Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπα η δικια μου δεν ενδιαφερθηκε και ιδιαιτερα για τα καλτσακια κουδουνιστρες...θα τα ξαναβαλουμε ομως...

για τα κακακια με εχουν τρελανει οι δικοι μου να την βοηθησω..αλλα δεν την βλεπω να δυσανασχετει ιδιαιτερα για πιο λογο να το κανω;;;

τα μωράκια που θηλάζουν μπορεί να κάνουν κακάκια 7 φορές τη μέρα, μπορεί και 1 στις 7 μέρες. ο παιδίατρος μου είπε να τον αφήσω όσο βλέπω ότι δε ζορίζεται. τι μόνο που έκανα ήταν όταν τον άλλαζα, να ανοίγω λίγο τον ποπό του με τους αντίχειρες, δηλ τραβούσα λίγο από αριστερά και δεξιά, σε περίπτωση που έχει αέρια, να φύγουν. επίσης, μερικές φορές, στο άλλαγμα εβαζα με μπατονέτα λίγο λαδακι στον ποπούλη του για να βγουν πιο εύκολα.δοκίμασε το λαδάκι, αν δεν κάνει αμέσως, σημαίνει οτι δε ζορίζεται

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μητερούλες !!!

Τι καιρός αυτός σήμερα ? Μες τη μαυρίλα και την υγρασία...καλομάθαμε με τις λιακάδες και μου κακοφάνηκε....που θα πάει όμως τα τελευταία του τερτίπια είναι...

Λούσυ πήρες τα ''πάνω'' σου εσύ και τα ''κάτω'' μου εγώ....μάλλον μου φταίει η συννεφιά....

Ινάκι μου κουράγιο με το θέμα του θηλασμού του Μητσινακίου...όσο για τα κακάκια τώρα η δικιά μου κάνει μέρα παρά μέρα, όταν την έβλεπα και ζοριζόταν (ανησυχία και πολλά και βρομερά αέρια) έκανα τα ίδια ακριβώς με τη Μελίνα,ειδικά το ''κόλπο'' με την μπατονέτα και το λαδάκι τη βοηθούσε πάρα πολύ και έκανε με τη μία τα κακάκια της εβδομάδας !!!

Διαφημίσεις

τα μωράκια που θηλάζουν μπορεί να κάνουν κακάκια 7 φορές τη μέρα, μπορεί και 1 στις 7 μέρες. ο παιδίατρος μου είπε να τον αφήσω όσο βλέπω ότι δε ζορίζεται. τι μόνο που έκανα ήταν όταν τον άλλαζα, να ανοίγω λίγο τον ποπό του με τους αντίχειρες, δηλ τραβούσα λίγο από αριστερά και δεξιά, σε περίπτωση που έχει αέρια, να φύγουν. επίσης, μερικές φορές, στο άλλαγμα εβαζα με μπατονέτα λίγο λαδακι στον ποπούλη του για να βγουν πιο εύκολα.δοκίμασε το λαδάκι, αν δεν κάνει αμέσως, σημαίνει οτι δε ζορίζεται

Εμενα η μικρη απο 11 ημερων μεχρι τωρα 3.5 μηνων σταματησε να κανει κακα της 2-3 φορες τη μερα και μετα ξεκινησε ο γολγοθας,φοβηθηκα εβαλα μπατονετα, υποθετα, κλυσατακι γιατι νομιζα οτι το μωρο ταλαιπωριοταν αλλα μαλλον ταν κολικοι και ειχε ενοχλησεις, συνεχιζει να κανει κακα της 1 ή 2 φορες την εβδομαδα και πιστευω οτι δε θα αλλαξει μεχρι να φαει στερεες τροφες,την αφηνω να τα κανει απο μονη της πλεον!Α, ξεχασα να πω οτι θηλαζει αποκλειστικα!

γεια σας κοριτσακια...καλα με την αποχη απο τις τροφες κ το τρεξιμο, επανηλθα στα κιλα μου μιλαμε...κ τρωω κ ολο κατσικια κ αρνια.απο γλυκα κανα βυσσινο κ κανα χαλβα σιμιγδαλενιο...αλλα δεν τρωω πολλα αλλα...ο αντρασ μου λεει θα κατεβω κι αλλο θα με ρεψει ο μπουνιτσας....:?:???::?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρααα!!Τι κάνετε καλέ?Έχω να μπω από χτες και ούτε μια σελίδα δε γράψατε?

Είχα πρόβλημα με το ίντερνετ,αλλά τώρα όλα οκ!

Η μικρή μου είναι συναχωμένη,η μυτούλα χάλια,την έχω τρελάνει στον ορό αλλά η καημένη μου δυσκολεύεται πολύ :(

Το βράδυ μου ξύπναγε κάθε 2 ώρες,είμαι κομμάτια αλλά έφτιαξα το μίγμα για κολοκυθοκεφτέδες για αύριο,σκορδαλιά,παπουτσάκια και τώρα κατάφερα να κάτσω λίγο με τη μικρή στα πόδια μου,να μιλάει!

Α δε σας είπα,χτες την είχαμε στο κρεβάτι και γύρισε από μπρούμυτα ανάσκελα μόνη της!Το κάναμε πολλές φορές!Τώρα θέλω να τη μάθω να γυρνάει από ανάσκελα μπρούμυτα...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Geia sas koukles!

Eimaste kala alla kati mas sumvainei..Exoume polla salia kai 8eloume vuzi ooooolh thn wra. H dontaki 8a vgaloume h pername alma anaptuxhs, den xerw..Kata t'alla omws kanoume tromera push ups, milame olh thn wra, gelame kai kopaname oti kremetai panw apo to kefali mas :)

Kata t'alla sunexizw na vgazw gala me to 8hlastro 1-2 fores thn mera, afou faei o mikros kai to vazw sth katapsuxh pou gemizei siga siga. Ena stress ligotero gia otan gurisw sth douleia..

Auta en taxei!

Filakia polla polla se oles!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Lucy μου γιατί σου μειώνεται το γάλα?Δίνεις συμπλήρωμα στη μικρή σου?(sorry,δε θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει ξανά)

Δίνω και συμπλήρωμα, αλλά τώρα τελευταία νιώθω ότι μειώνεται συνεχώς ό,τι και αν κάνω...:( Είναι και μερικές φορές που δεν κάθεται στο στήθος με τίποτα ενώ πεινάει... Θηλάζω κυρίως νύχτα και πρωί και μετά κατά τη διάρκεια της ημέρας κάθεται με το ζόρι να θηλάσει...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...