Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είπαμε έπεσε ''νέκρα'' στο καφέ αλλά αυτό πια παραέγινε....που είστε καλέ όλεςςςς ?????

Γιορτάζετε την εθνική επέτειο με ''βεγγαλικά'' ????

Μέχρι και η Αλέκα εξαφανίστηκε. Αλέκααααα......

Καλέεεεεεεε.......

Ξύπνησε η μπεμπού, πάω να θηλάσω, το καλό που σας θέλω να έχετε γυρίσει όταν επιστρέψω.

Βαριέμαι λέμεεεεε ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου εχει χαλασει το νετ μου και πολυ δυσκολευομαι σας εχασα καλεεεεε.

λουσυ η μαγια μπυρας λενε οτι αλλαζει την γευση του γαλακτος και προτιμοτερο ειναι η τριγωνελα ενα βοτανο που εχει ιδια αποτελεσματα και πινεις 3-4 φλιτζανια την ημερα μου το ειχε πει η Αγλαια απο το παρεντς.

Εμεις σημερα που εκατσε ο αντρας μου κλειστηκαμε μεσα λογω του δημητρη αλλα κανονισαμε για τις διακοπες μας θα κανουμε καπινγκ οπι τρει μας εγω με τα αγορια 1 εβδομαδα και μετα θα ερθει ο μπαμπας για 2 μερουλες

Πως μπορείς καλέ κάμπινγκ με 2 παιδιά???

Ούτε οι απειλές μου δεν πιάσανε !!! για τέτοια νέκρα μιλάμε......

Εδώ είμαι!!!!!!!!!!!11

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

εδω ειμαι σοφου μου...σας διαβαζω ...απλα τις τελευταιες μερες δεν πολυκινειται το καφε και λεω τι εγινε?? Γραφω ξαναγραφω....τιποτα....Λειπει η ΦΑΜ φαινεται για αυτο χαχα

Μαρινακι που θα πατε καμπινγκ??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Η δικιά μου δεν κοιμάται με τίποτα... Βγήκε από το πρόγραμμά της σήμερα εντελώς... Όποτε πηγαίνουμε κάπου, δεν μπορεί να κοιμηθεί... και μετά χαλάει όλο το πρόγραμμα της ημέρας...

Διαφημίσεις

Η δικιά μου δεν κοιμάται με τίποτα... Βγήκε από το πρόγραμμά της σήμερα εντελώς... Όποτε πηγαίνουμε κάπου, δεν μπορεί να κοιμηθεί... και μετά χαλάει όλο το πρόγραμμα της ημέρας...

εμενα και οι δυο ειναι ευτυχως ευκολοι στην προσαρμογη...Καλοκαιρακι εμεις θα πηγαιβνουμε παρασκευες στη Νερατζα στην Κορινθο, θα ερχομαστε ή κυριακη ή δευτερα. Αυγουστο θα παμε καμια εβδομαδα Καλαματα και Σεπτεμβρη μαλλον στην Κρητη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Πως μπορείς καλέ κάμπινγκ με 2 παιδιά???

Εδώ είμαι!!!!!!!!!!!11

καλη θεληση να υπαρχει.λοιπον θα πασ σε πληρες οργανωμενο θα εχει ρευμα θα βαλεις μια σηνη 5 ατομων για να εχεις ανεση και ολα μια χαρα.ειναι καλυτερο για παιδακι στην ηληκια του δημητρη θα ειναι ολοεξω με ενα ποδηλατο ενω σε ξενοδοχειο ειναι σαν να τον εχω σπιτι οι αποστειρωσεις θα εχουν τελειωσει πιστεψε με δεν ειναι δυσκολο θα ειναι ωραια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εδω ειμαι σοφου μου...σας διαβαζω ...απλα τις τελευταιες μερες δεν πολυκινειται το καφε και λεω τι εγινε?? Γραφω ξαναγραφω....τιποτα....Λειπει η ΦΑΜ φαινεται για αυτο χαχα

Μαρινακι που θα πατε καμπινγκ??

βρηκα ενα ωραιο 20 χιλιομετρα απο Πατρα με μινι μαρκετ μεσα φουρνο ταβερνες και ολες τις εγκαταστασεις για υγειηνη και θα κοιταξω για ευβοια αλλα το πιο σιγουρο ειναι κατω απο το αυλακι θα δουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλη θεληση να υπαρχει.λοιπον θα πασ σε πληρες οργανωμενο θα εχει ρευμα θα βαλεις μια σηνη 5 ατομων για να εχεις ανεση και ολα μια χαρα.ειναι καλυτερο για παιδακι στην ηληκια του δημητρη θα ειναι ολοεξω με ενα ποδηλατο ενω σε ξενοδοχειο ειναι σαν να τον εχω σπιτι οι αποστειρωσεις θα εχουν τελειωσει πιστεψε με δεν ειναι δυσκολο θα ειναι ωραια

Δεν έχω πάει ποτέ κάμπινγκ και ούτε πρόκειται... Μου φαινόταν βουνό όταν ήμουν μόνη μου, πόσο μάλλον τώρα... Άσε, δεν είμαι άνθρωπος της φύσης... :mrgreen:

Δεν έχω πάει ποτέ κάμπινγκ και ούτε πρόκειται... Μου φαινόταν βουνό όταν ήμουν μόνη μου, πόσο μάλλον τώρα... Άσε, δεν είμαι άνθρωπος της φύσης... :mrgreen:

ουτε εγω ημουν αλλα το κανω για τον Δημητρη τιποτα δεν ειναι δυσκολο ααα και να σου πω ουτε εγω εχω κανει αλλα για ολλα υπαρχει η πρωτη φορα σιγα που δεν θα τα καταφερουμε πιο βουνο βρε λουσυ εδω κραταμε σπιτια μεγαλωνουμε μωρα δουλευουμε και το βραδυ κανουμε και τις γατουλες μετα απο αυτα και στο φεγγαρι μπορω να παω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...