Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κάτι άσχετο.... τι φαγητό εχετε σήμερα??!!! καλά εχω ενα σπίτι, αχούρι εντελώς αλλά βαριέμαι τόσο πολύ να καθαρίσω! εχω να βάλω κ πληντυριΑ κ το μωρο δεν σταματαει την γκρίνια!

και άλλο ασχετο, εβαλα φωτο νεες με περισσότερα μαλλιά!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ινακι εκλεισες ραντεβου?

τελικως αποφασισαμε να ξεκινησω απο τα βασικα!!! δηλαδη τον τροπο που θηλαζω..αυριο θα ερθει μια συμβουλος θηλασμού να μας δει και μετα βλεπουμε

η πλακα ειναι που μου λεει τωρα "ε κανα μπισκοτακι θα του βαζεις μεσα στα φρουτα":tongue::tongue:της λεω αραξε εσυ και δεν θα βαλω τιποτα...ευτυχως την εκπαιδευσα με το θεμα του θηλασμου διαβασε κ το βιβλιο της Πατσουρου και τωρα συμφωνει για τις ζαχαρες...

χαχα, απιστευτη εισαι, εβαλες τη μαμα σου να διαβασει ολοκληρο βιβλιο;;;

και αυτη επισης απιστευτη...25 μπισκοτα μιραντα;;;; :rolleyes::confused: ποσες φορες τη μερα;;; :mrgreen:

Εγω τωρα γυρισα απο το γραφειο..λεω να φτιαξω φακες !!!

εγω εχω σπανακορυζο και θα κανω και σαλατα μπροκολο..κοριτσια εγω της μαριας τις δινω ακομα φρουτοκρεμα..μηλο.μπανανα,αχλαδι,μισο πορτοκαλι ακτινιδιο κ 3μιραντα μεσα..

:-D

Διαφημίσεις

Eγω σημερα εκανα μια πολυ ωραια σαλατουλα οποια θελει να την κανει ειναι τελεια

λοιπον πηρα σπανακι baby εψησα 4-5 μανιταρια στρογγυλα, εριξα κρουτον και εκανα σαλτσα με 3κ.σ ελαιολαδο, λιγο βαλσαμικο, 1 κ.γ μελι, 1 κ.γ μουσταρδα 1/2 πορτοκαλι χυμο ,αλατι,πιπερι....τα χτυπησα στη φραπιερα για να λιωσει το μελι και εγινε μουρλια..εγλειψα το πιατο...για τους υπολοιπους γιοβαρλακια εγω βοσκαωωωωωωωωωωω

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

εγω εχω σπανακορυζο και θα κανω και σαλατα μπροκολο..κοριτσια εγω της μαριας τις δινω ακομα φρουτοκρεμα..μηλο.μπανανα,αχλαδι,μισο πορτοκαλι ακτινιδιο κ 3μιραντα μεσα..

Και εγώ της δικιάς μου ακόμα της φτιάχνω κάτι φρουτόκρεμες τούρμπο που περιέχουν διάφορα φρούτα και 2-3 μπισκότα ανάλογα με την γλυκύτητα των φρούτων. Άλλες φορές προσθέτω και λίγο γάλα στο μείγμα και μερικές φορές της βάζω και ένα βραστό αυγό γιατί δεν το τρώει σκέτο (μόνο ορισμένες φορές σαν ομελέτα αλλά στο πολύ τσακίρ κέφι)

Με τις φρουτόκρεμες όμως τρώνε πάρα πολλά φρούτα που δεν υπάρχει περίπτωση να τα φάνε σκέτα. Ούτε εγώ πολυτρώω φρούτα, οπότε χτυπάω και εγώ τις φρουτόκρεμες.:mrgreen:

Α, επίσης η δικιά μου τρελαίνεται για χυμό πορτοκάλι!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Με τοσες ωρες που κοιμηθηκε η μπεμπα σημερα προλαβα να κανω ολες τις δουλειες κ τωρα το σπιτι αστραφτει.Φαγητο εκανε η μαμα μου,κοτοπουλο λεμονατο με πιλαφι κ γω τωρα ψηνω μηλοπιτα.....

oCxsp2.png

Και εγώ της δικιάς μου ακόμα της φτιάχνω κάτι φρουτόκρεμες τούρμπο που περιέχουν διάφορα φρούτα και 2-3 μπισκότα ανάλογα με την γλυκύτητα των φρούτων. Άλλες φορές προσθέτω και λίγο γάλα στο μείγμα και μερικές φορές της βάζω και ένα βραστό αυγό γιατί δεν το τρώει σκέτο (μόνο ορισμένες φορές σαν ομελέτα αλλά στο πολύ τσακίρ κέφι)

Με τις φρουτόκρεμες όμως τρώνε πάρα πολλά φρούτα που δεν υπάρχει περίπτωση να τα φάνε σκέτα. Ούτε εγώ πολυτρώω φρούτα, οπότε χτυπάω και εγώ τις φρουτόκρεμες.:mrgreen:

Α, επίσης η δικιά μου τρελαίνεται για χυμό πορτοκάλι!

εμενα τις αρεσει πολυ το αυγο,βραστο τηγανητο δεν εχει προβλημα..και εμενα αν της τα δωσω σκετα τα φρουτα δεν προκειτε να τα φαει..εμενα παλι δεν θελει καθολου χυμο πορτοκαλι ουτε καν με ζαχαρη..

:-D

ε αλλο 3 αλλο 25 μιραντα!!!

ελινα ειδα που ρωταγες για τις καμπυλες..νομιζω οτι ο μικρος σου ειναι πανω απο την 97...ποσο γεννηθηκε;

ναι δεν ξερω να τις διαβαζω η ασχετη...

γεννηθηκε 3680

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον στα γρηγορα...ινακι δε σε ξεχασα θα σου στειλω μετα το τηλ γιατι τη τσαντα την εχω κατω στο αυτοκινητο και το αυτοκινητο το εχειπαρει ο αντρας μου(τρομερη δεν ειμαι ???:rolleyes:)

κατα τα αλλα καλησπερα...παω για καμια δουλεια...τα πηρα τωρα με αυτα που διαβαζω ...η δικια ου η μεγαλη τα φρουτα τσακωμενη....αποτοτε που κοψαμε μαλλον εκοψε μονη της 14 μηνων αλεσμενα τα φρουτα ουτε για αστειο.με τα χιλια ζορια να φαει κανα μηλο καμια μπανανα κανα αχλαδι εφοσονκαι οταν .....δε συζηταμε για λυωμενα....γκρρρρρρρρ ευελπιστω να ζηλεψει απο τη μικρη οταν αρχισει και να φαει και αυτη

:evil::evil::evil::evil::evil:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κοριτσάκια πολύ κλάμα ο Κομπόστας σήμερα...Μάλλον δοντάκια...

ρε κοριτσια με την μεση πως πατε???? θα διορθωθει αυτο το κακο που δενμπορω να σηκωθω απο το κρεβατι???

Μέση έτσι κι έτσι, αλλά η πλάτη....χάλια

δεν εχει τιποτα βρε...αφου παιρνει βαρος μη σε νοιαζει...ή δοντακια ή νευρακια :P

Ευχαριστώ Αλεκάκι, κι εγώ ηρέμησα κάπως χθες που τον ζύγισα και είδα ότι πήρε...αλλά σήμερα πάλι ξεκίνησα να ταιζω 12.40 και τελειώσαμε 1.20 με πολύυυυυυ κλάμα κι έφαγε συνολικά 125μλ....Ετοιμάζομαι να τον μπουκώσω τώρα!!!!!!

λοιπον 2 φορες εχω ακουσει να μου λενε μην κανω χοντρο το παιδι:confused::confused::confused:

μια θεια του συζυγου κ μια φιλη τωρα...μου λεει χθες καλε τι το ταιζεις

ειναι πολυ χοντρο...:confused::confused:καλα που δεν νευριαζω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγώ θα γινόμουν ηφαίστειο!!!!!:evil::evil::evil::evil: Αυτές που το είπαν είναι χοντρές μήπως????

Δεν αφήνω τίποτα να περάσει...:twisted::twisted::twisted::twisted:

Μία από τα ίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...εβαλα φωτο νεες με περισσότερα μαλλιά!:tongue::tongue:

Καλά είναι τέλειος ο γιος σου!!!

Γεια σας...πάω να φτιάξω γαλατάκι!!!!

ΥΓ. Η μαρίνα που είναι???????????????????????????

ελα μου ντε??που ειναι??αυτο ρωταγα χτες...τι εγινε και με το μικρο της που ειχε πυρετοοοο

ασχετο εμεις λαχανορυζο και το βραδυ η μικρη ζητησε σουπα-κοφτο μακαρονακι....(παλι αηδιες θελει τι να της πω τωρα..εγω φταιω πουτης το εμαθα αλλα θα της το φταιξω γιατι ενω το τσακιζει το λαχανορυζο σημερα δε το πολυεφαγε....:rolleyes:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ελινα γεννηθηκε στην καμπυλη 50 και τωρα ειναι πανω απο την 97,σουπερ η αναπτυξη!!!

κοριτσια και τον τριτο μηνα δεν πρεπει να παιρνουν 170γρ μ.ο ανα βδομαδα?? γιατι κατι γραφατε πριν και ψιλομπερδευτηκα!

yasemi μην αγχωνεσαι με το τηλ, οπως ειπες ειναι νωρις ακομα...ελπιζω να μου δωσει μια κατευθυνση η συμβουλος αυριο...ζητησα και απο την ελινα το τηλ του ομοιοπαθητικου παιδιατρου που παει τον μπεμπη της...θα αποφασισουμε αυριο οπως και να εχει αν πρεπει να το ζητησω δευτερη γνωμη

φαμ ποτε φευγεις καρντια μου;

ελινα γεννηθηκε στην καμπυλη 50 και τωρα ειναι πανω απο την 97,σουπερ η αναπτυξη!!!

κοριτσια και τον τριτο μηνα δεν πρεπει να παιρνουν 170γρ μ.ο ανα βδομαδα?? γιατι κατι γραφατε πριν και ψιλομπερδευτηκα!

yasemi μην αγχωνεσαι με το τηλ, οπως ειπες ειναι νωρις ακομα...ελπιζω να μου δωσει μια κατευθυνση η συμβουλος αυριο...ζητησα και απο την ελινα το τηλ του ομοιοπαθητικου παιδιατρου που παει τον μπεμπη της...θα αποφασισουμε αυριο οπως και να εχει αν πρεπει να το ζητησω δευτερη γνωμη

φαμ ποτε φευγεις καρντια μου;

α σε ευχαριστω ινακι μου δεν καταλαβαινα να το διαβασω...οσο για τη μικρη πιστευω κ η συμβουλος ειναι πολυ χρησιμη κ θα βοηθησει απο κει κ περα αν χρειαστει πηγαινε κ στον γιατρο...παντως ειναι πολυ καλος κ μου αρεσε πολυ κ το ιατρειο ειχε ολο παιχνιδακια για τα παιδακια...αυτος εχει 4 παιδια 2 κ 2.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...