Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!

απο πασχαλινα μια απο τα ιδια!!!εγω δεν φτιαχνω τιποτα! κ τα αυγα ετοιμα τα παιρνω:oops:

πετσουλα εννοειται!!!! caterinaki κ εγω ειμαι χαλιμπαλ!!!! κ ολοι με κοροϊδευανε αλλα ευτυχως κ του αντρα μου του αρεσει κ δεν ειμαι η μονη που το τρωει:mrgreen:

οι μικρες ειναι νυχτοβιες...τελος!!!! κοιμηθηκαν στις 3... κ ξυπνησα στις 6.30 :evil: επειδη οι απο πανω ειχαν σηκωσει τον κοσμο!!!! εννοειται οτι οι μικρες κοιμουνται ακομα....

baJfp2.png

Καλημερα τσουπρες......! χτες κοιμηθηκα απο τις 10 30!!!

Θα ειχε λιακαδα σημερα αλλα που ειναι οεοοοοοοοοοο????

Μαρη Αλεκα εγω δεν μιλαω για το κρεατακι μιλαω για την ΠΕΤΣΑ που εινα ολο λιπος αλλα πολυ μου αρεσει!!

μυαλα βρε κατερινα???????????????????? :D:)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Μανουλες καλημερα!!

Θελω την βοηθεια σας!! Αποψε θα κοιμηθει στο σπιτι μου ο βαφτιστηρακος μου που ειναι 3 μηνων. Που θα ηταν καλυτερα να κοιμηθει;; Σε παρκοκρεβατο ή σε πορτ μπεμπε;;; Δεν ειμαι ακομα μανουλα κ δεν διαθετω καταλληλο εξοπλισμο.... Αν μπορειτε, δωστε μου τα φωτα σας!!

Ευχαριστω πολυ!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

καλημερα!!!

απο πασχαλινα μια απο τα ιδια!!!εγω δεν φτιαχνω τιποτα! κ τα αυγα ετοιμα τα παιρνω:oops:

πετσουλα εννοειται!!!! caterinaki κ εγω ειμαι χαλιμπαλ!!!! κ ολοι με κοροϊδευανε αλλα ευτυχως κ του αντρα μου του αρεσει κ δεν ειμαι η μονη που το τρωει:mrgreen:

οι μικρες ειναι νυχτοβιες...τελος!!!! κοιμηθηκαν στις 3... κ ξυπνησα στις 6.30 :evil: επειδη οι απο πανω ειχαν σηκωσει τον κοσμο!!!! εννοειται οτι οι μικρες κοιμουνται ακομα....

κι εσυ τι ξυπνησες βρε??? αντε ξανακοιμησου

βρε με τα μυαλα και οι δυο!!!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Μανουλες καλημερα!!

Θελω την βοηθεια σας!! Αποψε θα κοιμηθει στο σπιτι μου ο βαφτιστηρακος μου που ειναι 3 μηνων. Που θα ηταν καλυτερα να κοιμηθει;; Σε παρκοκρεβατο ή σε πορτ μπεμπε;;; Δεν ειμαι ακομα μανουλα κ δεν διαθετω καταλληλο εξοπλισμο.... Αν μπορειτε, δωστε μου τα φωτα σας!!

Ευχαριστω πολυ!!!

δεν νομιζω οτι θα χωραει στο πορτ μπεμπε... για παρκοκρεβατο θα σου ελεγα...

κι εσυ τι ξυπνησες βρε??? αντε ξανακοιμησου

βρε με τα μυαλα και οι δυο!!!!!!!!

ευκολο ???? ασε τι να σου λεω.... μεγαλη ιστορια!

μολις ξυπνησε η μια για μαμ!!!

baJfp2.png

καλημερουδια σας .....

Μαρη Αλεκα εγω δεν μιλαω για το κρεατακι μιλαω για την ΠΕΤΣΑ που εινα ολο λιπος αλλα πολυ μου αρεσει!!

μυαλα βρε κατερινα???????????????????? :D:)

σιγα και μη δε φαω Πασχαλιατικα μαρη....και πετσουλα και απ'όλα!!!:P

Μυαλα, κεφαλια, ματια κλπ...όχι...δεν μπορω!

Μανουλες καλημερα!!

Ευχαριστω πολυ!!!

σε παρκοκρεβατο αν ειναι μεγαλοσωμο μωρακι, αλλιως και σε πορτ μπεμπε...Με το καλο και το δικο σου...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αχ, κοριτσια σας ευχαριστω πολυ κ για τις απαντησεις κ για τις ευχες!! Απλα αναρρωτιομουν ποσο καλο απο αποψη ορθοπεδικου-ανατομικου θα ηταν ενα παρκοκρεβατο. Δεν ειναι πολυ μεγαλοσωμος!! Στο σπιτι του κοιμαται σε λικνο, αλλα μου ειναι δυσκολο να παω να αγορασω ενα!!!:D:D:D

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!! εγώ είμαι πάλι Βέροια στους γονείς μου! όλο βόλτες είμαστε!!! :)

μπήκα για ένα "τζα!", δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα απ'όσα γράψατε από την Τετάρτη (φαντάζομαι!!!!!!), πάω να ταϊσω τον φατσουλίνο μου και μετά το ντιντιτ για το πρώτο μας service.

φιλάκια πολλά!!!!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρα κι από μένα μητερούλες.

Εδώ το το νυχτερινό ξύπνημα-ξενύχτι καλά κρατεί....ξύπνησε στις 4.15 στο τσακίρ κέφι, τη θήλασα και για να ξανακοιμηθεί πήγε 6 και πάλι στο πόδι από τις 7.30...τώρα την κοιμίζω στο καρότσι...Α ρε Φαμούλα καλά λες το άλμα είμαι τελικά πήδημα ανάπτυξης !!!

Mariadi συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια, το να αγοράσεις λίκνο είναι υπερβολικό, μπορείς όμως να διαμορφώσεις-οριοθετήσεις τον χώρο με μαξιλάρια στο κρεβάτι ή στον καναπέ και να το κοιμήσεις εκεί. Μην αγχώνεσαι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μάνες!!!

Αύριο φεύγουμε για την εξωτική Τανάγρα ο Κομπόστας κι εγώ, όπου μένει η μαμά μου, και θα μείνουμε μέχρι και Τετάρτη.

Ο Γιάννης μου θα είναι Γερμανία για δουλειά, οπότε δόθηκε η αφορμή (γιατί δεν μου αρέσει να μένω μόνη πια) και θα πάω τον μπεμπούλη στο χουριό!!!

Όλο και καμία θείτσα θα έρθει να το φτύσει οπότε είμαι έτοιμη για ΠΟΛΕΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Δυστυχώς δεν θα έχω Ιντερνετ...θα μου λείψετε.....

Τώρα που το σκέφτομαι... Νατασούλα μήπως να πιούμε ένα καφεδάκι με τα μπεμπόνια?????????????????

Αχ εγω σκεφτομαι την πετσουλα απο το κατσικακι που ΔΕΝ θα φαω..........ο καθενας με τον καημο του οπως βλεπετε

ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕ ΦΑΩ ΠΕΤΣΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το Πάσχα και τα Χριστούγεννα οι δίαιτες είναι για χάλασμα!!!!!

έβαλα φωτογραφία από τα κεντημενα αυγα (λέγονται περδίκες) να δείτε τι όμορφα που είναι!

Εκπληκτικά!!!!!

Το έκανα για στρώσουν λίγο γιατί απο το ούντωμα κόντευα να περάσω την mafalda!!!!

Είδες για να κάνεις παρέα με την Αλέκα και την Μαρίνα???? Χάλασες κι εσύ που μιλούσες σωστά!!!!:tongue::tongue::tongue:

αυτά που λες inaki παίρνεις τα αβγά άβραστα και τα κεντάς με ένα πενάκι που ρίχνει ζεστό κερί, μετά οταν βάφεις τα αυγά λιώνει το κερί και στο σημείο που ήταν το κερί δεν περνάει βαφή και μένει το σχέδιο!

Αυτό θα πει υπομονή και μεράκι!!!!!

κορίτσια, ο μαγουλίτσας μου απο χτες κανει κακακια που ειναι λιγο πράσινα. εχω αρχίσει και αγχωνομαι τι είναι?

Εμάς είναι μονίμως πράσινα!!!!!!!!! Αν ανησυχείς ρώτα τον παιδίατρο...

Κι εμένα μου φάνηκε υπερβολικό και η απάντησή του ήταν ότι αυτές είναι οι τελευταίες εντολές που έχουν από την αρχιεπισκοπή......

Όντως έτσι είναι, αλλά το τηρούν κυρίως στην επαρχία...σίγουρα στην Κρήτη (γιατί βάφτισε το καλοκαίρι που μας πέρασε μια φίλη μου ένα αγοράκι και ήταν πολύ αυστηροί οι παπάδες σε αυτά!)

Μανουλες καλημερα!!

Ευχαριστω πολυ!!!

Κι εγώ παρκοκρέβατο ψηφίζω, με το κατάλληλο στρώμα βέβαια!

Καλή φιλοξενεία!!!

... πάω να ταϊσω τον φατσουλίνο μου και μετά το ντιντιτ για το πρώτο μας service.

φιλάκια πολλά!!!!!!!!

??????????????????????????????????

Καλημέρα κι από μένα μητερούλες.

Εδώ το το νυχτερινό ξύπνημα-ξενύχτι καλά κρατεί.....

Κουράγιο δεν μπορεί τόσο καλό νινάκι, θα στρώσει πάλι!! Να μου τη φιλήσεις!!!!

Είδες για να κάνεις παρέα με την Αλέκα και την Μαρίνα???? Χάλασες κι εσύ που μιλούσες σωστά!!!!:tongue::tongue::tongue:

!!!

αμα εκανα και εντιτ μαρη για να διορθωσω, θα με ειχε διωξει ο αντρας μου μετα απο σχεδον 5000 μηνυματα...:tongue::tongue::tongue:

Καλα να περασεις....να προσεχετε και πολλα φιλακια στα μαγουλακια του ζουζουνου σου.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κορίτσια !! τι κανετε? τι φανταστικη λιακαδα ειναι αυτη σήμερις ?

και τι νυστα επίσης .. νομιζω οτι εχω κοιμηθεί λιγότερο απο 3 ωρες ...μια με τον μπεμπη, μια με το ροχαλιτο του αντρα, μια που σκεφτομαι τις δουλειες, μια το τρυπανι του γειτονα, μια ο παλιατζης !! συν τον πονο σε μεση και πλατη .. κοινως, ειμαστε μια χαρουμενη οικογενεια :)

βεβαια, μεσα σε ολα αυτα κοιταζω τον μαγουλιτσα μου και ολα τα ξεχναω αλλα ... δεν παυει να ειμαι ενα πτωμα. αφου σημερα λεγαμε να παμε καμια καροτσαδα αλλα κορίτσια ειμαι τοσο κομμάτια... και μεσα σε ολα αυτα μουρμουραει και ο αντρας που ειμαι κακοκεφη, σαν την μαυρη χήρα και ξυνη ... ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΟΣΟ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ, ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΙΩς ? Ε?Ε? ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...