το απολυτο !! παω να τον αλλαξω και βλεπω την πανα σαν να εχει δυο δοσεις με κακακια !! μια που πρασινιζε οποως τις προηγουμενες μερες και μια που ηταν πιο κιτρινα !! στην ιδια πανα, την ιδια φορα!! πως εξηγειται αυτο???? θα τρελαθω

Κι εγώ έχω καραφλιάσει πολύ μπροστά...θα ξαναφυτρώσουν ή θα χτενίζομαι σαν τη Λουκά για πάντα????????????????????

Σου την έσκασα!!!!!!! Ήρθα ορεξάτη να γεμίζω σελίδες!!!! Χαχαχα!!! Ποιός να σου το λεγε, που όταν δεν ήμουν καλά και δεν έμπαινα, με παρακινούσες να μπω!!! Πάρτα τώρα!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:..ακου σαν τη Λουκα.....καλωσηρθες βρε...μαρη εμπαινα εγω...οι υπολοιπες εξαφανιστηκαν...

ΘΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

τσ τσ ...:rolleyes::D

ρε κορίτσια, κατι που με ανησυχει είναι οτι ακομη κανει πρασινα κακακια (ειναι καμια εβδομαδα νομιζω) και σημερα εγινε το απολυτο !! παω να τον αλλαξω και βλεπω την πανα σαν να εχει δυο δοσεις με κακακια !! μια που πρασινιζε οποως τις προηγουμενες μερες και μια που ηταν πιο κιτρινα !! στην ιδια πανα, την ιδια φορα!! πως εξηγειται αυτο???? θα τρελαθω

δεν πειραζει μην ανησυχεις, θα φτιαξει τωρα..

Εγω δυστυχως εχω πυρετο και εκοιζω να μην κολλησω το μικρο, κλαψ....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοπελιες...

τοσο καιρο ειχα να μπω και ελεγα θα διαβασω θα διαβασω...τελικα παραδιαβασα.....βλπεω ολες αρχισατε τις βολτες ε????

λοιπον το ιδιο και εμεις....τη προηγουμενη βδομαδα τη κυριακη πηγαμε μαρινα και εμεις στο παρκο που πηγατε (βεβαια εσεις σαββατο απο οτι διαβασα χααχχα)....πικ νικ ...ητανε τελεια....φαγαμε ηλιο και το φχαριστηθηκαμε...τωρα ψηνουμε και τους υπολοιπους με παιδια φιλους να μαζευτουμε ολοι μαζι (αν συντονιστουμε ποτε χαχαχαχα) να παμε ακομη πιο οργανωμενα....ειχε πολυ πλακα....ταπερακι με κεφτεδακια (αθανατη ελληνιδα μανα εγιανα...ευτυχως δε χρειαζτηκε να τρεχω πισω απο την ελενη και να της λεω ελεεεεεεεεεεεεεν' το κεφτεδακι σουυυυυυυυυυ ελα να φας κοριστι μουυυυυ.....),σαντουιτσακια,καρο κουβερτα (χαχαχ ειπαμε πικνικ)....μπαλιτσα,νερακι,,,μονο που πιαστηκα γιατι αποφασισαμε να το γυρισουμε ολο και πισω πισω που δεν ειχε κοσμο ειχε κατι ανηφορες και κατσικοδρομακια και εγω η εξυπνη πηγα πκαι πηρα μαζι μου το καροτσι (οχι για να κουβαλαω το παιδι αλλα τις τσαντες η ηλιθια )το καροτσι με το παιδι το εκανα 4χ4....ταρακουνηθηκε για τα καλα....:-D:-D:-D:-D

ολητη βδομαδα αρχισα τις γενικες,,,μπαλκονια,βαψιματα μπαλκονιων,καθαρισματα,τζαμια ολα τα καλα,...πασχας ερχετε οπως λεει η κορη μου),μετα γενεθλια μεγαλης,γιορτη μεγαλης αστα.....ουφ....

δουλεια αρχιζω μετα πασχας....ε οποτε θυμαμαι αντλω κιολας....η μγεαλη τωρα τελευταια αρνειται να φαει τσιμπολογαει αηδιες και εγω τρελαινομαι....χτες πηγε για υπνο με 3 κουταλιες τραχανα (και το γαλα της εννοειται ειναι το μονο που πινει σαν τρελη)....

πηρα και αποφασεις....τελος...την εβαλα τη μεγαλη σε προγραμμα (βασικα και η μικρη τα ιδια )....δεκαμιση τελος κοιμαται (ειχαμε φτασει να κοιμαται 12...)και κοιμαται στο κρεββατι της (γιατι ειχαμε τοσους μηνες (με τον ερχομο της μικρης ) την μεγαλη να κοιμαται στο δικο μας (και να με παιρνει και εμενα ο υπνος μαζι της)...βεβαια ερχετε καπου το πρωι αλλα οκ αυτο δεν πειραζει...

και ναι το αλμα αναπτυξης μας τελειωσε (ουφ τελικα ητανε κανα 2-3 βδομαδες )....σημερα το μικρο κοιμηθηκε σερι (χωρις φαγητο εννοω) απο τις εντεκα μεχρι της 8μιση...γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ειδα που ρωταγατε για τα κακα...η δικια μου δε τη ζορισα ποτε...εκανε μια φορα τη βδομαδα απο μονη της...τωρα κανει 2 τη βδομαδα περιπου...απο τη στιγμη που δε δειχνει δυσφορια δε χρειαζεται να παρεμβαινουμε γιατι το αντιθετο αποτελεσμα φερνουμε στο τελος (απενργοποιηση εντερου).μιλαω για τις θηλαζουσες ε???

διακοπες εμεις γιοκ απο οτι φαινεται...κατσε να βρουμε δουλεια πρωτα (αννοω και ο αντρας μου γιατι μονο τα φωτογραφικα τι να πρωτοπληρωσουν) και αν εχω και εγω αδεια και βλεπουμε...εαν παρουμε εισιτηρια της εργατικης εστιας θα δουμε που θα παμε....εαν οχι ....παλι ελαφονησο θα τη βγαλουμε......(σπιτι εκει )

μαρινα ναι το καμπινγκ του σιμου καλο ειναι και της αγιας αννας επισης (πηγαινα και εγω εκει μικρη )....το μονο κακο σητν ελαφονησο ειναι οτι εαν χτυπα ξυλο χρειαστεις κατι νυχτα ειναι πολυ δυσκολο να βγεις απεναντι και εαν εχει και κανα απαγορευτικο την εκατσες..στο λεω γιατι εγω που πηγα με τη μεγαλη οτνα ητανε 7 μηνων παταει ενα τριημερο πυρετο και βαραγε κατι 40αρια και ηθελα να τη βγαλω εαν δεν επεφτε πυρετος να την παω απεναντι νεαπολη σε καποιο γιατρο (οτι εβρισκα ) και ειχε απαγορευτικο και τα ειχα δει ολα...ευτυχως της επεσε ο πυρετος αλλα ειναι λιγο δυσκολο....καλυτερα καπου με καλυτερη προσβαση σε διαφορα ....φετος που ειναι μωρο ....παντως εχει ταβερνα μεσα το καμπινγκ...να ξερεις ομως οτι το χωριο ειναι μακρια χρειαζεσαι αυτοκινητο για ψωνια και τετοια και καλυτερα να εχεις παρει πραγματα απο εδω γιατι τις τιμες τις τσιμπανε πολυ........

παω να συνεχισω να σας διαβαζω γιατι ολο και καποια ξεχασα....α λουσι εισαι καλυτερα τωρα>>(ψυχολογικα??)

ντορα μπραβο τα πατε τελεια...

σοφου τι νεα απο μονεμβασια???ετοιμαζεστε για πασχα?

φαμ ορεξατη γυρισεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:-D

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...