Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε ζουζουνες παλι νεκρα;;

εγω αφησα τη μικρη στον μπαμπα της και πηγα τζαμπο με τη μαμα μου. πηρα μια ομπρελιτσα για το καροτσι, κατι ρουχαλακια, κορδελιτσες!!! πηρα και τις εξετασεις του θυρεοειδους μου αλλα δεν πολυκαταλαβαινω , εχω tsh χαμηλη και pth υψηλη τα αλλα μεσα στα ορια ειναι..αυτο το pth τι ρολο βαραει ποιος ξερει! κατι για μεταβολισμο ασβεστιου διαβασα... θα παω στον γιατρο να δουμε τι θα πει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια.

ερωτηση......

μηπως ειχε καμια κοπελιτσα απο σας πιεση στην εγκυμοσυνη?η και μετα?μια μερα πριν γεννησω εκανα πιεση εως 16 με 10 και απο τοτε μου εχει μεινει ενα 14 με 9.ελπιζω να μην εχει καμια σας τετοιο θεμα αλλα να ξερετε να μου πειτε αν θα εχω πλεον αυτο σαν αναμνηστικο.ευχαριστω

4ywWp2.png

Γεια σας και από μένα μητερούλες. Εμείς όλη μέρα σήμερα την βγάλαμε στο μαγαζί,είχα πολλές δουλειές...ευτυχώς η μπεμπού ήταν πολύ ήσυχη.

Doraki και Νατασούλα χαρούμενα μηνογενέθλια

Μαρίνα και Maliv επιτέλους εμφανιστήκατε !!!

Μelsas να μη σας ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Καλτσοκουδουνάκια να πάρετε είναι τέλεια !!! Εγώ της πήρα ένα ζευγάρι αγελαδίτσες και τους έραψα και από ένα κουδουνάκι σε κάθε αυτί σαν σκουλαρίκια,κουδουνίζουν περισσότερο και η μικρή έχει ξετρελαθεί !!!

Είμαι πεθαμένη από την κούραση...πάω να απλώσω ένα πλυντήριο....θα τα πούμε αύριο...

Καληνύχτα γλυκιές μου μητερούλες....

βρε ζουζουνες παλι νεκρα;;

εγω αφησα τη μικρη στον μπαμπα της και πηγα τζαμπο με τη μαμα μου. πηρα μια ομπρελιτσα για το καροτσι, κατι ρουχαλακια, κορδελιτσες!!! πηρα και τις εξετασεις του θυρεοειδους μου αλλα δεν πολυκαταλαβαινω , εχω tsh χαμηλη και pth υψηλη τα αλλα μεσα στα ορια ειναι..αυτο το pth τι ρολο βαραει ποιος ξερει! κατι για μεταβολισμο ασβεστιου διαβασα... θα παω στον γιατρο να δουμε τι θα πει!

pth εγω δεν κανω....το tsh p;oso ειναι??

γεια σας κοριτσακια.

ερωτηση......

μηπως ειχε καμια κοπελιτσα απο σας πιεση στην εγκυμοσυνη?η και μετα?μια μερα πριν γεννησω εκανα πιεση εως 16 με 10 και απο τοτε μου εχει μεινει ενα 14 με 9.ελπιζω να μην εχει καμια σας τετοιο θεμα αλλα να ξερετε να μου πειτε αν θα εχω πλεον αυτο σαν αναμνηστικο.ευχαριστω

θα περιμενεις κανα εξαμηνο για να επανελθεις ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ενταξει δεν ειναι πολυ χαμηλό, ειναι εντος οριων, ετσι δεν ειναι?? Δεν θα σου δωσει τιποτα ο γιατρος φανταζομαι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

να ΄μαι κ εγω!!!!ελπιζω να εισαστε ολες οι μανουλες κ τα μπεμπακια καλα!

βρηκαμε ευκαιρια λογω καιρου κ βγηκαμε το σαββατο για δουλειες κ μετα μας πηρε η ωρα κ εχθες πηγαμε στη Σαλαμινα να βαψει ο πεθερος μου το δωματιο που θα μενουμε οοοταν κατεβουμε κ γυρισαμε βραδυ.... οποτε δεν εχω διαβασει τιποτα παρα μονο αυτην την σελιδα!

ινακι εχεις θυροειδη????

εριαντον εγω ειχα πιεση γεννησα λογω προεκλαμψιας κ μεχρι οπου βγηκα απο το νοσοκομειο δεν ειχε πεσει.... η γιατρος μου ειπε να το παρακολουθω για τις επομενες 2 εβδομαδες κ αν εχω να παρω χαπακι (αυτο που επερνα κ στην εγκυμοσυνη...) ειδα ομως οτι επεσε κ το αφησα το σπορ της μετρησης!!! εχεις ακομα πιεση?

baJfp2.png

Κοριτσακια μου γεια σας τι κάνετε;;εγώ είμαι πτώμα εκεί που συνηλθα από την ίωση μου ήρθε περίοδος χτες μετά από 9μερες καθυστέρηση και το αίμα πλημμύρα πάλι.ινακι έχεις θυροειδη;;κ εγώ πρέπει να πάω να το κοιτάξω δεν πήγα ακόμα.πάντως όταν ήμουν έγκυος η tsh ήταν 6,74 λίγο αυξημένη ε;;

:-D

Διαφημίσεις

οχι τα ορια του εργαστηριου ειναι 0,55-4,78. Ηδη παιρνω μικρη δοση τ4. Θα δουμε τι θα πει!

α ενταξει...απλα θα σου μειωσει τη δοση που παιρνεις τοτε...

221882cb0gkyh7q4.gif

εριαντον εγω ειχα πιεση γεννησα λογω προεκλαμψιας κ μεχρι οπου βγηκα απο το νοσοκομειο δεν ειχε πεσει.... η γιατρος μου ειπε να το παρακολουθω για τις επομενες 2 εβδομαδες κ αν εχω να παρω χαπακι (αυτο που επερνα κ στην εγκυμοσυνη...) ειδα ομως οτι επεσε κ το αφησα το σπορ της μετρησης!!! εχεις ακομα πιεση?

καλησπερα σε ευχαριστω για την απαντηση.μου εχει μεινει μονιμα 14 με 9

αλεκα σε ευχαριστω πολυ και εσενα.ως τοτε τι κανω?να το πω στον γυναικολογο μου ή σε παθολογο?

4ywWp2.png

καλησπερα σε ευχαριστω για την απαντηση.μου εχει μεινει μονιμα 14 με 9

αλεκα σε ευχαριστω πολυ και εσενα.ως τοτε τι κανω?να το πω στον γυναικολογο μου ή σε παθολογο?

Ειρήνάκι αυπνίες?

Ελα στο καφέ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

νοποτε δεν εχω διαβασει τιποτα παρα μονο αυτην την σελιδα!

ινακι εχεις θυροειδη????

χαχα τυχερη εισαι μονο μια σελιδα γραψαμε!!!

Κοριτσακια μου γεια σας τι κάνετε;;εγώ είμαι πτώμα εκεί που συνηλθα από την ίωση μου ήρθε περίοδος χτες μετά από 9μερες καθυστέρηση και το αίμα πλημμύρα πάλι.ινακι έχεις θυροειδη;;κ εγώ πρέπει να πάω να το κοιτάξω δεν πήγα ακόμα.πάντως όταν ήμουν έγκυος η tsh ήταν 6,74 λίγο αυξημένη ε;;

αχ βρε αννια μου χαλια βδομαδα περασες!

Δεν σου εδωσε χαπι ο γιατρος με τετοια tsh?

εγω εχω θυρεοειδιτιδα χασιμοτο, ημουν παντα ευθυρεοειδικη (ολες οι τιμες εντος οριων) απλα ειχα οζους και τους παρακολουθουσα, μονο στην εγκυμοσυνη επαιρνα τ4 25μγ.

Καλημέραααα!!!

Πάλι νέκρα???

Θυρεοειδής...κι εγώ πρέπει να πάω να κάνω εξετάσεις,η γιατρός στο νοσοκομείο μου είπε 3 μήνες μετά τον τοκετό και οι 3 μήνες συμπληρώθηκαν χτες...και εγώ ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα...

Η μικρή μάλλον ήταν συνεπέστατη στο 3ο άλμα ανάπτυξης,το βράδυ ξυπνούσε κάθε 2-2,5 ώρες...και είμαι κομμάτια όπως καταλαβαίνετε.

Παρόλα αυτά,θα φτιάξω κουλουράκια πασχαλινά,έτσι να μυρίσει λίγο το σπίτι!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...