Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την πρωτη φορα, ειδα μεγαλη αλλαγη μετα τους εξι μηνες, μου εφυγε το πολυ αγχος. Από τους 10 μηνες μεχρι και τους 14 ειχα θεμα κουρασης γιατι ο Αγγελος ηθελε να περπαταει και όλο απο πισω ημασταν, μπας και γλιτωσουμε καμια τουμπα. Τουλάχιστον όμως μπορουσε να φαει απο το φαι μας και δεν ηθελε ιδιατερα.

Μετα τους δεκαπεντε μηνες ήταν όλα καλυτερα...ειχε γινει απο μωρο παιδακι. Μετα ειδαμε διαφορά στα δυο χρονια που εκοψε την πανα. Απο τα δυο και μετα όλα εγιναν πιο ευκολα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα ρε μαρακι...πωπω....αφου περασε ξεχνα το και πες δοξα τον Θεό!!! Ποιος ξερει τι επαθε η καυμενη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

όσο θηλαζεις το μωρο και μονο, δεν χρειαζονται πολλα. Εγω παιρνω πανες, κρεμουλα για κωλίνο, μπιμπερό, γαλα, μωρομαντηλα και μια αλλαξια γιατι δεν ξερεις ποτε τι γινεται. Μετα που θα αρχισουν τα φαγητα να δεις τι θα γινεται...:mrgreen:

ακριβως τα ιδια! πανες, σελτεδακι, πανακια, απο μια αλλαξια ρουχα ,κρεμουλα μωρομαντηλα κ αν ειναι κ η ωρα του φαγητου θερμος κ γαλα... ε, κ αν χωραει κ κανενα παιχνιδακι!!!!

οσο για το προγραμμα , μην μας ματιασω, 3 βραδια τωρα κοιμουνται χωρις κοπο μεταξυ 11-11.30 κ ξυπναω το πρωι εγω κατα τις 8 -8.30 κ παντα βλεπω μια ξυπνια να χαζευει το μομπιλε της κουνιας...

baJfp2.png

Να σας πω και τι εγινε με την μητερα μου...Πηγε να κανει επεμβαση καταρακτη στο ματι και επειδη ειναι καρδιοπαθης και παιρνει φαρμακα για την πηξη του αιματος επρεπε να νοσηλευτει 3 ημερες για παρακολουθηση...Περασαν οι μερες και γυρισε σπιτι αλλος ανθρωπος...Με γρηγορο και ακατασχετο λογο, αποπροσανατολισμενη, δεν ηξερε τη μερα ηταν ουτε που ηταν, ελεγε αλλα αντι αλλων, το στομα της ειχε παραλυσει απο την μια μερια, δραμα κατασταση...Εγω φυσικα επαθα ενα σοκ, μου ειχαν πει πως απλως δεν ηταν πολυ καλα αλλα δεν περιμενα να συναντησω αυτο που ειδα...Φοβηθήκαμε για εγκεφαλικο αλλα δεν εδειχνε αλλα συμπτωματα και η βλαβη στο στομα και η λογοδιαρροια υποχώρησαν σε 2 ημερες...Μετα σκεφτηκαμε μηπως ειναι αιμοραγια στον εγκεφαλο που αποροφηθηκε σιγα σιγα αλλα θα ειχε και αλλες ενδειξεις...Τελικα, πρεπει να ηταν απο την ναρκωση που της δωσανε σε συνδιασμο με ολα τα αλλα φαρμακα που παιρνει, της δημιουργησαν περιεργες παρενεργειες...Τωρα εχει επανελθει, εχει να μας πει κατι κουφο απο την Πεμπτη, την παρακολουθουμε ομως, ελπιζω να μην εχει συνεχεια...Το πιο κουλο που εκανε κοριτσια, το θυμαμαι και ανατριχιαζω, ειναι πως πηρε τα κλειδια του σπιτου μου και μπηκε μεσα 8:30 το πρωι την ωρα που κοιμομουν και γω και το παιδι και το σηκωσε απο την κουνια γιατι το ακουσε να κλαιει λεει και εγω δεν του εδινα σημασια...Καταλαβαίνετε τι περασαμε...ουφ...

πωωωω! παλι καλα που περασε!!!

baJfp2.png

Να σας πω και τι εγινε με την μητερα μου...Πηγε να κανει επεμβαση καταρακτη στο ματι και επειδη ειναι καρδιοπαθης και παιρνει φαρμακα για την πηξη του αιματος επρεπε να νοσηλευτει 3 ημερες για παρακολουθηση...Περασαν οι μερες και γυρισε σπιτι αλλος ανθρωπος...Με γρηγορο και ακατασχετο λογο, αποπροσανατολισμενη, δεν ηξερε τη μερα ηταν ουτε που ηταν, ελεγε αλλα αντι αλλων, το στομα της ειχε παραλυσει απο την μια μερια, δραμα κατασταση...Εγω φυσικα επαθα ενα σοκ, μου ειχαν πει πως απλως δεν ηταν πολυ καλα αλλα δεν περιμενα να συναντησω αυτο που ειδα...Φοβηθήκαμε για εγκεφαλικο αλλα δεν εδειχνε αλλα συμπτωματα και η βλαβη στο στομα και η λογοδιαρροια υποχώρησαν σε 2 ημερες...Μετα σκεφτηκαμε μηπως ειναι αιμοραγια στον εγκεφαλο που αποροφηθηκε σιγα σιγα αλλα θα ειχε και αλλες ενδειξεις...Τελικα, πρεπει να ηταν απο την ναρκωση που της δωσανε σε συνδιασμο με ολα τα αλλα φαρμακα που παιρνει, της δημιουργησαν περιεργες παρενεργειες...Τωρα εχει επανελθει, εχει να μας πει κατι κουφο απο την Πεμπτη, την παρακολουθουμε ομως, ελπιζω να μην εχει συνεχεια...Το πιο κουλο που εκανε κοριτσια, το θυμαμαι και ανατριχιαζω, ειναι πως πηρε τα κλειδια του σπιτου μου και μπηκε μεσα 8:30 το πρωι την ωρα που κοιμομουν και γω και το παιδι και το σηκωσε απο την κουνια γιατι το ακουσε να κλαιει λεει και εγω δεν του εδινα σημασια...Καταλαβαίνετε τι περασαμε...ουφ...

αχ κοριτσακι μου ελπιζω να μην ξανακανει τιποτα κουλο! περαστικα της!!

Βρε κορίτσια,όταν βγαίνετε έξω με τα μωράκια,τι κουβαλάτε μαζί σας?

Εγώ δεν χρησιμοποιώ την τσάντα που αγοράσα για αυτή τη δουλειά,αλλά πήρα από το τζάμπο μια ροζ από αυτές που κρατάνε τα κοριτσάκια και καλά όταν βγαίνουν έξω (όχι σχολική) και βάζω εκεί:2 πάνες-1 σελτεδάκι-2 πανάκια-μωρομάντηλα-κρέμα συγκάματος και κάνα 2 παιχνιδάκια και τη βάζω μέσα στη δική μου...

τα ιδια +μια αλλαξια

ακριβως τα ιδια! πανες, σελτεδακι, πανακια, απο μια αλλαξια ρουχα ,κρεμουλα μωρομαντηλα κ αν ειναι κ η ωρα του φαγητου θερμος κ γαλα... ε, κ αν χωραει κ κανενα παιχνιδακι!!!!

οσο για το προγραμμα , μην μας ματιασω, 3 βραδια τωρα κοιμουνται χωρις κοπο μεταξυ 11-11.30 κ ξυπναω το πρωι εγω κατα τις 8 -8.30 κ παντα βλεπω μια ξυπνια να χαζευει το μομπιλε της κουνιας...

μπραβο σας για τον υπνο!!

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες...εγω κανω δουλειες(ω ναι επεστρεψα),ενιοτε παιρνω τον μικρο κ τις κανουμε μαζι,εξακολουθουμε να κοιμομαστε αστατα με πολλα ξυπνηματα αλλα τον ξαναπηρα στο κρεβατι μαζι μου κ ετσι ηρεμει μολις με βλεπει...καλα σας ειπα αχρηστα οτι παπουτσακια του αγορασα για να φοραει απο δω κ περα,του ειναι στενα στο επανω μερος του ποδιου του κ δεν μπαινουν :mrgreen::mrgreen:και με τις καλτσες εχω θεμα του πηρα για 0-6 κ τον κοβουν στον αστραγαλο:?...εντωμεταξυ παιρνει τρελο βαρος μιλαμε...δοξα το θεο να κ κατι που δεν επηρεασε η αλλεργια...:mrgreen::mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σου Ελινα με το ζουμπουλοπαιδο σου!!! και με τις δουλειες σου!!!!!

τελικα κοριτσια δεν θα παμε στο χωριο...εγω σερνομαι και εκει εχει απιστευτα διαπεραστικη υγρασια...δεν νομιζω να το αντεξω!!!! οποτε μαλλον εδω θα μεινουμε, αντε να παμε μεχρι το εξοχικο των γονιων μου! Δεν πειραζει, αρκει που δεν θα δουλευει ο μπαμπακας μας!!!!

γεια σας ζουζουνες ο δημητρακος εχει γαστρεντεριτιδα και ολο φωναζει μαμαααααααααα λερωσα το βρακακι μου.ακομα δεν εχω ισιωσει απο τις δουλειες του σπιτιου και αποφασισα να χτυπησω μια γενικη μολις επλυνα κουρτινες μετα απο 1 χρονο γιατι τις ειχα στειλει εξω μου εκανε παρατηρηση ο απο κατω θα τον δειρω σας λεω τον πεταξα εξω.

Ο μανωλακος μου κοιμαται πλεον ολομοναχος στην κουνια δεν του περασε σας ειπα μαμα Μαρινα -Μπεμπης 1-0

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελα ρε Μαρινακι, περαστικά. Υπαρχει ιωση ξερω....

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας κοριτσια ..πηγα εκανα ανταυγεια στο μαλλι σημερα κουρευτηκα κιολας, εγινα ανθρωπος...πηγα γυμναστηριο μετα τωρα κοιμησα το μπεμπη κ επιτελους ξεκουραζομαστε!

Ρε Μαρινα τι γκαντεμια σημερα πηγα να στειλω τη φανελα κ στο ταχυδρομειο ειχαν σταση εργασιας!!!!!!!Θα παω αυριο ομως!! τελικα εβγαλε δοντι ο ?Μανωλακος?????????

Ουφ κοριτσια σημερα εφαγα 1 πιατο δημητριακα... 1/2 τοστ, 1 μπαρα δημητριακων και 1 γιαυρτι 2%...οχι ομως απο διαιτα αλλα απλα δεν προλαβα!!! αρχισαν να πεφτουν ομως τα ρημαδια τα κιλα!! Πεμπτη φευγω κι εγω παωΚαλαματα αλλα θα μπαινω αραια κ που!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Ουφ ! τώρα μόλις τέλειωσα...κοιμήθηκε και η μικρή...ετοίμασα και αρακά για αύριο γιατί το πρωί έχω πάλι να πάω στο μαγαζί....

Τι ηρεμία είναι αυτή στο καφέ μας ? Που να πιάσουν και οι ζέστες....

Mamageor με γειά η ανανέωση.

Μαρινάκι περαστικά στον Μιμάκο.

Inaki πώς τα πάτε με τα νέα ''κόλπα'' του θηλασμού?

Πάω για μπάνιο και μετά ύπνο.

Καληνύχτα μητερούλες....

αχ γιατι μου το χαλασε το προγραμμα σημερα;;;;εχει ξυπνησει εδω και μια ωρα!

σοφου τα πρωινα την ζοριζω πολυ για να φαει,δεν ξερω τι εχει παθει χαζευει !!!περιμενω να κανει κακακια απο την παρασκευη. Η δικια σου που κανει μια φορα τη βδομαδα δεν εχει καμια ενοχληση τις αλλες μερες;;

Μelsas να μη σας ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Καλτσοκουδουνάκια να πάρετε είναι τέλεια !!! Εγώ της πήρα ένα ζευγάρι αγελαδίτσες και τους έραψα και από ένα κουδουνάκι σε κάθε αυτί σαν σκουλαρίκια,κουδουνίζουν περισσότερο και η μικρή έχει ξετρελαθεί !!!

πολύ καλή ιδέα!!! εγω του πήρα αυτά της playskool. κορίτσια, έπαθα πλάκα! ο γιος μου είναι χέστης!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: του τα φόρεσα και κουνούσα τα ποδαράκια του. αυτά κουδούνιζαν. και πατάει ένα κλάμα!!! χέστηκε πάνω του!!! (να χεζόταν και στην πραγματικότητα, τι καλά που θα ήταν!) και μετά άρχισε ο άντρας μου να πατάει το άλλο (το ένα καλτσάκι έχει μέσα μπιλάκια που κουδουνίζουν και το άλλο το πατάς και κάνει "σκουίκ" :) ) και ξανά μανά κλάματα!!! μας κοιτούσε με ένα ύφος, σα να έλεγε "χάλασαν τα ποδαράκια μου!!! ουααααααααααααααααααα"

sofou εχουμε κι εμεις καλτσοκουδουνακια αλλα δεν της τα χα φορεσει μεχρει τωρα, θα τα βαλω να δω αντιδρασεις!

προσοχή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

αμάν βρε κοπέλα μου... μακάρι όλα να πάνε καλά από δω και πέρα!

καλησπερα σε ολες...εγω κανω δουλειες(ω ναι επεστρεψα),ενιοτε παιρνω τον μικρο κ τις κανουμε μαζι,εξακολουθουμε να κοιμομαστε αστατα με πολλα ξυπνηματα αλλα τον ξαναπηρα στο κρεβατι μαζι μου κ ετσι ηρεμει μολις με βλεπει...καλα σας ειπα αχρηστα οτι παπουτσακια του αγορασα για να φοραει απο δω κ περα,του ειναι στενα στο επανω μερος του ποδιου του κ δεν μπαινουν :mrgreen::mrgreen:και με τις καλτσες εχω θεμα του πηρα για 0-6 κ τον κοβουν στον αστραγαλο:?...εντωμεταξυ παιρνει τρελο βαρος μιλαμε...δοξα το θεο να κ κατι που δεν επηρεασε η αλλεργια...:mrgreen::mrgreen:

τι να κάνετε που είστε grande παίδαροι??!!! τα παπουτσάκια κράτα τα για τον επόμενο!!! :)

πράγματι, τρελή νέκρα στο καφέ μας!!!

inaki μου, και ο δικός μου μία φορά την εβδομάδα κάνει κακά του. αλλά όλες τις μέρες οι ενοχλήσεις του είναι ίδιες. καμιά φορά ζορίζεται, κλαίει και πατάει καμιά δυνατή και βρωμερή και ησυχάζει!

15y6xxxv0qx3picm.png

μπα η δικια μου δεν ενδιαφερθηκε και ιδιαιτερα για τα καλτσακια κουδουνιστρες...θα τα ξαναβαλουμε ομως...

για τα κακακια με εχουν τρελανει οι δικοι μου να την βοηθησω..αλλα δεν την βλεπω να δυσανασχετει ιδιαιτερα για πιο λογο να το κανω;;;

Καλημέρα!

Είχα τις μαύρες μου χθες, αλλά σήμερα είμαι κάπως καλύτερα...

Inaki ρώτα τον παιδίατρο αν χρήζει βοηθείας η μικρή σου με τα κακάκια της, αλλιώς μην ακούς τι λένε όλοι οι άλλοι...

Πράγματι, επικρατεί τρελή νέκρα αυτόν τον καιρό στο καφέ...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...