Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω κοριτσακι μου δε σκαμπαζω...απο νοικοκυροσυνη μηδεν. Τα μονα πασχαλινα εθιμα που ξερω ειναι τα μπουζουκια μετα την Ανασταση και κανα τσαμικο την ωρα ποιυ ψηνουμε τ'αρνι:oops:....αυτα τα εθιμα όμως εν τω προκειμενω δεν θα τα ακολουθησω ;)

χαχαχα έτσι ήμουν και εγώ τα μόνα έθιμα που ήξερα, αλλά πέρυσι που έκατσα στο φούρνο σαν νέο αίμα της επιχείρησης έπρεπε να βρω έναν τρόπο να πάμε κόντρα στον ανταγωνισμό, οπότε αφού όλοι σουπερ μάρκετ ζαχαροπλαστεια κλπ. πουλούσαν τσουρέκια σκεφτηκα ότι αν τα τσουρέκια έχουν όμορφα αυγα θα τα προτιμούσανοι νονοι για τα βαφτιστήρια, έτσι ξεκίνησα αρχικά να τα κάνω με κερί και μετά αφού δδεν φτουρούσε η υπόθεση άρχισα να κάνω σχεδια με μαρκαδόρους και γκλίτερ, ερχόταν γυναίκες και μου ζητούσαν να τα αγοράσουν, τους άρεσαν (και εγω η ηλίθια μονο τα καμάρωνα δεν κοιτούσα να πουλήσω κανένα) φέτος θα κάνω πάλι για το μαγαζί με μαρκαδοράκια αλλά για το σπίτι ήθελα να κάνω πάλι με τον παραδοσιακό τρόπο, αν τελικά πετύχουν θα βάλω φωτο να δείτε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ εγω σκεφτομαι την πετσουλα απο το κατσικακι που ΔΕΝ θα φαω..........ο καθενας με τον καημο του οπως βλεπετε

γιατι δεν θα φας μαρη?? Θα το χτυπησουμε το κρεατακι...τα υπόλοιπα παχαινουν

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αχ εγω σκεφτομαι την πετσουλα απο το κατσικακι που ΔΕΝ θα φαω..........ο καθενας με τον καημο του οπως βλεπετε

respect στην πετσούλα στη μαγειρίτσα και το κοκορέτσι!!!!

βεβαια αδυναμία μου το μυαλό του αρνιού (χανιμπαλ λεκτερ ):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κυριακή μεσημέρρρρρρ'! Ήθελα να σου πω να έρθεις σήμερα αλλά με πρόλαβαν τα κομποστοκλάματα...Βέβαια από ότι είδα πήγες δουλειά...Ξεκίνησες το μηχάνημα?????

Κι εγώ τα ίδια έθιμα με την Αλέκα έχω κι επίσης ΔΕΝ θα τα τιμήσω φέτος!!!!

το μηχανημα οχι :tongue:, αφησα την μικρη στην πεθερα και πηγα να κανω εξετασεις για τον θυρεοειδη

και εγω σε κλαμπ την εβγαζα αλλα με κουραζε βρε κοριτσια γιατι βγαιναμε καθε μερα μεχρι τα ξημερωματα :mrgreen:

respect στην πετσούλα στη μαγειρίτσα και το κοκορέτσι!!!!

βεβαια αδυναμία μου το μυαλό του αρνιού (χανιμπαλ λεκτερ ):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

αχχχχ μαγειριτσα...μιαμμμμμμ

Διαφημίσεις

αυτά που λες inaki παίρνεις τα αβγά άβραστα και τα κεντάς με ένα πενάκι που ρίχνει ζεστό κερί, μετά οταν βάφεις τα αυγά λιώνει το κερί και στο σημείο που ήταν το κερί δεν περνάει βαφή και μένει το σχέδιο!

Ευχαριστώ aleca μου που απάντησς.Θα την δοκιμάσουμε μήπως και δούμε αποτέλεσμα.....Έβαψα μαλλί επιτέλους.Μόνη μου φυσικά αλλά κάτι είναι και αυτό.....Το έκανα για στρώσουν λίγο γιατί απο το ούντωμα κόντευα να περάσω την mafalda!!!!Όχι δεν πιάνουν τα χεράκια του ούτε είμαι χρυσοχέρα αλλά μαύρα τα έκανα,τι αποτέλεσμα θα μπορούσε να βγεί για να είναι χάλια?Αφού δεν έπεσαν απο τόση ώρα που είχα την βαφή μέχρι να ηρεμήσει ο μικρός....τυχερή ήμουν!!!!!:tongue:

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Γειά σας και πάλι !!!

Τελικά τα μπεμπίδια έξω από το σπίτι είναι αγγελούδια! Γυρίσαμε από το μαγαζί στις 5, φάγαμε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8.30. Τώρα παίζει στο πάρκο....σε ένα τεταρτάκι θα την ξαναβάλω να κοιμηθεί για βράδυ.....

Κατερινάκι πολύ ωραία τα αυγά!

Λούσυ όταν κανόνισα για ημερομηνία βάπτισης ο παπάς είπε οτι οι νονοί πρέπει να είναι ορθόδοξοι,να έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό και το όνομα του μωρού να είναι χριστιανικό.

Τα πήρα με το θέμα του πολιτικού γάμου αλλά.....

Σε ερώτησή μου εαν πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό γάμου απάντησε αρνητικά,οπότε.....''ο νοών νοείτω''.......

καλησπέρες !!

κορίτσια, ο μαγουλίτσας μου απο χτες κανει κακακια που ειναι λιγο πράσινα. εχω αρχίσει και αγχωνομαι τι είναι?

καποια ελαφρυα ιωσουλα μην αγχωνεσαι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τιποτσ...κανα δυο μερες θα κρατησει και θα περασει...

221882cb0gkyh7q4.gif

Γειά σας και πάλι !!!

Τελικά τα μπεμπίδια έξω από το σπίτι είναι αγγελούδια! Γυρίσαμε από το μαγαζί στις 5, φάγαμε και ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 8.30. Τώρα παίζει στο πάρκο....σε ένα τεταρτάκι θα την ξαναβάλω να κοιμηθεί για βράδυ.....

Κατερινάκι πολύ ωραία τα αυγά!

Λούσυ όταν κανόνισα για ημερομηνία βάπτισης ο παπάς είπε οτι οι νονοί πρέπει να είναι ορθόδοξοι,να έχουν παντρευτεί με θρησκευτικό και το όνομα του μωρού να είναι χριστιανικό.

Τα πήρα με το θέμα του πολιτικού γάμου αλλά.....

Σε ερώτησή μου εαν πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό γάμου απάντησε αρνητικά,οπότε.....''ο νοών νοείτω''.......

μωρέ υπερβολικός δεν είναι ο πάππάς? έχω ακούσει οτι σε κάποια κοπέλα ο παπάς δεν θέλησε να την παντρεψει γιατί το νυφικό της ήταν ντεκολτέ και το θεωρησε προκλητικό, γι'αυτο καλείς 2-3 παπάδες και αν τυχει κανενας αναποδος θα ντραπεί να κάνει σκηνικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...