Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω κοριτσακια μου ειμαι εδω...αλλα δε βλεπω κινηση!! Τι να σας κανω?? Λεω , λεω λεω...μονη μου μιλαω χαχαχα!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τα κουλουράκια έγιναν τέλεια!!!Μοσχομυρίζει όλο το σπίτι!

inaki σήκω από το κρεβάτι καλέ,μεσημέριασε!!!!!!!!! :)

Χτες ξεκινήσαμε να πάμε mall,δεν ξέρω τι είχε γίνει και στην Εθνική είχε τρομερό μποτιλιάρισμα,μιλάμε για χιλιόοοοοοομετρα ουρά,τελικά καταλήξαμε στη Γλυφάδα,μπήκα marks & spencer,πήρα 1 φούστα,μια μπλούζα και ένα σαν καφτάνι αλλά μπλούζα και γυρνώντας περάσαμε και από sprider και πήρα πιο καθημερινά.Το ευχαριστήθηκα όμως!!!!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ο δικος μου τη νύχτα ξυπναγε μετα απο πολυ καιρο ανα τριωρο για φαγητο...Δεν ξεφυγαμε ουτε εμεις απο αυτο μου φαινεται...Για να δουμε πως θα συνεχίσει...Ποσο κρατησε σε σας κοριτσια;

εμενα παντως ο δικος μου δεν αλλαζει το προγραμμα του. Κανει 6 γευματα την ημερα των 180 μλ, τη νυχτα ξυπναει μια φορα κατα τις 4. Κοιμαται απο τις 8 μεχρι το αλλο πρωι με δυοταισματα. Ενα που του δινω πριν κοιμηθω και το πινει κοιμισμ,ενος και ενα που ξυπναει!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Αχ βρε Αλέκα,μη μας τα λες έτσι αυτά!!!!!

Μάλλον επειδή πίνει ξένο έχει τόσο σταθερό πρόγραμμα.

Δεν είμαι και σίγουρη βέβαια ότι παίζει ρόλο...

μαλλον αυτο πρεπει να φταιει γιατι και ο μεγαλος τα ιδια εκανε. Ίσως επειδη ειναι και πιο μεγαλος...αλλα αυτο το προγραμμα το εχει απο τοτε που εγινε τριων μηνων, σιγουρα....δε θυμαμαι πιο πριν.

221882cb0gkyh7q4.gif

Βρε κορίτσια,όταν βγαίνετε έξω με τα μωράκια,τι κουβαλάτε μαζί σας?

Εγώ δεν χρησιμοποιώ την τσάντα που αγοράσα για αυτή τη δουλειά,αλλά πήρα από το τζάμπο μια ροζ από αυτές που κρατάνε τα κοριτσάκια και καλά όταν βγαίνουν έξω (όχι σχολική) και βάζω εκεί:2 πάνες-1 σελτεδάκι-2 πανάκια-μωρομάντηλα-κρέμα συγκάματος και κάνα 2 παιχνιδάκια και τη βάζω μέσα στη δική μου...

oCxsp2.png

Βρε κορίτσια,όταν βγαίνετε έξω με τα μωράκια,τι κουβαλάτε μαζί σας?

Εγώ δεν χρησιμοποιώ την τσάντα που αγοράσα για αυτή τη δουλειά,αλλά πήρα από το τζάμπο μια ροζ από αυτές που κρατάνε τα κοριτσάκια και καλά όταν βγαίνουν έξω (όχι σχολική) και βάζω εκεί:2 πάνες-1 σελτεδάκι-2 πανάκια-μωρομάντηλα-κρέμα συγκάματος και κάνα 2 παιχνιδάκια και τη βάζω μέσα στη δική μου...

όσο θηλαζεις το μωρο και μονο, δεν χρειαζονται πολλα. Εγω παιρνω πανες, κρεμουλα για κωλίνο, μπιμπερό, γαλα, μωρομαντηλα και μια αλλαξια γιατι δεν ξερεις ποτε τι γινεται. Μετα που θα αρχισουν τα φαγητα να δεις τι θα γινεται...:mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

Να σας πω και τι εγινε με την μητερα μου...Πηγε να κανει επεμβαση καταρακτη στο ματι και επειδη ειναι καρδιοπαθης και παιρνει φαρμακα για την πηξη του αιματος επρεπε να νοσηλευτει 3 ημερες για παρακολουθηση...Περασαν οι μερες και γυρισε σπιτι αλλος ανθρωπος...Με γρηγορο και ακατασχετο λογο, αποπροσανατολισμενη, δεν ηξερε τη μερα ηταν ουτε που ηταν, ελεγε αλλα αντι αλλων, το στομα της ειχε παραλυσει απο την μια μερια, δραμα κατασταση...Εγω φυσικα επαθα ενα σοκ, μου ειχαν πει πως απλως δεν ηταν πολυ καλα αλλα δεν περιμενα να συναντησω αυτο που ειδα...Φοβηθήκαμε για εγκεφαλικο αλλα δεν εδειχνε αλλα συμπτωματα και η βλαβη στο στομα και η λογοδιαρροια υποχώρησαν σε 2 ημερες...Μετα σκεφτηκαμε μηπως ειναι αιμοραγια στον εγκεφαλο που αποροφηθηκε σιγα σιγα αλλα θα ειχε και αλλες ενδειξεις...Τελικα, πρεπει να ηταν απο την ναρκωση που της δωσανε σε συνδιασμο με ολα τα αλλα φαρμακα που παιρνει, της δημιουργησαν περιεργες παρενεργειες...Τωρα εχει επανελθει, εχει να μας πει κατι κουφο απο την Πεμπτη, την παρακολουθουμε ομως, ελπιζω να μην εχει συνεχεια...Το πιο κουλο που εκανε κοριτσια, το θυμαμαι και ανατριχιαζω, ειναι πως πηρε τα κλειδια του σπιτου μου και μπηκε μεσα 8:30 το πρωι την ωρα που κοιμομουν και γω και το παιδι και το σηκωσε απο την κουνια γιατι το ακουσε να κλαιει λεει και εγω δεν του εδινα σημασια...Καταλαβαίνετε τι περασαμε...ουφ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...