Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσουπ!Να μαστε και εμείς!!!Καλημέρα!!!!!!Ο μικρός είχε γκρίνα 3 μέρες τώρα(άλμα ανάπτυξης ή δοντάκι άραγε?),ο πεθερός μου έκανε και δεύτερη επέμβαση(όλα καλά),ο Χρήστος έχει τρελαθεί στις υπηρεσίες οπότε.....όλο μόνη μου είμαι με τον μικρό και είναι δύσκολο να μπω internet.doraki άντε με το καλό με τις τουμπίτσες!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!Φιλάκια

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Πώς είστε?

Χτες την μπέμπα την κοίμισε ο μπαμπάς της,την έβαλε στο λίκνο στις 23:00 και ξύπνησε στις 5:38!!!!!!!!Την πήρα στο κρεβάτι,ήπιε το γάλα της και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8 και κάτι...Ξεκουράστηκα επιτέλους,μετά από τόσες μέρες...

inaki μου επειδή ξέρω πόσο το έχεις παλέψει με το θηλασμό,πιστεύω ότι δεν πρέπει να πάει χαμένος τόσος κόπος.Πάρε μια δεύτερη γνώμη,δε θα σου βγει σε κακό.

oCxsp2.png

καλημέρα κοριτσάκια...εγω δεν πολυκοιμήθηκα..οταν νύσταξα ξύπνησε η μικρή και ήθελε παιχνιδάκια!!!

εννοείτε οτι δεν θα τα παρατήσω με το θηλασμό, θα παρω κι άλλες γνώμες..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Δημητρα περαστικα στον πεθερό σου!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα. Πως κοιμηθήκατε; Εμείς καλά από τις 23.00 μέχρι τις 7.00 το πρωί, μια χαρά ξεκουράστηκα. Και τώρα η μικρή μου πάλι κοιμάται. Περιμένω να ξυπνήσει, να την ταίσω και φεύγουμε για το πατρικό μου να την δούν και οι παπούδες της λιγάκι.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο. Θέλω να κάνω ανταύγειες στα μαλλιά μου αλλά με τον θηλασμό τί γίνεται; Έχω ακούσει διάφορα ότι περνάει η βαφή στο γάλα και τέτοια. Οι ανταύγειες όμως δεν ακουμπούν στην ρίζα. Δώστε μου τα φώτα σας please γιατί όσο να' ναι το μαλλί μου θέλει ένα γενικό φρεσκάρισμα!!!!!!!!! Έχω να τα φτιάξω από τον Οκτώβρη και τώρα άρχισαν να φαίνονται κάπως περίεργα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Εγώ δεν ξέρω γιατί ποτέ δεν έχω βάψει τα μαλλιά μου :)

Κι εμείς θέλουμε να πάμε βολτίτσα αλλά μάλλον πιο μετά το μεσημέρι,ε να φάμε και τη σκορδαλιά μας πρώτα και όπου πάμε θα φύγουν όλοι!!

oCxsp2.png

Άν είναι έτσι τότε να κλείσω ραντεβού στο κομμωτήριο. Άκουσα διάφορα και με φόβισαν.

Κορίτσια σας αφήνω, μόλις ξύπνησε η μικρούλα μου. Καλά να περάσετε όπου και να πάτε. Φιλάκια πολλά.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Καλημέρα μητερούλες !

Εμείς εδώ, πιστές (ευτυχώς) στο πρόγραμμά μας..από Δευτέρα να μας δω με την αλλαγή της ώρας...

Δήμητρα περαστικά στον πεθερό σου

Doraki αρχίσατε τουμπίτσες ? μπράβο στο κοριτσάκι μας !

Νατασούλα κι εγώ απ´όσο το έψαξα-ρώτησα επιτρέπονται οι ανταύγιες και οι βαφές του Κορρέ.

Ινάκι μου βάστα γερά με τον θηλασμό....

Εβιτάκι κι εμείς από μάδημα καλά τα πάμε !!! μαδάμε και οι τρείς γυναίκες του σπιτιού.....η μπέμπα, εγώ και η Κούδρα ( το σκυλί μας)...κάθε μέρα σκούπα....

Καλή βολτούλα σε όσες βγούν έξω. Εμείς μόνο μέχρι το μπαλκόνι γιατί ο καιρός εδώ δεν είναι και στα καλύτερά του...όπου να'ναι θα βρέξει....σπιτάκι λοιπόν παρέα με την Λιλιπούπολη !!!!

Διαφημίσεις

Lucy και Νατασούλα,το πιο σωστό και αποτελεσματικό είναι να έχετε το μωρό συνέχεια στο στήθος.Όταν το γάλα φτάσει στην ποσότητα που θέλει το μωρό,τότε θα σταματήσει και το "συνέχεια".πχ η μπέμπα μου τον πρώτο καιρό καθόταν μισή-μία ώρα κάθε 1-2 ώρες,ενώ τώρα πίνει 10' και μετά ξανά από 2-3 ώρες.

Στο βιβλίο που διάβασα για το θηλασμό,λέει να παίρνουμε 10 χάπια τη μέρα,4 φορές τη μέρα,για 7 μέρες,εβδομάδα παρά εβδομάδα.Ναι,280 χάπια τη βδομάδα!!!!Εγώ το έκανα και μπορώ να πω ότι είχα μια αύξηση...Επίσης,πίνω μπύρα κάθε βράδυ,αλλά αυτό δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι,ίσως είναι και στο μυαλό μου,δεν ξέρω!

Γλυκάνισο φακελάκια δεν βρήκα στο σούπερ μάρκετ που πάμε,οπότε αρκέστηκα στην μπύρα,αν και στην αρχή την έπινα με τρομερή δυσκολία.Όμως τώρα η μπέμπα μου πίνει μόνο το δικό μου γάλα και είμαι πολύ ικανοποιημένη που μετά από τόσες δυσκολίες τα καταφέραμε!Γιατί η αλήθεια είναι ότι και το μωρό μου το πάλεψε πάρα πολύ,δεν άφηνε το στήθος με τίποτα,αρνιόταν πεισματικά το ξένο γάλα,οπότε δεν είχα άλλη λύση!

Εχει η Weleda ενα τσαι θηλασμου που εχει γλυκανισο μεσα και ειναι αρκετα καλο(στη γευση οχι τοσο βεβαια)και υπαρχει μια αυξηση στο γαλα,στα φαρμακεια που εχουν προιοντα Weleda θα το βρεις.Εγω το πηρα.

Ξεπορτίσατε εεεε??

Εμείς φάγαμε καλά,ευτυχώς η σκορδαλιά δεν ήταν πολύ δυνατή και δε βρωμάμε!!

Είδαμε και dvd "Οι αντικαταστάτες" και η μπέμπα κοιμήθηκε στα πόδια του μπαμπά της.

Άντε να δούμε αν θα πάμε καμιά βολτίτσα το απόγευμα...

oCxsp2.png

Inaki se skeftomoun polu shmera kai 8umh8hka to exhs. Kapoia kopela eixe to idio provlhma me esena kai telika eixe provlhma uperparagwghs. Eixe polu gala kai to mwraki ths xortaine me to elafru gala kai den eftane pote sto teleutaio gala pou einai kai to paxu..Ama psakseis sto forum h rwthseis thn Aglaia, isws na einai h apanthsh sto 8ema varous pou exete..

Auta!

Sas filw oles tis voltatzoudes :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Πήγαμε βολτίτσες σήμερα σε παππούδες και γιαγιάδες... Μόνο που το μικρό ου δεν έχει κοιμηθεί όλη μέρα και είναι πολύ εκνευρισμένη... Δεν κοιμάται με τίποτα αν έχει θόρυβο και ξυπνάει εύκολα... :( Ούτε στο αυτοκίνητο πολυ-κοιμάται που υποτίθεται κοιμίζει τα μωρά... Μου βγήκε λίγο δύσκολη σε αυτό το θέμα...:)

Giati vre Lucy mou?

Yparxoun polla pragmata pou boreis na kaneis gia na anevaseis th paragwgh pantws..To kalutero einai na vazeis to mwro sto sth8os suxna. Boreis na dokimaseis kai th magia buras px!

Mh ta paratas koritsara!

Δεν τα παρατάω! Την βάζω όσο συχνά μπορώ, αλλά είναι ορισμένες φορές που δεν κάθεται να θηλάσει ενώ πεινάει και κουνάει το κεφάλι δεξιά αριστερά.Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι θέμα ροής, γιατί ούτε καν δοκιμάζει. Μόλις όμως της δώσω μπουκάλι το κατεβάζει...

Μαγιά μπύρας δεν έχω δοκιμάσει, πίνω όμως καμιά κανονική μπύρα που και που. :mrgreen:

Λουσυ τι επαθες βρε κοριτσαρα και εισαι νταουν??

Δεν ξέρω, είναι στιγμές που με πιάνουν απίστευτα άγχη, άσχημες σκέψεις και μια απίστευτη θλίψη. Νευριάζω εύκολα και μου χαλάει και η διάθεση εύκολα... Έχω ανέβει όμως τώρα. :)

λουσι μηπως ειναι κατι αλλο; δοντακι, αλμα αναπτυξης; αυτα προκαλουν αναστατωση στα μωρα...το συμπληρωμα το πινει με ορεξη;;;

Μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο, αλλά το συμπλήρωμα το τρώει μια χαρά. Επειδή όμως δεν κάθεται εύκολα στο στήθος όπως πρώτα, έχει μειωθεί και ο χρόνος θηλασμού, άρα μου μειώνεται και η παραγγή. Τί να κάνω? Να την βάλω με το ζόρι? Θήλαστρο δεν δοκιμάζω αυτή τη φορά. Είχα ταλαιπωρηθεί πολύ στο πρώτο παιδί. Καθόμουν μια με μιάμιση ώρα για να βγάλω 50ml... Δεν έχω τέτοια πολυτέλεια χρόνου τώρα γι'αυτό και την βάζω απευθείας στο στήθος.

Έχουμε πολύ χαρά, το όνομά μας θα είναι Μαρία-Ελένη :-D!

Lucy επειδή και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο θέμα με τον θηλασμό, πήρα μαγιά μπύρας σε συμπληρώματα. Μην φανταστείς ότι αυξήθηκε ιδιαίτερα το γάλα μου αλλά τουλάχιστον δεν μου κόπηκε. Φτιάχνω ταυτόχρονα και αφεψήματα με τριγωνέλλα. Κάτι γίνεται με τα συμπληρώματα αλλά δεν έχω και την τρελή παραγωγή. Όσο έχω γάλα θα την θηλάζω την μικρή, από εκεί και πέρα δεν θα το παλέψω άλλο.

Πίνω γλυκάνισο και καμιά μπύρα όπως είπα πριν!:mrgreen: Το παλεύω και εγώ όμως!

Με το καλό η βάπτιση! Πώς θα τη φωνάζετε? Και με τα 2 ονόματα ή με κάποιο συνδυασμό? (ή ένα από τα δύο?)

Εμείς θα κάνουμε τη βάπτιση φθινόπωρο, αλλά δεν έχουμε κανονίσει ακόμα...

βρε κοριτσια το μητσακι δεν γκρινιαζει συχνα, εχει μπολικες πανες με τσισακια καθε μερα αλλα απο βαρος τιποτα...70γρ εβαλε απο τις 12 του μηνα...εχω απογοητευτει...

Θεωρώ ότι είναι λίγο, αλλά καλύτερα ότι σου πει ο παιδίατρος. Σϋγκρινε και το βάρος που παίρνει ανά μήνα (εννοώ όχι μόνο από βδομάδα σε βδομάδα)

Εχει η Weleda ενα τσαι θηλασμου που εχει γλυκανισο μεσα και ειναι αρκετα καλο(στη γευση οχι τοσο βεβαια)και υπαρχει μια αυξηση στο γαλα,στα φαρμακεια που εχουν προιοντα Weleda θα το βρεις.Εγω το πηρα.

Ευχαριστώ για το tip!

Γενικά σας ευχαριστώ πολύ όλες για τη συμπαράσταση και τις πληροφορίες!:) Και εγώ δεν θέλω να κόψω το θηλασμό. Θέλω να το παλέψω όσο γίνεται. Πάω να θηλάσω τώρα γιατί γκρινιάζει... Ελπίζω να κάτσει!

ΥΓ όσες φάγατε σκορδαλιά, ελπίζω να μην θηλάζετε... :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Γεια σας κοριτσακια μου εχει χαλασει το νετ μου και πολυ δυσκολευομαι σας εχασα καλεεεεε.

λουσυ η μαγια μπυρας λενε οτι αλλαζει την γευση του γαλακτος και προτιμοτερο ειναι η τριγωνελα ενα βοτανο που εχει ιδια αποτελεσματα και πινεις 3-4 φλιτζανια την ημερα μου το ειχε πει η Αγλαια απο το παρεντς.

Εμεις σημερα που εκατσε ο αντρας μου κλειστηκαμε μεσα λογω του δημητρη αλλα κανονισαμε για τις διακοπες μας θα κανουμε καπινγκ οπι τρει μας εγω με τα αγορια 1 εβδομαδα και μετα θα ερθει ο μπαμπας για 2 μερουλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...