Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα στα γρηγορα σε ολες,τρεχω...εχθες μαζεψα μονη μου το ενα χαλι και ταυτοχρονα νταντευα τον μικρο.εκανα σκουπα κτλ,σημερα θα κανω το αλλο και θα φτιαξω φαγητο για τον συζυξ...

σημερα του ειπα και μου πηρε το αρκαδι για τα ρουχα του μικρου,θα αλλαξω για λιγο το προδερμ μηπως παιζει ρολο για την αλλεργια κ αυτο γιατι σαν πολυ ευαισθητο τον βλεπω με μερικα ρουχα...εχει κ καποια ψιλοαλλεργικα στο ποδαρακι απο οτι ειδα.για να δουμε...παω να βαλω κ ταπλύντηρια μου κ ειμαι κομπλε.προετοιμαζω το σπιτι για το καλοκαιρι:mrgreen:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμεις θα φτιαξουμε αβγα με τον Μιμακο εχουμε προετοιμαστει θα ζωγραφισουμε στο χερι μερικα Ξερει καμια κανενα σαιτ για ιδδες να μην κανω καραγκιοζιλικια?

Μαρινάκι μια ιδέα για να βάψετε αυγουλάκια με τον μικρούλι σου είναι να βάλλετε κόλλα στα αυγά και μετά με διαφορετικές μπογες στα δάχτυλα να κάνετε σχεδιακια με τα δάχτυλα, μετά ένα άλλο απ΄λό σχέδιο είναι να τυλίξεις τα αυγά με κλωστές φλος και να τα σφίξεις με ένα κομμάτι καλσόν, μόλις τα βράσεις θα βγάλουν πολύ ωραία χρώματα

http://www.siatistanews.gr/0404/0404afpa.html είναι μια σελίδα της πόλης που μένουμε νομίζω αν πατήσεις στις φωτο σου λέει τον τρόπο αλλά επειδή γράφει και μερικές τεχνικές με χλωρίνη και οξύ αυτά δεν τα εμπιστεύομαι!!

κάτι άλλο που κάνω εγώ κάθε χρόνο ζωγραφίζω ένα λουλούδι με χρυσό ή ασημί μαρκαδόρο σε βαμμένο κόκκινο αυγό και μετά κάνω λεπτομέρειες με ΄κόλλα γκλίτερ που είναι σαν στυλό φαίνονται πολύ όμορφα!

ναι καλέ! πού πήγαν όλες???

Μαρινάκι, καλό κουράγιο!!!

και Κατερινάκι, ξέχασα να σου πω συγχαρητηρια! τέλεια τα αβγά σου!!!

ακόμα να ξυπνήσει ο μπόμπιρας... ωραία μέρα βρήκε να κοιμηθεί... μέρα jumbo!!! :)

κορίτσια στη φωτο δεν είναι δικά μου τα αυγά αλλά μιας κυρίας εδώ στη γειτονιά, αλλά έκανα και εγ΄ω κάποια σχέδια, δεν μπήκα πολύ εγώ αυτές τις μέρες γιατί τα κεντούσα..... σε 2 μέρες ζωγράφησα 3 αυγά και χθες ανακάλυψα οτι ήταν χαλασμένα, πήγε ο κόπος χαμένος αλλά δεν πειράζει γιατί βρήκα κάτι να περνάω την ώρα μου!!!

εμείς χθες είπαμε να βγούμε βόλτα μνιας και είχε πολύ καλό καιρό, πήγαμε Καστοριά αλλά δεν είχα το κινητό της Μάχης να της πώ να βρεθούμε, σαν πολλές μέρες δεν έχει να μπεί?? αλλά κορίτσια η λίμνη και γενικά η Καστοριά ήταν τελεια είχε τοση ζέστη το ευχαριστηθηκα, πολύ ωραία!!!

τελικά jumbo γιοκ!

ξεκινήσαμε και στην έξοδο για περιφερειακό, από το κλάμα του έκανε εμετό, στάματησα στην άκρη να τον ηρεμήσω, ηρέμησε, κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου, αλλά επειδή ήταν μούσκεμα το μπλουζάκι του, γυρίσαμε σπίτι... τώρα κοιμάται το αγγελούδι μου. δε μπορείτε να φανταστείτε τι φρίκη έφαγα όταν τον εβλεπα μέσα από τον καθρέφτη να κάνει εμετό και δε μπορούσα να κάνω κάτι εκείνη ακριβώς τη στιγμή γιατί οδηγούσα...

να μην ξανασυμβεί ποτέ και σε καμιά μας!!!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

πωπω βρε μελινακι μου...το καημενο το μωρακι...μα γιατι εκλαιγε?πως κ δεν κοιμοταν στο καθισματακι?

συνήθως, κάθεται, αλλά καμιά φορά τον πιάνει το ανάποδο, αρχίζει τα κλάματα και δε σταματαει αν δεν τον πάρω αγκαλιά...:(

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

τελικά jumbo γιοκ!

ξεκινήσαμε και στην έξοδο για περιφερειακό, από το κλάμα του έκανε εμετό, στάματησα στην άκρη να τον ηρεμήσω, ηρέμησε, κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου, αλλά επειδή ήταν μούσκεμα το μπλουζάκι του, γυρίσαμε σπίτι... τώρα κοιμάται το αγγελούδι μου. δε μπορείτε να φανταστείτε τι φρίκη έφαγα όταν τον εβλεπα μέσα από τον καθρέφτη να κάνει εμετό και δε μπορούσα να κάνω κάτι εκείνη ακριβώς τη στιγμή γιατί οδηγούσα...

καλά να σου συμβαίνει και να μην ξερεις τι να κάνεις!!!! μακρυα μακρυα!!!

εγώ να σας πώ την αλήθεια δεν έχω πάρει το αυτοκίνητο με το μωρό μόνη μου επειδή φοβάμαι! αλλά και πάλι δεν γινεται και ετσι υποχρεωνεσαι για να σε πάνε κάπου!

πωπω βρε μελινακι μου...το καημενο το μωρακι...μα γιατι εκλαιγε?πως κ δεν κοιμοταν στο καθισματακι?

καλέεεεεε χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!! να είστε χαρούμενες και γελαστές!!!!

βρωμιαρες λυσαξατε τι συνταγες γραφατε τι κουτσομπολια ειστε απιθανες.Για κατι μου εκανε εντυπωση νομιζω η Λουσυ το ειπε τι κακο ειναι αυτο ρε κοριτσια με τις ηλιθιες που λενε στα μεγαλα παιδακια δεν αγαπαω το μικρο μονο εσενα?Ειανι δυνατον γιατι πρεπει να πιστευει οτι ειναι το κεντρο του κοσμου ?Εμενα οταν το λενε πετιεμαι σαν την σφινοπ@@τσα και λεω οτι τον αγαπαμε ακριβως το ιδιο θα εχει ακριβς τα ιδαι που εχει και οΔημητρης απλως τον αγαπαμε τον Δημητρακο περισσοτερο καιρο

μωρη Λουσυ πως καταλαβες τι εχω γραψει και απαντας κιολας

[sIGPIC][/sIGPIC]

μωρη Λουσυ πως καταλαβες τι εχω γραψει και απαντας κιολας

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:p:p:p:p

Δεν ξέρω... Τώρα πρόσεξα τα σαρδάμ... Ο εγκέφαλος πριν έβγαλε νόημα πολύ εύκολα... Μάλλον επειδή με καίει το θέμα...:)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

τελικά jumbo γιοκ!

αχ το καημενακι; αμεσως μετα το φαι πηγατε;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...