Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ινακι δε ξερω ποσα πρεπει να παιρνουν καθε μηνα...πανω κατω η παιδιατρος ενα μ.ο. μου ειχε πει απο 750-κιλο το πρωτο τριμηνο και μετα συνηθως παιρνουν μισοκιλα...αλλα μου ειχε πει οτι καθε παιδακι παει διαφορετικα αλλα φουλαρουνε στην αρχη και μετα κανουν καμπυλη (για αυτο λεμε και καμπυλες αναπτυξης ) και αλλα παιρνουν πιο σταθερα καθε μηνα.....παρε παραδειγμα η δικια μου σε λιγοτερο απο μηνα πηρε εξακοσιακατι γραμμαρια πχ...η μεγαλη στην ηλικια της ειχε παρει λιγοτερο.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον 2 φορες εχω ακουσει να μου λενε μην κανω χοντρο το παιδι:confused::confused::confused:

μια θεια του συζυγου κ μια φιλη τωρα...μου λεει χθες καλε τι το ταιζεις

ειναι πολυ χοντρο...:confused::confused:καλα που δεν νευριαζω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κάαααμπιεεςςςς...να το φτυνουν οι γρουσουζες!!!!!

Πάντως κι εμένα η μαμά μου λέει θα ξεκινήσουμε με φρούτα σε κάνα 2-2,5 μήνες.

ετσι ειναι...ξερει εκεινη!;)

παλια ρε παιδι μου τι μας ταιζαν απιστευτο...λοιπον εγω που ημουν κ χοντρη μπεμπα με ταιζε φρουτοκρεμα η μανα μου η οποια ειχε μεσα 25 μπισκοτα μιραντα,1αχλαδι,1 μηλο,1 μπανανα,φραουλες πορτοκαλι,ακτινιδιο.:confused::confused::confused:και ετρωγα λεει ενα βαθυ πιατο σε χρονο μηδεν κ εκλαιγα γιατι ηθελα κι αλλο...απιστευτη η μανα μου:mrgreen::mrgreen:

:P:p:p:p:p

οχι παιδι μου το θυμαμαι ετρωγα παρα πολυ ειδικα αυτη τη φρουτοκρεμα πολλα χρονια...εως μεγαλη προσπαθησα να κανω την ιδια ποσοτητα και ρε παιδια δεν γινοτανε!!!πως το ετρωγα τοσο μικρο μωρο?απορω με μενα...:mrgreen:

μαρη και εγω...ετρωγα κρεμες μεχρι 7-8 χρονων που σταματησε να τρωει η αδερφη μου η μικρη:)

ναι δεν ξερω να τις διαβαζω η ασχετη...

γεννηθηκε 3680

πηγαινε στο βιβλιαριο, δες κιλα και μηνες στα αγορια, η μια γραμμη ειναι καθετη και η αλλη οριζοντια, και δες που διασταυρωνονται...Βαζε μια κουκιδα σε καθε μηνα να δεις αν η αναπτυξη γινεται ομαλα ;)

ελινα γεννηθηκε στην καμπυλη 50 και τωρα ειναι πανω απο την 97,σουπερ η αναπτυξη!!!

κοριτσια και τον τριτο μηνα δεν πρεπει να παιρνουν 170γρ μ.ο ανα βδομαδα?? γιατι κατι γραφατε πριν και ψιλομπερδευτηκα!

;

και εμενα στο υψος ειναι εκτος καμπυλης και στα κιλα πανω πανω, που ειναι και το κεφαλακι. ...

Αν δεις στις καμπυλες Ινακι 500 με 600 γρ ειναι η φυσιολογικη αναπτυξη μετα τον τριτο μηνα.Δε χρειαζεται δηλαδη να ανεβαινει καμπυλη συνεχεια, αρκει να μην πεφτει αισθητα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ούτε εγω ξέρω τι ειναι οι καμπύλες???

ουφ κορίτσια δεν αντεχω αλλο, έτσι κ με πιασει κάποιος από τη μύτη θα σκάσω!!!! από το πρωι το μωρό δεν έχει κάτσει λεπτό ήσυχο όλη μέρα γκρίνια να μου τρυπάει τον εγκέφαλο, περίμενα πως κ πως να ερθει ο αντρας μου να τον κρατησει 2 ωρες να βάλω σε στρατα το σπίτι κ αντι να κάτσει με το μωρό τον έπιασε οιστρος να μαγειρεψει κ ερχεται κ μου κάνει μια κουζίνα φουλ στισ κατσρόλες κ το μωρο να μην σταματάει, του βάζω κ εγω κάτι φωνες μέσα σε 1.5 ωρα σκουπισα σφουγγαρισαεπλθνα πιατα μάζεψα ρούχα εβαλα πληντυριο, τα'παιξα! στο τελος του λέω πριν φυγεις πλυνε λίγο 1-2 μπιμπερό να κάτσω λίγο (πονούσε η μεση μου!) μου λέει δεν μπορω πρεπει να φύγω αργησα στο μαγαζί μέχρι που άπλυνα όλα τα μπιμπερό αυτός ήταν ακόμα εδώ κ εβλεπε τηλεοραση, του βάζω κ εγώ κάτι φωνές και τι μου λέει.... "εισαι αχαριστη εγώ εκατσα κ σου μαγειορεψα κ δεν το εκτιμάς"

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΙ?????:evil::evil::evil:

δεν αντεχω αλλο πάλι κλαιει ΕΛΕΟΣ

κατερινακι σε καταλαβαινω..και εμενα ετσι κανει..τωρα δε που ηταν και αρρωστος ειχα 3μωρα να νταντευω..παντως οταν μου λεει οτι θελει να μαγειρεψει δεν τον αφηνω με τιποτα γιατι μου κανει μια κουζινα χαλια..και εμενα ι μπεμπης απο χτες εχει τρελη και αφορητη γκρινια ολη μερα..

:-D

κατερινακι σε καταλαβαινω..και εμενα ετσι κανει..τωρα δε που ηταν και αρρωστος ειχα 3μωρα να νταντευω..παντως οταν μου λεει οτι θελει να μαγειρεψει δεν τον αφηνω με τιποτα γιατι μου κανει μια κουζινα χαλια..και εμενα ι μπεμπης απο χτες εχει τρελη και αφορητη γκρινια ολη μερα..

ναι μου έκανε την κουζίνα εμπόλεμη ζωνη κ επρεπε να του πω κ ευχαριστώ...... πόσες μέρες θα κλαίει το μωρό χθες ήμουν όλη μέρα για βόλτες κ δεν μου φάνηκε! τωρα του δίνω λίγο μάραθο αν δεν ησυχασει θα τον βγαώ βόλτα με το καρότσι αλλιώς με βλέπω να "¨πηδιέμαι " απ'το παράθυρο

Διαφημίσεις

ούτε εγω ξέρω τι ειναι οι καμπύλες???

ουφ κορίτσια δεν αντεχω αλλο, έτσι κ με πιασει κάποιος από τη μύτη θα σκάσω!!!! από το πρωι το μωρό δεν έχει κάτσει λεπτό ήσυχο όλη μέρα γκρίνια να μου τρυπάει τον εγκέφαλο, περίμενα πως κ πως να ερθει ο αντρας μου να τον κρατησει 2 ωρες να βάλω σε στρατα το σπίτι κ αντι να κάτσει με το μωρό τον έπιασε οιστρος να μαγειρεψει κ ερχεται κ μου κάνει μια κουζίνα φουλ στισ κατσρόλες κ το μωρο να μην σταματάει, του βάζω κ εγω κάτι φωνες μέσα σε 1.5 ωρα σκουπισα σφουγγαρισαεπλθνα πιατα μάζεψα ρούχα εβαλα πληντυριο, τα'παιξα! στο τελος του λέω πριν φυγεις πλυνε λίγο 1-2 μπιμπερό να κάτσω λίγο (πονούσε η μεση μου!) μου λέει δεν μπορω πρεπει να φύγω αργησα στο μαγαζί μέχρι που άπλυνα όλα τα μπιμπερό αυτός ήταν ακόμα εδώ κ εβλεπε τηλεοραση, του βάζω κ εγώ κάτι φωνές και τι μου λέει.... "εισαι αχαριστη εγώ εκατσα κ σου μαγειορεψα κ δεν το εκτιμάς"

υπομονη βρε...στο δευτερο ειναι όλα πιο απλα!!! (αν τη 'σκαπουλαρεις' απο το πρωτο!:tongue::tongue:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλησπέρα!Άσχετο εντελώς.Ο μικρό εξακολουθεί να έχει γκρίνια.Νομίζω βγάζει δοντάκι γιατί άτι πιάνω στο πάνω ούλο.Ξέρει καμία πως λέγεται η αλοιφή που βάζουν για να ανακουφιστεί ή να ρωτήσω στις μανούλες Νοεμβρίου?

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Καλησπέρα!Άσχετο εντελώς.Ο μικρό εξακολουθεί να έχει γκρίνια.Νομίζω βγάζει δοντάκι γιατί άτι πιάνω στο πάνω ούλο.Ξέρει καμία πως λέγεται η αλοιφή που βάζουν για να ανακουφιστεί ή να ρωτήσω στις μανούλες Νοεμβρίου?

mundisal gel einai h kalssikh roz;)

221882cb0gkyh7q4.gif

υπομονη βρε...στο δευτερο ειναι όλα πιο απλα!!! (αν τη 'σκαπουλαρεις' απο το πρωτο!:tongue::tongue:)

μωρε αυτο σκεφτομουν από το πρωι τι τραβάτε και εσεις οι δευτερομανουλες και οι τριτομανούλες!

μωρε αυτο σκεφτομουν από το πρωι τι τραβάτε και εσεις οι δευτερομανουλες και οι τριτομανούλες!

να πετάξω και άλλο άσχετο (Κατερίνα η άσχετη!!!) τι έθιμα έχετε τωρα το Πάσχα στους τόπους καταγωγής σας για τα πασχαλινά αυγά?

εμείς κενταμε με κερί τα αυγά πριν τα βάψουμε κοκκινα και θέλω να δώ αν έχετε το ίδιο έθιμο και ξέρετε που μπορώ να αγοράσω κοντύλι!!!

Διαφημίσεις

να πετάξω και άλλο άσχετο (Κατερίνα η άσχετη!!!) τι έθιμα έχετε τωρα το Πάσχα στους τόπους καταγωγής σας για τα πασχαλινά αυγά?

εμείς κενταμε με κερί τα αυγά πριν τα βάψουμε κοκκινα και θέλω να δώ αν έχετε το ίδιο έθιμο και ξέρετε που μπορώ να αγοράσω κοντύλι!!!

εγω κοριτσακι μου δε σκαμπαζω...απο νοικοκυροσυνη μηδεν. Τα μονα πασχαλινα εθιμα που ξερω ειναι τα μπουζουκια μετα την Ανασταση και κανα τσαμικο την ωρα ποιυ ψηνουμε τ'αρνι:oops:....αυτα τα εθιμα όμως εν τω προκειμενω δεν θα τα ακολουθησω ;)

221882cb0gkyh7q4.gif

αληθεια το λεω ότι ειναι πιο απλα στο δευτερο.

Πρωτον, ξερεις τι σε περιμενει

δευτερον, δεν αλλαζει τραγικα η ζωη σου

τριτον, ο αντρας σου εχει ηδη νιωσει πατερας και ειναι τρισευτυχισμενος να νταντευει ενα μωρο

τεταρτον, σε ψιλολυπαται κι όλας και μαζευει και λιγο

πέμπτον, δε θυμασαι τιποτα απο το παρελθον...μόνο τη ζωη που ζεις με τα παιδια σου!;)

221882cb0gkyh7q4.gif

φαμ ποτε φευγεις καρντια μου;

Κυριακή μεσημέρρρρρρ'! Ήθελα να σου πω να έρθεις σήμερα αλλά με πρόλαβαν τα κομποστοκλάματα...Βέβαια από ότι είδα πήγες δουλειά...Ξεκίνησες το μηχάνημα?????

...και τι μου λέει.... "εισαι αχαριστη εγώ εκατσα κ σου μαγειορεψα κ δεν το εκτιμάς"

Περνάμε όλοι ωραίες στιγμές σήμερα!!!!!!! Κουράγιο Κατερινάκι!!! Λέγε τα εδώ που βρίσκεις κατανόηση!!!!!!!

εγω κοριτσακι μου δε σκαμπαζω...απο νοικοκυροσυνη μηδεν. Τα μονα πασχαλινα εθιμα που ξερω ειναι τα μπουζουκια μετα την Ανασταση και κανα τσαμικο την ωρα ποιυ ψηνουμε τ'αρνι:oops:....αυτα τα εθιμα όμως εν τω προκειμενω δεν θα τα ακολουθησω ;)

Κι εγώ τα ίδια έθιμα με την Αλέκα έχω κι επίσης ΔΕΝ θα τα τιμήσω φέτος!!!!

αληθεια το λεω ότι ειναι πιο απλα στο δευτερο.

Πρωτον, ξερεις τι σε περιμενει

δευτερον, δεν αλλαζει τραγικα η ζωη σου

τριτον, ο αντρας σου εχει ηδη νιωσει πατερας και ειναι τρισευτυχισμενος να νταντευει ενα μωρο

τεταρτον, σε ψιλολυπαται κι όλας και μαζευει και λιγο

πέμπτον, δε θυμασαι τιποτα απο το παρελθον...μόνο τη ζωη που ζεις με τα παιδια σου!;)

+ φωνωωωωωωωωω

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...