Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια ευτυχως ειμαι καλα και μου κρατησε αυτη η ατιμη γαστρεντεριτιδα μονο 1,5ημερα..αλλα πεθανα εμετο και διαρροια συνεχεια..εκανα και δεκατα και τελος σημερα ειμαι καλα μονο λιγο αδυναμη..τρεμω να μην κολλησει ο μπεμπουλης τιποτα και ειμαι συνεχεια με μασκα και αντισσυπτικο..το μονο θετικο ειναι οτι με την γαστρεντεριτιδα εχασα 3κιλα..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τωρα γυρισαμε κι εμεις απο βολτα κ απο αεροδρομιο που παραλαβαμε τη μαμα....καλα ο αδερφος μου ειναι τρελος εστειλε 2 μαγαζια ρουχα...για μενα για τον αντρα μου για το μικρο που θα τον βαφτησει κι ολας και για τη μεγαλη.....φτιαχτηκαμε οικογενειακως!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗ ΕΧΩ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!!!! θα τη στειλω αυριο!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλησπερα κοριτσια!Ξερετε τιποτα απο αλμα αναπτυξης;Η μικρη εδω και 2-3 μερες παθαινει μια υστερια χωρις λογο(νομιζω) και κλαιει, χθες βραδυ ηταν πολυ χαλια!Ειναι στην 15η εβδομαδα τωρα και εχω ακουσει οτι οταν κανουν αλματα αναπτυξης τα μωρα ειναι πολυ ανησυχα!Για πειτε.....

γεια σας κοριτσακια μου...βλεπω 'ολες 5ο ριξατε στις βολτες, καλα κανετε. Εγω ειχα επισκεψεις, κοιμισα τα μικρα και μαζευω. Μαρακι καλως ηρθε η μαμα, καλοφορετα. Για τα αλματα αναπτυξης εγω δεν ξερω...δεν ξερω και αν ισχυουν στα παιδια που δεν θηλαζουν. Πιστευω όμως ότι όλα τα μωρακια εχουν και τις κακες ημερες τους...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εχω χασει και το κινητο της...θα το δω αυριο απο το γραφειο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλέ πού χαθήκατε όλες ??? Βολτίτσες ???

Αλεκάκι περάσατε όμορφα?

Mamageor καλοφόρετα !!!!

Mvarela για δες αυτό :

Οπως αναφέρει το βιβλίο , οι 10 πιο δύσκολες φάσεις των αλματων

ανάπτυξης ειναι : (σε εβδομάδες )

Η 5η

Η 8η και η 9η

Η 12η

Η 15η -16η-17η-18η-19η (συνεχόμενες με κορύφωση στην 17η)

Η 23 -24-25-26 (με κορύφωση στην 26η)

Η 29-30 (πολυ ήπια)

Η 34-35-36-37 (με κορύφωση στην 36η)

Η 42-43-44-45-46 (με κορύφωση στην 44)

Η 51-52-53-54 (με κορύφωση στην 53)

Η 60-61-62-63-64 ( με κορύφωση μεταξή 61-62)

Η 71-72-73-74-75 (με κορύφωση μεταξύ 72-73)

Ελπίζω να βοήθησα

Maliv και Μαρίνα είστε καλά ?

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααα!!!

Τι κάνετε καλέ?Πού είστε όλες?Βγήκατε βόλτα ή δουλεύετε?

Εμείς σπίτι σήμερα,έχουμε τα τρίτα μηνογενέθλιά μας,κατεβήκαμε στη γιαγιά,μετρηθήκαμε,ζυγιστήκαμε,κάναμε και τα εμβόλιά μας και τώρα θηλάζουμε.

Έχει πάει 5200 (700 γραμ σε ένα μήνα),62 εκ ύψος και 39,5 το κεφαλάκι.

Το Σάββατο πήγαμε στο εξοχικό κάτι φίλων μας και περάσαμε ωραία,χτες στο σπίτι και το απόγευμα έφτιαξα πορτοκαλόπιτα και άλλες κρέμες Γιώτης γιατί είχα γάλα και σήμερα έληγε...

Έχω να πω συγχαρητήρια στην annia που έχασε 3 κιλά σε 1,5 μέρα!!!!!κι ας ήταν γαστρεντερίτιδα!!

ΦΑΜούλα πού πας καλή μου?Θα πάρεις και τον πορδίτσα σου μαζί?

oCxsp2.png

καλημέρα, καλημέρα!!!

??????????????????????????????????

ναι καλέ! πήγα να ταΐσω τον μικρούλη και μετά πήγαμε το αυτοκίνητό μου για σέρβις!!!

κοριτσακια μου γεια σας, ηρθε η συμβουλος θηλασμου σημερα , μου διορθωσε λιγο την σταση θηλασμου και μου εδωσε συμβουλες για το τι να κανω οταν η μικρη μου χαζολογαει στο στηθος.

ειπαμε και αλλα πολλα, θα τα θεσω σε εφαρμογη για μια βδομαδα και θα ξαναμιλησουμε.

μπράβο inaki!!! τι σου είπε να κάνεις για το χαζολόγημα? ο δικός μου, μετά από κάποια ώρα, συνήθως κοιμάται και ρουφάει με όχι ιδιαίτερη ένταση, αλλά αν κατέβει γάλα, το πίνει κανονικά...

καλησπερα κοριτσια ευτυχως ειμαι καλα και μου κρατησε αυτη η ατιμη γαστρεντεριτιδα μονο 1,5ημερα..αλλα πεθανα εμετο και διαρροια συνεχεια..εκανα και δεκατα και τελος σημερα ειμαι καλα μονο λιγο αδυναμη..τρεμω να μην κολλησει ο μπεμπουλης τιποτα και ειμαι συνεχεια με μασκα και αντισσυπτικο..το μονο θετικο ειναι οτι με την γαστρεντεριτιδα εχασα 3κιλα..

περαστικά άννια μου! μακάρι ο μπεμπούλης σου να μείνει ανέπαφος από αυτό το κύμα ιωσεων!!!

Τωρα γυρισαμε κι εμεις απο βολτα κ απο αεροδρομιο που παραλαβαμε τη μαμα....καλα ο αδερφος μου ειναι τρελος εστειλε 2 μαγαζια ρουχα...για μενα για τον αντρα μου για το μικρο που θα τον βαφτησει κι ολας και για τη μεγαλη.....φτιαχτηκαμε οικογενειακως!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗ ΕΧΩ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!!!! θα τη στειλω αυριο!

άντε, φτιαχτήκατε!!! :) τυχερό και το μαρινάκι που θα μπορεί να έχει το πάνω χέρι με το σύζυγο για τη φανέλα! :)

Καλημέρααααααα!!!

Εμείς σπίτι σήμερα,έχουμε τα τρίτα μηνογενέθλιά μας,κατεβήκαμε στη γιαγιά,μετρηθήκαμε,ζυγιστήκαμε,κάναμε και τα εμβόλιά μας και τώρα θηλάζουμε.

Έχει πάει 5200 (700 γραμ σε ένα μήνα),62 εκ ύψος και 39,5 το κεφαλάκι.

Το Σάββατο πήγαμε στο εξοχικό κάτι φίλων μας και περάσαμε ωραία,χτες στο σπίτι και το απόγευμα έφτιαξα πορτοκαλόπιτα και άλλες κρέμες Γιώτης γιατί είχα γάλα και σήμερα έληγε...

χαρούμενα τριτομηνογεννέθλια και φτου σας για την ανάπτυξή σας!!!

γιατί καλέ γράψατε τόσα λίγα χθες? ξαμοληθήκατε στη λιακάδα??? εμείς γυρίσαμε χθες βράδυ από βέροια, κοιμηθήκαμε στο κρεβατάκι μας πρώτο βράδυ και ήμασταν κύριοι!!! 9 ώρες!!! τώρα πάλι κοιμάται ο μπεμπούλης και μετά θα πάμε jumbo! γιούπιιιιιιιι! πάλι καινούρια πραγματάκια!!! έστω κι αν είναι και επιθέματα στήθους... :) θα πάρω και τα κουδουνοκαλτσάκια!!! ζήλεψα! :D:D:-D

15y6xxxv0qx3picm.png

melsas καλά που μπήκες κι εσύ,νόμιζα ότι σήμερα είναι η μέρα χωρίς ίντερνετ!!!!!με τόση αποχή!!!

9 ώρες ε?????αχχχχχχ εμένα τελικά κάθε 2-3 θηλάζει το βράδυ αλλά αφού κοιμάται πάλι καλά να λέω!

oCxsp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Λείπαμε το ΣΚ... Εϊδαμε ήλιο και είπαμε να βολτάρουμε με τα βλαστάρια μας... το δε μικρό, έκανε επιτέλους την πρώτη μεγάλη του βόλτα σε εξωτερικό χώρο!!!

μωρε αυτο σκεφτομουν από το πρωι τι τραβάτε και εσεις οι δευτερομανουλες και οι τριτομανούλες!

Εμένα πάλι μου φαίνεται πιο δύσκολη η κατάσταση... Ναι μεν ξέρω τι να περιμένω, είμαι πιο έμπειρη και λιγότερο ψαρωμένη, αλλά δεν μπορώ να καθορίσω το πρόγραμμά μου και το πρόγραμμα του μωρού... Είναι πολύ δύσκολο...:?

Κατερινάκι πολύ ωραία τα αυγά!

Λούσυ όταν κανόνισα για ημερομηνία βάπτισης ο παπάς είπε οτι οι νονοί πρέπει να είναι ορθόδοξοι,να έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό και το όνομα του μωρού να είναι χριστιανικό.

Τα πήρα με το θέμα του πολιτικού γάμου αλλά.....

Σε ερώτησή μου εαν πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό γάμου απάντησε αρνητικά,οπότε.....''ο νοών νοείτω''.......

Εννόησα...!;)

Όσο για τα αυγά, δεν έοχυμε κανένα έθιμο, αλλά γενικά δεν τα πολυ τηρούμε κιόλας. Το μόνο που θυμάμαι από τη γιαγιά μου, είναι ότι τα τύλιγε σε δίχτυ (πχ καλσόν) και στερέωνε μέσα φυλλαράκια από φυτά, οπότε όταν τα έβαφες, έμενε το αποτύπωμα του φύλλου!

ένα τζα και από εμάς στα γρηγορα γιατι πρεπει να κάνουμε φαγητάκι! που ειστε καλέ πάλι όλες???? μου φαινεται απ'οταν εφτιαξε ο καιρος όλο βόλτες είστε και σουλατσαρετε!!!! καλά να περάσετε όσες ταξιδεύετε και καλές βόλτες!!!

Ευχαριστούμε! Ήμασταν σε αυτή την κατηγορία!

κοριτσια ειμαι χαλια με γαστρεντεριτιδα..

Περαστικά!!!

Καλημέρααααααα!!!

Χρόνια Πολλά!!!

Πάω να κάνω δουλίτσες γιατί είναι το σπίτι ρημαδιό!!! Και δεν ξέρω και τι να μαγειρέψω...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...