Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

doraki χαρουμενα μηνογεννεθλια και απο μενα!

μελινακι καλως μας ηρθες παλι! η συμβουλος μου ειπε οτι για να θεωρησω οτι το μωρο εχει παρει αρκετο γαλα θα πρεπει να δω 3 let-down. Αν βλεπω οτι χαζολογαει και παρολο που πιεζω το στηθος δεν πινει τοτε να το βαζω στο αλλο στηθος, μετα απο λιγο παλι στο αλλο μεχρι να σιγουρευτω οτι εφαγε αρκετα. Αν δεν τα καταφερει βγαζω το γαλα με θηλαστρο για να μην μειωθει η παραγωγη. Μπορω όσο γαλα βγάλω να της το δωσω με κουταλι η το καπακι του μπιμπερο (επειδη δεν πιανει το μπιμπερο) και αν δεν παιρνει ουτε αυτα τοτε υπαρχει και το sns της medela.

καλη εκδρομη στα τζαμπο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες μου τι κανετε?Εκανα διαλειμα ειχα τους επισκεπτες μου και οταν λεμε ετρεχα ετρεχα τα πλυντηρια εχουν ακουμπησει ταβανι,ο μεγαλος μου ειναι αρρωστουλης και ο μικρος μεσα στη γκρρινια με το δοντακι μας.Το Σαββατο ειχαμε για πικ νικ στο Αντωνης Τριτσης πολ ωραια ειναι θα παμε και την 25η.Τωρα εχω δουλειες πολλες να ξεβρωμισω και να σβισω τα ιχνη που αφησαν 4 μωρα απο τζαμια επιπλα καθρεπτες και ντουλαπια.βεβαια δεν εμπαινα και λογω του μεγαλου γιατι ειπαμε κολαει με το ιντερνετ και εκνευριζομαι και τωρα ειμαστε ολη την ωρα με παραμυθια ζωγραφικες και κατασκευες για να ξεχαστει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μου ειπε οτι για να παιρνει πιο πολυ γαλα θα πρεπει η θηλη να ακουμπαει στον ουρανισκο και με την κατω σιαγωνα να παιρνει το μεγαλυτερο μερος της θυλαιας αλου, το στομα να σχηματιζει μια αμβλεια γωνια και τα χειλακια να ειναι γυρισμενα προς τα εξω. Τα λεει και στο θηλασμος.gr αλλα αλλο να στο δειχνουν απο κοντα, εγω ειμαι οπτικος τυπος!

τωρα περιμενουμε να κανει κακακια η μητση για να δουμε το χρωμα...βρε τι παθαμε!!! (κανει καθε 3-4 μερες πλεον)

κοριτσαρες μου τι κανετε?Εκανα διαλειμα ειχα τους επισκεπτες μου και οταν λεμε ετρεχα ετρεχα τα πλυντηρια εχουν ακουμπησει ταβανι,ο μεγαλος μου ειναι αρρωστουλης και ο μικρος μεσα στη γκρρινια με το δοντακι μας.Το Σαββατο ειχαμε για πικ νικ στο Αντωνης Τριτσης πολ ωραια ειναι θα παμε και την 25η.Τωρα εχω δουλειες πολλες να ξεβρωμισω και να σβισω τα ιχνη που αφησαν 4 μωρα απο τζαμια επιπλα καθρεπτες και ντουλαπια.βεβαια δεν εμπαινα και λογω του μεγαλου γιατι ειπαμε κολαει με το ιντερνετ και εκνευριζομαι και τωρα ειμαστε ολη την ωρα με παραμυθια ζωγραφικες και κατασκευες για να ξεχαστει

χαρας την υπομονη σου βρε Μαρινακι!

βρωμιαρες λυσαξατε τι συνταγες γραφατε τι κουτσομπολια ειστε απιθανες.Για κατι μου εκανε εντυπωση νομιζω η Λουσυ το ειπε τι κακο ειναι αυτο ρε κοριτσια με τις ηλιθιες που λενε στα μεγαλα παιδακια δεν αγαπαω το μικρο μονο εσενα?Ειανι δυνατον γιατι πρεπει να πιστευει οτι ειναι το κεντρο του κοσμου ?Εμενα οταν το λενε πετιεμαι σαν την σφινοπ@@τσα και λεω οτι τον αγαπαμε ακριβως το ιδιο θα εχει ακριβς τα ιδαι που εχει και οΔημητρης απλως τον αγαπαμε τον Δημητρακο περισσοτερο καιρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

melsas καλά που μπήκες κι εσύ,νόμιζα ότι σήμερα είναι η μέρα χωρίς ίντερνετ!!!!!με τόση αποχή!!!

9 ώρες ε?????αχχχχχχ εμένα τελικά κάθε 2-3 θηλάζει το βράδυ αλλά αφού κοιμάται πάλι καλά να λέω!

ναι καλέ! πού πήγαν όλες???

πάντως, το ωράριο μόνος του το έφτιαξε. εγώ απλά, όταν σηκωνόμασταν ενδιάμεσα, δεν τον τάιζα, τον ξανανανούριζα και κοιμόταν. αλλά αν το συνέχιζε, από τον τρίτο και μετά, θα του έδινα τσάι μέσα στη νύχτα για να καταλάβει ότι δεν αξίζει να ξυπνάει το βράδυ... :) δεν ξέρω αν είναι σωστός τρόπος (δε ρωτάς και τη γνώμη της μαμάς σου για να βγω από την περιέργεια?) μου το είπαν, αλλά ευτυχώς δε χρειάστηκε!!!

μελινακι καλως μας ηρθες παλι! η συμβουλος μου ειπε οτι για να θεωρησω οτι το μωρο εχει παρει αρκετο γαλα θα πρεπει να δω 3 let-down. Αν βλεπω οτι χαζολογαει και παρολο που πιεζω το στηθος δεν πινει τοτε να το βαζω στο αλλο στηθος, μετα απο λιγο παλι στο αλλο μεχρι να σιγουρευτω οτι εφαγε αρκετα. Αν δεν τα καταφερει βγαζω το γαλα με θηλαστρο για να μην μειωθει η παραγωγη. Μπορω όσο γαλα βγάλω να της το δωσω με κουταλι η το καπακι του μπιμπερο (επειδη δεν πιανει το μπιμπερο) και αν δεν παιρνει ουτε αυτα τοτε υπαρχει και το sns της medela.

καλη εκδρομη στα τζαμπο!!

Μάαααααλιστα...... για την παραγωγή ανησυχούσα στις αρχές. τώρα, όταν βλέπω ότι μειώνεται, απλά τον βάζω για 1-2 μέρες πιο συχνά στο στήθος και στρώνει πάλι.

το let-down είναι όταν αφήνει τη θηλή?

Μαρινάκι, καλό κουράγιο!!!

και Κατερινάκι, ξέχασα να σου πω συγχαρητηρια! τέλεια τα αβγά σου!!!

ακόμα να ξυπνήσει ο μπόμπιρας... ωραία μέρα βρήκε να κοιμηθεί... μέρα jumbo!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

και εμεις θα φτιαξουμε αβγα με τον Μιμακο εχουμε προετοιμαστει θα ζωγραφισουμε στο χερι μερικα Ξερει καμια κανενα σαιτ για ιδδες να μην κανω καραγκιοζιλικια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρωμιαρες λυσαξατε τι συνταγες γραφατε τι κουτσομπολια ειστε απιθανες.Για κατι μου εκανε εντυπωση νομιζω η Λουσυ το ειπε τι κακο ειναι αυτο ρε κοριτσια με τις ηλιθιες που λενε στα μεγαλα παιδακια δεν αγαπαω το μικρο μονο εσενα?Ειανι δυνατον γιατι πρεπει να πιστευει οτι ειναι το κεντρο του κοσμου ?Εμενα οταν το λενε πετιεμαι σαν την σφινοπ@@τσα και λεω οτι τον αγαπαμε ακριβως το ιδιο θα εχει ακριβς τα ιδαι που εχει και οΔημητρης απλως τον αγαπαμε τον Δημητρακο περισσοτερο καιρο

Ναι, εγώ το είπα... Δεν ξέρεις πόσο νευριάζω!!!:twisted::twisted::twisted::twisted: Δεν θέλω να γίνεται καμία διάκριση στα παιδιά μου... ΄Άκου να της λένε "εγώ δεν αγαπάω την μπέμπα, μόνο εσένα αγαπάω...". Άσε που έτσι θα μπορούσαν να στρέψουν το παιδάκι εναντίον του μωρού... Μα είναι εντελώς ηλ.θ.οι??? Το παιδάκι μου κάθεται και κοιτάει απορημένο... Και βέβαια πετάγομαι και τους βάζω στη θέση τους, αλλά δεν καταλαβαίνουν... Εϊναι ηλ.θ.ος ο κόσμος...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...