Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ένα τζα και από εμάς στα γρηγορα γιατι πρεπει να κάνουμε φαγητάκι! που ειστε καλέ πάλι όλες???? μου φαινεται απ'οταν εφτιαξε ο καιρος όλο βόλτες είστε και σουλατσαρετε!!!! καλά να περάσετε όσες ταξιδεύετε και καλές βόλτες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!Πως να μην χαλάσω αφού γράφω με το ένα χέρι η δόλια η μάνα????:PΟ μικρός εξακολουθεί να έχει γκρίνια αλλά τουλάχιστον κοιμήθηκε το βράδυ.Καλά να περάσεις ΦΑΜ μου!!!Εμείς πάλι θα έχουμε κόσμο σήμερα:cry: και ήθελα να ηρεμήσω αλλα......

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

κοριτσακια μου γεια σας, ηρθε η συμβουλος θηλασμου σημερα , μου διορθωσε λιγο την σταση θηλασμου και μου εδωσε συμβουλες για το τι να κανω οταν η μικρη μου χαζολογαει στο στηθος.

ειπαμε και αλλα πολλα, θα τα θεσω σε εφαρμογη για μια βδομαδα και θα ξαναμιλησουμε.

αμα εκανα και εντιτ μαρη για να διορθωσω, θα με ειχε διωξει ο αντρας μου μετα απο σχεδον 5000 μηνυματα...:tongue::tongue::tongue:

Καλα να περασεις....να προσεχετε και πολλα φιλακια στα μαγουλακια του ζουζουνου σου.

Χαχαχα!!! Τρελαίνομαι να βρίσκω αφορμές να σας πειράζω!!!!

Θα του τα δώσω τα φιλάκια, επειδή μου το ζητάς όχι τίποτα άλλο...άσε, του τα κοκκινίζω τα μάγουλα από τα φιλιά...αφού με σπρώχνει το παιδί να γλυτώσει!!!!!!!

παλι γκρινια ο μικρουλης ... ουφ τα εχω φτύσει παλι.....
Καλημέρα!!!Πως να μην χαλάσω αφού γράφω με το ένα χέρι η δόλια η μάνα????:PΟ μικρός εξακολουθεί να έχει γκρίνια αλλά τουλάχιστον κοιμήθηκε το βράδυ.Καλά να περάσεις ΦΑΜ μου!!!Εμείς πάλι θα έχουμε κόσμο σήμερα:cry: και ήθελα να ηρεμήσω αλλα......

Κι εσείς δοντάκια αρχίσατε???

Εμείς μιλήσαμε χθες με την παιδίατρο και μου είπε ότι αν αρχίσει να κλαίει πάλι σπαραχτικά και δεν σταματάει να του δώσω ντεπονάκι...αχ να το ήξερα χθες ότι επιτρέπεται...

Ινάκιιιιιιιι καλή επιτυχία!!!!!!!!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!! Τελικα πηρα ενα οικονομικο παρκοκρεβατο με στρωμα κ ελπιζω να το γεμισω συντομα κ με το δικο μου μωρακι!!

Να ειστε καλα κ να χαιρεστε τα μπεμπακια σας!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι χαλια με γαστρεντεριτιδα..

περαστικουλια!!!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!! Τελικα πηρα ενα οικονομικο παρκοκρεβατο με στρωμα κ ελπιζω να το γεμισω συντομα κ με το δικο μου μωρακι!!

Να ειστε καλα κ να χαιρεστε τα μπεμπακια σας!!

συντομα με ενα μωρακι!!!

έβαλα φωτογραφία από τα κεντημενα αυγα (λέγονται περδίκες) να δείτε τι όμορφα που είναι!

αυτα ειναι εργα τεχνης!!!

καλημερα!!!

απο πασχαλινα μια απο τα ιδια!!!εγω δεν φτιαχνω τιποτα! κ τα αυγα ετοιμα τα παιρνω:oops:

κι εγω μαζι σου... τιποτα δεν κανω... αυγα ετοιμα για το καλο (ασε που τα σιχαινομαι)

Καλημέρα μάνες!!!

Αύριο φεύγουμε για την εξωτική Τανάγρα ο Κομπόστας κι εγώ, όπου μένει η μαμά μου, και θα μείνουμε μέχρι και Τετάρτη.

φαμουλιτσα καλα να περασετε!!!\

αμα εκανα και εντιτ μαρη για να διορθωσω, θα με ειχε διωξει ο αντρας μου μετα απο σχεδον 5000 μηνυματα...:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μητερούλες !

Λιακάδα και σήμερα !!! μετά τον δεκατιανό μας υπνάκο θα πάμε βόλτα!

Φαμούλα μου καλά να περάσεις στους εξωτικούς τόπους που θα πας !!! θα μας λείψεις...

Ινάκι καλή σας επιτυχία στα καινούρια κόλπα !

Άννια μου περαστικά και υπομονή.

Σε όλες τις υπόλοιπες μητερούλες πολλές γλυκές καλημέρες !!!!

καλημερα κοριτσακια μου....εχω βαλει το ψητουλι μου στο φουρνο, φτιαχνω και τη ντεκορασιον στο σαλονακι μου...:D

Περιμενψω επισκεψεις το μεσημερι, φιλια σε όλες, περαστικα Αννια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημέρα!!!

αννια περαστικα και γρηγορα!!

φαμ να προσεχεις τον κομποστοπορδιτσα! (η μικρη σημερα με εχει ταραξει στις πορδιτσες , τον αντιγραφει;;;)

aleca καλα να περασετε!!!

εμεις θα παμε να αναπνευσουμε θαλασσινο αερα για να μας φυγει το μπουκωμα :-P

Καλημερούδιααα!!!

Τί όμορφος ήλιος!!!

Θα τον εκμεταλευόμασταν, αλλά έχουμε ετοιμασίες για τα ταξίδια μας!!!!!

κοριτσια ειμαι χαλια με γαστρεντεριτιδα..

Τουλάχιστον να γλυτώσει ο μπεμπούλης σου...Περαστικούλια κοριτσάκι μου!!!!!!!!

καλημέρα!!!

φαμ να προσεχεις τον κομποστοπορδιτσα! (η μικρη σημερα με εχει ταραξει στις πορδιτσες , τον αντιγραφει;;;)

εμεις θα παμε να αναπνευσουμε θαλασσινο αερα για να μας φυγει το μπουκωμα :-P

Άστα εμείς μετά από μια πορδοσυμφωνία χ@σαμε τον κόσμο όλο στις 2.00πμ, αφού πρώτα είχαμε ρίξει ένα συντριβάνι όπου ήπιαμε και λίγα τσισάκια....Σκ@τοκατάσταση.... Αλλά περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!!!!!

Να μου φιλήσεις το Μητσινάκι και να περάσετε τέλεια στην θαλασσίτσα!!!!!

καλημερα κοριτσακια μου....εχω βαλει το ψητουλι μου στο φουρνο, φτιαχνω και τη ντεκορασιον στο σαλονακι μου...:D

Περιμενψω επισκεψεις το μεσημερι, φιλια σε όλες,

Καλά να περάσετεεεεε!!!!!!!!

κορίτσια, πειτε μου αν ξερετε πλιζ, αν μια κοπελα μεινει πολυ συντομα εγκυος στο δευτερο παιδακι και δουλευει στον ιδιωτικο τομεα και εχει παρει το 6μηνο του οαεδ για το πρωτο παιδακι, μπορει να ξαναπαρει το 6μηνο και για το δευτερο και αν ναι ποσοι μηνες υποχρεωτικα πρεπει να μεσολαβουν? με πηρε μια φιλη που γεννησε πριν λιγους μηνες 5 και ειναι παλι εγκυος !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...